Bir yol haritamız yok, anlatmaya çalıştığım bu.
Dolar 5 lirayken ve CL ön elemesi oynarken 100 bin doların taksit pazarlığı yapan kişiler de aynı, Avrupa'da yokken ve Euro 18 lirayken bir genç oyuncunun yarısına 2 milyon Euro veren de aynı.
Yarısına 2 milyon Euro verip başka yerli stoper bulamıyorsan, 3 senedir bu duruma hazırlanmadığın için yine sen suçlusun.
Welinton'u almak için yerli stoper vermeyecektin o zaman. Ya da Serdar'ın menajerini defedip, sözleşme yenileyecektin.
Yabancı sayısı bu sene daha da az olacaktı, 8'de kaldı. Buna rağmen hala yerli sıkıntısı çekiyorsan, planlaman baştan sakatmış
Fatih bize ne katacak Allahını seversen. Aynı durum Serdar Saatçı içinde geçerli. Welitonunda katkıları sayesinde geçen sene şampiyon olduk biz hatırlatırım. O yerine Fatih olsaydı aynı karakteri koymazdı. Koysa da ondaki yetenek sınırlı. İşin teknik boyutuna girmek istemiyorum. İyiki welliton gelmiş de fatihi vermişiz. Tekrar soruyorum tamam emrecanı almayalım yerine önerin kim? Kaç oldu bu soruyu soruyorum cevap vermiyorsun. Çünkü yok. Daha iyisi var ya da muadili koray günter, kaan ayhan v.s onlarada kulubu en az 5 milyon ister.
Hazırlık maçlarında oynayan 18 yaşındaki gençlere bak birde serdar saatçiye. Bunu göre göre serdar varken neden adam bakıyoruz dersen sana hiç cevap bile vermem. İnsanda önce karakter olacak. Bu serdarda yok. 2 sene sonrasını tahmin etmek zor değil. Böyle giderse 1. Lig en fazla.
Gelelim Emrecan konusuna sene başında başkanı emrecan için 10milyon istiyorum dedi. Şuan Daha ne şartlarda, ne kadara anlaşmışız o bile tam belli değil. Hemen yaygara koparıyorsun. Gs daha dün abdulkerim için 3 milyona yakın para verdi. Biz 500bine mi alacağız gelecek vaad eden bir oyuncuyu. Ki Emrecan abdulkerime göre kat kat daha yetenekli. Emrecan bu sene 1.lige etki etmiş oyuncu. Belki tutar belki tutmaz orasını şuan bilemeyiz ama potansiyeli belli. O potansiyele de bu para çok değil.
Hatırlatırım bu çok dediğin parayı vermediğimiz zeki romaya transfer yaptı. Başakşehir Ravil Tagiri 2.5 milyon € aldı kuvvetle muhtemel cengiz gibi onuda 1-2 seneye iyi paraya satacaklar. Bu satışları görüncede hiç ah vah etmeyelim.
Şimdi gelelim Rize deki Emirhan konusuna, bu yorumları Emirhan için yapsan kimse cevap vermez kolay kolay. Hak verirlerdi çünkü. Emrecan da durum böyle değil...
M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi