Transferi kapattık da benim mi haberim yok. Daha yeni sattık sol kanat bekimizi. Yenisi gelecek. Şu anda stoper bölgesinde hiç as oyuncumuz oynamadı. Biri sakat, biri yeni geldiğinden alışma sürecinde, diğerine transfer gelecek. Kale konusunda Emre'yi deniyoruz. Daha Mert dönecek. Valerien İsmail kaç handikapla sezona başlıyor? Pusuda yenilgi bekleyip ortaya çıkan taraftarlık yapmayın. Biraz iyi düşünün. Türkiye şartlarında zor bir şey deneniyor. Ben ilk defa bu kadar planlama üzerine adımlar atıldığını görüyorum. Bunun sebebi de Valerien İsmail'in kendisi. Yerli birisi olsa yine menajer kucağındaydık. Zaten bu kötülemeler de boşa yapılmıyor. Biraz sakin olalım. Daha ilk yenilgiyi aldık. Rakiplerimiz de uçup kaçmıyor. Her zaman rakiplere bakılır. Bu sene herkes bir üçlü olmaz sevdasına düşmüş. Ne oldu diyorsun? Üçlü olmaz, falan oyuncu falan bölgede verimsiz kalır, Valerien 5 maçta kovulur, erken seçim olur diyor. Müneccim misin kardeşim? Bu bahsettiğin olasılık bilimine aykırı. Her şey sürekli kötü gitmez. Valla İrlandalılardan çektiğimiz kadar kimseden çekmedik. Biraz pozitif düşünün. Ülke zaten çok iyi bırakın Beşiktaş da bu kadar iyi olmasın 
renklileri anlıyorum bu kadro kurulurken tek tutunacakları dal üçlü olmaz dalı kendilerine umut pompalıyorlar en azından kaos yaratıp oluşan birlik havasını kırmaya çalışıyorlar herkes biliyorki beşiktaşta bütünlük oluştuğunda başarı kaçınılmaz
Anlamadığım bizimkilere ne oluyor takım inanılmaz ümit vadediyor taraftar inanmış bu kombine satışından belli oldu ama internette bir tayfa var sürekli olumsuzluk pompalıyor dertleri ismaeli gönderip şenol getirmek sanırım bizimde takımda beğenmediğimiz noktalar var elbet ama umutlu bakmama engel olmuyor bu
Bu arada rıdvanın yerine oğuzhanmı denense sanki olacak gibi