2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu
2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2022/23 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 1217262 defa] 2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi Samet Demir

https://twitter.com/demarkesports/status/1518912297615429632
3 lü oynuyorlar onlarda. Barcelonayıda elediler bu sistemle.

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı sEuL

3 lü oynuyorlar onlarda. Barcelonayıda elediler bu sistemle.

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bir yada iki sene daha kalmasini isterim Ridvan’in ama 7 civari bir teklife hayir diyebilecek bir durumumuzda yok.

Ridvan giderse Alanya’dan Tayfur ile orayi doldurup alttan Emrecan‘i yavas yavas deneyebiliriz. Hayirlisi olsun bakalim

Çevrimdışı tuncaboylu

Mevcut yönetim çoğu oyuncu ile anlaştı diyorlar. Yine bu şekilde planlama yaptılarsa yandık. Şimdiden geçmiş olsun. Handikabın kralını verdik biz bu yönetimi seçerek.
Merak etme, bunlar Ağustos sonuna kadar kimseyle anlaşamazlar.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı can1903

Yabancı sınırı kesin 3 kalacak gibi duruyor. Kulüplerin hamleleriyle 2'ye düşebilir.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı levitate

bipbipbupbup

Çevrimdışı Akil Emre

Yabancı sınırı kesin 3 kalacak gibi duruyor. Kulüplerin hamleleriyle 2'ye düşebilir.
Şenol hoca düşünülüyor mu Can? veya yönetimin istifa etme durumu var mı? Ben bu ekipten sıkıldım, bu kadar rezil bir sezon hatırlamıyorum.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

https://twitter.com/foootbalfanzone/status/1519415621037006854

troll ama gerçek çıksa şaşırmam o kadar diyorum

Netflix ile Spotify üyeliği vermemişler mi?
Bu çocuğu da göz göre göre kaybedeceğiz.

Çevrimdışı levitate

Netflix ile Spotify üyeliği vermemişler mi?
Bu çocuğu da göz göre göre kaybedeceğiz.
yok onun yerine xbox game pass almışlar (ultimate değil ama standart sürüm)
bipbipbupbup

Çevrimiçi Özgür Gültekin

yok onun yerine xbox game pass almışlar (ultimate değil ama standart sürüm)

bak işte ona kesin kalır.

Çevrimdışı Gökhan Kurt

rıdvan'ı 3.5 milyona satmışız diyorlar :D

3.5 mu ? umarım doğru değildir.  :s20:

Bu kafa ile Demirören'i geçti en kötü baskan olarak anılacak . Yazık...

Çevrimdışı Akil Emre

3.5 mu ? umarım doğru değildir.  :s20:

Bu kafa ile Demirören'i geçti en kötü baskan olarak anılacak . Yazık...
Benim korkum yenilenme ayağına orta sınıf adamları takıma doldurmak, hocanın da şampiyonluk kadrosu kurup yöneteceğine inancım yok. Eline sorloth talisca tarzı adamlar bile gelse iş yapacağını düşünmüyorum. Umarım seçimde yönetim değişir.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi Samet Ç

https://twitter.com/sercan_dikme/status/1519988365214502912

Satmayı düşündüğün oyuncu ile sözleşme uzatmak için son seneyi beklersen elinden böyle ucuza kaçar.

Çevrimdışı Akil Emre

https://twitter.com/sercan_dikme/status/1519988365214502912

Satmayı düşündüğün oyuncu ile sözleşme uzatmak için son seneyi beklersen elinden böyle ucuza kaçar.
Çok üstlerine gitmeyelim ilk oyuncu satışları olacak, hepsi şuan çok heyecanlıdır, ücrete tam bakamamışlardır.

Çevrimdışı can1903

Şenol hoca düşünülüyor mu Can? veya yönetimin istifa etme durumu var mı? Ben bu ekipten sıkıldım, bu kadar rezil bir sezon hatırlamıyorum.
Şenol hoca gelme ihtimali yüksek bence. Ama fener maçı Ismaelin kaderi olur. Çebinin seçime girmeme ihtimali de kafa kafaya.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimiçi murat

Çok üstlerine gitmeyelim ilk oyuncu satışları olacak, hepsi şuan çok heyecanlıdır, ücrete tam bakamamışlardır.
2 senede 2.6 milyon tl nasıl zarar ettirmeyi başardılar. Bu gerçekten başarıdır. Kulübün parasını çarçur ettirmeyeceğim diye gelip faydasız topçulara parayı kaptırdılar.layiç çok alıyor diye kenara koyup üstüne pjaniçi çaktılar. Lens faydasız çok alıyor yerine kenan, töre ekleyelim. Oğuzhan faydasız yerine topal salih alalım. Abubakar 1.5 fazla 3.2 ye daha ucuza batsuai var.sezon başında yazmıştım kadro kalabalık ama zengin değil.

Çevrimiçi murat

Şenol hoca gelme ihtimali yüksek bence. Ama fener maçı Ismaelin kaderi olur. Çebinin seçime girmeme ihtimali de kafa kafaya.
girmeme değil girememe bence. İnsanları hırsız diye yaftalarsan gün gelir daha beteriyle muamele görürsün.beşiktaşın kuyusunu kazanlar en kısa sürede defolur giderler inşallah.

Çevrimdışı Akil Emre

2 senede 2.6 milyon tl nasıl zarar ettirmeyi başardılar. Bu gerçekten başarıdır. Kulübün parasını çarçur ettirmeyeceğim diye gelip faydasız topçulara parayı kaptırdılar.layiç çok alıyor diye kenara koyup üstüne pjaniçi çaktılar. Lens faydasız çok alıyor yerine kenan, töre ekleyelim. Oğuzhan faydasız yerine topal salih alalım. Abubakar 1.5 fazla 3.2 ye daha ucuza batsuai var.sezon başında yazmıştım kadro kalabalık ama zengin değil.
Aynı fikirdeyim, en büyük korkum seneye takıma dolduracakları Anadolu tadında topçular olacaktır.

Çevrimdışı levitate

bipbipbupbup

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

İlginç ama gerçekleşirse şaşırmam. Türkiye şaşırılacak bir ülke olmaktan çıkalı çok oldu. Kayyumların iflas ettirdiği kulüpleri de göreceğiz artık :)

Önümüzdeki sezon için 1 ay öncesine kadar her şey netti. Yeni çıkan yasa sonrası bu yaz çok farklı durumlar yaşanabilir.

Bunlardan ilki ANÇ’nin aday olmama durumu. Devlet kulüplere resmî olarak kayyumlar atayabilir. Ceyhun bizde zaten kayyum gibi çalışmakta. Olay sadece resmîyete dönüşmüş olur. ANÇ’nin yönetiminde yer alan ve istifa edenler Mesut Urgancılardan rahatsızlık duydukları için gittiler. Şimdide onunda başkanla arası limoniymiş. O kanat belki bir başkan adayı çıkarabilir ama oluşacak şartlarda para harcayabilecek bir yapı oluşturmak çok zor.

Talisca, Kaan Ayhan, Abdülkerim Bardakçı ve Sørloth Şenol Güneşin istediği isimlerdi. O yüzden onların durumu nasıl olacak bilemiyorum. Maddi yükümlülükleri yerine getirebilmek kulüpler için imkansız bir hale geldi. Gelirlerin ciddi düşeceği bir ortamda her şeye hazırlıklı olma zamanı. (via. Metin Sönmez)

Beşiktaş Tarihi
★★★

Etiketler: