2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu
2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2022/23 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 26 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 1214976 defa] 2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi annoca

denayer ve saiss olursa defans hattı zaten sağlam oluyor. sol tarafa abdülkerime para saçacağıma potansiyelli ravil tagire yönelmek daha mantıklı bence.

Çevrimdışı KadirA

Selam arkadaşlar;

Açıkçası Denayer yerine, Bardakçı alınsa daha iyi. 3 yabancı kuralı elimizi kolumuzu bağlıyor. Kalede yerli, stoperde bir yerli, ve mecbur sol bek Umut yerli olur. Ne orta sahada ne de ileri üçlüde ilk 11 de oynayacak yerli oyuncumuz yok. Emirhan belki bir ihtimal. Geriye kalan tüm genç yerli oyuncularımız şuanda sadece yedek olabilecek seviyede. Kaldı ki, Süper Ligde Welinton bile ortalama üstü, Denayere falan gerek yok. Onun yerine ikinci bir forvet alınsın daha iyi.

Çevrimdışı sEuL

denayer ve saiss olursa defans hattı zaten sağlam oluyor. sol tarafa abdülkerime para saçacağıma potansiyelli ravil tagire yönelmek daha mantıklı bence.
Ravil’e de para sacmaya gerek yok o zaman. Basaksehir onu bedavaya birakmaz, kendi alt yapimizdan yama yapalim daha iyi.

Ravil ve diger potabsiyelli gencleri super lig takimlari almadan almak gerekiyor. Ravil’i Altinordu’da oynarken yada Gokdeniz’i Kocaelinde oynarken almak lazim. Bu oyuncular Super lig takimlarina transfer olduktan sonra uygun fiyata almak imkansiz. Daha 20 maclik tecrubesi bile olmayan ve oynadigi maclarda vasat performans gosteren Kazimcan icin bile kapiyi 2M euro’dan aciyor millet.

Çevrimiçi annoca

Ravil’e de para sacmaya gerek yok o zaman. Basaksehir onu bedavaya birakmaz, kendi alt yapimizdan yama yapalim daha iyi.

Ravil ve diger potabsiyelli gencleri super lig takimlari almadan almak gerekiyor. Ravil’i Altinordu’da oynarken yada Gokdeniz’i Kocaelinde oynarken almak lazim. Bu oyuncular Super lig takimlarina transfer olduktan sonra uygun fiyata almak imkansiz. Daha 20 maclik tecrubesi bile olmayan ve oynadigi maclarda vasat performans gosteren Kazimcan icin bile kapiyi 2M euro’dan aciyor millet.
keşke dediğin gibi olsa abi alabilsek ama durum bu. ravili istesek ne fiyat çekerler bilinmez ama o çocukta ışık var altınorduda oynarken de diyordum abdulkerim yerine cuk oturur.

Çevrimdışı worns

ravil için dünyaları isterler, başakşehir'in paraya ihtiyacı yok, larin'i almaya çalışan takım.

benim favori yerli stoperim koray günter. yıllardır serie a'da başarıyla oynayan, 3lü deneyimi de fazlasıyla mevcut bir oyuncu. ha o da bonservis harcamayı gerektirir fakat altyapısına, mental gelişmişliğine hiç güvenmediğim bardakçı'dan daha doğru olabilir mesela ona para harcamak.

kaan ayhan'ın durumunu bilmiyorum sassuolo gönderir mi ama oyununun ötesinde popülaritesi olan bir adam. herkes peşine düşer ve gereksiz fiyatı şişer gelecekse de. 4 lü oynuyor olsak asla istenmez. 3lüde sağ stoper oynayabilir ama yine de bence çok para harcanmaz.

cenk özkaçar'ı pek bırakacaklarını sanmıyorum. o da aslında baya potansiyelli oyuncu.

alternatif olarak free olduğu için fatih kuruçuk ve eğer ucuza gelmeyi düşünürse tecrübesiyle ömer toprak listeye alınabilir. sanırım ömer'i antalya istiyor ama anlaştılar mı bilemiyorum. en az 5 net stoperimiz olması gerekiyor taktiksel yapıyı düşünürsek bunu unutmayalım. yedeklere yabancı yazmak da çok anlamlı olmayabilir. welinton-montero'dan en azından biriyle vedalaşmak gerekebilir.

Çevrimiçi sefaköykartali

https://twitter.com/agacliyol_/status/1537881003351343104
Biraz maliyetli ama maaşı Saiss seviyesine inerse hemen almalıyız. Foot Mercato da haber girmiş, Denayer de İstanbul' dan story atmış.

Çevrimdışı Talisca1903

ravil için dünyaları isterler, başakşehir'in paraya ihtiyacı yok, larin'i almaya çalışan takım.

benim favori yerli stoperim koray günter. yıllardır serie a'da başarıyla oynayan, 3lü deneyimi de fazlasıyla mevcut bir oyuncu. ha o da bonservis harcamayı gerektirir fakat altyapısına, mental gelişmişliğine hiç güvenmediğim bardakçı'dan daha doğru olabilir mesela ona para harcamak.

kaan ayhan'ın durumunu bilmiyorum sassuolo gönderir mi ama oyununun ötesinde popülaritesi olan bir adam. herkes peşine düşer ve gereksiz fiyatı şişer gelecekse de. 4 lü oynuyor olsak asla istenmez. 3lüde sağ stoper oynayabilir ama yine de bence çok para harcanmaz.

cenk özkaçar'ı pek bırakacaklarını sanmıyorum. o da aslında baya potansiyelli oyuncu.

alternatif olarak free olduğu için fatih kuruçuk ve eğer ucuza gelmeyi düşünürse tecrübesiyle ömer toprak listeye alınabilir. sanırım ömer'i antalya istiyor ama anlaştılar mı bilemiyorum. en az 5 net stoperimiz olması gerekiyor taktiksel yapıyı düşünürsek bunu unutmayalım. yedeklere yabancı yazmak da çok anlamlı olmayabilir. welinton-montero'dan en azından biriyle vedalaşmak gerekebilir.
yerli olAyi Cok can sikici tayfur Bingöl Salih takasiyla felan almaliyiz Emre an terzi bartug gibi genclerin durumu nasil acaba gorunen o ki iyi bir kadro kuracagiz bir genc oyumcuyu Yama yapabiliriz iyi takim bunu tolere edebilir

Çevrimiçi sefaköykartali

Saiss+Denayer yapıyorsak ben de Bardakçı istemem. Bardakçıya 4 5m vereceğime o paraya antalyadan Doğukan Sinik alırım. Stopere de Lyon bu sene de Cenk'i kiralayacaktır onu alırım. Denayer-Saiss-Cenk üçlüsü de çok sağlam olur. Denayer-Saiss' ın yanına Aytuğ da koysak itiraz etmem bütçe kısıtlı sonuçta.

Çevrimiçi sefaköykartali

Saiss+Denayer yapıyorsak ben de Bardakçı istemem. Bardakçıya 4 5m vereceğime o paraya antalyadan Doğukan Sinik alırım. Stopere de Lyon bu sene de Cenk'i kiralayacaktır onu alırım. Denayer-Saiss-Cenk üçlüsü de çok sağlam olur. Denayer-Saiss' ın yanına Aytuğ da koysak itiraz etmem bütçe kısıtlı sonuçta.
Yerli Kaleci
Denayer - Saiss - Cenk Özkaçar(kiralık)
Rosier - Josef - Gedson - X
Ghezzal - Weghorst - Doğukan
Bir tek Doğukana bonservis ödeyerek maliyeti düşük bir şekilde bu kadroyu kurarız. Oyun ve sistemden taviz vermeden max bu şekilde 3 yerliyi tutturacağımızı düşünüyorum.

Çevrimdışı İsmail Özyurt

Muhtemel kombine fiyatları hakkında duyum var mı arkadaşlar ?

En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi Samet Ç

Önümüzdeki sene orta saha ikilisi Emirhan - Gedson olur Josef - Gedson ikilisi olmaz zaten hocada Emirhan'a biraz daha savunmaya ağırlık vermesini söylemiş büyük ihtimal Gedson'un yanına hazırlıyor.
[ Son Düzenleme: 18 Haziran 2022, 13:54:07 Samet Ç ]

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi Samet Demir

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi sefaköykartali

https://twitter.com/agacliyol_/status/1538116300916023296
St. Paulide ne kazanıyor olabilir de bize fazla gelmiş acaba? İstatistikleri çok iyi, bütün sezon Bundesliga 2 nin en iyilerinden olarak övülmüş. Oyun tarzını beğendim biraz izlemek lazım bir şey söylemek için.
[ Son Düzenleme: 18 Haziran 2022, 14:44:26 sefaköykartali ]

Çevrimdışı Gökhan Kurt

| Beşiktaş, şu an serbest durumda olan Jason Denayer ile görüşüyor.

(Foot Mercato)

Çevrimiçi murat

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Beşiktaş'ın yeni transferi Saiss, Katar'dan yılllık 3 M€ maaş teklifi almasına rağmen Beşiktaş'ı tercih etti.

"Katar'a gidip 2- 3 ay sonra sıkılacağıma, Beşiktaş'a transfer olurum ve muhteşem bir taraftar topluluğu önünde şampiyonluk yarışı veririm." (Sabah)

Çevrimdışı sEuL

Beşiktaş'ın yeni transferi Saiss, Katar'dan yılllık 3 M€ maaş teklifi almasına rağmen Beşiktaş'ı tercih etti.

"Katar'a gidip 2- 3 ay sonra sıkılacağıma, Beşiktaş'a transfer olurum ve muhteşem bir taraftar topluluğu önünde şampiyonluk yarışı veririm." (Sabah)

Boyle haberler beni benden aliyor, sanki Saiss'le ayni evde yasiyorlar herifler ne soylese duyuyorlar. Bu arada bizdede alacagi maas hic azinacak gibi degil, lig ve kupada en az 32 maca cikar bu sene ve mac basilari 400B Euro yapiyor 32 mac ile. Garanti ucreti (1.8M) + mac basilarla (en az 400B) bizden alacagida 2.2M+'lara geliyor. Duyanda bizde bedavaya oynuyor sanacak.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı worns

orta saha için gabriel pires ile ilgilendiğimiz yazılmış. oyuncuyu tanımıyorum ama umarım bir yabancı merkez orta saha transferi ajandada vardır. gedson-josef-emirhan üçlüsüyle yola çıkılmaz yetersiz bir rotasyon. zaten sonuncunun merkeze evrilebileceğinden de emin değilim. aslında ghezzal ile forvet arkasında oynamaya daha uygun yeteneklerini daha fazla açığa çıkarır orada gibime geliyor. merkezde çok fazla defansif sorumluluğu olmak zorunda ve oyuncuyu törpüleyebilir o rolün gereksinimleri.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Etiketler: