2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu
2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2022/23 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 1231974 defa] 2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Mehmet57

Yabanci sinirinin bulundugu bir ligde Welinton’u takimda tutmak ahmaklik olur. Yasli ilerlemis, yavas, hava toplarinda zayif, kolay calim yiyen bir futbolcuyu neden tutalim? Tayfur Bingol takasinda kullanirlar umarim. Badra Cisse oynasa hic bir sey kaybetmeyiz, en azindan yaptigi hatalardan tecrube edinir.

Çevrimdışı sEuL

Takımı baştan mı kuracağız? Maksimum 3-4 transfer gelir.

Haha 8-9 transfer  :kop:

Fb her sene 8-9 transfer yapiyor zaten ve 8-9 senedir sampiyon olamiyorlar. Bu transfer donemide 20 transfer yaptilar heralde - savas yuzunden butun yabancilarini satmis ve dogru duzgun antrenmana cikamayan Kiev'i yenemediler. Kadroyu sisirmeye gerek yok, en fazla 3 bilemedin 4 transfer yapilir bencede.

Çevrimdışı DieForYou1903

necip bi de sol stoper oynadı bu maç yokluktan. zaten pek parlak performans beklemiyorduk da ters ayakla iyice kötü göründü.

Necip-Welintonun oynadığı hangi maç iyi gözüktük ki ben mi kaçırdım acaba  :dontknow:

Bir de bunlara Ersin ekleniyor ölümcül üçlü. :ebebe:
Armandaki asalet, yüreğindeki cesaret!

Çevrimiçi Necmi

bunak değilmi size göre adamın takımının üzerinden jetler uçuyor 1 yıldır resmi maçı yok 8 altyapı oyuncusuyla fenere kök söktürdü Allahtan bunak adam müzelik birde bunak olmasa
fenere kök söktürmek için uçup kaçmaya gerek yok şu beşiktaş fenerle oynasın şimdi sahayı dar eder emin ol fenerin rakibi kaç alt yapıyla oynamışı görüyorsunda bizim neden kaç alt yapı kaç yedek ve stopersiz oynadığımızı görmüyorsun üstelik biz hazırlık maçı oynuyoruz resmi maçta değil sürekli deneme yapıyoruz sonuç önemlide değil

Çevrimdışı Talisca1903

daha gerçek stoperlerimiz sahada değilken sen ne görüyorsunda olmuyor diyorsun bende bunu anlamıyorum neciple rosierle olmaz tabi onlar kötü stoper değil daha doğrusu stoper bile değilken üçlü oynuyorlar onlara bakıp bu iş olmaz demek abes kaçıyor
as stoperler olsa  ne farkedecek abi top oynamadık iki pas üstüste yapamadık köşeye sıkışmış boksör gibi sürekli köşemizde savunma halindeydik saha içi varyasyon yok kanat organizasyonu yok birşey yok yani ben görmedim

Çevrimdışı worns

Doğrudur, benim savım zaten bu oyunu oynadığı için Barnsleyin küme düştüğü değildi. Beşiktaş bu ligin Barnsleyi değil, Bursasporu da değil. Beşiktaşın hücum planı olacak, kanatları kullanacak, üçgenler kuracak. Şu ana kadar hangi hazırlık maçında bunları istikrarlı görebildik?

Şu maçta skordan çok can sıkan şey 3 golü futbol kalitesinden dolayı yemedik (ha kaliteden de bir 3 yiyebilirdik ayrı), aynı golleri Konyadan da yiyebilirdik Giresundan da. Geçmişte de çok yedik zaten. Bizim ligimizde en az 10 takımın işi gücü hızlı tek paslarla çıkmak veya uzun iyi pas atmak, sen çaldığın topun kıymetini bilmezsen bir anlamı yok, Saiss de süpermen değil illa vereceksin o pozisyonları.

ben santrafor hattını çok kıymetli buluyorum ve fizik kalitesi yüksek iki santraforla oynamanın bizi skor çözümüne tahmin edilenden daha kolay yaklaştıracağını düşünüyorum.

şu ana kadar süper lig standartlarına göre ortalama üstü denebilecek rakiplerle oynadığımızı da hesaba katmak lazım. hücumcular da yeni yeni ısınıyorlar.

eleştiri yapmak lazım evet benim merkez orta sahaya yönelik de tedirginliklerim var bir de üstüne. gedson-emirhan çok geçirgen olur diyorum. salih biraz kafamı karıştırıyor sadece olumlu anlamda. ama yapıyı gömmek için çok erken.

mesela herkes rosier'in geçen sene genelinde pek parlak bir sezon geçirmediğini ama ismael geldikten sonra sağ kenar bekte sezonun en iyi oyunlarını hem de başta ts olmak üzere ligin iyi takımlarına karşı oynadığını unutuyor.

Çevrimdışı worns

Haha 8-9 transfer  :kop:

Fb her sene 8-9 transfer yapiyor zaten ve 8-9 senedir sampiyon olamiyorlar. Bu transfer donemide 20 transfer yaptilar heralde - savas yuzunden butun yabancilarini satmis ve dogru duzgun antrenmana cikamayan Kiev'i yenemediler. Kadroyu sisirmeye gerek yok, en fazla 3 bilemedin 4 transfer yapilir bencede.

bence ilk 11'e 13-14 takviye lazım abi.

Çevrimdışı Orhan_

Gole kadar iyi oynadık
Ersin'den olmaz
Stoper transferi şart
Gereksiz yabancılardan kurtulmamız şart
Gereksiz yabancılardan kurtulduktan sora Fassnachtvari bir adam şart.

Çevrimiçi Samet Demir

Bir sağ stoper, iyi bir sol bek ve isteğe göre 8 numara ve rosiere yedek alarak bu takımın çoğu probleminiçözmüş oluruz.

Kaleye de emre geçer.

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı DieForYou1903

Yedeklere gençleri yazarsın geçersin defansta. Şu an elzem bölgemiz sağ stoper ve sol kanat bek. Gerisi için süremiz var  :tabe:

1 stoper
1 sol kanat bek
1 orta saha
1 tane hücumun her bölgesine yazabileceğin yedek

Kadroya yedekleri yazsanız bile 5 oyuncu gerekiyor zaten.Stoper hattı can çekişiyor olası saiss sakatlığında necip-welinton show var.

Emre
                            Mert
                            Utku
                            Ersin

Sağ stoper      Saiss        Emrecan
           Necip            Welinton     Montero

Rosier              Gedson       Salih                Sol bek
Sağ bek           Orta saha    Emirhan           U.Meraş
                       Kartal         Atiba (40 yaşında)
                       Souza (3 ay yok)

Ghezzal             Wegorst          Muleka
         S. Kanat            Cenk               N'Koudou

Çevrimdışı Orhan_

Bir sağ stoper, iyi bir sol bek ve isteğe göre 8 numara ve rosiere yedek alarak bu takımın çoğu probleminiçözmüş oluruz.

Kaleye de emre geçer.

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sol bek şartoğlu şart. Onu unutmuşum

Çevrimiçi Necmi

as stoperler olsa  ne farkedecek abi top oynamadık iki pas üstüste yapamadık köşeye sıkışmış boksör gibi sürekli köşemizde savunma halindeydik saha içi varyasyon yok kanat organizasyonu yok birşey yok yani ben görmedim
o zaman bende luceski olursa ne olacak birden oyuncular levalmi atlayacak derim bence stoperlerimiz olunca herkes yerinde oynamaya başlayınca değerlendirme yap doğmamış bebeğe don biçiyorsun şu an eleştirmek hakkın tabide ama bu eleştiriler bilesin kimse için birşey ifade etmiyor burda herkes necipin ne olduğunu bilirken neciple olmaz demek komik oluyor sanki sezon boyu neciple oynayacağız  tek stoperin welinton olduğu takımda welintonla olmaz demekte komik oluyor zincir en zayıf halkası kadar güçlüdür bizde zincirin yarısı yok telle tutturmuşuz sonrada bu zincir bizi taşımaz diyoruz iyide taşıyan zincir değilki emaneten taktığımız tel

Çevrimdışı Talisca1903

Sol bek şartoğlu şart. Onu unutmuşum
sağ ve sol kanat bek şart 2 stoper şart ve merkez orta saha şart en az 5 transfer gerek bu sisteme

Çevrimdışı worns

Sen yazılanı yanlış anlayıp ona göre cevap verip şov yapıyor olabilir misin acaba?

"3. Lige düşen Barnsleyin oynadığı futbolu oynamaya çalışıyoruz birebir."

bu senden alıntı, cevaplar mevcut. burda öncelikle yanlış ifade etmişim diye kendini eleştirmen gerekirdi çünkü eğer ismael hocanın playoff'a sokmayı başardığı barnsley döneminin futbolunu beğenmiyorsan da böyle anlatmazsın değil mi?

Çevrimdışı Talisca1903

o zaman bende luceski olursa ne olacak birden oyuncular levalmi atlayacak derim bence stoperlerimiz olunca herkes yerinde oynamaya başlayınca değerlendirme yap doğmamış bebeğe don biçiyorsun şu an eleştirmek hakkın tabide ama bu eleştiriler bilesin kimse için birşey ifade etmiyor burda herkes necipin ne olduğunu bilirken neciple olmaz demek komik oluyor sanki sezon boyu neciple oynayacağız  tek stoperin welinton olduğu takımda welintonla olmaz demekte komik oluyor zincir en zayıf halkası kadar güçlüdür bizde zincirin yarısı yok telle tutturmuşuz sonrada bu zincir bizi taşımaz diyoruz iyide taşıyan zincir değilki emaneten taktığımız tel
welinton olmaz demem hiçbir zaman ben beğenirim weliyi ondan başka emrecan saiss bunların yedği yok bekin yok sağ sol merkez orta sahan yok gedsondan başka 

Çevrimdışı sEuL

necip bi de sol stoper oynadı bu maç yokluktan. zaten pek parlak performans beklemiyorduk da ters ayakla iyice kötü göründü.

Ustune sol kanat beki olarak Umut vardi yaninda, Umut'a her attigi pas rakip atak olarak bize geri dondu.

Sans'ta yanimizda degil tabi, bir turlu tam kadro calisamadi takim ve bunu basarisizlik olarak hocaya ve sisteme mal etmeye calisanlar var. Benimde hoca ve sistem uzerine soru isaretlerim begenmedigim konular var ama daha hazirlik kampinda Besiktas boyle oynamaz, gonderin bu hocayi falan basladik yine. Saiss'in milli takimda sakatlanmasi, Josef'in 2 hafta kala ameliyat olmasi ve Ridvan'in gitmek istiyorum diye tutusup sonunda gitmesi. Bunlar karsisinda hocanin yapabilecegi birsey yok ve elindeki oyunculari gorup test etmek istiyor hazirlik maclarinda dogal olarak. Weghorst, Muleka, ve Ghezzal Avusturya kampinin sonuna dogru katildilar kampa - daha oyuncular dogru duzgun birbirlerini tanimiyorlar ve birlikte 2 hafta gecirmediler. Ustune oynadigimiz rakiplerde oyle koy takimlari falan degil, Almanya'nin PL'in disli takimlarina karsi hazirlik maclari yaptik. Bugun Ts as kadrosu ile Torino'dan 3 gol yemis, Gs'nin hali ortada, Fb'de hergun 2-3 transfer yapip duruyor ama bu gidisle 2 mac ust uste ayni oyuncularla sahaya cikamayacak. Biraz sabir, yeni bir yapilanmaya girdik, herkesin hoca ve sistem konusunda soru isaretleri var ama hemen asip kesmeyelimde.

Çevrimiçi Necmi

bence ilk 11'e 13-14 takviye lazım abi.
ya sakatlanırsalar bence yetmez en az 22 tane lazım ilk 11 e

Çevrimdışı DieForYou1903

Kaliteli kadro ve 3lü oyun böyle olur.Stoper hattına ve yedeklere dikkat!

[ Son Düzenleme: 23 Temmuz 2022, 22:25:44 DieForYou1903 ]

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Bugünden yarına transferler gelip lig maçında başlamaz diye düşünüyorum.

İlk lig maçında beklediğim kadro;

Wellinton - Saiss - Emrecan
Rosier - Gedson - Salih - Umut
Ghezzal
Muleka - Wego

Bu arada Salih bu performansı devam ettirirse zor kesilir.

Aciliyet sırasına göre transferler;
1- Wellinton yerine hızlı sağ stoper
2- Umut yerine kanat özellikli sol bek

Sonrasında mevcut kadroda devam eden oyuncuları yedeklemek için;
3 - Salih yerine 8 numara
4 - Rosier yerine kanat özellikli sağ bek

Çevrimdışı MUSTAFA_

Kaan Ayhan'ı almışız herhalde. Hiç bu sisteme yakıştırdığım bir oyuncu değil ama hayırlısı olsun.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Nazım Ar

"3. Lige düşen Barnsleyin oynadığı futbolu oynamaya çalışıyoruz birebir."

bu senden alıntı, cevaplar mevcut. burda öncelikle yanlış ifade etmişim diye kendini eleştirmen gerekirdi çünkü eğer ismael hocanın playoff'a sokmayı başardığı barnsley döneminin futbolunu beğenmiyorsan da böyle anlatmazsın değil mi?

Nasıl anlatayım paşam? Sen yaz istersen bana ben aynen senin istediğin gibi anlatayım düşüncelerimi. :)

Çevrimdışı worns

Kaan Ayhan'ı almışız herhalde. Hiç bu sisteme yakıştırdığım bir oyuncu değil ama hayırlısı olsun.

oynarsa da bu sistemde oynar kaan bence sağ stoper olarak. 4lüde hiç beğenmiyorum kendisini. ciddi ciddi almış mıyız? ceyhun kazancı italya'da diyorlardı ama.

Çevrimdışı Orhan_

ya sakatlanırsalar bence yetmez en az 22 tane lazım ilk 11 e

Hadi onlarda sakatlanirsa? Bence 33 yapalim :S

Çevrimiçi Necmi

Ustune sol kanat beki olarak Umut vardi yaninda, Umut'a her attigi pas rakip atak olarak bize geri dondu.

Sans'ta yanimizda degil tabi, bir turlu tam kadro calisamadi takim ve bunu basarisizlik olarak hocaya ve sisteme mal etmeye calisanlar var. Benimde hoca ve sistem uzerine soru isaretlerim begenmedigim konular var ama daha hazirlik kampinda Besiktas boyle oynamaz, gonderin bu hocayi falan basladik yine. Saiss'in milli takimda sakatlanmasi, Josef'in 2 hafta kala ameliyat olmasi ve Ridvan'in gitmek istiyorum diye tutusup sonunda gitmesi. Bunlar karsisinda hocanin yapabilecegi birsey yok ve elindeki oyunculari gorup test etmek istiyor hazirlik maclarinda dogal olarak. Weghorst, Muleka, ve Ghezzal Avusturya kampinin sonuna dogru katildilar kampa - daha oyuncular dogru duzgun birbirlerini tanimiyorlar ve birlikte 2 hafta gecirmediler. Ustune oynadigimiz rakiplerde oyle koy takimlari falan degil, Almanya'nin PL'in disli takimlarina karsi hazirlik maclari yaptik. Bugun Ts as kadrosu ile Torino'dan 3 gol yemis, Gs'nin hali ortada, Fb'de hergun 2-3 transfer yapip duruyor ama bu gidisle 2 mac ust uste ayni oyuncularla sahaya cikamayacak. Biraz sabir, yeni bir yapilanmaya girdik, herkesin hoca ve sistem konusunda soru isaretleri var ama hemen asip kesmeyelimde.
işin kötüsüde yeterli desteği vermezsen hiç bir hocada sistemde başarılı olamaz renkli basın şimdiden hoplamaya başladı beşiktaşı gördükçe nifak tohumları sokmaya çalışıyorlar serdardan gaz vermeye çalıştılar taraftar yemedi şimdi üçlü savunmadan gaz vermeye çalışıyorlar aslında dertleri kampta bile diri olan beşiktaşın korkutucu olması ersini yağlayıp ballıyorlar kaleci değişikliğine gitmeyelim diye
İşin üzücü yanıda bunların gazına gelen taraftarların olması

Çevrimiçi Mehmet57

Biraz totem yapiyim. Belki bir yonetici forumu okuyup transfer etmek aklina gelir.

Ustun fizik gucu, agresifligi, lider karakteri ile hem stopper, hem orta sahada isimize cok yarayabilecek bir oyuncu ve bedava.

Etiketler: