2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu
2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2022/23 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 1230427 defa] 2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi gokhans

2 yıldır ghezzal sayesinde serbest vuruşları en kötü takımız. Salih, gedson yada emirhan kullanmalı artık.
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi Samet Demir

2 yıldır ghezzal sayesinde serbest vuruşları en kötü takımız. Salih, gedson yada emirhan kullanmalı artık.
Dünkü maçta salih bol bol kullandı srrbest vuruş.

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi gokhans

1 tane kullandı, oda kaleci seken topu son anda kornere attı. Serbest vuruştan kastım freekick’ler. Bir talisca yada sergen beklentimiz yok ama ghezzal da değil aradığımız. Senede 1, 2 tanesi gol olsun bir zahmet. Salih’mi, gedson’mu yada emirhan mı kullanır bilmem. Burak bile daha iyi kullanıyordu ghezzal dan.
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimdışı MUSTAFA_

Napalım düzelir diye dua mı edelim. Kardeşim 5 stoperin var 5 i de ayaksız. Kalecin var 10m diyosun kolsuz.

Transferi kapattık da benim mi haberim yok. Daha yeni sattık sol kanat bekimizi. Yenisi gelecek. Şu anda stoper bölgesinde hiç as oyuncumuz oynamadı. Biri sakat, biri yeni geldiğinden alışma sürecinde, diğerine transfer gelecek. Kale konusunda Emre'yi deniyoruz. Daha Mert dönecek. Valerien İsmail kaç handikapla sezona başlıyor? Pusuda yenilgi bekleyip ortaya çıkan taraftarlık yapmayın. Biraz iyi düşünün. Türkiye şartlarında zor bir şey deneniyor. Ben ilk defa bu kadar planlama üzerine adımlar atıldığını görüyorum. Bunun sebebi de Valerien İsmail'in kendisi. Yerli birisi olsa yine menajer kucağındaydık. Zaten bu kötülemeler de boşa yapılmıyor. Biraz sakin olalım. Daha ilk yenilgiyi aldık. Rakiplerimiz de uçup kaçmıyor. Her zaman rakiplere bakılır. Bu sene herkes bir üçlü olmaz sevdasına düşmüş. Ne oldu diyorsun? Üçlü olmaz, falan oyuncu falan bölgede verimsiz kalır, Valerien 5 maçta kovulur, erken seçim olur diyor. Müneccim misin kardeşim? Bu bahsettiğin olasılık bilimine aykırı. Her şey sürekli kötü gitmez. Valla İrlandalılardan çektiğimiz kadar kimseden çekmedik. Biraz pozitif düşünün. Ülke zaten çok iyi bırakın Beşiktaş da bu kadar iyi olmasın :)

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi Necmi

Ben pesimist değilim :)

Bu hayatta herşeyim yolunda gitti çok şükür yazılımcı olmak istedim oldum evden çalışmak istedim covid-19'dan sonra evden çalışma başladım öyle devam ediyorum.Bir kız bir erkek çocuk istedim Allah bana nasip etti.Bu hayatta ne istediysem oldu çok şükür.Troll filan bilmem ben biz dededen Beşiktaşlıyız.Üçüncü olasılığı bende merak ettim nedir acaba ?
allah evlatlarına sağlıklı mutlu uzun ömür versin
Sende birza akışına bırak olayı bu kadar stres iyi değil yok bizide strese sokuyorsun sana olmasa bize birşey olacak😳😂

Çevrimiçi Mehmet57

Çevrimiçi Necmi

Transferi kapattık da benim mi haberim yok. Daha yeni sattık sol kanat bekimizi. Yenisi gelecek. Şu anda stoper bölgesinde hiç as oyuncumuz oynamadı. Biri sakat, biri yeni geldiğinden alışma sürecinde, diğerine transfer gelecek. Kale konusunda Emre'yi deniyoruz. Daha Mert dönecek. Valerien İsmail kaç handikapla sezona başlıyor? Pusuda yenilgi bekleyip ortaya çıkan taraftarlık yapmayın. Biraz iyi düşünün. Türkiye şartlarında zor bir şey deneniyor. Ben ilk defa bu kadar planlama üzerine adımlar atıldığını görüyorum. Bunun sebebi de Valerien İsmail'in kendisi. Yerli birisi olsa yine menajer kucağındaydık. Zaten bu kötülemeler de boşa yapılmıyor. Biraz sakin olalım. Daha ilk yenilgiyi aldık. Rakiplerimiz de uçup kaçmıyor. Her zaman rakiplere bakılır. Bu sene herkes bir üçlü olmaz sevdasına düşmüş. Ne oldu diyorsun? Üçlü olmaz, falan oyuncu falan bölgede verimsiz kalır, Valerien 5 maçta kovulur, erken seçim olur diyor. Müneccim misin kardeşim? Bu bahsettiğin olasılık bilimine aykırı. Her şey sürekli kötü gitmez. Valla İrlandalılardan çektiğimiz kadar kimseden çekmedik. Biraz pozitif düşünün. Ülke zaten çok iyi bırakın Beşiktaş da bu kadar iyi olmasın :)
renklileri anlıyorum bu kadro kurulurken tek tutunacakları dal üçlü olmaz dalı kendilerine umut pompalıyorlar en azından kaos yaratıp oluşan birlik havasını kırmaya çalışıyorlar herkes biliyorki beşiktaşta bütünlük oluştuğunda başarı kaçınılmaz
Anlamadığım bizimkilere ne oluyor takım inanılmaz ümit vadediyor taraftar inanmış bu kombine satışından belli oldu ama internette bir tayfa var sürekli olumsuzluk pompalıyor dertleri ismaeli gönderip şenol getirmek sanırım bizimde takımda beğenmediğimiz noktalar var elbet ama umutlu bakmama engel olmuyor bu
Bu arada rıdvanın yerine oğuzhanmı denense sanki olacak gibi

Çevrimiçi Necmi

birtane kullandı oda çok iyi vuruştu (Hakaret Yasak)₅ kaleci çıkardı bizim iki yıldır serbest vuruşlarımız kaleyi tutmuyor

Çevrimiçi Samet Demir

birtane kullandı oda çok iyi vuruştu (Hakaret Yasak)₅ kaleci çıkardı bizim iki yıldır serbest vuruşlarımız kaleyi tutmuyor
Abi çok mutlu olmuşsun bende oldum da. Neden küfür ettin cümlenin sonunda onu anlamadım. :) :)

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Necmi

Adam kaçırmayan stoper yok da, adamın içinden geçmişler diyorum. O beşliği yiyip, üstüne hamle de yapamayan bir stoperin oynadığı takımda, (diğer stoper de Necip bu arada); sorun kaleciden önce başka yerlerdedir.

Fabri Beşiktaş'a gelmiş en iyi kalecilerden biridir, tadı damağımda. Yeni bir Fabri bulacaksan, bugün paketleyiyorum Ersin'i.

Fabri'den önce iyi kim geldi kalene? 20 sene önce Cordoba. Ondan önce kim geldi? 25 sene önce Mrmic. Ondan önce? Ben hatırlamıyorum, belki Zalad.
başka yerlerde sorun yok diyen yokki başka yerde sorun olması kaleciyi sorunsuz yapmıyor 2.5 yıldır onun yüzünden defans öğütüyoruz en az pozisyon veren takımken defansın nasıl kötü olur dün akşamda sahada az pozisyon veren takım bizdik üstelik üç gol yiyende bizdik farkı rakibin kalesinde kaleci vardı bizde yoktu yoksa bizde içlerinden geçtik ama kaleciyi geçemedik bizi durdurmak için sürekli faul yapıyorlardı sadece gedsona 15 kez yapmışlardır herhalde ne dersen de dün maçı ersin verdi

Çevrimdışı BlackEagle16

Stoper için herhangi bi duyum yokmu ? Rıdvanda hala tam açıklanmadı biran önce hızlı hareket edilmeli özellikle stoper konusunda.
Burası Beşiktaş burada imzalar kalplere atılır...

Çevrimdışı BlackEagle16

Şimdi maçın özetini izliyorum peş peşe frikikler atılıyor adamların kalecisi kornere çeldi. Ersin adamın önüne indirdi

Çevrimdışı BlackEagle16

Mert’i neden hiç denemedi hoca ya ? Sampdoria maçında şans verip lige mert ilemi başlıyacak yoksa ?

Çevrimdışı BlackEagle16

Çalım yediği goldede müdahalesi var ama tercihi yanlış kornere at abicim. Tecrübe şart kalede onu anladık.

Çevrimiçi Necmi

Ya abi rakibin xg'si 3.84 burdan 5 6 gol yemememiz mucize normalde kötü işte defans, oyuncu olarak kötüler yavaşlar hava toplarında vasat altılar herhangi bir özellikleri bizde oynamaya elverişli değil sen de bunu kabul et. Saiss ve emrecan değiştirir mi değiştirebilir elbette sağ stopere de mumkuse stoper orijinli olmayan ama rosier gibi kısa boylu olmayan fizikli defansif orta saha da oynayabilen birini bulurlarsa çok iyi olur 3 tane topla ilişkisi çok da matah olmayan stoperden hücumda rol alsın diye bekleyince hayal kırıklığına uğruyoruz. Şu sol bek işinin de acilen çözülmesi lazım sen ersin'e kaleci değil diyorsun kendince nedenlerin var benim için de umut meraş sol bek değil bugün feshetsek ortalama bir anadolu takımının yedek sol beki anca olur bu adamın şu takımda oynaması için bir tane nedeni yok.
ben stoperleri beğeniyorum demedimki biz sahaya stoperlerimizle çıkmadıkki yorum yapayım üstüne savunmayı kötü yaptığımız için kaleyide topa tutmadılar ha sonradan oyuna giren emrecan berkay daha iyi işler yaptı
Maçın yarısı ersin yarısı emre ersinle üç gol yedik emre ile yemedik üstelik emre oyundayken daha fazla baskı yediğimiz halde stoper tartışması ayrı bir konu biz burda kalecinin savunma yüzünden gol yemesini tartışmıyoruzki yemesi gereken golü yesin on tane yesin tek lafım olmaz ama beşiktaş kalesinde olan biri sürekli hatalı gol yiyemez kardeşim geçen senede bütün yorumcuları izle hep yediğimiz gollerde kaleci hatası dediler bizim bu kadar hatayla gol yeme lüksümüz yok size söylüyorum pozisyonlarda savunma oyuncuları kalecinin arkasına hamle yapıtorsa o kaleciyi kapıya koyacaksın kim olursa olsun biz geçen sene kaç golü çıkardık öyle dikkat ettinmi ben üç tane rosier hatırlıyorum en az o kadar welinton hatırlıyorum vidanında hatırladığım var savunma oyuncuları kalecinin arkasına hamle yapma ihtiyacı duyuyorsa bu felaket bir durum ha birde rıdvan hatırladım benim güvenmemem önemli değil savunma kalecisine güvenmiyor biz şimdi bütün savunmayı değiştiriyoruz ama kalede hala ersin var bakalım ne kadar sürecek bu

Çevrimiçi Necmi

Çalım yediği goldede müdahalesi var ama tercihi yanlış kornere at abicim. Tecrübe şart kalede onu anladık.
çocuğun dna sına işlemiş kornere top çelmemek hiç hatırlıyormusunuz topu kornere çeldiği pozisyon üç maç oynamadı 2.5 yıldır oynuyor ilk senesinde aklımda var bir tane artık havadan gelen topa elini kaldırmayı tenezzül etmiyor o uzun boyla el avantajıyla ceza sahasını rakiplere dar etmesini bekliyor insan bekliyoruz işde

Çevrimiçi Necmi

Mert’i neden hiç denemedi hoca ya ? Sampdoria maçında şans verip lige mert ilemi başlıyacak yoksa ?
bence alıcı çıksın diye ersini oynatıyorlar yönetim isteyen olursa vereceğiz dedi daha ne desinler şimdi kulübeye çekilirse futbol hayatı biter kendin oynatmadığın oyuncuyu kime satabilirsin

Çevrimiçi Necmi

Abi çok mutlu olmuşsun bende oldum da. Neden küfür ettin cümlenin sonunda onu anlamadım. :) :)

o kaleciye söylenmiş ön ekti ş kaleci

Çevrimdışı Orhan_

https://twitter.com/korayceliker/status/1551179663979995137

Sosyal medyada var böyle bir güruh. ŞGyi istiyorlar belli. Hani Lowe forvetteyken orta açtıran taktik deha. Bunlar iflah olmaz.

Çevrimdışı Orhan_

renklileri anlıyorum bu kadro kurulurken tek tutunacakları dal üçlü olmaz dalı kendilerine umut pompalıyorlar en azından kaos yaratıp oluşan birlik havasını kırmaya çalışıyorlar herkes biliyorki beşiktaşta bütünlük oluştuğunda başarı kaçınılmaz
Anlamadığım bizimkilere ne oluyor takım inanılmaz ümit vadediyor taraftar inanmış bu kombine satışından belli oldu ama internette bir tayfa var sürekli olumsuzluk pompalıyor dertleri ismaeli gönderip şenol getirmek sanırım bizimde takımda beğenmediğimiz noktalar var elbet ama umutlu bakmama engel olmuyor bu
Bu arada rıdvanın yerine oğuzhanmı denense sanki olacak gibi

Abi kesinlikle Şenol Güneş için kulis oluşturan bir kitle var ve liderleri belli. Daha ilk hazırlık maçında başladılar 3lü olmaz demeye.

Çevrimdışı Orhan_

Şimdi maçın özetini izliyorum peş peşe frikikler atılıyor adamların kalecisi kornere çeldi. Ersin adamın önüne indirdi

Bir de bu pozisyondan önce defalarca Ersin'in topu yanlış yere çeldiği anlatıldı (: Bunun defansla vs ilgisi yok. Elin kalecisi daha zorunu kornere çeldi mesela.

Çevrimdışı celiker1

Abi kesinlikle Şenol Güneş için kulis oluşturan bir kitle var ve liderleri belli. Daha ilk hazırlık maçında başladılar 3lü olmaz demeye.
Kim o liderleri dediğin?
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı MUSTAFA_

Kim o liderleri dediğin?
Geçmişe bakarsan tam ismini yazdık. Şimdi hedef göstermeye gerek yok.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı KadirA

Nkoudou fesih ediliyor, Keny geliyor.

Yine harika bir hamle.

Etiketler: