2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu
2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2022/23 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 1239761 defa] 2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı Nazım Ar

Bizde Arda gibi çok yetenek var ama son basamağı çıkacak fırsatı ya bulamıyor yada bulup değerlendiremiyorlar. Umarım o son basamağı çıkmayı başarır gençlerimiz.

Valla Emirhan'lar varken, Hasic varken Kenan'ın oynadığı ilk maçta hoca benim için biter. Geçen sene Batshuayi ile brlikte sadece Ghezzalin 15 asistini yediler. Diğer alıp öldürdüğü rakibe verdiği pozisyonları sayamazsınız. Öyle maçlar geçirdik ki sırf 2 top tutamadığı, şut atamadığı için 4 leyeceğimize puan verdik. Ben 40 yıllık hayatımda Beşiktaş'ta daha kötü hücumcu izlemedim. Enaramo, Youla falan Henry kalır yanında, Wagner Love Eto'o gibi.

Çevrimdışı sEuL

Valla Emirhan'lar varken, Hasic varken Kenan'ın oynadığı ilk maçta hoca benim için biter. Geçen sene Batshuayi ile brlikte sadece Ghezzalin 15 asistini yediler. Diğer alıp öldürdüğü rakibe verdiği pozisyonları sayamazsınız. Öyle maçlar geçirdik ki sırf 2 top tutamadığı, şut atamadığı için 4 leyeceğimize puan verdik. Ben 40 yıllık hayatımda Beşiktaş'ta daha kötü hücumcu izlemedim. Enaramo, Youla falan Henry kalır yanında, Wagner Love Eto'o gibi.
Emirhan’lar varken Kenan oynarsa hoca sizin icin bitiyor demek ki. O zaman Senol Gunes sizin icin biteli baya olmustur heralde. Avrupa’da ve Turkiye’de binlerce oyuncu varken Kenan’i A milli takima alip israrla en kritik maclarda onu oynatanda Senol Gunes’ti sonucta. Gencecik parlayan Ridvan varken kendi takiminda oynatmadigi Caner’i milli takima alip oynatan Senol Gunes’te bitmistir umarim sizin icin.

Çevrimdışı Nazım Ar

Emirhan’lar varken Kenan oynarsa hoca sizin icin bitiyor demek ki. O zaman Senol Gunes sizin icin biteli baya olmustur heralde. Avrupa’da ve Turkiye’de binlerce oyuncu varken Kenan’i A milli takima alip israrla en kritik maclarda onu oynatanda Senol Gunes’ti sonucta. Gencecik parlayan Ridvan varken kendi takiminda oynatmadigi Caner’i milli takima alip oynatan Senol Gunes’te bitmistir umarim sizin icin.

Doğrudur.

Çevrimiçi Necmi

kenanı rosierin yedeği olarak düşünüyor son maçlarda öyle oynattı bence orda iyide oynadı emirhana hasiçe sıra gelene kadar kaç oyuncu var hasiç ne geçmişde beşiktaş forması giyecek kapasitedeydi nede şimdi beşiktaş forması giyecek kapasitede yanlış bilmiyorsam beşiktaşta 4 hoca gördü hiç biride oynatmadı siz hocaların görmediği neyi görüyorsunuz ismael hocanın oyun anlayışına göre ikisininde forma giyme ihtimali yok emirhan geleceği var üstüne titrenen oyunculardan biri ama a takım için daha hazır değil iki oyuncu gördünüz bir maçta veryansın ediyorsunuz alt yapı maçlarını izleseniz takımı alt yapıdan kuralım diyeceksiniz yetenekli oyuncu çok

Çevrimiçi Necmi

caner beşiktaşta oynarken milli takıma almadı fenere imza atar atmaz çağırdı

Çevrimdışı Çağrı Öz

Arda yetenekli bir oyuncu ama bizde de Arda kadar yetenekli en az 3 genç isim var. Gayet zamanın olağan akışına uygun bir şekilde onlar da geliyor. Ben açıkçası çok rahatım. Bu yıl onlar da isimlerini duyuracaklar. Olağan dışı bir durum yok.

Çevrimdışı murat baltacı

Arda yetenekli bir oyuncu ama bizde de Arda kadar yetenekli en az 3 genç isim var. Gayet zamanın olağan akışına uygun bir şekilde onlar da geliyor. Ben açıkçası çok rahatım. Bu yıl onlar da isimlerini duyuracaklar. Olağan dışı bir durum yok.
İsimleri nedir kardeşim şuan kampta olanlarmi daha aşağıdan gelenlerdenmi
BeŞiKtAşK

Çevrimiçi Mehmet57

Kenan zaten Besiktas tarihinin en kotu futbolcusu. Kendi ekseninde donen Ekrem Dag bile daha yetenekli idi.

Çevrimdışı worns

https://www.transfermarkt.com.tr/kaoru-mitoma/profil/spieler/504849

şu arkadaş da transfer listesine girebilir, brighton tutmayacaksa bize iyi giderdi.

Çevrimiçi Necmi

Kenan zaten Besiktas tarihinin en kotu futbolcusu. Kendi ekseninde donen Ekrem Dag bile daha yetenekli idi.
esas merak ettiğim şey bunun nesini değerli gördülerde beşiktaşa aldılar yanlış hatırlamıyorsam bayağıda pazarlık yaptık ikna için

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi murat

kenanı rosierin yedeği olarak düşünüyor son maçlarda öyle oynattı bence orda iyide oynadı emirhana hasiçe sıra gelene kadar kaç oyuncu var hasiç ne geçmişde beşiktaş forması giyecek kapasitedeydi nede şimdi beşiktaş forması giyecek kapasitede yanlış bilmiyorsam beşiktaşta 4 hoca gördü hiç biride oynatmadı siz hocaların görmediği neyi görüyorsunuz ismael hocanın oyun anlayışına göre ikisininde forma giyme ihtimali yok emirhan geleceği var üstüne titrenen oyunculardan biri ama a takım için daha hazır değil iki oyuncu gördünüz bir maçta veryansın ediyorsunuz alt yapı maçlarını izleseniz takımı alt yapıdan kuralım diyeceksiniz yetenekli oyuncu çok
hasiç yetenekli çocuk onun  bu yeteneği daha az  saçmalayarak  ve takım oyununa adapte ermesi lazım. Her topta dripling çalım yapılmaz. Hazırlık maçında  hasiç, oğuzhan, montero, cisse, emreyi beğendim. Oğuzhan akgün hasiçin daha ne yaptığını bileni gibi geldi bana. Driplingle adam geçmesi çok iiyi. Emirhan delibaş topla iyi işleri vardı. Bu saydığım isimlrrin artık u 19 da kalması ne kendisine ne oradaki diğer srkaaşlarına fayda saylamaz. Bir kulüp ayarlayıp yarım sezon bir grubu  yarım sezon diğrer grubu oynatma şartıyla  kiralamak lazın. Yarım srzonda a takım içinde hem doğru antrenman hem doğtu taktik, beslenme vs  ile takıma adapte olurlar.

Çevrimdışı celiker1

İsimleri nedir kardeşim şuan kampta olanlarmi daha aşağıdan gelenlerdenmi
U-17 Berkay Kençtemur,fiziğini geliştirebilirse mükemmel tekniğe sahip Avtandil Duishoev ve ismi aklıma gelmeyen U17 kalecisini sayabilirim ilk aklıma gelen ve gelecekte A takımda göreceğimiz oyunculardan.Berkay Kençtemur özellikle sakatlık gibi kötü bir şey gelmezse başına çok büyük futbolcu olacak.Bu yetenekte SOLAK çıkmaz her zaman.Şu an bile A takıma alınması konuşuluyordu ama yurt dışı bir turnuvada oldukları için alınmadı herhalde.O turnuvanında en iyi oyuncusu seçildi

BERKAY KENÇTEMUR

[ Son Düzenleme: 11 Temmuz 2022, 09:39:23 celiker1 ]
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı Nazım Ar

Haksızlık etmeyelim çocukla zaten ara transfer döneminde imzalandı yanlış hatırlamıyorsam statü gereği zaten oynayamıyordu. Yabancı sınırı vb.diye kiralık gitti, sonraki sezonu da sakat geçirdi zaten. Ben her izlediğimde uzaktan iyi şut atan kendine güvenli ayakları çabuk bir genç gördüm. Bir şey olacaksa da her sene Ümraniyeye kiralayarak olmaz zaten. Kenanı kiralayalım parası nasılsa her türlü bize girecek, hem oralarda belki istatistik yapar da bir yerlere kilitleriz hem de en azından Beşiktaş ataklarını katletmez. Onun yerşne de ilk 18 e Emirhan Delibaşı alalım (diğerinin yerini banko görüyorum zaten

Çevrimiçi Özgür Gültekin

U-17 Berkay Kençtemur,fiziğini geliştirebilirse mükemmel tekniğe sahip Avtandil Duishoev ve ismi aklıma gelmeyen U17 kalecisini sayabilirim ilk aklıma gelen ve gelecekte A takımda göreceğimiz oyunculardan.Berkay Kençtemur özellikle sakatlık gibi kötü bir şey gelmezse başına çok büyük futbolcu olacak.Bu yetenekte SOLAK çıkmaz her zaman.Şu an bile A takıma alınması konuşuluyordu ama yurt dışı bir turnuvada oldukları için alınmadı herhalde.O turnuvanında en iyi oyuncusu seçildi

BERKAY KENÇTEMUR

Önce o çocuğa bir zahmet prof sözleşme yapsınlar. Çocuk şu an serbest ve istediği yere gidebilir.

Çevrimdışı celiker1

@özgürgültekin Önce bir zahmet profesyonel sözleşme yapabilmek için 18 yaşına girmesini beklediklerinden olabilirler mi?(!)
[ Son Düzenleme: 12 Temmuz 2022, 00:22:26 celiker1 ]
Hayatta Beşiktaş

Çevrimiçi gokhans

Badra cisse nasıldır, iyimi arkadaşlar. Ne tip bir stoper? Benzetebileceğiniz biri var mı? Hızlımı, güçlümü, teknik mi? Bilen bir arkadaş bilgilendirirse sevinirim. Şimdiden çok teşekkürler.
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimdışı tuncaboylu

TS de yerli kadrosunda Ahmetcan'ı kesemez. Ahmetcan geçen seneki performansı ile Emrecan'ın çok önünde.
Bu sebeple rotasyonda 4 ya da 5. oyuncu olur ki oyuncu açısından çok anlamsız olur.
Adam zaten şampiyonluğa oynayacak bir takımın 4. ya da 5. stoperi olacak kariyer ve maç tecrübesine sahip. Biz daha önemli bir rol belirliyorsak, planlama hatası yapıyoruz.

Çevrimdışı tuncaboylu

Çevrimiçi Mehmet57

esas merak ettiğim şey bunun nesini değerli gördülerde beşiktaşa aldılar yanlış hatırlamıyorsam bayağıda pazarlık yaptık ikna için

Abi inan bende bu sorunun cevabini cok merak ediyorum. Hangi akila hizmet Besiktas’a uygun gorduler. Bir is arkadasim var, cocuk Avrupada stad stad gezip mac izliyor, köy takimlarinin dahil. Benimle beraber Besiktasin bir kac macini izledi, her defasinda Kenan’i “gordugum en kotu futbolcu” diye yorumladi.

Ki hakli. Sahada tek dogru hareketi yok.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

@özgürgültekin Önce bir zahmet profesyonel sözleşme yapabilmek  18 yaşına girmesini bekledikleri olabilirler mi?(!)

Antalya nasıl becermiş o zaman bu işi güzel kardeşim.
Herhalde özel bir imtiyazları yoktur (!)

https://www.transfermarkt.com.tr/emre-uzun/profil/spieler/820148

Çevrimiçi murat

Badra cisse nasıldır, iyimi arkadaşlar. Ne tip bir stoper? Benzetebileceğiniz biri var mı? Hızlımı, güçlümü, teknik mi? Bilen bir arkadaş bilgilendirirse sevinirim. Şimdiden çok teşekkürler.
kenan 18 yaşında altyapıdan çıkan bir çocuk olsaydı altyapı fetişistleri bile bu çocuktan birşey olmaz salın gitsin derlerdi. Almanyada nasıl oynamış nasıl milli takıma seçilmiş nasıl beşiktaşa gelmiş hayret. Bu çocuğun kendisi mi menejeri mi bu işte uzman araştırılmalı beşiktaşa satıştan sorumlu sportif direktör yapılmalı.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Adam zaten şampiyonluğa oynayacak bir takımın 4. ya da 5. stoperi olacak kariyer ve maç tecrübesine sahip. Biz daha önemli bir rol belirliyorsak, planlama hatası yapıyoruz.

Oyuncu kendini geliştirmeye açık bu nedenle sağlam iki stoperin yanında çok şey öğrenecektir.
Tabii savunma hattımıza Saiss ile birlikte Amartey, Bazoer kalibresinde bir oyuncu daha geldiğini varsayıyorum.

Tesede durum biraz farklı onlar CL yi de düşünerek kadro kurmaları lazım, bu nedenle 4-5. tercih olur dedim.

Etiketler: