2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu
2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2022/23 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 1229965 defa] 2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı worns

keny biraz garip. bizim seviyemiz için çok toy işleri var. ama atletik açıdan olsun bağlantı oyununda olsun öyle öne çkan noktaları var ki büyük potansiyel diyorsun. weghorst'u yedekleyecek bir oyuncu bakmamız sürpriz olmazdı. 3412 a planı olduğu durumda esasen kimi kaynaklarda yazıldığı gibi bir sol kenar oyuncusuyla ilgilenmemiz saçma olurdu, santrafor için bir yedek lazımdı. biz keny hamlesini yaparak ana planımızın ne olduğunu da kesinleştirmiş olacağız.

hücum hattını şuradan şuraya dönüştürüyoruz n'kodou haberi de doğruysa,
muleka (cenk- o.akgün- nkodou) weghorst (-)

muleka (cenk- akgün)  weghorst (keny)

Çevrimdışı MUSTAFA_

keny biraz garip. bizim seviyemiz için çok toy işleri var. ama atletik açıdan olsun bağlantı oyununda olsun öyle öne çkan noktaları var ki büyük potansiyel diyorsun. weghorst'u yedekleyecek bir oyuncu bakmamız sürpriz olmazdı. 3412 a planı olduğu durumda esasen kimi kaynaklarda yazıldığı gibi bir sol kenar oyuncusuyla ilgilenmemiz saçma olurdu, santrafor için bir yedek lazımdı. biz keny hamlesini yaparak ana planımızın ne olduğunu da kesinleştirmiş olacağız.

hücum hattını şuradan şuraya dönüştürüyoruz n'kodou haberi de doğruysa,
muleka (cenk- o.akgün- nkodou) weghorst (-)

muleka (cenk- akgün)  weghorst (keny)

Ben de Keny'nin Weghorst yedeği olarak alındığını düşünüyorum. Pas kalitesi şut kalitesinden yüksek olan bir oyuncu. Bağlantı işini iyi yapacaktır. Şutu için katetmesi gereken uzun yol var. Larin gibi sabredersek iyi bir oyuncu kazanabiliriz.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı murat baltacı

Hoca 3 lü defans üzerine uzman olduğu için mutlaka takibinde olan oyuncular vardır diye düşünüyorum.
İsmi hiç çıkmamış biri pat diye gelirse şaşırmam.
Eğer öyle bir isim yoksa arasınlar Perreira' ya sorsunlar, belki onun portföyünde birileri vardır.
Adam hiç ismi duyulmamışken Kim Min Jae yi getirdi.
Bizede lazım olan öyle biri planlama güzel ama stoperde geç kaldık bence üçlü oynamak uyum ister lig başlayacak kale net değil ersin satılıp birimi alınacak emremi geçecek. Stoperde wenilton montero ile vedalaşıp saisi aldığımız zaman kim gibi birisi daha alinmaliydi fırsat için denayermi amarteymi kimi beklersen bekle ama üç tane adam yazmalıydik şimdiye kadar oraya.
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı murat baltacı

Kenny sürpriz oyuncu her türlü katkı sağlar keşke daha erken alıp iki kapmada goturseydik eksiklerini kapatır büyük takıma gelmenin bilinciyle çalışırdı en kötü yedekten katkı verir larin geldiğinde bu seviyede bile değildi. Defans içinde bir keny hamlesi bekliyorum as stoperin dışında.
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı BlackEagle16

keny için kamptan ayrılacağını sanmam kenanı sağ bek yaptık bunuda stopermi yapsak acaba
Bunu sola denemesinler abi 🤔
Burası Beşiktaş burada imzalar kalplere atılır...

Çevrimdışı BlackEagle16

Orta saha- sağ stoper loading.  :hosgeldin
Abi yerlimi yabancımı kaç harf seni bekliyoruz kaç gündür :)

Çevrimdışı BlackEagle16

Orta saha diyince dün Okan buruk’un umutsuz açıklamaları geldi gözümün önüne @can1903 yoksa girilitsch mi ?

Çevrimdışı tuncaboylu

İşte diyorum ya izlemedim hiç oyuncuyu sadece attığı gollere bakınca iyi gibi geliyor abi kaçırmıyor çünkü:) fiziği iyi elemanın valerian ismail mutlaka onay vermiştir kafasına göre almaz heralde ceyhun kazancı diye umuyorum
5 dakikalık video hazırlamışlar oyuncuyu parlatmak için, o videoda bile 5 tane boş kale kaçırmış

Çevrimdışı DieForYou1903

rıdvan neden halen açıklanmadı ?
[ Son Düzenleme: 25 Temmuz 2022, 11:22:23 DieForYou1903 ]
Armandaki asalet, yüreğindeki cesaret!

Çevrimdışı Mustafa UZUN

Her ne kadar forumun geneli olumsuz baksa da - saçma yerli kuralı mevcut olduğu sürece -  sağ stoper için Kaan Ayhan'dan başka çıkış yolumuz yok gibi görünüyor. Zira Rıdvan'ın gidişinden sonra oraya en az bir oyuncu lazım ve o bölgeye alabileceğin yerli oyuncu yok. Mecburen yabancı yapacaksın. Keza orta ikilide Josef'in sakatlığı ve sayısal eksikliğimiz oraya transferi gerekli kılıyor. O bölgeye de alınabilecek yerli oyuncu yok. Sol stoperde Emrecan büyük potansiyele sahip görünse de saha içinde nasıl olacak bilemeyiz ve sakatlık-ceza gibi durumları da düşünmemiz lazım. Keza Josef'in yokluğunda herkesin Gedson'un yanına yazdığı Emirhan'ı da direk 11 de sahaya atmak yerine alacağı süreyi yavaş yavaş arttırmak hem oyuncunun gelişimi için daha iyi olacak hem de maç içi oyuncu değişikliğinde yerli kuralı sebebiyle birden çok oyuncu değişikliği yapmak zorunda kalmanın önüne geçecektir.

Çevrimiçi sefaköykartali

3412 için;

Weghorst-Keny
Muleka-Cenk çok kaliteli ve sağlam bir hat oldu ancak Ghezzal' ın alternatifi veya yedeği yok. Kadrodan kimseyi o arkadaki serbest oyuncu olarak oynatamayız. Belki Hasic, onun da as kadro tecrübesi çok çok az.

3412nin avantajlarından biri farklı dizilişlere çok kolay dönülebilmesi. Örneğin 3lü savunmada merkezdeki Saiss ı öne çıkarıp, bekleri geri alıp Baklava 442ye dönebiliriz. Veya ghezzalı sağa, Rosieri arkaya atıp klasik 442ye de dönebiliriz. Tabii önce bir tam kadro 3412yi adam akıllı oynayalım da.

Çevrimiçi sefaköykartali

Her ne kadar forumun geneli olumsuz baksa da - saçma yerli kuralı mevcut olduğu sürece -  sağ stoper için Kaan Ayhan'dan başka çıkış yolumuz yok gibi görünüyor. Zira Rıdvan'ın gidişinden sonra oraya en az bir oyuncu lazım ve o bölgeye alabileceğin yerli oyuncu yok. Mecburen yabancı yapacaksın. Keza orta ikilide Josef'in sakatlığı ve sayısal eksikliğimiz oraya transferi gerekli kılıyor. O bölgeye de alınabilecek yerli oyuncu yok. Sol stoperde Emrecan büyük potansiyele sahip görünse de saha içinde nasıl olacak bilemeyiz ve sakatlık-ceza gibi durumları da düşünmemiz lazım. Keza Josef'in yokluğunda herkesin Gedson'un yanına yazdığı Emirhan'ı da direk 11 de sahaya atmak yerine alacağı süreyi yavaş yavaş arttırmak hem oyuncunun gelişimi için daha iyi olacak hem de maç içi oyuncu değişikliğinde yerli kuralı sebebiyle birden çok oyuncu değişikliği yapmak zorunda kalmanın önüne geçecektir.
Kaan bence de forumda fazla gereksiz gömülüyor. Milli takım performansı bence çağlardan falan iyi, sağ stoperde iyi performans vereceğini düşünüyorum ancak maliyeti fazla.

Çevrimiçi Samet Demir

13 milyona Ghezzalı satıp yerine Talisca alınsa ne dersiniz

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı BlackEagle16

3412 için;

Weghorst-Keny
Muleka-Cenk çok kaliteli ve sağlam bir hat oldu ancak Ghezzal' ın alternatifi veya yedeği yok. Kadrodan kimseyi o arkadaki serbest oyuncu olarak oynatamayız. Belki Hasic, onun da as kadro tecrübesi çok çok az.

3412nin avantajlarından biri farklı dizilişlere çok kolay dönülebilmesi. Örneğin 3lü savunmada merkezdeki Saiss ı öne çıkarıp, bekleri geri alıp Baklava 442ye dönebiliriz. Veya ghezzalı sağa, Rosieri arkaya atıp klasik 442ye de dönebiliriz. Tabii önce bir tam kadro 3412yi adam akıllı oynayalım da.
Emirhan Delibaş var

Çevrimdışı BlackEagle16

Bence hayali bir konuşma ama hoca onay verirse ben süper olur derim

Çevrimiçi Necmi

ona kim asist yapacak 🤔

Çevrimiçi Necmi

Çok merak ediyorum ama bulamadım daha biri bana 3-5-2 ile 3-4-1-2 arasında ne fark olduğunu söyleyebilirmi

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Talisca eski Talisca mı ona bakmak lazım bence.Adam Çin , Arabistan derken paslanmıştır .

Çevrimiçi Necmi

Bence hayali bir konuşma ama hoca onay verirse ben süper olur derim
gelecekte kötü kadro planlamasına örnek teşkil ederiz

Çevrimdışı BlackEagle16

Çok merak ediyorum ama bulamadım daha biri bana 3-5-2 ile 3-4-1-2 arasında ne fark olduğunu söyleyebilirmi
3-4-1-2 abi 3-5-2 bin detaylı yazımı 😂

Çevrimdışı Orhan_

3-5-2 diziliminde 2 merkez ortasaha ve defansif orta saha görev alır. Diğer 3lü formasyonlara göre 2 merkez orta saha pozisyonlarına sadık kalır ve defansif orta saha ile kompakt bir yapı oluşturur.
3-4-1-2 diziliminde 2 defansif orta saha ve 10 numara ile orta saha yapılanır. Diğer 3lü sistemlere göre avantajı oyun kurmada ve defans geçişlerinde  2 defansif orta sahaya sahip olmasıdır ve elinde iyi bir 10 numara varsa ofansif olarak 1 adım daha ileri taşır seni.

Bunları bi siteden arakladım. Yoksa zerre fikrim yok :D

Ancak 3lü sistemin olmazsa olmazları takımın sistemi çok iyi uygulaması gerektiği ve kanat beklerin "idareten" adamlarla olmayacağı. Özellikle rakip atak halindeyken 3-4-1-2 sistemindeki kanat beklerinin aynı zamanda defansif yönlerinin 10 üzerinden 8lik kadar iyi oyuncular olması gerekiyormuş. 3-5-2 için biraz daha tolere edilebilirmiş bu durum. Başka bir genel kanı ise iyi atak oyuncuların varsa ve 3lü oynayacaksan 3-4-1-2 daha uygunmuş.

Kendi açımızdan bakacak olursak Ghezzal çok önemli bir noktada. İyi performans vermezse neredeyse onun varlığıyla belirlenmiş sistem (Ghezzal olmasa direkt 3-5-2 oynayabilirdik) onu saf dışı bırakır. İyi performans verirse de 3lü formansyonlarda en doğru yapıyı kurmuş oluruz.
Rıdvan'ın gitmesi aslında elimize çok iyi bir fırsat vermiş. Çünkü 4lü oyunda bile aksayan Rıdo 3lü oyunda darmadağın olurmuş. Umut zaten orası için alternatif ya da rotasyon etkisi gösteremiyor. Daha bir çok çıkarım yapılır da abi işin sonu 3lü sistemde kadron iyi olacak-sistemi iyi bilecekler ve oynayacaklar. Laubalilik kaldırmıyormuş.

@worns neredesin? :D
[ Son Düzenleme: 25 Temmuz 2022, 14:07:45 Orhan_ ]

Çevrimiçi sefaköykartali

Alioski geliyormuş galiba sola

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Alioski geliyormuş galiba sola

Market değeri 7.5 Milyon. Asist özelliği iyiymiş ama gs'den üç yıl için 7.5 Euro istemiş.
Bizim vereceğimiz rakam değil gibi.

Çevrimdışı gorilla

Kaan bence de forumda fazla gereksiz gömülüyor. Milli takım performansı bence çağlardan falan iyi, sağ stoperde iyi performans vereceğini düşünüyorum ancak maliyeti fazla.
ya rica ediyorum git bunun oynadığı sassuolo maçlarını youtubeda aç, yedikleri gollerde sadece kaanı izle. az bile gömüldüğünü göreceksin.
[ Son Düzenleme: 25 Temmuz 2022, 16:05:53 gorilla ]

Etiketler: