2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu
2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2022/23 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 1240888 defa] 2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi murat

Kaleci diyince bende 40 yılı aşkın sene boyunca 1. Sıraya fabriyi yazarım. Hem işin geometrisini biliyordu hem at letizmi vardı. Yada şöyle diyeyim hem duracağı yeri biliyordu hemde iyi uçuyordu. Mesela cordoba duracağı yeri bilirdi. Mrmiç atletikti. Ersin atletiklik yok duracağı yeri de pek bilmiyor. Birde kalede en sevmedipim tip endişeli surattır. Endişeli suratın tanımı boyko. Ersin de endile yayan kaleci. Emre kaledeyken stres yaşamıyorum.
[ Son Düzenleme: 15 Temmuz 2022, 02:13:33 murat ]

Çevrimdışı worns

Kaleci diyince bende 40 yılı aşkın sene boyunca 1. Sıraya fabriyi yazarım. Hem işin geometrisini biliyordu hem at letizmi vardı. Yada şöyle diyeyim hem duracağı yeri biliyordu hemde iyi uçuyordu. Mesela cordoba duracağı yeri bilirdi. Mrmiç atletikti. Ersin atletiklik yok duracağı yeri de pek bilmiyor. Birde kalede en sevmedipim tip endişeli surattır. Endişeli suratın tanımı boyko. Ersin de endile yayan kaleci. Emre kaledeyken stres yaşamıyorum.

bende son yirmi yılın kaleci istatistiklerinde geziniyordum. cordoba 100. yıl şampiyonluğunda %84.8 gibi çılgın bir rakam yakalamış. anlaşılması açısından herkesin ölüp bittiği muslera tüm türkiye kariyerinde sadece bir sezon %81.9 tuttururken diğer tüm sezonlarda 80'in altında kalmış. uğurcan'ın da yüzde 80i geçebildiği henüz olmamış. mrmici de merak ediyordum ama o zamana kadar dönemedim malesef :)
[ Son Düzenleme: 15 Temmuz 2022, 02:35:50 worns ]

Çevrimdışı Necmi

bende son yirmi yılın kaleci istatistiklerinde geziniyordum. cordoba 100. yıl şampiyonluğunda %84.8 gibi çılgın bir rakam yakalamış. anlaşılması açısından herkesin ölüp bittiği muslera tüm türkiye kariyerinde sadece bir sezon %81.9 tuttururken diğer tüm sezonlarda 80'in altında kalmış. uğurcan'ın da yüzde 80i geçebildiği henüz olmamış. mrmici de merak ediyordum ama o zamana kadar dönemedim malesef :)
cordoba buraları bana bırakın siz gidin gol atın diyen bir kaleciydi son derece güven veriyordu ama bende fabriyi cordobanın önüne koyarım daha yeni gelmişdi ilk antrenmanını gördüm çok iyi bir kaleci dedim tabi yine kimse beğenmemişti yerden yere vuruyordu 😂
Hatta oynarkende göndermeye çalışan çok kişi vardı ben beşiktaş taraftarından hatırı sayılır bir miktarının futboldanda futbolcudanda anlamadığını düşünüyorum sadece birini başka birileri beğenmediği için beğenmiyorlar anlamıyorumki gözlemmi yapmıyorlar yoksa kendi gözlemlerinemi güvenmiyorlar

Çevrimdışı Necmi

ben emreden biraz fabri kokusu aldım tabi net olmak için sorumluluk alması gereken maçlarda ne yapacağına bakmak lazım ama bir şans verilecekse kalede bu emreye verilmeli tecrübesiz eksikleride var ama ersinden çok fazlası var
Ya ben ersine eksiği var bile diyemiyorum bir şeyler vardır tam değildir daha dersin eksiği var dersin ersinde hiç bir şey yok yavaş hızlı farketmiyor kaleye vurulan her toptan insan korkarmı ersin varken ben korkuyorum
Hiç bir savunma oyuncusu ersine gram güvenmiyor bunuda belli ediyorlar

Çevrimdışı Necmi

Bende yönetimin satış konusunda iyi olduğunu düşünmüyorum ama eldeki oyuncularda ışıl ışıl parlamiyor belki larin satilabilirdi onunda eksileri var skor yapıyor ama kimse peşinde koşmadi teklif yapmadı keza dorukhanda öyle kim bonservis verir bunlara diger oyuncuları saymaya bile gerek yok boştalar daha. yönetim transferde gösterdiği başarıyı satıştada gösterecektir ilerde.
çebinin önceki yönetimi satış konusunda bayağı iyiydi 😂

Çevrimiçi Samet Demir

ben emreden biraz fabri kokusu aldım tabi net olmak için sorumluluk alması gereken maçlarda ne yapacağına bakmak lazım ama bir şans verilecekse kalede bu emreye verilmeli tecrübesiz eksikleride var ama ersinden çok fazlası var
Ya ben ersine eksiği var bile diyemiyorum bir şeyler vardır tam değildir daha dersin eksiği var dersin ersinde hiç bir şey yok yavaş hızlı farketmiyor kaleye vurulan her toptan insan korkarmı ersin varken ben korkuyorum
Hiç bir savunma oyuncusu ersine gram güvenmiyor bunuda belli ediyorlar
Abi Ersin penaltılarda iyi yav. Sende çok gömmüşsün :)

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Necmi

Abi Ersin penaltılarda iyi yav. Sende çok gömmüşsün :)

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
bir maçta penaltı kurtardı diye iyi olmuyor penaltı kurtarmakla beşiktaş kalesi alınacaksa utku alır kupa onun sayesinde alındı ben penaltılardada iyi olduğunu düşünmüyorum internette vardır penaltılar izle istersen
Emin ol idare eder diyebileceğimiz bir özelliği yok

Çevrimiçi sefaköykartali

Denayer ile neden ilgilenmiyoruz biz?
Adam TS ile antlasmak üzere.
Hemde 3lu savunmayı bilen bir adammış.
imza parası + maaşla yıllık 3m euro para istiyormuş galatasaray dan.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi sefaköykartali

Transferde yine frene bastık gibi gözüküyor. Umarım kamptan sonra iyi bir merkez stoper(yerli olursa ne ala), hocanin Welinton görüşüne göre sağ stoper almamız lazım. Saiss' ı merkez stoperde oynatmaktansa sol stoper yapıp Montero' yla orayı yedeklemek daha doğru olur. Merkezde de adayım Koray Günter. Rizeli çocuğa 1m euro vermem, beğenmedim faydalı olacağını da düşünmüyorum. 1 yıl sözleşmesi kalmış Koray' a 3 veririm, uzun zamandır İtalya gibi bir savunma liginde üçlünün merkezinde oynayan, oynarken de performansı iyi olan bir stoper. Yerli kalitemizi arttırmamız şart. Saiss - Koray - Amartey yapabilmemiz lazım.
[ Son Düzenleme: 15 Temmuz 2022, 11:15:47 sefaköykartali ]

Çevrimiçi sefaköykartali

Serdar, Salih, Welinton, Boyd vs gönderip Tayfur ve İstanbuldan Emrecan,
Merkez stopere sözleşmesinin 1 yılı kalmış Koray,
Sağ stopere free Bazoer veya Amartey
Duruma göre para kalırsa her yerde oynayabilen joker Fassnacht' ı alıp ikinci kampa bu şekilde çıkmak lazım.

[ Son Düzenleme: 15 Temmuz 2022, 11:49:24 sefaköykartali ]

Çevrimdışı tuncaboylu

malesef ben demin adamı överken bile aklıma akhisar maçı geldi o maçta küfür etmemek mümkün değildi
Kör ölmüş, badem gözlü olmuş.

Adamın yüzünden 2 kere Avrupa Kupaların'dan elendik, Brugge ve Sporting Lizbon maçlarındaki saçmalamaları sebebiyle. O golleri yediğinde 32 yaşındaydı bir de.

O iki sene de en az yarı finale yürürdük.

Ayakları daha beterdi. Adama geri pas geldiğinde topu taca vurduğunda, stadda arkadaşla birbirimize sarılıyorduk ucuz atlattık diye.

Çevrimdışı XiaoHan

Ersinin saçının teline kurban olsun. Güzellemesi yapılacak başka nefretlik mi yoktu yahu.
🦅🤍🖤🦅

Çevrimdışı Nazım Ar

Amartey bizim takıma olur, ama ikna edebilir miyiz bilmiyorum çok para vermeden. Sanki talibi olur gibi bizim dışımızda da.

Salih'in performansı sevindirici, inşallah beklenen patlamayı yapar ve takımda çok eksik olan yaratıcılığa bir alternatif olur. Yine kilit açmak için iki genç Emirhandan ve kontrnjana takılmadan takımda kalabilirse Hasic'ten umutluyum, formda bir Gedson, Josef, Emirhan İ., Salih rotasyonu orayı tek kulvarda götürebilir. (Sahi registamız Kartal nerede bu arada?)

Fassnatch ı alacaklar artık belli inşallah faydalı olur. Ondan sonrası fırsat transferi.

Çevrimdışı Nazım Ar

Ersinin saçının teline kurban olsun. Güzellemesi yapılacak başka nefretlik mi yoktu yahu.

Tolgayı övene kadar sırasıyla Fevziyi, Hakan Arıkanı, Shorumnuyu ve Kariusı överim.

Çevrimdışı Unnamed

Takımda 10 numara yok, aday yok, merkez orta saha yok, Rosier alternatifi yok.

Çevrimiçi tolga1903

Adamın yüzünden 2 kere Avrupa Kupaların'dan elendik, Brugge ve Sporting Lizbon maçlarındaki saçmalamaları sebebiyle. O golleri yediğinde 32 yaşındaydı bir de.

Ayakları daha beterdi. Adama geri pas geldiğinde topu taca vurduğunda, stadda arkadaşla birbirimize sarılıyorduk ucuz atlattık diye.

Herif orta sahayı geçiremiyordu topu dikerken. Ersin şu adamdan kat kat daha güvenilir kaleci bana göre ama burayı okuyan biri ersin'in aslında kaleci bile olmadığını falan okuyor. Kurtarış yüzdesi de bir yere kadar anlam ifade eder normalde, sizin savunmanız rakibe ne kadar kaliteli şut imkanı sağlıyor ne derece doğru vuruş yapabiliyor rakipler bunları göz ardı edip safi kurtarış yüzdesiyle kaleci olmadığı açıklanmaya çalışılıyor ersin'in. Elimizdeki en pahalı oyuncu şu an için satılır satılmaz bilmiyorum ama değersizleştirmenin kimseye faydası yok "kaleci olmadığı için teklif gelmiyor" ise eğer argüman uğurcan altay falan da kaleci değil böyle saçma yaklaşım görmedim.

Çevrimdışı Eray_Steiermark

Ersin'i cidden seven bir taraftar olarak kabul etmem gerekir ki gecen sezon üstüne hicbir sey koyamadi. Emre daha potansiyelli duruyor. Ersin satilirsa sevinirim cünkü Emre varken kaleyi tutmasi mümkün degil. Yedekte bekledikce piyasa degeri düsecektir.

Çevrimdışı Necmi

Takımda 10 numara yok, aday yok, merkez orta saha yok, Rosier alternatifi yok.
10 numarayı kimin yerine oynatacaksın en iyi ihtimal ersini keser 10 numara oynatırız

Çevrimiçi COB

Fabri ile Cordoba kiyasi enteresan olmus.

Cordoba'nin kaledeki durusu ve lider ruhlu olmasi onu Fabri'den cok daha buyuk kaleci yapiyor.

Çevrimiçi COB

Gecen yil en buyuk sorunumuz gol atamamakti. Bu yil, bu sorunu cozmek adina iyi hamleler yaptik.

Su anda yaratici ortasaha konusunda sorun yasiyoruz. Bir tek Ghezzal'in ayagina bakmakla bu is olmaz. Bu acidan sola Trezeguet'i cok istiyordum, Ts aldi. Ne yapip edip, 2-3 yaratici oyuncu bulmamiz lazim.

Çevrimdışı Necmi

tabi canım tolga olmasa kalede kupayıda alırdık ersinle zaten alacaktık büyük şanssızlık oldu
Tolga için söyleyeceğin tek şey bumu
Bir şoför düşün dar bir yola girmiş yol giderek kötüleşiyor geri dönemiyor yandada yenge oturuyor dırdır kafasını yiyor işde o arabadaki şoför sensin öyle bir noktaya geldinki savunmayacağın şeyleri bile savunmak zorunda kalıyorsun
😂 2.5 yıldır kalemizde bir tane iyi şey göster bana desem gösteremezsin zorlamayla şampiyon olduk dersin ama o seneki istatistikleride ortada bırak yakasını umutsuz vakka dünyanın en iyitakımınıda kursan kalede ersin varsa maç kazanmak mucizeye bağlı dua ediyorum stopere iki alt yapı konsunda ersini savunmak için savunmayı gömmek zorunda kalma
Ersin evlat olsa savunulmaz fiziki yapısı bile müsait değil kaleci olmaya
Zorlama bence her boş şeyi zorlarsan dolulardada inandırıcılık kalmaz 😂

Çevrimdışı Necmi

Fabri ile Cordoba kiyasi enteresan olmus.

Cordoba'nin kaledeki durusu ve lider ruhlu olmasi onu Fabri'den cok daha buyuk kaleci yapiyor.
iyi kaleciler birbiriyle kıyaslanır kiminle kıyaslayalım ersinlemi 🤔

Çevrimdışı Eray_Steiermark

Herif orta sahayı geçiremiyordu topu dikerken. Ersin şu adamdan kat kat daha güvenilir kaleci bana göre ama burayı okuyan biri ersin'in aslında kaleci bile olmadığını falan okuyor. Kurtarış yüzdesi de bir yere kadar anlam ifade eder normalde, sizin savunmanız rakibe ne kadar kaliteli şut imkanı sağlıyor ne derece doğru vuruş yapabiliyor rakipler bunları göz ardı edip safi kurtarış yüzdesiyle kaleci olmadığı açıklanmaya çalışılıyor ersin'in. Elimizdeki en pahalı oyuncu şu an için satılır satılmaz bilmiyorum ama değersizleştirmenin kimseye faydası yok "kaleci olmadığı için teklif gelmiyor" ise eğer argüman uğurcan altay falan da kaleci değil böyle saçma yaklaşım görmedim.

Ugurcan da Altay da Ersin'den cok cok daha iyi kaleciler. Bir kere cevikler. Kaleci dedigin cevik olacak önce. Ersin'in üst gövdesi cok siskin, fiziksel olarak hantal bir adam. Ersin'i cok seven ve Necmi abinin yorumlarina sinirlenen biri olarak yaziyorum bunlari.

Etiketler: