Dostum, bir dediğin bir dediğini tutmuyor ne yazık ki.
Pjanic ve Alex alınırken ortalık yıkıldıysa, önceki yönetimin aldığı adamlar alınırken de ortalık yıkılıyordu. Pepe, Medel, Lens, Karius alınırken; herkes mutluluktan birdirbir oynuyordu.
Öncekini eleştirip şimdikini eleştirmemek, başlı başına bir çelişki.
Hiç olmazsa önceki yönetim 32-33 yaşındaki Tosic, Marcelo, Fabri tek maç oynamayan Atınç gibi adamları 5-6 milyona satıyordu, bunlar Rıdvan'ı 4'e satsa yarabbi şükür diyeceğiz.
Aboubakar'la o kadar defansif sözleşme imzalayana kadar, oyuncunun parlama ihtimalini neden hiç düşünmediler?
Burak yüksek para alıyordu, onu gönderip aynı maliyetle Mensah alındı.
Türkiye Ligi'nde penaltısız 19 gol atan, Milli takımında gol rekorunu kıran bir adamı hiç bir yere pazarlayamıyorsan, beceriksizsindir. Bunun affı yok.
Tamam da, o zamanki sözleşmelerle şimdiki sözleşmeler bir mi? O zamanki sözleşmelere, menajerlere verilen paralarla şimdikini kıyaslayamazsın, hele Cin e gönderip para kazandığın Tosicle, bugün göndermeye çalıştığın Nkoudoular Oguzhanlar yan yana koyulamaz bile (Allah'tan TR piyasasından daha rezil bir piyasa varmış da, Tosicten para kazanmamızı övdürdü). Pjanic gibi adamı sen 2.75 gibi bir rakama getirdin. Pepeler Kariuslar Quaresmalar, adını saysam 20 tane oyuncu 4 ün altında maaş almadı, hepsi de bir Pepe bir Pjanic değildi. 6 7 ler verdiğimiz oyuncular oldu, onların transferleri ihtiyaç veya bir sisteme yönelik değildi, savurduk olmayan paraları başka da bir açıklaması yok. Kazanılan bonservisler de bir ise yaramadı, sırf Cenkten kazandibini Pepeye, Tosiç ten kazandığını Arasa yedirdin. Hele o Aras transferi var ya, aklını yitirirsin. Çok şükür daha böylesine rastlamadık 3 yıllık süreçte. Ama 300 bin euroya alınan Hasicteki pay meselesini saatlerce konuşuruz.
E tamam yönetim satamadı diyelim, tek elde tutulacak taraf o çünkü şuan, Ların. Nasıl olur da bonservisi elindeyken Brugge üstünde bir takıma gidemedi? Madem yönetim beceriksiz, iyi futbolcu olsaydı kadrolarda, satılırdı, yok yönetim falan satamadı bir yere kadar. Bak bugün açıklandı, sabahlara kadar konuşulan, Güven niye kalmıyor meselesi, bizden milyon euro maaş isteyip, serie B ye imza attı. Larinle sözleşme uzatacaktık, satamayacaktık, senelik iki milyona yata yata geçirecekti sözleşmesini, abileri gibi, FO dönemindekiler gibi, yan sahaya bakınca görüyordu düzeni, Douglaslar Ljajicler o paraları öyle kazanıyordu çünkü.
FO'nun 3 yıllık sözleşmeli topçuları bitirdik, sırada 4-5 yıllıklar kaldı. Herkesin gitsin dediği, Nkoudou ve Boyd. Aa pardon, kimsenin muhtemelen hatırlamadığı, Muhayyer Oktay. Kiralık bile gönderilemiyor bir yere çocuk.