2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu
2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2022/23 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 1232049 defa] 2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı DieForYou1903

Emrecan uzunhan iyi bir izlenim verdi bana şimdilik  :ok:
Armandaki asalet, yüreğindeki cesaret!

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Emrecan 10 dakikada solda stoper var dedirtti.

Çevrimdışı Talisca1903

ya işte eleştiri olur tartışma olur, ben de hocadan da sistemden de o kadar emin değilim. ama şu yorumlara karşın savunmak zorundayım. çünkü yazdığınız doğru değil.

1. dünyada her gördüğünüz 3lü aynı sistem değil
2. barnsley geçen sene değil ondan önceki sene bizim oyunumuza yakın bir oyun oynuyordu diye yorumlanabilir. o zaman hocası valerien ismael'di.
3. barnsley'in başında valerien ismael varken de küme düşmesi bekleniyordu. zaten düşük bütçeli bir takımdı.

şimdi git bak bakayım o sene barnsley kaçıncı olmuş küme düşmesi beklenirken.

önce bi doğruları söyleyelim, düzgün bilgilerle ortaya tez koyalım da sonra fikir de üretiriz, tartışma da olur.
worns kardeşim senin yorumlarını gerçekten çok beğeniyorum ama kaç maç oldu ne gördün cidden yok işte birşey ota saha felan yok sistemde bak bakalım maç sonu kaç pas yapmışız ne yapalım raşiti bitirelim rosier tu kaka edelim bumu yani
ya 2 tane baba stoper perisiç gibi bek sağbek de rosier felan olmaz daha iyisi alacaksın yoksa yarım yamalak olmuyor işte

Çevrimiçi Mehmet57

Uclu defansa karsi degilim. Dogru oyuncularla cok zevkli bir oyun cikarabilir hoca. Ama dogru oyuncularla. Ersin, Necip, Welinton, Boyd, Umut dogru oyuncular degil. Stopperde Rosier degil.

Bu takima bosta Kouyate ve Bazoer level atlatir. Biri orta sahaya, biri defansa. Sol kanata kondisyonu yuksek, ofans gucu iyi biri gelmeli Umut yerine. Yusuf Erdogan bile o bolgedeki sikintimizi cozer.

Çevrimiçi Necmi

en iyi özelliği iyi yer tutması ve mutlaka topa müdahale etmesi sonrada raket gibi ayağı var bu hem iyi özelliğiyken hem handikapı oluyor

Çevrimiçi Samet Demir

Sol emrecan
Orta Sais
Sağ Amartey ya da Bazoer

Transfer sezonunun başından beri söylüyorum bunu. Ne yazık ki bu defans ve birde yanında Ersinin saçma sapan hataları olunca durum bu oluyor.

Hocaya kızdığım ayrı nokta da Ghezzal konusu. Ortada olmuyor herif.

Bugünkü maçta 3 yedek stoper, 2 yedek bek oyuncusu ile çıktık. Boyd aslında yedek bile değil. Yollamaları gerek. Bir ara Oğuzhan Akgün 4 lünün solunda oynadı.

Bu oyuncular ile kaos futbolu olması kadar doğal birşey yok.

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Talisca1903

perşembe günü dynamo kiev istanbula gelince lucescu dedemi alalım göndermeyelim

Çevrimdışı sEuL

Eksikliklerimizi gormemiz acisindan iyi bir hazirlik maci oldu bizim icin.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

perşembe günü dynamo kiev istanbula gelince lucescu dedemi alalım göndermeyelim

Niye?
Beşiktaş müzesine mi koyacağız?

Çevrimdışı Nazım Ar

ya işte eleştiri olur tartışma olur, ben de hocadan da sistemden de o kadar emin değilim. ama şu yorumlara karşın savunmak zorundayım. çünkü yazdığınız doğru değil.

1. dünyada her gördüğünüz 3lü aynı sistem değil
2. barnsley geçen sene değil ondan önceki sene bizim oyunumuza yakın bir oyun oynuyordu diye yorumlanabilir. o zaman hocası valerien ismael'di.
3. barnsley'in başında valerien ismael varken de küme düşmesi bekleniyordu. zaten düşük bütçeli bir takımdı.

şimdi git bak bakayım o sene barnsley kaçıncı olmuş küme düşmesi beklenirken.

önce bi doğruları söyleyelim, düzgün bilgilerle ortaya tez koyalım da sonra fikir de üretiriz, tartışma da olur.

Doğrudur, benim savım zaten bu oyunu oynadığı için Barnsleyin küme düştüğü değildi. Beşiktaş bu ligin Barnsleyi değil, Bursasporu da değil. Beşiktaşın hücum planı olacak, kanatları kullanacak, üçgenler kuracak. Şu ana kadar hangi hazırlık maçında bunları istikrarlı görebildik?

Şu maçta skordan çok can sıkan şey 3 golü futbol kalitesinden dolayı yemedik (ha kaliteden de bir 3 yiyebilirdik ayrı), aynı golleri Konyadan da yiyebilirdik Giresundan da. Geçmişte de çok yedik zaten. Bizim ligimizde en az 10 takımın işi gücü hızlı tek paslarla çıkmak veya uzun iyi pas atmak, sen çaldığın topun kıymetini bilmezsen bir anlamı yok, Saiss de süpermen değil illa vereceksin o pozisyonları.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi Necmi

worns kardeşim senin yorumlarını gerçekten çok beğeniyorum ama kaç maç oldu ne gördün cidden yok işte birşey ota saha felan yok sistemde bak bakalım maç sonu kaç pas yapmışız ne yapalım raşiti bitirelim rosier tu kaka edelim bumu yani
ya 2 tane baba stoper perisiç gibi bek sağbek de rosier felan olmaz daha iyisi alacaksın yoksa yarım yamalak olmuyor işte
daha gerçek stoperlerimiz sahada değilken sen ne görüyorsunda olmuyor diyorsun bende bunu anlamıyorum neciple rosierle olmaz tabi onlar kötü stoper değil daha doğrusu stoper bile değilken üçlü oynuyorlar onlara bakıp bu iş olmaz demek abes kaçıyor

Çevrimdışı autopsy

Ne yazık ki oynatılmaya çalışılan oyuna asla uygun değiliz. Hiç bir zaman da olmayacağız. Çok fazla üst seviye oyuncuya ihtiyaç var ve bizim bütçemiz buna yetmez. Daha standart ve kendimize uygun bir oyun seçerek gayet şampiyon olabiliriz. Özellikle sosyal medyada sırf hocayı korumak adına oyuncuları değersizleştiren ve tüm suçu Umut'a, Necip'e, Welinton'a falan yıkmaya çalışanlar görüyorum da biz şampiyon olurken de kadromuz farklı bir seviyede değildi. Kalede yine Ersin vardı, sol bekte N'sakala vardı, Necip yine vardı vs vs. Elimizdeki kalbur üstü oyuncuları da aşağıya çekiyor bu oyun. Rosier'i sağ stoper Ghezzal'ı ise hayalet gibi forvet arkasında görmek canımı sıkıyor. Yapmaya çalıştığımız şeye uygun yedekleriyle birlikte harika bir kadroyu bu bütçeyle kuramayız. Planlı ilerlemek güzel bir şey lakin plan gerçekçi değilse sonu hüsran olur.  Wolves bize birkaç beden büyük geldi ama yine de kritik oyuncularımızın alakasız mevkilerde harcanmasının rakibin gücüyle pek bir alakası olduğunu düşünmüyorum. Sonumuz hayrolsun.

Çevrimdışı worns

ben henüz ortadayım abi. çünkü sorunlar doğrudan sistem kaynaklı değil bence. avusturyadaki maçlarda da burada da henüz tam kadro olamadık buna karşın dönem dönem güçlü rakiplere karşılık verebilecek oyunlar oynayabildik. avusturya'daki maçlarda o elimizdeki oyuncuları 4lü dizsen bence mainz'la bremen'le daha kötü sonuçlar da alabilirdin. kısacası henüz sabretmek ve takımın gelişmesini desteklemek gereken dönemdeyiz. çünkü takım bu hocaya emanet edildi ve güvenildi. iyi kötü ışık alabldiğimiz konular var. sisteme uygun kadro yapılanmasına gidildi, eksiklere bakılıyor. hocaya notunu vermek için kalkıp ispanya'da halı sahavari yerde yapılan maça bakmam. buradan ciddi sonuçlar çıkartmam. desteğimi de çekmem.

üstteki cevapta zaten barnsley üzerinden hocaya laf çakılmaya çalışılmış bi de yanlış bilgi var o ayrı konu.

şimdi rosier-ghezzal konusunda eminim sorun sistem değil. çünkü bu oyuncuların gayet geç form tuttuklarını geçen sene de gördüm. mesela ghezzal'i merkeze çekmesine bu kadar takılıyorsunuz da sistem böyle bir şey değil ki. adam geçen sene de sağ tarafta merkeze kırılarak oynuyordu. şu anda da serbest oynuyor. maç içinde gayet sağa yaklaşıyor, benzer aksiyonlar kovalıyor. adam merkeze bağlı oynamıyor. kendi formunu bulamadı, emin olun on beş metre sağda maça başladı diye üç gol üç asist yapmayacaktı şimdiye kadar.
[ Son Düzenleme: 23 Temmuz 2022, 22:04:52 worns ]

Çevrimdışı DieForYou1903

1 yabancı stoper,1 orta saha,1 kanat,1 sol bek,1 sağ bek.5 net.4-5 tane yedek oyuncular lazım.

8-9 transfer lazım takım transfer istiyorum diye bağırıyor.

Çevrimdışı MUSTAFA_

1 yabancı stoper,1 orta saha,1 kanat,1 sol bek,1 sağ bek.5 net.4-5 tane yedek oyuncular lazım.

8-9 transfer lazım takım transfer istiyorum diye bağırıyor.
Takımı baştan mı kuracağız? Maksimum 3-4 transfer gelir.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Talisca1903

Niye?
Beşiktaş müzesine mi koyacağız?
bunak değilmi size göre adamın takımının üzerinden jetler uçuyor 1 yıldır resmi maçı yok 8 altyapı oyuncusuyla fenere kök söktürdü Allahtan bunak adam müzelik birde bunak olmasa

Çevrimiçi Özgür Gültekin

bunak değilmi size göre adamın takımının üzerinden jetler uçuyor 1 yıldır resmi maçı yok 8 altyapı oyuncusuyla fenere kök söktürdü Allahtan bunak adam müzelik birde bunak olmasa

Bunak demedim ya da kastetmedim. Fener'e kök mü söktürdü, maçı bir daha izle derim.
Adamın kariyerini tartışmıyorum bu saatten sonra hoca olmaz. Takımın da bir hocası var şu an.

Çevrimdışı DieForYou1903

Takımı baştan mı kuracağız? Maksimum 3-4 transfer gelir.

3-4 transfere başarı zor gelir.Sağ kanatta kenan karaman,boyd sağ stoper rosier sol bekte oğuzhan akgün devşirme rosier hatta olmadı montero filan izleriz bol bol.Stoperde Necip-Welinton.

Çevrimiçi gokhans

Berkay ve emrecan, necip-welington’dan 3, 4 gömlek daha iyi oynadı. Ne kolay çalım yediler, ne kolay adam kaçırdılar. Helal olsun valla.
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimdışı worns

necip bi de sol stoper oynadı bu maç yokluktan. zaten pek parlak performans beklemiyorduk da ters ayakla iyice kötü göründü.

Çevrimdışı Nazım Ar

üstteki cevapta zaten barnsley üzerinden hocaya laf çakılmaya çalışılmış bi de yanlış bilgi var o ayrı konu.

Sen yazılanı yanlış anlayıp ona göre cevap verip şov yapıyor olabilir misin acaba?

Çevrimdışı beno1903

Hala necipi welingtonu boydu falan neden deniyorsun hoca. Yerine adamda yok gerçi. Bunların yerine 2 senedir transfer yapmayan yönetime ne demeli. Gençlerde rezalet.

Çevrimdışı beno1903

zaten pek parlak performans beklemiyorduk da ters ayakla iyice kötü göründü.

:D :D

Çevrimdışı MUSTAFA_

3-4 transfere başarı zor gelir.Sağ kanatta kenan karaman,boyd sağ stoper rosier sol bekte oğuzhan akgün devşirme rosier hatta olmadı montero filan izleriz bol bol.Stoperde Necip-Welinton.
Yedeklere gençleri yazarsın geçersin defansta. Şu an elzem bölgemiz sağ stoper ve sol kanat bek. Gerisi için süremiz var  :tabe:

1 stoper
1 sol kanat bek
1 orta saha
1 tane hücumun her bölgesine yazabileceğin yedek

Beşiktaş Tarihi
★★★

Etiketler: