2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu
2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2022/23 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 1235046 defa] 2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Lig başlangıcı 5 Ağustostan 12 Ağustosa alınmış.

Çevrimiçi Samet Ç

Lig başlangıcı 5 Ağustostan 12 Ağustosa alınmış.
Alt ligin alındı bizim başlangıç 5 Ağustos

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Alt ligin alındı bizim başlangıç 5 Ağustos

Evet yanlış gördüm.

Çevrimiçi Necmi

Milyon euro bonservislerle transfer edilen vasat oyuncular hakkında zaten şu eksiği olmasa bize gelmez şurada oynar diyorsun ya, Ersini savunman için 5 milyon bonservis ödememizi beklemene gerek yok. Zaten eksikleri olmasa bizim altyapımızdan çıkmazdı Real altyapısından çıkardı diyebilirsin. Ersin ve Rıdvan gibi oyunculara verdiğimiz eğitim kalitesinden daha fazlasını bize verdiler, o kadarını haketmemiştik. Ersin altyapıda yedek kaleciydi as kaleci Doğukan tesiste kalıyor diye yollandı. Tek suçu İstanbulda ikamet etmemekti. Gözümüzde bu kadar değersizler.
zaten benim eleştirilerimin ana hedefi çıkan çocuklar değil biz her kusurlu oyuncuyu dünya yıldızıymış gibi başımızda taşırsak bu alt yapı gençleri çürütmeye devam edecek çok yetenekli çocuklar var izliyorum maçları ama temel bilgiyi alamadıkları için hiç bir takımın a takım seviyesine yükselemiyorlar yetenek ayrı birşey eğitim ayrı birşey yeteneği olmayan biri bile iyi eğitimle vasatın üstüne çıkarılır ama kötü eğitim yeteneği bile köreltir biz çıkan bu oyuncuları hak etmedikleri şekilde yağlayarak arkadan gelen tüm gençlere kötülük yapıyoruz yıllardır yetişen gençler ikinci ligde bile kadroya giremiyor ersin belkide yetenekli oyuncu ama kalecilikle alakalı yakından uzaktan bilgisi yok ve hızlada kendine güvenini yitiriyor hem mental hem eğitim olarak çok eksikler bu kadar kötü olunca ben bunları översem beşiktaşa kötülük yapmış olurum sırf taraftar yüzünden uzun yıllardır alt yapıyı bazı insanların beslemesi yaptık şu anda taraftar ersin güzellemesi yapacağına alt yapıya dönüp siz ne biçim oyuncu yetiştiriyorsunuz çıkan çocuk en temel bilgileri bilmiyor dese belki gelecekleri kurtarırız ersin on milyon diyeceğine bu çocuğun neden ikinci hamlesi yok demeliyiz neden hiç yan topa çıkamıyor demeliyiz neden gözünü kapatıp bodoslama haraket ediyor demeliyiz neden büyüyüp kaleyi kapatamıyor neden sürekli yanlış yer tutuyor demeliyiz bunlar yetenek değil eğitimle olacak işler alt yapıda öğrenmesi gereken şeyi burda biz öğretmeye çalışıyoruz diye sergen boşa konuşmadı emirhan çok yetenekli ama eğitim almamış yetenekle oynuyor çocuk eksiğini gidermek için yaz kampına gitti serdar bu kafayla kaybolup gidecek yetenek var ama mental olarak eğitilmemiş stoper olarak çok yetersiz bunları konuşmalıyız hem alt yapıdaki çocuklara iyilik etmiş oluruz hem beşiktaşın geleceğini kurtarırız biz tersine hep yağlıyoruz düşünün alt yapıdan son çıkartıp a takımda tutunabilir oyuncu necip kimse sorgulamıyor bunları biz oyuncuya kazanmayı öğretemiyoruz fenerde oyuncu kırmızı gördü diye sahadan bir oyuncu alıp oynayan zihniyet o çocuğu kazanma azmi veremez bu kadar basit

Çevrimiçi Necmi

En az 2 stoper kilit rolde, bu pozisyonlar net şekilde otursun gerisi önemli değil. Merkezde Sais gibi 3lü oynamayı bilen stoperden sonra solda Emrecan aşısı tutarsa bu 343 formasyonu kurtarırız. Orta sahayla istediğin gibi oynayabilirsin. Emrecanın sağ versiyonunu bulabilirsek sağ/sol kanat beklerin de hiç önemi kalmıyor.
ben emrecanı çok beğendim eksikleri var tabi mesela dan dun oynuyor yeteneğini panik oyunu köreltiyor üstünde çalışırsa çok iyi noktalara gelir alınırsa göreceğiz büyük takım havası ya yok eder yada yüksek öz güven pompalar hangisi olacak riskdir ama iki m ye alınabilir bir risk acele edilmezse yabancı bir kulübe kaptırılır

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

yinemi söylenenin üstünde çıktı rakam
Altına düştü. 3 milyon + bonuslar deniliyordu.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı doganay

Hani opsiyona ne oldu ? Demekki herhangi bir opsiyon yokmuş

Çevrimiçi levitate

Hani opsiyona ne oldu ? Demekki herhangi bir opsiyon yokmuş
10 milyonmuş
bipbipbupbup

Çevrimdışı Nazım Ar

Korkarak açmıştım abuk subuk bir video çekmedikleri için teşekkürler.

Batshuayi'nin tutmaması ın sebebi yüzde 40 o video idi :)

Çevrimdışı doganay

10 milyonmuş
Tweter muhabetlerinde 10 yazdıklarını bende gördüm de. kap açıklamasında oyle bir açıklama yok.

Çevrimiçi Samet Demir

Korkarak açmıştım abuk subuk bir video çekmedikleri için teşekkürler.

Batshuayi'nin tutmaması ın sebebi yüzde 40 o video idi :)
Bu sene çekilen videoların hepsini beğendim ben.

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Orhan_

Kaç tane alabilirsek, o kadar alacağız.

O basiretsiz renkliler bile Kore 'den 3 milyona stoper buluyor, biz neden bulmayalım?

Yeter ki hedefin ve yol haritan bu olsun.

Mesela Emrecan transferini pahalı buluyorum, ama her haliyle Saiss'ten çok daha mantıklı bir transfer.

Madem 2 milyon Euro'lara çıkıyorsun gençler için, Kazımcan'ı da alsaydın mesela 1.3 milyon Euro'ya.

Pjanic + Alex'in bir senelik maliyetiyle 3 tane Muleka alabilirdik. 2'si tutsa, 10 milyonluk 2 topçumuz olurdu.

Bu dediğini yapabilmen için bu koşulları yerine getirebilecek daha sağlam bir altyapıya ihtiyacın var (futbol altyapısından bahsetmiyorum). Bu sistemin işlerliği için de belirli politikası olan bir lige ve ülkeye ihtiyacın var. O yüzden soruyorum kaç tanesini alabiliriz, kaç tanesi tercih eder diye. Sorunun içinde zaten içinde bulunduğumuz olmazlığın cevabı var. Bu politikayı hiçbir kulüp tek başına tesis edemez!.

Çevrimiçi Samet Demir

https://twitter.com/Muratozen1903/status/1544377057412620289
Murat Özen dündem beri epey gaza geldi  :) Dün Sercan Dikmen'den yediği ayarlar meyvelerini veriyor.

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Etiketler: