2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu
2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2022/23 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 1230412 defa] 2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi murat

Abi nkoudu sakatlanmasa Türkiye sınırları içerisinde  kıyaslanabileceği futbolcu bence yok. Ama adam ne zaman bir basamak çıksa sakatlanıyor 5 basamak aşağı düşüyor. Tamamen alakasız oyuncular.
evet aslında nkudu hem topla adam geçiyor hem defans arkasına koşu yapıyor daha tercih edilesi bir oyuncu.mesela q7 hiç defans arkasına koşmayı düşünmezdi bile hep karşısına adam alıp geçmeyi denerdi.holosko top süremezdi defans arkasına koşardı.larin içeri sızardı ama to sürme çok iyi değildi.mesela sertan vardı saha biter hala koşardı :lol:

Çevrimdışı BlackEagle16

Adamlar defanstan pasla çıkamadı, kaptığımız hızlı topları da atağa çevirdik.
Daha ne olmasını bekliyorsun, yedek stoperine 24m euro ödeyen takıma kabus gibi çökmek mi?
Biraz karşınızdaki takımın ve bir daha bir arada oynamayacak defansının farkına varırsan gereksiz takıntılarından kurtulursun.
Bende 3412 sisteminin doğru futbolcular ile çok başaralı olacağını ve hatta en az 10 maçı ilk yarıda bitireceğimiz düşünüyorum. Tek temennin sisteme uygun sağ stoper alınıp uyumun biran önce sağlanması. Çünkü önde bastığımız her an arkada uyuyan defansımız olur ise kabuslar görebiliriz
Burası Beşiktaş burada imzalar kalplere atılır...

Çevrimdışı Savaş

Yaklaşık stadın yıkımından beri takip ettiğim ve yazdığım forumu yaklaşık bir buçuk sene önce kendimce bir sebeple bırakmıştım. Göz atayım dedim hala tanıdık isimleri görünce bi sevindim yazmak istedim. Herkese selamlar yeniden :)

Bu seneki transfer stratejisini beğeniyorum şahsen. Yüksek ücretli yararlanamadigimiz futbolcuların kontratlarindan çıkıp takımı genclestirip nispeten uygun maaşlı en azindan genç ve potansiyeli olan futbolcularla devam etmemiz bence güzel.

Tüm transferler beni heyecanlandırıyor bu sene fakat en çok merakla beklediğim Muleka oldu bu sene. Enteresan bir adam.

Onun haricinde gözüm kulağım Bazoer'de. Şu an en çok ihtiyacımız olan adam. Umarım bir hareket yapılır.

Callum çok geçiyor, çok da isteyeni var fakat 1.68 adamın arka direkte uzun boylu bi adamla kafa topuna çıkması gibi bi senaryo var da gözümün önünde aman diyim :)

İçimden bir his bu sene ilk 3 4 hafta aksayacak sonrasında toparlayacagiz diyor. Hazırlık maçlarının hepsini izledim. Şu an bir taktik yok gibi ama sanırım taktigimiz de bu gibi. Kaos futbolu ile topun arkasında kalıp kazanılan toplarla hızlı hücum. Full pres. Yükleme de bu sebeple yapılıyor. Ha 500 pas yapıp kısır futbol oynamaktansa bu oyun uyar mı bana? Bence uyar ya. Sıkıldık artık klasik pas oyunu izlemekten. Biraz heyecan olsun.

En nihayetinde iskelet tamam, son rutuslar yapılıyor. Bi sol kanat bir stoper ile şampiyonuz bu sene. Tek kulvar sonucta fazla da coşmaya gerek yok.

Bir buçuk sene sonra yazdırdın bana Beşiktaş'ım be. Sen hep var ol!

SM-A325F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Talisca1903

Gedsonu bunun İçin aldık abi driplinci orta saha kendisi yanında josefte olsa Atina’da olsa gattusa geri dönüp futbolada başlasa gedson bunu yapacak bunu yapması İçin aldık. Gedsonun dplinginden sonra göreceği adam yanındaki değil ghezal yada weghorts olmalı
kardeşim göremedi işte 2 pas yapamadık ayrıca o çıkınca arkasınıda toparlayamadık elek oldu orta saha elini kolunu sallayan geçti transit
[ Son Düzenleme: 24 Temmuz 2022, 22:18:27 Talisca1903 ]

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Bende 3412 sisteminin doğru futbolcular ile çok başaralı olacağını ve hatta en az 10 maçı ilk yarıda bitireceğimiz düşünüyorum. Tek temennin sisteme uygun sağ stoper alınıp uyumun biran önce sağlanması. Çünkü önde bastığımız her an arkada uyuyan defansımız olur ise kabuslar görebiliriz

Kesinlikle.
Takım boyunu kısaltmayı becerecek biçimde pozisyon almayı bilen, sağ stoper çok acil lazım.
Saiss'in defansta liderlik yapacağını ve kimin nerede durması ya da kime koşması gerektiğini de işaret edeceğini düşünüyorum.
Necip'in 60. dakikada rakibe bodoslama koşmasını görse muhtemelen futbol 1.0 dersinden başlayarak ince yollu gönderme yapardı.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

kardeşim göremedi işte 2 pas yapamadık

Kendisine pas verildiğinde baskı yediği anda ışık görmüş tavşan gibi olan Atiba ile mi paslaşacaktı?

Çevrimiçi murat

Yaklaşık stadın yıkımından beri takip ettiğim ve yazdığım forumu yaklaşık bir buçuk sene önce kendimce bir sebeple bırakmıştım. Göz atayım dedim hala tanıdık isimleri görünce bi sevindim yazmak istedim. Herkese selamlar yeniden :)

Bu seneki transfer stratejisini beğeniyorum şahsen. Yüksek ücretli yararlanamadigimiz futbolcuların kontratlarindan çıkıp takımı genclestirip nispeten uygun maaşlı en azindan genç ve potansiyeli olan futbolcularla devam etmemiz bence güzel.

Tüm transferler beni heyecanlandırıyor bu sene fakat en çok merakla beklediğim Muleka oldu bu sene. Enteresan bir adam.

Onun haricinde gözüm kulağım Bazoer'de. Şu an en çok ihtiyacımız olan adam. Umarım bir hareket yapılır.

Callum çok geçiyor, çok da isteyeni var fakat 1.68 adamın arka direkte uzun boylu bi adamla kafa topuna çıkması gibi bi senaryo var da gözümün önünde aman diyim :)

İçimden bir his bu sene ilk 3 4 hafta aksayacak sonrasında toparlayacagiz diyor. Hazırlık maçlarının hepsini izledim. Şu an bir taktik yok gibi ama sanırım taktigimiz de bu gibi. Kaos futbolu ile topun arkasında kalıp kazanılan toplarla hızlı hücum. Full pres. Yükleme de bu sebeple yapılıyor. Ha 500 pas yapıp kısır futbol oynamaktansa bu oyun uyar mı bana? Bence uyar ya. Sıkıldık artık klasik pas oyunu izlemekten. Biraz heyecan olsun.

En nihayetinde iskelet tamam, son rutuslar yapılıyor. Bi sol kanat bir stoper ile şampiyonuz bu sene. Tek kulvar sonucta fazla da coşmaya gerek yok.

aramıza tekrardan hoşgeldin savaş.mulekadan bende çok ümitliyim.keşke 1 senelik hulk transferi olsa sağ sol santrafor 10 numara nereye koysan tabela yapacak bir adam.

Çevrimdışı BlackEagle16

Tekrardan aramıza hoş geldin.! Bende snein gibi yazmayıp geri gelenlerden.:)
Şu oynadığımız futbolu kaos futbolu olarak nitelendirmesek çünkü bu kaos futbolcu değil herkesin koştuğu herkesin oyunun içinde olduğu bir oyun Sistemi. Ve sisteme uygun bir kadro oluşruruldu. Bu sistemin en önemli özelliği kapılan toplardan sonra seri somuma gidip acımasız olmak. Açık konuşayım beni josefin sakatlığı çok etkilemedi gedson sakatlansa alternatifi olmayan oyunda ihtiyacımız olan bir orta saha. Bizim kaderimiz defansın uyumu belirleyecek saiss kağıt üzerinde bu sistemin oyuncusu ama 90 dakika maçını izlediğim bi oyuncu değil emrecan ha keza öyle defansı biran önce toparlar isek ben senin tam tersini düşünüyorum 4-5 hafta ligde durdurulamaz oluruz. Umarım medyanın gazına gelmez yaptığımız işten vazgeçmeyiz. İyide olsa kötüde olsa vazgeçmeyiz.
Ayrıca son olarak Valerian hocadan pereiara gibi nasıl kimi aldı getirdi benim sistemimin adamı bu dedi. Bu Sistemi benimseyen her hocanın gittiği takıma getireceği potansiyelli sağlam stoperler olmak zorunda. Beklerdim hiç duyulmamış ama güçlü driplingçi bi stoper hamlesi.

Çevrimiçi Umutcan Kaya

Sadece Beşiktaş

Çevrimdışı Talisca1903

kardeşim göremedi işte 2 pas yapamadık
transfer yapmazlarsa Atiba oynar eninde sonunda göreceğiz

Çevrimdışı BlackEagle16

aramıza tekrardan hoşgeldin savaş.mulekadan bende çok ümitliyim.keşke 1 senelik hulk transferi olsa sağ sol santrafor 10 numara nereye koysan tabela yapacak bir adam.
O treni Sergen varken kaçırdık be abi Hulku bende çok istemiştim

Çevrimdışı BlackEagle16

Marcelo
Kesin çözüm değil lakin welintondan çıkıp Marcelo hamlesi defansta çok elimizi rahatlatır. Ama marcelonunda önünde sağ stopere genç driplinci yerini ve Sistemi bilen adam lazım bize. Marcelo ortada saisside sağa gelecek stoperide yedekleyebilecek bir tecrübe.

Çevrimdışı Talisca1903

hoşgeldin kardeşim

Çevrimdışı BlackEagle16

transfer yapmazlarsa Atiba oynar eninde sonunda göreceğiz
Atiba skoru aldıktan sonra Emirhan ilkhanın Salih’in yerine girer oyuna atibanın bu sistemde başlangıç oyununda yeri yok.

Çevrimdışı Talisca1903

O treni Sergen varken kaçırdık be abi Hulku bende çok istemiştim
hulk gibi adamı almadık SY çok istediği halde hatta sadece onu alın yeter demişti

Çevrimdışı BlackEagle16

Ayrıca 2. Kamp için İspanya çok yanlıştı bunuda belirtmek istiyorum. Bizim turnuva yapabileceğimiz sadece maça yönelik biraz daha düşük iklimli bir ülkeyi tercih etmemiz lazımdı.

Çevrimdışı BlackEagle16

hulk gibi adamı almadık SY çok istediği halde hatta sadece onu alın yeter demişti
O zaman alınmaması çok büyük hataydı. Artık geçmişte kaldı önümüze bakmak hedefe odaklanmak lazım abi. Elimizde çok güzel bir hücum hattı oluştu inşallah arkadaki gerekli hamleler yapılır ve bu kadroya yazık olmaz. Kale içinde kadro içinde gerekli değişiklik şart.

Çevrimdışı Talisca1903

Atiba skoru aldıktan sonra Emirhan ilkhanın Salih’in yerine girer oyuna atibanın bu sistemde başlangıç oyununda yeri yok.
bence alacak yerini atiba göreceğiz Salih hiç güven vermiyor bana emirhanda raşitin yerinde oynamalı yazık çocuğa

Çevrimdışı BlackEagle16

bence alacak yerini atiba göreceğiz Salih hiç güven vermiyor bana emirhanda raşitin yerinde oynamalı yazık çocuğa
Abi yapma gözünü seveyim Emirhanın kendi röportaj ıvar adam 8 numara en sevdiğim ve Abay olduğum bölge diyor. Bunu kendi söylüyor.

Çevrimdışı Talisca1903

Abi yapma gözünü seveyim Emirhanın kendi röportaj ıvar adam 8 numara en sevdiğim ve Abay olduğum bölge diyor. Bunu kendi söylüyor.
3 orta sahalı 8 ile 2 orta sahalı 8 oynamak aynı şey değil zorlanır bence

Çevrimdışı Savaş

Ah be abi kaçırdık o treni maalesef. Ama bu sene nedense sakatlanmazsa Cenk'ten ümitliyim tabela konusunda. Min. 13 - 15 yazar diye düşünüyorum. Abilerinden oldu takımın artık. Biraz insiyatif alması gerekiyor. 

Çevrimdışı KadirA

60 milyondan 20 milyona düştük yani?

Ljajic 3.2
Lens 2.1
Douglas 1.3
Oguzhan Ozyakup 2
Vida 3.7
Nkoudou 1.8

Bunlar sadece ANC döneminde FO dan kalip yüksek alanlar.

Bunun ötesine gidelim, 18-19 kadrosunu hesaplayalım, FO'nun son kadrosu;

Karius - 1.6
T.Zengin - 1.25
Vida - 3.5
Medel - 3
Mirin - 1.3
Pepe - 4.5
Roco - 1.5
Caner - 1.75
Adriano - 1.85
G.Gönül - 1.7
Oguzhan - 2
Ljajic - 3.2
Kagawa - 1.1 yarim sezon
Babel - 2.1
Larin - 1.6
Lens - 2.1
Quaresma - 1.8
Orkan Cinar - 0.5
Aras - 1.5
G.Töre - 1.7
Negredo - 4.35
Burak - 2.7
Love - 2
Pektemek - 1.7

Bu kadronun maaşı 50 milyon euro. Diger oyuncular falan da eklediğinde, bu rakam TL bazında bugünün parasıyla nerdeyse 1 milyar TL. Saygılar.
[ Son Düzenleme: 24 Temmuz 2022, 22:43:19 KadirA ]

Çevrimiçi Samet Demir

Bu arada Keny Bandırma feribotu ile İstanbula geliyormuş

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Savaş

Tekrardan aramıza hoş geldin.! Bende snein gibi yazmayıp geri gelenlerden.:)
Şu oynadığımız futbolu kaos futbolu olarak nitelendirmesek çünkü bu kaos futbolcu değil herkesin koştuğu herkesin oyunun içinde olduğu bir oyun Sistemi. Ve sisteme uygun bir kadro oluşruruldu. Bu sistemin en önemli özelliği kapılan toplardan sonra seri somuma gidip acımasız olmak. Açık konuşayım beni josefin sakatlığı çok etkilemedi gedson sakatlansa alternatifi olmayan oyunda ihtiyacımız olan bir orta saha. Bizim kaderimiz defansın uyumu belirleyecek saiss kağıt üzerinde bu sistemin oyuncusu ama 90 dakika maçını izlediğim bi oyuncu değil emrecan ha keza öyle defansı biran önce toparlar isek ben senin tam tersini düşünüyorum 4-5 hafta ligde durdurulamaz oluruz. Umarım medyanın gazına gelmez yaptığımız işten vazgeçmeyiz. İyide olsa kötüde olsa vazgeçmeyiz.
Ayrıca son olarak Valerian hocadan pereiara gibi nasıl kimi aldı getirdi benim sistemimin adamı bu dedi. Bu Sistemi benimseyen her hocanın gittiği takıma getireceği potansiyelli sağlam stoperler olmak zorunda. Beklerdim hiç duyulmamış ama güçlü driplingçi bi stoper hamlesi.
Defanstaki en büyük sıkıntı 3 adam da yeni olacak ve daha bir arada oynayamadılar hatta bir tanesi daha gelmedi bile :) Bunların birbirine alışması var daha. Bu sebeple ilk haftalar tokezleyebiliriz diyorum aslında ben.

Ersin'in de maşallahı var zaten. Sıkıntı büyük aslında arka 4'lüde. Umarım uzun süreli bir sıkıntı yaşamayız.

Geçen sene gol atamıyoruz diye forvete çok yüklendik. Sanki arka taraf gözden kaçtı gibi ama hayırlısı.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Bu arada Keny Bandırma feribotu ile İstanbula geliyormuş

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Flightradar dan takip edelim  :lol: :D

Etiketler: