2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu
2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2022/23 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 1233195 defa] 2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Mehmet57

Weghorst ligdeki stopperlere cok buyuk tehdit olacak

Çevrimdışı sEuL

bence rosier denemesi var hocanın. fass gelirse çoğu maçta sağ stopere koyabilieceğini düşünüyorum olabilir.

rosier'in defansif arızalarından endişelenenler de haklı. aslında oyuncunun stoper oynayabilecek seviyede defansif aksiyon kalitesi yok.

ama özellikle kapalı rakiplerle oynadığımız ve rakibin ciddi tehdit oluşturmadığı maçlarda, sağ stoperden demarke gelen bir rosier'in dengeleri değiştirme ciddi ofansif katkı yapma şansı var. bizim stoperlerden en azından birini bu şekilde kullanma planımız var maçlarda görünüyor. ayrıca seri bir oyuncu gayret ederse ters kademelerle-süpürücülükle defansif iş de görebilir.  avrupa'da olmadığımız ve kaderimizi lig maçlarındaki üretkenliğimizin belirleyeceği sezonda neden olmasın demeye başladım ben de.

Yani suan elimizdeki stoperler:

Welinton, Saiss, Montero, Emrecan, Necip + Aytug, Cisse, Berkay var. Ustune bir tane daha stoper transferi yapilacak deniliyor ve buda stoper sayimizi 6'ya cikariyor gencleri saymazsak. 3'lu savunma sisteminde 6+3 yedek stoperimiz olacakken Rosier'in orada zorunluluk disinda sans bulabilecegini dusunmuyorum. Diger yandan sag kanat beki olarak elimizde sadece Rosier var, Boyd'u da orada deniyoruz ama Rosier'in bir alternatifi yok gibi suan. Demek istedigim dogru duzgun sadece bir tane kanat bekimiz var, onuda alip stopere koymamiz bana pek dogru gelmiyor. Dedigin gibi belki 11 kisi kapanan takimlara karsi dusunulebilir ama onun disinda sikinti yasatir bize.

Çevrimdışı worns

[ Son Düzenleme: 23 Temmuz 2022, 20:24:56 worns ]

Çevrimiçi Mehmet57

😂😂😂

Satin sunu derhal

Çevrimdışı sEuL

Haha Ersin, az once frikikte asist yapti olmadi ama bu sefer becerdi.

Çevrimdışı Nazım Ar

Çevrimdışı Talisca1903

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı MUSTAFA_

Ersin hakkında yazılan her şeyi hak ediyor  :money:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı worns

ersin hakkında yeterince konuştuğum için ek yorum yapmıyorum.  :) bu tür hataları pek takmaya gerek yok gerçi bunlar üzerinden kaleci değerlendirmem. ama bugün ayrı bir konsantrasyon sorunu var serbest vuruşu da düzgün karşılayamamıştı.

Çevrimdışı Talisca1903

son pozisyon rosierden stoper olmayacağının net kanıtı ersin çıktı vurdu rosier toptan kaçtı

Çevrimdışı worns

ersin evet arkadaşlarına kızmak bir kaleci ritüelidir ama senin dünyada tepki gösterebileceğin levelde bir profesyonel futbolcu yok malesef dostum :)

Çevrimiçi Necmi

Ersin hakkında yazılan her şeyi hak ediyor  :money:
hak ettiği için yazılıyor zaten

Çevrimdışı Talisca1903

ersin evet arkadaşlarına kızmak bir kaleci ritüelidir ama senin dünyada tepki gösterebileceğin levelde bir profesyonel futbolcu yok malesef dostum :)
çok kötü ama kalecilik yapıyor ama o pozisyonda haklı

Çevrimdışı Orhan_

Ersin, kaleye gelen ilk topta niye eleştirildiğini gösterdi. Gole kadar Anadolu takımıyla maç yapıyor gibiydik. Takım bana çok umut veriyor.

Çevrimdışı Ahmet Kömürcüler

2015-2016 ve 2016- 2017 sezonları Şampiyonu BEŞİKTAŞ!

Eğer bir gün benim sözlerim bilimle ters düşerse bilimi seçin..

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı Nazım Ar

Bu savunma hattıyla bu sistemi işletemeyeceğimiz ortada. Acilen sağa kim geliyorsa gelmesi Saiss'in de iyileşmesi ve pamuklara sarılması lazım.

Çevrimdışı worns

takım iyi başladı ama yediğimiz gol biraz can sıktı.

Çevrimdışı alimm

Sağ kenarda oynayan fassnacht ile ghezzal o koridoru değişerek çok iyi kullanacaktır. Sağ stoperin biraz daha defansif özellikli olup Mulekanın forveti çiftlediği durumda sol kanat bekte oynayanın tek başına çizgiyi kullanabiliyor olması ihtiyaç gibi duruyor... Sol tarafa callum styles tarzı  ortasaha karakterli değil de telles gibi bir isim lazım sanki...
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimiçi Necmi

Ersin, kaleye gelen ilk topta niye eleştirildiğini gösterdi. Gole kadar Anadolu takımıyla maç yapıyor gibiydik. Takım bana çok umut veriyor.
şampiyon olabilmek için atmamız gerekenden elli gol daha fazla atmamız gerekiyor ersini nötürleyebilmek için

Çevrimiçi Mehmet57

Ersin’in ustunde fazla durmamak gerek. Belki bundan 5 sene sonra iyi kaleci olabilir, ama su an aradigimiz seviyeden uzak. Alt yapidan cikarip 5m+ satabilmek buyuk basari olur.

Çevrimiçi Necmi

Bu savunma hattıyla bu sistemi işletemeyeceğimiz ortada. Acilen sağa kim geliyorsa gelmesi Saiss'in de iyileşmesi ve pamuklara sarılması lazım.
bu kaleciyle hiç bir sistemi işletemeyiz

Çevrimdışı worns

muleka'nın pres kalitesi çok iyi, ön taraf baskıya çok iyi alışmış ve fizik kaliteleri iyi. salih-gedson beklemediğim kadar tempolu.

Çevrimdışı sEuL

Frikikten en son ne zaman gol attik ya, kac senedir cok guzel yerlerden hep karavana atiyoruz.

Çevrimdışı Sezgin1903

Ghezal ters kanat oynat hoca 10 olmaz ısrar etme Ersin hatalı golde ama Necip vallahi helal olsun şu kulubden ekmek yiyiyor topu kaleciye dönerken yumuşak atacaksin altyapıda öğretiyorlar ama oda haklı yetenek bu kadar sol kanat ve stoper lazım net

Etiketler: