Yaklaşık stadın yıkımından beri takip ettiğim ve yazdığım forumu yaklaşık bir buçuk sene önce kendimce bir sebeple bırakmıştım. Göz atayım dedim hala tanıdık isimleri görünce bi sevindim yazmak istedim. Herkese selamlar yeniden

Bu seneki transfer stratejisini beğeniyorum şahsen. Yüksek ücretli yararlanamadigimiz futbolcuların kontratlarindan çıkıp takımı genclestirip nispeten uygun maaşlı en azindan genç ve potansiyeli olan futbolcularla devam etmemiz bence güzel.
Tüm transferler beni heyecanlandırıyor bu sene fakat en çok merakla beklediğim Muleka oldu bu sene. Enteresan bir adam.
Onun haricinde gözüm kulağım Bazoer'de. Şu an en çok ihtiyacımız olan adam. Umarım bir hareket yapılır.
Callum çok geçiyor, çok da isteyeni var fakat 1.68 adamın arka direkte uzun boylu bi adamla kafa topuna çıkması gibi bi senaryo var da gözümün önünde aman diyim

İçimden bir his bu sene ilk 3 4 hafta aksayacak sonrasında toparlayacagiz diyor. Hazırlık maçlarının hepsini izledim. Şu an bir taktik yok gibi ama sanırım taktigimiz de bu gibi. Kaos futbolu ile topun arkasında kalıp kazanılan toplarla hızlı hücum. Full pres. Yükleme de bu sebeple yapılıyor. Ha 500 pas yapıp kısır futbol oynamaktansa bu oyun uyar mı bana? Bence uyar ya. Sıkıldık artık klasik pas oyunu izlemekten. Biraz heyecan olsun.
En nihayetinde iskelet tamam, son rutuslar yapılıyor. Bi sol kanat bir stoper ile şampiyonuz bu sene. Tek kulvar sonucta fazla da coşmaya gerek yok.
Bir buçuk sene sonra yazdırdın bana Beşiktaş'ım be. Sen hep var ol!
SM-A325F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi