2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu
2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2022/23 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 23 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 1217225 defa] 2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi Necmi

Gayet iyi abi kaliteli ve görece dar kadronun daha başarılı olacağına inanıyorum. Umarım kaliteli isimler takıma katılır, stoper , sol ön ve forvet kısmında baya kalitemiz düşük, kalemiz ise orta seviyede.
taraftarında kalitede beklenti seviyesi düştü düne kadar fabriyi beğenmeyenler şimdi ersinle yatıp kalkıyor bizim her zaman solumuz güçlü olmuştur sorunumuz sağ tarafta olurdu malesef canerle o büyü bozuldu tabi canerden sonra rıdvan dünya yıldızı gibi görünüyor taraftara vasata alıştırdılar burda canere bile methiyeler düzülüyordu
Rıdvan iyi olurmu pek sanmıyorum şu anki halinden bir tık ileri gitmez o fizikle başarılı olması için çok özrl maharetleri olması lazım ama dümdüz bir oyuncu ışık veren genç oyuncularımız var bence şansı onlar kullanmalı 2 seneden fazla oldu rıdvan ve ersin şampiyonluk bile gördüler ama bir tık bile ilerleme yok adı neydi arkada bekleyen genç çocuk o ersinden daha yetenekli bir genç şans bulacaksa o bulsun

Çevrimdışı MUSTAFA_

taraftarında kalitede beklenti seviyesi düştü düne kadar fabriyi beğenmeyenler şimdi ersinle yatıp kalkıyor bizim her zaman solumuz güçlü olmuştur sorunumuz sağ tarafta olurdu malesef canerle o büyü bozuldu tabi canerden sonra rıdvan dünya yıldızı gibi görünüyor taraftara vasata alıştırdılar burda canere bile methiyeler düzülüyordu
Rıdvan iyi olurmu pek sanmıyorum şu anki halinden bir tık ileri gitmez o fizikle başarılı olması için çok özrl maharetleri olması lazım ama dümdüz bir oyuncu ışık veren genç oyuncularımız var bence şansı onlar kullanmalı 2 seneden fazla oldu rıdvan ve ersin şampiyonluk bile gördüler ama bir tık bile ilerleme yok adı neydi arkada bekleyen genç çocuk o ersinden daha yetenekli bir genç şans bulacaksa o bulsun
Emre Bilgin ve altyapıda bir genç daha var. Bence de Ersin'den daha yetenekli görünüyorlar. Eğer oynatırsak onları da satma şansımız olur. Biz gençleri oynatamadığımız için satamıyoruz.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi Samet Ç

Rıdvan gideceği için stopere Abdülkerim ve Koray'ı çözmek lazım. Umut ile gitmez tüm sezon sol bek adamın savunması buradan giderken zayıftı döndü yine zayıf Caner gibi hücum katkısıda yok savunmasına takılmayalım oraya yabancı bulmak lazım.

Çevrimiçi sefaköykartali

Rıdvan gideceği için stopere Abdülkerim ve Koray'ı çözmek lazım. Umut ile gitmez tüm sezon sol bek adamın savunması buradan giderken zayıftı döndü yine zayıf Caner gibi hücum katkısıda yok savunmasına takılmayalım oraya yabancı bulmak lazım.
Abdülkerim geldi diyorlar zaten. Koray da alınır diye düşünüyorum.

Ersin
Koray Vida Abdülkerim
Rosier Josef Gedson X
Ghezzal Sörloth X

Sol tarafa da hocanın istediği no name birileri gelir diye düşünüyorum.

Çevrimdışı sEuL

Ersin
Koray Vida Abdülkerim
Rosier Josef Gedson X
Ghezzal Sörloth X

Vida ayrilmadigi surece savunmadaki sorunlarimizin giderilecegini hic sanmiyorum.

Çevrimiçi sefaköykartali

Vida ayrilmadigi surece savunmadaki sorunlarimizin giderilecegini hic sanmiyorum.
Ben de öyle düşünüyorum, ama uzatacagini söylüyorlar, vida uzatırsa iki stoperden fazlasını almazlar diye düşünüyorum ondan böyle yazdım.

Çevrimiçi Samet Demir

Ersin
Koray Vida Abdülkerim
Rosier Josef Gedson X
Ghezzal Sörloth X

vidanın olduğu yere hava toplarında etkili birisi lazım.

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Sinan23

Solda meraş sağda eskihellac sanki 90 larin United.

Çevrimdışı Sinan23

Eskihellac i çok seyrettim. 29. adam falan olur kadroda. İyi niyetli bir transfer değil.

Çevrimdışı Sinan23

Solda meraş sağda eskihellac sanki 90 larin United.

Meraş gene golünü yedirdi. Ayağında ki topu kaptırma rekortmeni. gs li ortasaha elemanından daha yetenekli vasat çıktı. eskihellaçı düşünüyorum da onun özelliği yok. Meraş ın daha vasatı. Çabalamış topçu olmuş.

Abdülkadir deniyor. Kaç kere izledim. 10 dk bizde top oynasın 2. sarıdan atılır. Konya da ne yapsa vermiyorlar. Fiziği yetmiyor , tuttuğunu indiyor. Aha sarı diyorsun , faul bile görmüyor.

Çevrimdışı Akil Emre

Seneye hocanın istediği orta-vasat adamları takıma doldurup gelecek yılları da çöpe atacağımızı düşünüyorum. Getirsinler Şenolu , 3 yeni stoper, talisca, sorloth ‘u alsınlar, şenol hocayıda pamuklara sarsınlar yoksa kendileri de yönetimden şutlanacaklar.

Çevrimdışı Talisca1903

Seneye hocanın istediği orta-vasat adamları takıma doldurup gelecek yılları da çöpe atacağımızı düşünüyorum. Getirsinler Şenolu , 3 yeni stoper, talisca, sorloth ‘u alsınlar, şenol hocayıda pamuklara sarsınlar yoksa kendileri de yönetimden şutlanacaklar.
2. yarı başında getrseydik 2,lik garantiydi fener Arap ismaille yürüdü gitti bizde eski fener gibi macera aramaya başladık

Şenol Güneş motivasyonu varsa onu da bozduk nereden bulduk bu Ck yi sanki gizli bir el geldi bizdeki futbol aklını alıp fenere onlarınkinide bize yerleştirdi saçmalayıp duruyoruz

Çevrimiçi murat

Şenol gelmeden bu yönetimden kurtulamayacağız anlaşılan. Bir an önce gelse bari. Harcanacak zamanımız yok.Koskoca Beşiktaşı orta sıra takımına çevirdiler.

Çevrimdışı Sinan23

Vitesse wonderkidleriyle! FM kupasını alcaz.

Çevrimdışı AigleBordeaux

Sene sonu yeni bir yonetim gelir umarim ve Montero, kronik Nkoudou, Kenan, Alex'i acil bir yere paketler
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı MUSTAFA_

Mevcut yönetim çoğu oyuncu ile anlaştı diyorlar. Yine bu şekilde planlama yaptılarsa yandık. Şimdiden geçmiş olsun. Handikabın kralını verdik biz bu yönetimi seçerek.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Mevcut yönetim çoğu oyuncu ile anlaştı diyorlar. Yine bu şekilde planlama yaptılarsa yandık. Şimdiden geçmiş olsun. Handikabın kralını verdik biz bu yönetimi seçerek.

Kendi oyuncusuyla anlaşmayı beceremeyenler hangi sazanları ikna etmiş?

Çevrimiçi Necmi

Kendi oyuncusuyla anlaşmayı beceremeyenler hangi sazanları ikna etmiş?
kimse almayacağı için gider hepsiyle anlaşırlar ben oziye bile imza attıracaklarından korkuyorum

Çevrimiçi Necmi

https://twitter.com/AjansHaber1903/status/1518407891216175105
bizi stepne olarak görüyorlar demek teklif olmazsa ne yapalım boşta kalmaktansa beşiktaşla imzalarız diyorlar son tercihleriyiz ve imzamı atacağız kimse istemezse

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bütün planlar suya düşecek gibi görünüyor. Onun için şu seçim belli olmadan transfer konuşmak saçma  gelmeye başladı. Bu kadar her anlamda başarısız bir yönetimin kendini başarılıymış gibi gösterme çabası yeterli olmayacak gibi görünüyor. Seçimde ciddi bir aday gelirse seçimin seyri değişebilir. Bize nezaket değil hakkımızı savunacak bir başkan lazım. ANÇ gibi işine gelmeyen her şeyi görmezden gelen bir başkana ve hep sözde kalan planlarına ihtiyacımız yok.

https://twitter.com/AjansHaber1903/status/1518732035950448641

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Akil Emre

Bütün planlar suya düşecek gibi görünüyor. Onun için şu seçim belli olmadan transfer konuşmak saçma  gelmeye başladı. Bu kadar her anlamda başarısız bir yönetimin kendini başarılıymış gibi gösterme çabası yeterli olmayacak gibi görünüyor. Seçimde ciddi bir aday gelirse seçimin seyri değişebilir. Bize nezaket değil hakkımızı savunacak bir başkan lazım. ANÇ gibi işine gelmeyen her şeyi görmezden gelen bir başkana ve hep sözde kalan planlarına ihtiyacımız yok.

https://twitter.com/AjansHaber1903/status/1518732035950448641
Geçen sene kimsenin öngörmediği şampiyonluk gözleri boyadı, malesef başkanın hedefi hep küçük, amatör branşlar ortada, 7. bile olınsa başarılı olmuşuz gibi anlatılıyor. Tarihimizin en kötü sezonunu yaşıyoruz taraftar olarak elimizden geleni yaptığımıza inanıyorum, başkanın hedefi yoksa kenara çekilsin, fener jesusla anlaşırken , ts şampiyon olurlken ben vasat Valerienle biyere varamam. Gelecek yılları kurtarmak için Şenol hocayı bekliyorum başka çare kalmadı.

Etiketler: