2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu
2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2022/23 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 21 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 1215050 defa] 2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Mitrovic : 43 Maç - 43 Gol -  7 Asist

Almadığımız adamlar yüzünden 2 şampiyonluk kaçırdık. Hulk - Mitrovic.

Çevrimiçi annoca

Mitrovic : 43 Maç - 43 Gol -  7 Asist

Almadığımız adamlar yüzünden 2 şampiyonluk kaçırdık. Hulk - Mitrovic.
almadık değil de alamadık. mitrovici hhoca istedi ama olmadı bütçe yetmedi, hulk içinde brezilyalılardan daha fazla verdik ama adam ülkesini seçti diye biliyorum

Çevrimiçi annoca

Haftasonu Mkd maçı denk geldi izledim. Championship e yükselmek için rakiplerinden biriyle deplasmanda oynadılar. Twine 4 gol attı. Birde direkten döneni. Uzaktan şutları ve frikikleri inanılmaz seviyede. Ligde 20 gol 13 asisti var.

https://www.transfermarkt.com.tr/scott-twine/profil/spieler/433818
yatırım yapılacaksa menşei ingiltere olmasında fayda var. adamların 2.liginin orta üst sıralarının transfer bütçesi bizlerden daha iyi. onlarda da yerli sınırı farklı şekilde uygulanıyor. kendini azcık gösterenin pazarlanması çok rahaht olur.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi Samet Demir

Bitmiş transferi bakalım daha kaç sefer yeniymiş gibi açıklayacaklar :)

https://twitter.com/AjansHaber1903/status/1521215555109326848

https://twitter.com/AjansHaber1903/status/1521227802036559874
Bence sakıncası yok her gün yazabilirler. En azından böyle adamları yazsınlar. Kıytırık adam görmekten iyidir.

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bence sakıncası yok her gün yazabilirler. En azından böyle adamları yazsınlar. Kıytırık adam görmekten iyidir.

Tutup tutmayacağını bilmiyoruz. Forvet işi biraz da şans işi. Batsman'i gördükten sonra kimse geliyor diye sevinesim gelmiyor. Gelip oynasın görelim sonra seviniriz.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi Samet Demir

Tutup tutmayacağını bilmiyoruz. Forvet işi biraz da şans işi. Batsman'i gördükten sonra kimse geliyor diye sevinesim gelmiyor. Gelip oynasın görelim sonra seviniriz.
Tutma ihtimali yüksek en azından adam süper lig yaptı. Az çok ne vereceğini biliyoruz. Batsman ayrı bir adam ya. Onu Kenanla bile mukayese edesim gelmiyor.

Bu sene takıntılı olduğum 2 kişi var:

1. Şenol Güneş

2. Batsman

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Talisca1903

sorloth gelse bile batsman göndermem tek golcüyle sezon geçmez artı umut nayırı da alırım ucuz yollu

ben Taliscayı bekliyorum skor konusunda şüphe götürmeyen tek adam her türlü atacak gelirse net

Çevrimdışı MUSTAFA_

sorloth gelse bile batsman göndermem tek golcüyle sezon geçmez artı umut nayırı da alırım ucuz yollu

ben Taliscayı bekliyorum skor konusunda şüphe götürmeyen tek adam her türlü atacak gelirse net
Umut dedin önceki seneki karın ağrılarım aklıma geldi. Onu oynatacağımıza altyapıdan Semih Kılıçsoy'u oynatalım daha iyi. En azından oyuncu kazanmış oluruz. Ucuzluk yerine altyapı daha iyi tercih olur.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Tutma ihtimali yüksek en azından adam süper lig yaptı. Az çok ne vereceğini biliyoruz. Batsman ayrı bir adam ya. Onu Kenanla bile mukayese edesim gelmiyor.

Bu sene takıntılı olduğum 2 kişi var:

1. Şenol Güneş

2. Batsman

Takıntılarından biri de kulislerde konuşuluyor. Bilgin olsun :) Gerçekleşir diye dillendirmek istemiyorum. Valerien İsmael başarılı olsun. Yabancı başarılı hocaya hasretiz.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi Samet Demir

Takıntılarından biri de kulislerde konuşuluyor. Bilgin olsun :) Gerçekleşir diye dillendirmek istemiyorum. Valerien İsmael başarılı olsun. Yabancı başarılı hocaya hasretiz.
Malasef biliyorum inşallah o gün gelmez.

Çevrimdışı Talisca1903

Umut dedin önceki seneki karın ağrılarım aklıma geldi. Onu oynatacağımıza altyapıdan Semih Kılıçsoy'u oynatalım daha iyi. En azından oyuncu kazanmış oluruz. Ucuzluk yerine altyapı daha iyi tercih olur.
oda olur ama ne durumda Semih bilmiyorum fizik olduysa buyursun gelsin Avukatıda çok boşlama Gs galibiyeti yapmışlığı var :tabe: :tabe:

Çevrimdışı Talisca1903

Malasef biliyorum inşallah o gün gelmez.

Feneri kesin yenmeli kaç yıldır sahamızda gs&fb y tokatlıyoruz seri bozulmasın yoksa Lazrail modunu açacaz :tabe: :tabe:

Çevrimiçi Sinan23

https://www.transfermarkt.de/rogon/beraterfirma/berater/1

FB nin transfer listesi. Ben daha önce böyle birşey görmedim.  Adamlar tek firmadan çalışmış.

Çevrimdışı MUSTAFA_

https://www.transfermarkt.de/rogon/beraterfirma/berater/1

FB nin transfer listesi. Ben daha önce böyle birşey görmedim.  Adamlar tek firmadan çalışmış.

Bizim de farkımız yok ki. Hatta biz amatör branşlarda bile belli menajer ve firmalar ile çalışıyoruz. Futbol Türkiye'de kara para aklama aracı olarak da kullanılıyor. Bunu da dikkate almak lazım. Zamanında Karabük'de yaşananları ve takımın küme düşme sürecine bakarsan az çok olayları anlarsın.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi murat

Uygun fiyata batsuai kalsın isterim hele larin gidiyorsa. Top gelirse atarım gelmezse yatarım diye bir tarzı yok. Devamlı gol için çabalıyor. Bitiriciliği zayıf.bitiriciliği olsa real psg vs de oynuyor olurdu.umut iyi beşiktaşlı ama kenananın 1 tık üstü işte. Alabiliyorlarsa bozok alsınlar.

Çevrimiçi Samet Demir

Uygun fiyata batsuai kalsın isterim hele larin gidiyorsa. Top gelirse atarım gelmezse yatarım diye bir tarzı yok. Devamlı gol için çabalıyor. Bitiriciliği zayıf.bitiriciliği olsa real psg vs de oynuyor olurdu.umut iyi beşiktaşlı ama kenananın 1 tık üstü işte. Alabiliyorlarsa bozok alsınlar.
Abi yapma gözünü seveyim ya. Adam 2 tane hocanın başını yedi. :) Takımın enerjisini düşürüyor tek başına. Tez zamanda kurtuluruz inşallah

Çevrimiçi Akil Emre

Abi yapma gözünü seveyim ya. Adam 2 tane hocanın başını yedi. :) Takımın enerjisini düşürüyor tek başına. Tez zamanda kurtuluruz inşallah

Ohen’i bile arattı , ben bukadar ayağı yamuk adam görmedim.Abuya para vermemek için koca sezonu yaktık, seneye bu yönetim kalırsa Sorloth , talisca ve bozok ile sezona başlamaları gerekiyor , tabi bunun yanına 3 stoper de gerekli.

Çevrimiçi Samet Demir

Ohen’i bile arattı , ben bukadar ayağı yamuk adam görmedim.Abuya para vermemek için koca sezonu yaktık, seneye bu yönetim kalırsa Sorloth , talisca ve bozok ile sezona başlamaları gerekiyor , tabi bunun yanına 3 stoper de gerekli.
Abu konusunda ben abuya çok kızmıyorum. Adam kendini geçen sene ispat etti. Onun istediği parayı da inat uğruna ona vermemek için bedavaya yolladık. Yerine Batsı aldık. Hala golcü arıyoruz.

Çevrimiçi murat

adam tek santrafor oynayamaz ama çift santrafor  veya kanat forvette çok iyi olur ama 3 milyon değil tabi. 1.5  1,8 civarı..

Çevrimiçi Samet Demir

adam tek santrafor oynayamaz ama çift santrafor  veya kanat forvette çok iyi olur ama 3 milyon değil tabi. 1.5  1,8 civarı..
Abi o pozisyonda larin kalsın daha mantıklı. Valla bizden gitsin. o derece soğudum ben bu heriften :)

Çevrimdışı underworld

Yarasa adamı düğünümde bile oynatmam.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Yönetimin bu yardımcı antrenör düşüncesine bir türlü katılamıyorum. Ahmet Dursun ne gibi bir yetkinliğe sahip? Sırf eski futbolcu ve Almanca biliyor diye getirmek ne kadar doğru? Ligin dinamiklerini biliyor diye de savunamayız. Yorumculuk dışında bir şeyini görmedik. Hayırlısı olsun bakalım...

https://twitter.com/AjansHaber1903/status/1521607454555099136

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı sEuL

Yönetimin bu yardımcı antrenör düşüncesine bir türlü katılamıyorum. Ahmet Dursun ne gibi bir yetkinliğe sahip? Sırf eski futbolcu ve Almanca biliyor diye getirmek ne kadar doğru? Ligin dinamiklerini biliyor diye de savunamayız. Yorumculuk dışında bir şeyini görmedik. Hayırlısı olsun bakalım...

https://twitter.com/AjansHaber1903/status/1521607454555099136
Ahmet gitsin survivor’a, bu yonetim kendi ayagina sikmayi gercekten cok seviyor. Ahmet ne alaka ya, kafayi yememek elde degil.

Etiketler: