2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu
2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2022/23 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 1230436 defa] 2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı Sezgin1903

Ghezal 10 verimsiz olur dedim şimdi herkes ters kanatta oynamalı diyor.sol bek Akgün denenebilir dedim denendi 3 ki stoperde en önemlisi oyun görüşü sağ ve sol stoper atletik olmalı Emrecan tam maç görmeli saiss oda yok daha sağ stoperde transfer olacak tır.

ERSİN
                       Transfer.        Saiss.        Emrecan

Rosier.        Salih.         Gedson.      Fasnaiht

Ghezal.                 Weghorst.             Muleka

Ghezal 10 numarada olmaz olursa bence Delibaş olabilir çocuk bence çok iyi yerlere gelecek.

Çevrimdışı Sezgin1903

Bu arada unuttum yazmayı kaleci emrede çok iyi doğru yerde durması hızlı başlangıç yerde yatmayip anı reaksiyon alması hızlı olması herşey var ama ersini de zaman zaman hataları olsada Necip in ölçüsüz pasıyla yediğimiz golle taca atmam nerde Beşiktaş vefası 3 kuruşa oynayıp elinden geleni yaparak şampiyonluğa katkısı oldu bu çocukların adamlar yattıkları yerden milyonları indirdiler böyle itham lar yapılmadı.Besiktaslilar kendine yakışanı yapmalı sosyal medyada yazanların gazına gelmemeliyiz.

Çevrimdışı Talisca1903

@can1903 nerdesin abi yokmu bir kaç bilgi gelde yüreklere bi su serp yahu. Weghorst dedin geldi muleka burnley yaptı derken biz alacağız dedin oldu. Şu sağ stoper sol bek bi işinde bir ışık yak.
ruh hastası tam bizlik

Çevrimiçi Necmi

Yaklaşık stadın yıkımından beri takip ettiğim ve yazdığım forumu yaklaşık bir buçuk sene önce kendimce bir sebeple bırakmıştım. Göz atayım dedim hala tanıdık isimleri görünce bi sevindim yazmak istedim. Herkese selamlar yeniden :)

Bu seneki transfer stratejisini beğeniyorum şahsen. Yüksek ücretli yararlanamadigimiz futbolcuların kontratlarindan çıkıp takımı genclestirip nispeten uygun maaşlı en azindan genç ve potansiyeli olan futbolcularla devam etmemiz bence güzel.

Tüm transferler beni heyecanlandırıyor bu sene fakat en çok merakla beklediğim Muleka oldu bu sene. Enteresan bir adam.

Onun haricinde gözüm kulağım Bazoer'de. Şu an en çok ihtiyacımız olan adam. Umarım bir hareket yapılır.

Callum çok geçiyor, çok da isteyeni var fakat 1.68 adamın arka direkte uzun boylu bi adamla kafa topuna çıkması gibi bi senaryo var da gözümün önünde aman diyim :)

İçimden bir his bu sene ilk 3 4 hafta aksayacak sonrasında toparlayacagiz diyor. Hazırlık maçlarının hepsini izledim. Şu an bir taktik yok gibi ama sanırım taktigimiz de bu gibi. Kaos futbolu ile topun arkasında kalıp kazanılan toplarla hızlı hücum. Full pres. Yükleme de bu sebeple yapılıyor. Ha 500 pas yapıp kısır futbol oynamaktansa bu oyun uyar mı bana? Bence uyar ya. Sıkıldık artık klasik pas oyunu izlemekten. Biraz heyecan olsun.

En nihayetinde iskelet tamam, son rutuslar yapılıyor. Bi sol kanat bir stoper ile şampiyonuz bu sene. Tek kulvar sonucta fazla da coşmaya gerek yok.

Bir buçuk sene sonra yazdırdın bana Beşiktaş'ım be. Sen hep var ol!

SM-A325F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
savaş hoş geldin
Muleka ile birlikte emrecandanda çok ümitliyim ben bir iki eksiği var onları düzeltince üst seviye stoper olur

Çevrimiçi Necmi

Ceyhun kazancı kamptan ayrılmış muhtemel keny’i karşılamak İçin İstanbul’a geliyor. Umarım tek keny için gelmiyordur hoca ile gerekli görüşmeler yapılıp başka nokta koyulacak transferlerde vardır. Transferdende elzem olan prangalardan da bir bir kurtulmalıyız. İç ayrılıklarıda ivedilikle bekliyorum.
keny için kamptan ayrılacağını sanmam kenanı sağ bek yaptık bunuda stopermi yapsak acaba

Çevrimiçi tolga1903

Bu keny ilginç futbolcu boyuna göre çok süratli ve bitiriciliği bence larin'den falan iyi attığı gollere bakınca. Tabi bir 90 dakikasını izlemedim izleyen varsa daha iyi aydınlatır ama risksiz güzel transfer bence cenk ile güzel bir mücadele olur orda önüne de geçebilir bu eleman değişik oyuncu

Çevrimdışı İsmail Özyurt

emre'yi hazırlıyorlar, ersin'e teklif gelirse satarlar direk
Bence lige Emre ile başlayacağız. Ersine teklif geldi geldi. Gelmezse hoca gözünün yaşına bakmaz Ersinin. O saatten sonra kaleci pazarlamak için de ligi riske sokmaz hocamız.

En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Çevrimiçi Necmi

Ghezal 10 verimsiz olur dedim şimdi herkes ters kanatta oynamalı diyor.sol bek Akgün denenebilir dedim denendi 3 ki stoperde en önemlisi oyun görüşü sağ ve sol stoper atletik olmalı Emrecan tam maç görmeli saiss oda yok daha sağ stoperde transfer olacak tır.

ERSİN
                       Transfer.        Saiss.        Emrecan

Rosier.        Salih.         Gedson.      Fasnaiht

Ghezal.                 Weghorst.             Muleka

Ghezal 10 numarada olmaz olursa bence Delibaş olabilir çocuk bence çok iyi yerlere gelecek.
delibaş için çok erken ya
Onu adım adım pişirmek lazım sabırla bende umut ediyorum ama harcamadan yapmak lazım mesela berkay içinde çok umutluyum

Çevrimdışı Talisca1903

Bu keny ilginç futbolcu boyuna göre çok süratli ve bitiriciliği bence larin'den falan iyi attığı gollere bakınca. Tabi bir 90 dakikasını izlemedim izleyen varsa daha iyi aydınlatır ama risksiz güzel transfer bence cenk ile güzel bir mücadele olur orda önüne de geçebilir bu eleman değişik oyuncu
ben 4-5 maçını izledim bandırmanın bitiriciliği çok kötüydü o maçlarda

Çevrimiçi tolga1903

ben 4-5 maçını izledim bandırmanın bitiriciliği çok kötüydü o maçlarda

İşte diyorum ya izlemedim hiç oyuncuyu sadece attığı gollere bakınca iyi gibi geliyor abi kaçırmıyor çünkü:) fiziği iyi elemanın valerian ismail mutlaka onay vermiştir kafasına göre almaz heralde ceyhun kazancı diye umuyorum

Çevrimiçi Necmi

https://twitter.com/beINSPORTS_TR/status/1530928040208998402

https://twitter.com/cakiriz/status/1551294963140509697

çok ilginç karakter
bunu bandırmadan değilde sumatradan getirdik herhalde korkmayalım diye bandırma diyorlar adam yiyen cinsden çıktı 😂 severim böylelerini vapurla ilk transferimizi yaptık böyle mütevazi gelenler her zaman beşiktaşta iş yapıyor yolu açık olsun

Çevrimdışı Talisca1903

Çevrimdışı levitate

https://twitter.com/kartalexpress/status/1551320330798596104

rosier gidiyor diye yorumlarım, bence gitmeli kafası sahada değil
bipbipbupbup

Çevrimdışı Talisca1903

rosier raşit gedson diye devam etmeyelimde malum josef taca çıktı

Çevrimiçi Necmi

yada sağ stoper olarak düşünüyorlar

Çevrimdışı levitate

rosier raşit gedson diye devam etmeyelimde malum josef taca çıktı

ghezzal bir yere gitmez bu saatten sonra, gedson çok fena oynarsa eninde sonunda satılır zaten ama daha çok var o işlere
bipbipbupbup

Çevrimdışı levitate

şimdi bende gördüm öyle bir şey olabilir belki

ama riske girmeye gerek yok bence düzgün bir stoper almak daha mantıklı olur
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Ç

Sol taraftada oynayabiliyor.

Çevrimiçi Necmi

şimdi bende gördüm öyle bir şey olabilir belki

ama riske girmeye gerek yok bence düzgün bir stoper almak daha mantıklı olur
sağ stoper için bek orjinli oyuncu bana mantıklı görünüyor
Sol stoper yavaş ama iyi alan kapatan ortaki stoper oyun kurucu nitelikli sağ stoperde bek orjinli ataklarda ikisi geride kalıp biri ileri çıkacak

Çevrimiçi Samet Ç

Orta saha için adam arıyormuyuz bilmiyorum ama Vecino iyi olurdu alternatif olarak.
[ Son Düzenleme: 25 Temmuz 2022, 02:30:33 Samet Ç ]

Çevrimdışı can1903

Orta saha- sağ stoper loading.  :hosgeldin
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı sEuL

Sag stoper Turk mu yabanci mi olacak Can?

Çevrimdışı worns

orta saha işi için bekleriz diye düşünüyordum ama geliyorsa sevinirim. umarım tatmin edici fizik kalitesi olan biri geliyordur.

Etiketler: