2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu
2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2022/23 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 1206698 defa] 2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi Necmi

Sorlothta bir sıkıntı yok. Zaman, göreceğiz.  :eyes
bence çok kesin konuşma sıkıntı yok demek imzalar atıldı demektir aksi taktirde sıkıntı vardır olmasada olabilme ihtimali yüksektir teklif yaptıysak tamam deseler imzalanır demekki tamam dememişler daha iyi teklif çıkar diye bekliyorlar

Çevrimiçi murat

Rc lens maçının özetinde fofana diye bir oyuncu dikkatimi çekti. Piyasa değeri 20 milyon muş.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MaDJeR

Sorlothta bir sıkıntı yok. Zaman, göreceğiz.  :eyes

Buksa gibi olmasın , Fenerle sözleşme imzalarken foto falan.  :boxin:

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı mrred

Buksa çok iyi bir yedek oyuncu olurdu ama 2 milyon vermemiz imkansızdı o yüzden hayırlısı olmuş.

Bu arada MLS den oyuncu mu alınır yok şöyle yok böyle diyen arkadaşlar vardı gülüyordum. Yahu adam iyi oyuncuydu

Bize gelip 1.2 ye falan oynasyadı iyi transferdi bu haliyle zaten çok pahalı olurdu. Devam daha uygun maliyetlisini buluruz
The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

dzyuba boşa çıkmış koşun alın aaaaa
Gözüm kapalı alırım

Çok ama çok çok iyi oyuncu ama 3 milyondan aşağı istemez
The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

https://twitter.com/ovuncozdem/status/1529871709964312576
Larinin menajerinin blöf yaptığı çok belliydi Larine hiçbir avrupa kulübü bırakın 2.5 falan 1.5 bile vermez.

Ederi 1 hadi maksimum 1.2 olsun
The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

Yarmolenko boşta.

Uygun şartlarda 1+1 yapıştırmak lazım.
Allah korusun

Kış kış hemen hiç konusunu bile geçirme
The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

Alabiliyorsak Haji Wright'i alalım, adam tam 'beast'...

24 yaşında, 1,93m boy, sağ ayak... Forvet - santrafor - kanat oynayabiliyor...

Güçlü, hava topları olsun, sırtı dönük top alabiliyor. Ayağı temiz, penaltı atışları iyi, gibi gibi...

Bize her şekilde yararı olacağını düşünüyorum.

https://www.transfermarkt.com.tr/haji-wright/profil/spieler/315291

Herkese esenlikler  :flag:
Sene başında daha ilk geldiğinde söylemiştim.

500 bine falan oynayabilecek çok ama çok iyi oyuncu olur

Fiyat performans açısından gayet akıllıca bir transfer olur. Umarım düşünüyorlardır.
The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

Antalyadaki Haji Wright devre arasında istanbul takımlarına kesin gelir.

Adamı bedavaya kiralamışlar. Çok beğendim.
The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

Adamı bedavaya kiralamışlar. Çok beğendim.
14 gol 2 asist yapmış batsmanle aynı  :D

(...) Böyle isim transfer pahalı transfer falan isteyen olursa kafasına odunla vurucam
The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

Anadoludan yabanci alinmaz Muleka, Wright  Fener yapar bu İşleri kendine GOL Artan adami alir tutani gormedim henuz gereksiz isler
Bence bir kaç maçını izle

Fikrin değişebilir.
The great gig in the sky

Çevrimdışı can1903

Buksa gibi olmasın , Fenerle sözleşme imzalarken foto falan.  :boxin:
Elini hızlı tutsan onu da almıştın Lens çıkardı 7 koydu masaya. Sorloth işinde Jesus istemediği için Beşiktaş istediği an getirir. Ha 15 gün oyalanırsan onu da kaptırırsın. CK işi bitirdi başkan imzalar getirir artık diye düşünüyorum.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı levitate

Gözüm kapalı alırım

Çok ama çok çok iyi oyuncu ama 3 milyondan aşağı istemez

2 yıllık 3 versen sorloth parası ediyor işte daha karlı
bipbipbupbup

Çevrimdışı levitate

Elini hızlı tutsan onu da almıştın Lens çıkardı 7 koydu masaya. Sorloth işinde Jesus istemediği için Beşiktaş istediği an getirir. Ha 15 gün oyalanırsan onu da kaptırırsın. CK işi bitirdi başkan imzalar getirir artık diye düşünüyorum.

seçim oldu getirsin işte milleti iyice konsolide eder
bipbipbupbup

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Sörloth bence yanlış hedef.
Adamın Türkiye' ye bakış açısı belli ve mecbur kalmadıkça gelmeyecek.

Son ana kadar Avrupa' dan kontrat kovalayacak olmazsa kötünün iyisi diye gelebilir.

Çevrimdışı tuncaboylu

Çevrimdışı tuncaboylu

Larinin menajerinin blöf yaptığı çok belliydi Larine hiçbir avrupa kulübü bırakın 2.5 falan 1.5 bile vermez.

Ederi 1 hadi maksimum 1.2 olsun
Buksa'ya bile 8 milyon bonservis üzerine 2 milyon veren çıkıyor, bonservisi elinde Larin'e neden çıkmasın?

Kendince hir ücret skalası oluşturmuşsun, ona bunu veren çıkmaz, buna onu veren çıkmaz vs.

Çevrimdışı İsmail Özyurt

Buksa'ya bile 8 milyon bonservis üzerine 2 milyon veren çıkıyor, bonservisi elinde Larin'e neden çıkmasın?

Kendince hir ücret skalası oluşturmuşsun, ona bunu veren çıkmaz, buna onu veren çıkmaz vs.

Şahsen Larini izlerken işkence çekiyorum. Özellikle Abuşun emekleriyle ortaya çıkan istatistik birçok insanı ve kendisini yanılttı bence. Buksa'yı çok tanımıyorum ama Larin'e ciddi bir talibin çıkacağını ben de düşünmüyorum. Umarım bir daha Beşiktaş forması nasip olmaz kendisine.
En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Çevrimdışı mrred

Larin ve Buksa bambaşka profiller bu arada
Larine hiçbir avrupa kulübü 1.5 bile vermez. Umarım yanılırım. Fakat Wide Target Man rolüne bayılan bir avrupa takımı yok bir mandzukic vardı o rolde işte ondan sonrada pek o rolü arayan bir avrupa takımı ben görmedim. Genelde başka
profiller oynuyor kanatlarda.
[ Son Düzenleme: 30 Mayıs 2022, 02:35:41 mrred ]
The great gig in the sky

Çevrimiçi Necmi

Şahsen Larini izlerken işkence çekiyorum. Özellikle Abuşun emekleriyle ortaya çıkan istatistik birçok insanı ve kendisini yanılttı bence. Buksa'yı çok tanımıyorum ama Larin'e ciddi bir talibin çıkacağını ben de düşünmüyorum. Umarım bir daha Beşiktaş forması nasip olmaz kendisine.
haksızlık etmeyelim o istatistiğin abuşla alakası yok çoğu golü abuş sahada değilken attı hataya dört atarken abuş tribünden izliyordu verdiği performansla bize şampiyonluk getirmiş bir oyuncu umarım gider o ayrı bizim daha iyi oyunculara ihtiyacımız var ama bize şampiyonluk getirmiş oyuncuyada giderken teşekkür etmemiz lazım her oyuncuya bu şekilde davranarak giderken kendimize düşman ediyoruz karşımıza çıkıncada ölümüne oynuyor gs den giden oyuncu onlara çalışır bizden giden bize düşman olur bunun suçuda taraftarda

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı mellfred

haksızlık etmeyelim o istatistiğin abuşla alakası yok çoğu golü abuş sahada değilken attı hataya dört atarken abuş tribünden izliyordu verdiği performansla bize şampiyonluk getirmiş bir oyuncu umarım gider o ayrı bizim daha iyi oyunculara ihtiyacımız var ama bize şampiyonluk getirmiş oyuncuyada giderken teşekkür etmemiz lazım her oyuncuya bu şekilde davranarak giderken kendimize düşman ediyoruz karşımıza çıkıncada ölümüne oynuyor gs den giden oyuncu onlara çalışır bizden giden bize düşman olur bunun suçuda taraftarda
göztepe deplasmanında attığı depar ve aldığı penaltı benim için larin’den  kalan tek hatıra
giden oyunculara vefasızlığı kulüp de hala yapıyor

Etiketler: