2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu
2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2022/23 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 1233502 defa] 2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı Alparslan

Saiss iyi topçu ama ederinden yüzde 30 fazla veriyoruz. Ama oynacağı oyunla kimseyi üzmez. Orası net
Haklısın belki ama şöyle düşün. Bundan 5 sene önceki Türkiye değil burası maalesef. Malum federasyon yüzünden değeri iyice dibe vurmuş bir lig. Biz bile avrupa da oynama ihtimalimiz olsa durmazdık. Ayrıca bonservisi de yok. O açıdan düşün bence. Ne verir ne vermez bilemiyorum. Ama iyi oyuncu ve avrupa kupalarında bile olmayan bir takıma geldiğini unutma. 

Çevrimdışı MUSTAFA_

Kac forvet daha alacaz ? Yalan haberdir
Forvet arkası asıl mevkisi. Ama bizim bu oyuncu ile ben de ilgilendiğimizi düşünmüyorum.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Wego ve Cenk ile antrenman yapacak Semih Kılıçsoy bu 2 elit ve özellikleri birbirinden farklı santraforlardan çok şey öğrenecektir.

Çevrimdışı blackeagle35

Transferler hayırlı olsun. Nkoudou sanki boşa çıktı gibi oldu. Umarım gönderebiliriz iyi bonservisle, gerçi göndersek bile yarısı totthenham'a gidecek. Hücuma bir oyuncu, defansa bir stoper, Rıdvan giderse 4lünün soluna bir oyuncu ve belki orta sahaya bir alternatif düşünülebilir. Bu kadar transfer yapar mıyız bilmiyorum ama Okay belki hem savunma hem orta sahaya bir alternatif oluşturabilir.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

şu garip tipleri adamın yanından uzaklaştırın ya çok amatör gözüküyor.

Çevrimdışı tuncaboylu

2 milyon euro ciddi para bizim için. Umarım zeki çelik gibi avrupa'dan da izleniyor ve ora ile rekabet ederek almışızdır. Gördüğüm kadarıyla ayağı bayağı düzgün çocuğun ama savunmacılığı nasıldır açık alanda hızı yeterli mi bu paraları verirken iyi araştırmıştır karar vericiler inşallah. Yalnız bu çocuk ve saiss ile savunmadan çıkarken iki iyi opsiyonumuz oluyor ve orta sahada gedson gibi bir top taşıyıcı var. İlginç takım oluyoruz bakalım hayırlı olsun gelen tüm futbolcularımız
Çok büyük kazık yiyoruz gibi hissediyorum.

21 yaşına kadar alt ligde 20 maça çıkabilmiş, alt yaş gruplarında hiç milli olmamış bir çocuğa bu paraları vermek hiç içime sinmiyor.

Çevrimdışı Talisca1903

21 yaşına kadar alt ligde 20 maça çıkabilmiş, alt yaş gruplarında hiç milli olmamış bir çocuğa bu paraları vermek hiç içime sinmiyor.
Ersan adem gülüm gibi iyi olacak Saiss gibi bir ustanın yanında

Çevrimdışı Alparslan

Ersin'le şampiyon olmadın mı, kim lazım şampiyonluğa oynaman için?

Göreve gelirken Ajax modeli, göreve geldikten sonra biz Altınordu değiliz.

Neyiz biz? 200 Euro'ya kombine, 30 Euro'ya kombine satıp, şampiyon olsan 3 ön elem oynayacak olan bir ülkenin takımıyız. Ama hala kendimizi Real Madrid zannediyoruz.
Bizi fazla küçümsüyorsun. Senin demene göre biz dibe vurmuş bir ülkenin küçük bir takımıyız. Real Madrid değiliz elbette bunu iddia etmiyorum. Ama camia olarak büyük bir camiayız. Büyük olmak para gücüyle eş değer bir şey değil. Bizi sadece maddiyata indirgeme. Ülkenin durumunun kötü olması demek senin küçük olduğun anlamına gelmez. Ayrıca transferlere baktığım zaman geçen senelerde olduğu gibi paralar saçtığımızı düşünmüyorum. Bazı oyunculara elbette ki vereceksin yüksek ücret ama herkese veriyormuşuz gibi davranıyorsun. Kusura bakma ama sana kalsa toplam 5 milyona takım kurmamızı istersin. Ne kadar borcun olursa olsun bu bir show bussiness olayıdır. Ne kadar iyi oyuncun olursa o kadar çok taraftar arkanda durur. Ben de seviyorum oyuncunun uçağını takip etmeyi. Bu sene bence çok mantıklı transferler yapılıyor. Çok çok büyük paralarda verildiğini düşünmüyorum. Söylemimi tekrar ediyorum. Tamamı gençlerden oluşan bir takım olmaz bizde. Büyük camia şampiyonluk ister başarı ister. Başarılı olursan maddi gelirin olur. Sponsor gelir. Taraftar sahip çıkar. Bunlar birer hayatın gerçeği. Maalesef ülke ekonomisi ile eş değer tüm takımlarımızda. Buna yapacak bir şey yok.
Ayrıca Ersin'le biz şampiyon mu olduk yoksa az daha şampiyonlukmu kaybediyorduk ben ondan emin değilim. Kötüdür demiyorum yanlış anlama. Ama gelişimi bence durmuş bir oyuncu görüntüsü veriyor bana.

Çevrimdışı murat

altyaş gruplarında milli olabilmek için ya doğru menejerle çalışmak ya ğs de oynuyor olmak lazım.

Çevrimdışı Talisca1903

altyaş gruplarında milli olabilmek için ya doğru menejerle çalışmak ya ğs de oynuyor olmak lazım.
semih ve berkay kençtemur kadroya alınmadı fıkra bu kadar

Çevrimdışı tuncaboylu

Abi adam 20 yaşına kadar resmi maça çıkmamış, nerede görüp milli takım alacaklar?

Çevrimdışı murat

Serdar kelleci rıdvan yüzde 90 kalıyor dedi aspor da.rıdvan sakatlığa yatkın olmasa aslında tom 343 sol orta oyuncusu ama komple koridoru kullanmaya adeleleri yetmiyor.

Çevrimdışı Alparslan

Ben 22 yaşından büyük adam oynatmayalım demiyorum, kendi kendine benim adıma fikir yürütüyorsun.

Artık son sahibi olacağın adamlara 40-50 milyon maaş verme lüksü yok bu takımın.

Bu sene yakın tarihimizin en başarısız sezonunu yaşadık. İlk 5'e giremedik, şampiyonlar Ligi'nde 0 çektik, Türkiye Kupası'nda elendik. Taraftar ne yaptı?

Bir takımın bir yol haritası olur, bizim yok. Günü bile kurtarmaya çalışmıyorlar, ne yaptıkları belli değil. 3-4-3'e göre kadro kuruyorlar hesapta, 3 maç kaybettikten sonra hocanın şutlanmayacağının garantisi yok.

Sözleşme yeniledikleri Emirhan'la bile 3 yıllık sözleşme imzaladılar, adamla 2 sene sonra şu anda Rıdvan ve Ersin'le yaşadığımız meseleleri yaşayacağız.

Geleceğe dair en ufak bir planları yok.

Gerekirse bazı oyunculara vereceksin. Vermek zorundasın. İyi oyuncu sana başarı getirir ve ona göre para kazandırır. Herkese demiyorum bazı oyunculara diyorum. Hoca konusunda bende çekincelerimi belirttim. Endişelerim var. Ama ilk kez ben bu sene bir plan dahilinde transfer yapıldığını görüyorum. Daha önce böyle bir plan yoktu. Transfer edilmek istenen oyuncular ve alternatifleri bile bir planın olduğunu gösteriyor.
Bu arada önce doğru bilgiyi öğrenip yorum yapmanı tavsiye ederim. Emirhan ile 3 senelik mükavele imzalamayı bile eleştiriyorsun ama bilmediğin bir şey var. Kurallara göre 18 yaş altı bir oyuncuya 3 seneden fazla sözleşme imzalatamıyorsun. Bu yönetimin değil maalesef kuralların suçu. Saçma sapan bir kural bence de ama yapacak bir şey yok.
[ Son Düzenleme: 05 Temmuz 2022, 00:54:47 Alparslan ]

Çevrimdışı murat

semih ve berkay kençtemur kadroya alınmadı fıkra bu kadar
fıkra aslında çok uzun özet geçmişsin.

Çevrimdışı tuncaboylu

Serdar kelleci rıdvan yüzde 90 kalıyor dedi aspor da.rıdvan sakatlığa yatkın olmasa aslında tom 343 sol orta oyuncusu ama komple koridoru kullanmaya adeleleri yetmiyor.
Kalıyorsa sözleşme yenilesinler, adamı hasta etmesinler.

Çevrimdışı mellfred

transfer sezonu öncesi en büyük temennim larin ve güven kazmalarını tutmamak idi,
doğru yoldayız

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Allah herkese Güvenç Kurtar şansı versin.
Hiç bir halttan anlamayıp bir de üzerine para kazanmak...
Müthiş.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Kalıyorsa sözleşme yenilesinler, adamı hasta etmesinler.

10-15m TL bandında bir ücret öner, Avrupa takımları isterse 10m euro çıkış maddesi koy, mis gibi oyuncudan faydalan.

Çevrimdışı tuncaboylu

10-15m TL bandında bir ücret öner, Avrupa takımları isterse 10m euro çıkış maddesi koy, mis gibi oyuncudan faydalan.
Bu kadar basit.

Çevrimdışı worns

weghorst hayırlı olsun. santraforları ilk yurtdışı kampına yetiştirdik. sol stoper ve merkez oyuncusu da var. kendi standartlarımıza göre iyi gidiyoruz. oyuncular doğru oyuncular. şu an idari kadroyu gömmek için fazla tek yanlı bakmak gerekiyor, zorlama şeylerle saldırılıyor. ortada olumsuz bir tablo yok.

valerien ismael bence türkiye'ye son yıllarda gelen hocalar arasında en şanslılardan bile olabilir. adamın oyun formasyonunu kabullendik. sportif direktör tamamen taktiğine-rol dağılımına uygun bir listeyle yola çıktı. iyi isimler de getiriyoruz. yanındaki championship tozu yutmuş ekibin-analistlerin filan da takımı zımba gibi yapacağından şüphem yok. fiziksel olarak ligin üstünde bi takım olacağız. artık gerisi hocanın taktiksel çözümlerine- takım kimyasını oturtmasına filan kalacak. ismael'in kariyerinde sıçrama olacak gibi hissediyorum.

Çevrimdışı mrred

Korkunç paralar veriyoruz bide sonraki satıştan yüzde 50 pay varmış

Oyuncuyu izlemedim umarım bu paralar eder.

The great gig in the sky

Çevrimdışı worns

istanbulspor'dan gelecek çocuk biraz pahalı ama kumaşı iyi. yaşına göre oyun bilgisi yukarıda görünüyor, topla arası filan da iyi. hocası da kendisi için çok olumlu konuşmuş. umarım çalışkan bir çocuktur, öyleyse bizim sol stoperde seviye atlayabilir.

o gelse bile bir tane daha yerli stoper gerekir diye düşünüyorum rotasyon için. böyle bir çalışma var mı acaba? benim iyi yedek olur diye düşündüğüm ömer toprak, ligin belki de en akıllı hamleler yapan takımı antalyaspor'a gitmiş. şaşırmadım, iş yapar orada. koray günterler falan belli ki pahalı geliyor. piyasada çok fazla oyuncu da yok.

Çevrimdışı worns

Korkunç paralar veriyoruz bide sonraki satıştan yüzde 50 pay varmış

Oyuncuyu izlemedim umarım bu paralar eder.

serdar saatçi'ye göre filan çok çok iyi oyuncu. ciddi potansiyeli var ama yine de 2 milyon euro ve 50 pay çok fazla. fiziği ve topla ilişkisi temel yetenek setleri ciddi potansiyel vaat ediyor öyle söyleyeyim. çalışkan bi çocuksa yol alır, değerini katlar. 50 pay işi olmasa ben tamamdır derdim.

Etiketler: