2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu
2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2022/23 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 1230903 defa] 2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi murat

emirhan için 11 çok erken.bu sene staj senesi olur.bence bu gençleri oynama garantili kiralık göndermek lazım.aslında ispanya gibi b takımlar ligde mücadele edebilse çok iyi olurdu.

Çevrimdışı BlackEagle16

Defanstaki en büyük sıkıntı 3 adam da yeni olacak ve daha bir arada oynayamadılar hatta bir tanesi daha gelmedi bile :) Bunların birbirine alışması var daha. Bu sebeple ilk haftalar tokezleyebiliriz diyorum aslında ben.

Ersin'in de maşallahı var zaten. Sıkıntı büyük aslında arka 4'lüde. Umarım uzun süreli bir sıkıntı yaşamayız.

Geçen sene gol atamıyoruz diye forvete çok yüklendik. Sanki arka taraf gözden kaçtı gibi ama hayırlısı.

SM-A325F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Saiss başlasa emrecan ile beraber uyum İçin yeterli süre var. Çok üst düzey bir futbolcu bekleniyorsa sağ stoper için ben eylülü beklemeuede razıyım ama burada alınacak bi aksiyon var welinton ile vedalaşıp marcelo iyi bir can simidi olur.
Burası Beşiktaş burada imzalar kalplere atılır...

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Saiss başlasa emrecan ile beraber uyum İçin yeterli süre var. Çok üst düzey bir futbolcu bekleniyorsa sağ stoper için ben eylülü beklemeuede razıyım ama burada alınacak bi aksiyon var welinton ile vedalaşıp marcelo iyi bir can simidi olur.

Marcelo maalesef çok ağır kalır.
Bize Denayer tarzı birileri lazım.

Çevrimiçi murat

Defanstaki en büyük sıkıntı 3 adam da yeni olacak ve daha bir arada oynayamadılar hatta bir tanesi daha gelmedi bile :) Bunların birbirine alışması var daha. Bu sebeple ilk haftalar tokezleyebiliriz diyorum aslında ben.

Ersin'in de maşallahı var zaten. Sıkıntı büyük aslında arka 4'lüde. Umarım uzun süreli bir sıkıntı yaşamayız.

Geçen sene gol atamıyoruz diye forvete çok yüklendik. Sanki arka taraf gözden kaçtı gibi ama hayırlısı.

arka tarafın arkası sıkıntılı

Çevrimdışı BlackEagle16

Marcelo maalesef çok ağır kalır.
Bize Denayer tarzı birileri lazım.
Bencede ağır kalır abi ama şu şartlarda iyi bir yedek olur düşük maliyete. Aidiyet duygusuda var. Deneyar tam bize olucak adam da çok maliyetli.

Çevrimdışı Savaş

Sanki stoper için çok acele etmiyoruz gibi. Insallah F.O dönemindeki gibi son günleri bekleyip düşeş atarız demiyoruzdur.

Welinton ile başlayalım gibi bir hata yapmazlar inşallah. Hem welinton hem montero yetersiz ötesi iki futbolcu çünkü. Hayatımda topu bu kadar oyuna sokamayan başka bir defans görmedim ben.

Çevrimdışı tuncaboylu

Ljajic 3.2
Lens 2.1
Douglas 1.3
Oguzhan Ozyakup 2
Vida 3.7
Nkoudou 1.8

Bunlar sadece ANC döneminde FO dan kalip yüksek alanlar.

Bunun ötesine gittiğinde, 18-19 kadrosunu hesaplayalım, FO'nun son kadrosu;

Karius - 1.6
T.Zengin - 1.25
Vida - 3.5
Medel - 3
Mirin - 1.3
Pepe - 4.5
Roco - 1.5
Caner - 1.75
Adriano - 1.85
G.Gönül - 1.7
Oguzhan - 2
Ljajic - 3.2
Kagawa - 1.1 yarim sezon
Babel - 2.1
Larin - 1.6
Lens - 2.1
Quaresma - 1.8
Orkan Cinar - 0.5
Aras - 1.5
G.Töre - 1.7
Negredo - 4.35
Burak - 2.7
Love - 2
Pektemek - 1.7

Bu kadronun maaşı 50 milyon euro. Saygılar.

Pektemek, Burak, Love, Negredo falan çorba olmuş. Zamanda benim bilmediğim bir kırılma olmadıysa, bu adamların 3'ü aynı takımda olmadı hiç.

Çevrimdışı tuncaboylu

Bencede ağır kalır abi ama şu şartlarda iyi bir yedek olur düşük maliyete. Aidiyet duygusuda var. Deneyar tam bize olucak adam da çok maliyetli.
Bize stopere yedek lazım değil, hele yabancıysa.

Yarın gelecek , öbür gün ilk 11 çıkacak.

Çevrimdışı Savaş

arka tarafın arkası sıkıntılı
Valla abi ben Emre'ye Ersinden daha çok güveniyorum:) Yetki bende olsa direk veririm eldivenleri.

Çevrimdışı levitate

Yaklaşık stadın yıkımından beri takip ettiğim ve yazdığım forumu yaklaşık bir buçuk sene önce kendimce bir sebeple bırakmıştım. Göz atayım dedim hala tanıdık isimleri görünce bi sevindim yazmak istedim. Herkese selamlar yeniden :)

Bu seneki transfer stratejisini beğeniyorum şahsen. Yüksek ücretli yararlanamadigimiz futbolcuların kontratlarindan çıkıp takımı genclestirip nispeten uygun maaşlı en azindan genç ve potansiyeli olan futbolcularla devam etmemiz bence güzel.

Tüm transferler beni heyecanlandırıyor bu sene fakat en çok merakla beklediğim Muleka oldu bu sene. Enteresan bir adam.

Onun haricinde gözüm kulağım Bazoer'de. Şu an en çok ihtiyacımız olan adam. Umarım bir hareket yapılır.

Callum çok geçiyor, çok da isteyeni var fakat 1.68 adamın arka direkte uzun boylu bi adamla kafa topuna çıkması gibi bi senaryo var da gözümün önünde aman diyim :)

İçimden bir his bu sene ilk 3 4 hafta aksayacak sonrasında toparlayacagiz diyor. Hazırlık maçlarının hepsini izledim. Şu an bir taktik yok gibi ama sanırım taktigimiz de bu gibi. Kaos futbolu ile topun arkasında kalıp kazanılan toplarla hızlı hücum. Full pres. Yükleme de bu sebeple yapılıyor. Ha 500 pas yapıp kısır futbol oynamaktansa bu oyun uyar mı bana? Bence uyar ya. Sıkıldık artık klasik pas oyunu izlemekten. Biraz heyecan olsun.

En nihayetinde iskelet tamam, son rutuslar yapılıyor. Bi sol kanat bir stoper ile şampiyonuz bu sene. Tek kulvar sonucta fazla da coşmaya gerek yok.

Bir buçuk sene sonra yazdırdın bana Beşiktaş'ım be. Sen hep var ol!

tekrardan hoş geldin abi
bipbipbupbup

Çevrimdışı levitate

Pektemek, Burak, Love, Negredo falan çorba olmuş. Zamanda benim bilmediğim bir kırılma olmadıysa, bu adamların 3'ü aynı takımda olmadı hiç.

pektemek, negredo, love 17/18'de bir arada bulundular
bipbipbupbup

Çevrimdışı tuncaboylu

pektemek, negredo, love 17/18'de bir arada bulundular
Arkadaş 2018-19 sezonu demişti.

Love 2017-18'in ikinci yarısında geldi, evet Eylül'de Negredo gidene kadar üçü kadroda bulundu.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Hoca 3 lü defans üzerine uzman olduğu için mutlaka takibinde olan oyuncular vardır diye düşünüyorum.
İsmi hiç çıkmamış biri pat diye gelirse şaşırmam.
Eğer öyle bir isim yoksa arasınlar Perreira' ya sorsunlar, belki onun portföyünde birileri vardır.
Adam hiç ismi duyulmamışken Kim Min Jae yi getirdi.

Çevrimdışı KadirA

Love Ocak 2018 gelip Ocak 2019 ayrildi
Pektemek Temmuz 2019 ayrildi
Burak Ocak 2019 gelip Agustos 2020 ayrildi

Negredo Eylül 2018 de ayrilmis, kadroda yokmuş, Negredoyu düşebiliriz.

Seni mi kiracagiz abi, 50 milyonluk fatura koyduk önüne, yine olmadı, 5 düselim oradan hadi 45 olsun :) 3te1 e yakin degil, yarısından fazlası diyelim :)

Çevrimdışı BlackEagle16

Hoca 3 lü defans üzerine uzman olduğu için mutlaka takibinde olan oyuncular vardır diye düşünüyorum.
İsmi hiç çıkmamış biri pat diye gelirse şaşırmam.
Eğer öyle bir isim yoksa arasınlar Perreira' ya sorsunlar, belki onun portföyünde birileri vardır.
Adam hiç ismi duyulmamışken Kim Min Jae yi getirdi.
Bende bundan bahsediyorum işte abi. Şaşırmak istiyorum. Yani bu Sistemi benimseyim bi tane futbolcu takibi yoksa yönetime 2 tane isim sunamıyorsa kusura bakmasın en çok destekçisi olan ben bile bugün sözleşmesini feshetsinler derim. Ama vardır diye umuyorum. Şaşırmak istiyorum.

Çevrimiçi Samet Ç

Transferde iyi gidiyorduk ama Rıdvan'ın gitme muhabbetinden sonra çok saçma işler yapmaya başladık Kaan Ayhan'a 5 milyon verilebilir gibi haberler görüyorum yine bu Kenny için ödediğimiz 900 bin Euro ve %15 pay haberleri çok saçma ilk önce net ihtiyacın olan bölgeleri doldur sonra Kenny falan bakarsın bu adam dördüncü santrafor olacak ve büyük bir sürpriz olmazsa sadece kupada oynayacak bu adama verilen para çok fazla umarım başından beri desteklediğim adamları sonunda ağır bir şekilde eleştirmek zorunda kalmam.
[ Son Düzenleme: 24 Temmuz 2022, 23:20:38 Samet Ç ]

Çevrimdışı BlackEagle16

Transferde iyi gidiyorduk ama Rıdvan'ın gitme muhabbetinden sonra çok saçma işler yapmaya başladık Kaan Ayhan'a 5 milyon verilebilir gibi haberler görüyorum yine bu Kenny için ödediğimiz 900 bin Euro ve %15 pay haberleri çok saçma ilk önce net ihtiyacın olan bölgeleri doldur sonra Kenny falan bakarsın bu adam dördüncü santrafor olacak ve büyük bir sürpriz olmazsa sadece kupada oynayacak bu adama verilen para çok fazla umarım başından beri desteklediğim adamları sonunda gömmek zorunda kalmam.
Seninle Aynı pozisyondayım

Çevrimdışı MUSTAFA_

Transferde iyi gidiyorduk ama Rıdvan'ın gitme muhabbetinden sonra çok saçma işler yapmaya başladık Kaan Ayhan'a 5 milyon verilebilir gibi haberler görüyorum yine bu Kenny için ödediğimiz 900 bin Euro ve %15 pay haberleri çok saçma ilk önce net ihtiyacın olan bölgeleri doldur sonra Kenny falan bakarsın bu adam dördüncü santrafor olacak ve büyük bir sürpriz olmazsa sadece kupada oynayacak bu adama verilen para çok fazla umarım başından beri desteklediğim adamları sonunda ağır bir şekilde eleştirmek zorunda kalmam.
İyi işler yaparlarsa överiz. Kötü işler yaparlarsa eleştiririz. Her şeyin kötü olacağını düşünüp direkt gömmekten her türlü iyidir.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Talisca1903

sözleşmesinin bitmesine 1 yıl kalmış 400 de bonus var 1,3 az değil

Çevrimdışı BlackEagle16

İspanya kampı 27 Temmuz’da bitiyor yeni transferlerin en azından sol bek stoperden en az birinin 28 Temmuz’da İstanbul’da olması gerektiğini düşünüyorum. Yoksa bu sistemde antrönörde sert eleştirilerden kurtulamazlar.

Çevrimdışı BlackEagle16

sözleşmesinin bitmesine 1 yıl kalmış 400 de bonus var 1,3 az değil
Çok ve gereksiz bi yatırım oldu. Yine söylüyorum Oyuncu gelir oynar destekleriz. Ama senin kanayan yaran var gidiyor gözündeki morluk için krem alıyorsun. Onuda al ama önce kanayan yaratı durdur.

Çevrimdışı BlackEagle16

Ceyhun kazancı kamptan ayrılmış muhtemel keny’i karşılamak İçin İstanbul’a geliyor. Umarım tek keny için gelmiyordur hoca ile gerekli görüşmeler yapılıp başka nokta koyulacak transferlerde vardır. Transferdende elzem olan prangalardan da bir bir kurtulmalıyız. İç ayrılıklarıda ivedilikle bekliyorum.

Çevrimdışı Talisca1903

Çok ve gereksiz bi yatırım oldu. Yine söylüyorum Oyuncu gelir oynar destekleriz. Ama senin kanayan yaran var gidiyor gözündeki morluk için krem alıyorsun. Onuda al ama önce kanayan yaratı durdur.
iyi çıkar sorun değil ama bence önce fasnacht bitirmen lazım

Çevrimdışı BlackEagle16

@can1903 nerdesin abi yokmu bir kaç bilgi gelde yüreklere bi su serp yahu. Weghorst dedin geldi muleka burnley yaptı derken biz alacağız dedin oldu. Şu sağ stoper sol bek bi işinde bir ışık yak.

Çevrimdışı BlackEagle16

iyi çıkar sorun değil ama bence önce fasnacht bitirmen lazım
Onunda sırası var bence .

Etiketler: