2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu
2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2022/23 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 1220131 defa] 2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi sefaköykartali

gayet iyi savunmamız var pozisyon vermiyoruz öyle konuşuluyorli sanki on pozisyon veriliyorda kaleci ne yapsın oluyor zaten verdiğimiz her pozisyon gol oluyor o kadarda vermeyeceksek kalecisiz oynayalım sıfır pozisyon sıfır gol alanya ile oynuyorsun verdiğin pozisyon iki biri gol oldu diğeri aşırtsa oda gol oluyordu
Iki haftadır böyle oynuyor takım. Ondan öncesinde vida da dahil berbattı, ki trabzon maçında yine döküldü. İyi bi teklife satılır tabi yeri dolar ama maç alan, penaltı çıkaran ve yeteneği olan daha yaşı genç bi kaleciyi de harcamak bana doğru gelmiyor. Arada düşüşleri hataları var tabi ama bu sezon başından sonuna belli bi kalitenin altına düşmedi diyeceğin kimse yok takımda Ghezzal da dahil.

Çevrimdışı Talisca1903

umarım bu yaz satarız artık. akıllı davranıp orta yollu bir teklife de ok dememiz lazım. aksi durumda bence 11i de kaybedecek, satma ihtimalimizi de tümden yok edeceğiz.
ben Ertaç alırdım kaleye satış gerçekleşirse Fener Berkeyi bırakmaz ertaç emre mert devam ederdim şu saçma kural olmasa direk yabancı alırdık ama mecbur kale yerli olmak zorunda

Çevrimiçi sefaköykartali

ilginç bir oyuncu yaşı da genç sayılır. kasımpaşanın 3 mil opsiyonu varmış.
99lu daha. Boyu 1.80 ama kafaları da hiç fena değil. 3e alırlarsa iyi iş olur.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Talisca1903

Defansı yerli yapmak için abdülkerim için saçma sapan paralar vermek yerine tayfuru salih takasıyla Alanyadan ,doğukan sinik 'i  kenan karaman karaman takasıyla antalyadan alsak duruma göre sol açık yada sağbeki yerli yaparız

Çevrimdışı tuncaboylu

Iyi para verilirse satılabilir, gelecek sezon Rıdvan dışında herkes satılabilir, Rıdvan gerçek değerini 2022-23 sezonu sonunda bulacak. 22-23te Rosier-Rıdvan satıp Bünyamin-yabancı sol bek yapılabilir.
Kimseyi satamaz bunlar

Çevrimdışı tuncaboylu

ben Ertaç alırdım kaleye satış gerçekleşirse Fener Berkeyi bırakmaz ertaç emre mert devam ederdim şu saçma kural olmasa direk yabancı alırdık ama mecbur kale yerli olmak zorunda
Berke ayrıldı Fenerbahçe'den.

Çevrimiçi Samet Demir

Defansı yerli yapmak için abdülkerim için saçma sapan paralar vermek yerine tayfuru salih takasıyla Alanyadan ,doğukan sinik 'i  kenan karaman karaman takasıyla antalyadan alsak duruma göre sol açık yada sağbeki yerli yaparız
Doğukan a takas olmadan 3 isterlerse, kenanı verirsek 5 ister antalya bizden.

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi levitate

fener berke'yi bıraktı bile, kesin uzatmıyormuş
bipbipbupbup

Çevrimdışı worns

berke imzalamadı, ilgilenilebilir. ersin'i satıp berke-mert devam etme işi de benim aklıma yatıyor.

Çevrimdışı worns

:alala:

https://twitter.com/AjansHaber1903/status/1513248459020804103

belli ki diego costa muhabbeti gibi üç ay da bu muhabbeti dinleyeceğiz. ben pek ihtimal vermiyorum.

Çevrimiçi Necmi

iki maçta dört net pozisyon verdik. ikisi gol ve ikisinde de hatası var. kaçanlardan, birini rakip ıskaladı birini ersin yine pozisyon alamadığından aslında yedi de adam iyi vuramadı. giderek kötüye gidiyor performansı.
kötüye gitmiyor hep kötüydü zaten

Çevrimiçi Necmi

Iki haftadır böyle oynuyor takım. Ondan öncesinde vida da dahil berbattı, ki trabzon maçında yine döküldü. İyi bi teklife satılır tabi yeri dolar ama maç alan, penaltı çıkaran ve yeteneği olan daha yaşı genç bi kaleciyi de harcamak bana doğru gelmiyor. Arada düşüşleri hataları var tabi ama bu sezon başından sonuna belli bi kalitenin altına düşmedi diyeceğin kimse yok takımda Ghezzal da dahil.
berbat olan takım değildi bu takımı yönetemeyenlerdi iki haftadır bakıyorum takımın başında iyimi olur kötümü olur bilemem ama en azından bir hoca var gerçekten takıma fayda vermeyen oyuncuyu görüyor ve dışarı alıyor takımda aksayanları yorulanları görüyor ve sahada tutmuyor değişiklikleride test ediyor ts maçında kenanı aldı demekki memnun kalmadı bu maçta güveni aldı ts maçında demişdim haftaya kenanı oynatmaz diye sadece batsuayiyi çıkartması gereksizdi sanırım güveni görmek istedi
Şimdi bakıyorumda gerçekten bu seneyi harcamışız bizim savunma hiç kötü olmadı hep az pozisyon verdi ama kalede kaleci olmayınca az pozisyondan kamyon dolusu gol çıkıyor işde 41 gol yedik şaka gibi boş maç geçmiyor 50 golle kapatmamız çok olası ts maçı üç pozisyon verdik bir gol yedik bir direk bir beceriksizlik bu maç iki pozisyon verdik bir gol bir beceriksizlik biz puanları hep böyle bırakıyoruz forvetimiz nerdeyse gol kralı olacak bütün sezon küfür yedi kalede 41 gol gördük hala ersini pamuklara sarmaya çalışıyoruz 

Çevrimiçi sefaköykartali

berbat olan takım değildi bu takımı yönetemeyenlerdi iki haftadır bakıyorum takımın başında iyimi olur kötümü olur bilemem ama en azından bir hoca var gerçekten takıma fayda vermeyen oyuncuyu görüyor ve dışarı alıyor takımda aksayanları yorulanları görüyor ve sahada tutmuyor değişiklikleride test ediyor ts maçında kenanı aldı demekki memnun kalmadı bu maçta güveni aldı ts maçında demişdim haftaya kenanı oynatmaz diye sadece batsuayiyi çıkartması gereksizdi sanırım güveni görmek istedi
Şimdi bakıyorumda gerçekten bu seneyi harcamışız bizim savunma hiç kötü olmadı hep az pozisyon verdi ama kalede kaleci olmayınca az pozisyondan kamyon dolusu gol çıkıyor işde 41 gol yedik şaka gibi boş maç geçmiyor 50 golle kapatmamız çok olası ts maçı üç pozisyon verdik bir gol yedik bir direk bir beceriksizlik bu maç iki pozisyon verdik bir gol bir beceriksizlik biz puanları hep böyle bırakıyoruz forvetimiz nerdeyse gol kralı olacak bütün sezon küfür yedi kalede 41 gol gördük hala ersini pamuklara sarmaya çalışıyoruz
Valla ben 41 golü düşününce en az 7-8 tane ofsayt bozan Rosier, yine bi o kadar arkaya sarkan adamı farketmekten aciz Nsakala, sezon boyu formsuz olup son 3-4 maçta sözleşme için kıpırdanan Vida ve 4lü savunmada rezalet oynayan, sürekli sakarlık yapan Welintonu hatırlıyorum ağırlıklı olarak ama sen 41 gol yedik sorumlusu Ersin diyorsan o senin fikrin bilemem. 21 yaşında derbi alan, hatta ve hatta tek başına kupa alan bi kalecin var, formu düşüşte tabii ki normal, iddian kalmamış, ligi 3 ay önceden bitirmişsin, avrupa yok bişey yok, sporcuların motivasyon kaybı yaşaması normal. Şu anki formuyla ben de olsam bi iki hafta kesik atarım bi kafayı toparlasın diye ama bu sezonda yediğimiz bütün golleri kaleciye bağlamak için sezonu teletextten falan takip etmiş olmak lazım.

Çevrimiçi sefaköykartali

Ceyhun Kazancı: "Batshuayi ve Larin ile yola devam etmeyeceğiz.”

(Fanatik)

Doğru karar, larine 2 verene kadar Onyekuru-Nkoudou yaparım, parayı sorlothla stopere ayırırım.

Çevrimdışı Nartallo

Ben Larin'in orta yol bulunarak kalması taraftarıyım.

Takıma, armaya, formaya saygısızlığı olmaz, iyi temsil eder, her zaman hazırdır, yetenekleri ölçüsünde mücadele eder, yedek kalır problem etmez, sonradan girer problem etmez. Kiralık git desen gider. İyi karakter, iyi bir takım oyuncusudur.

Aboubakar satarken Larin top sürüp penaltı alıp şampiyonluk getirdi.

Larin gibi bir adamın kadroda olması lazım. Çalışan veya iş gören parçayı değiştirmeye, kurcalamaya ne kadar meraklıyız.

Larin'den sakınılan ücretler yeni Alex'lere, yeni Pjanic'lere harcanır muhtemelen.

Çevrimiçi Samet Ç

https://twitter.com/Muratozen1903/status/1513418856508887041

Teixeira'dan 3 milyon civarı bir para kazanacağız benim bildiğim Sörloth'u hocada isterse Gedson tarifesi ile çözülür gibi Larin'in de kalmayacağına söyledi Larin'in yerine Joshua King çözebilirsek kârlı çıkan biz oluruz. Vida'yı da rotasyon için 1.3 - 1.4 milyona tutarım bende.

Çevrimiçi Gökhan Kurt

Jed Wallace

Championship'den ilgilendiğimiz @can1903 belirttiği oyuncu bu sanırım :)

https://www.transfermarkt.com.tr/jed-wallace/profil/spieler/198358

Çevrimiçi sefaköykartali

https://twitter.com/Muratozen1903/status/1513418856508887041

Teixeira'dan 3 milyon civarı bir para kazanacağız benim bildiğim Sörloth'u hocada isterse Gedson tarifesi ile çözülür gibi Larin'in de kalmayacağına söyledi Larin'in yerine Joshua King çözebilirsek kârlı çıkan biz oluruz. Vida'yı da rotasyon için 1.3 - 1.4 milyona tutarım bende.
Alex ten 3m kazanacaksak çok çok iyi olur, tutmadı bizde, bu oyun planında da yeri yok. Sol kanat için Jed Wallace ile anlaşmışız diyorlar, son 3 sezondur Championshipte 15+ skor katkısı vermiş, Milwall taraftarı da veda edeceğiz vs yazıyor twitterda.

Çevrimiçi Gökhan Kurt

Leipzig , Sörloth'u kiraya vermeyeceğini sadece satacağını net bir şekilde iletmiş.

Sörloth'un TM değeri 12 M gözüküyor, dediğin gibi 3 peşin 5 taksitli şekilde halledilebilir bence.

Bu para eder mi işte , sonra elimizde kalmasın Sörloth. :D

Çevrimiçi sefaköykartali

Stoper bakarken gözüme çarptı, tanıyan var mı acaba? Ajax u-19 ve u-21 oyuncusu, 98li sol ayaklı stoper. https://www.transfermarkt.com.tr/danilho-doekhi/profil/spieler/387047

Sol kanat için de Jed Wallace a bakarken Hull' daki Keane Lewis Potter ilgimi çekti şahsen.

https://www.transfermarkt.com.tr/keane-lewis-potter/profil/spieler/644401

Çevrimiçi Samet Ç

Alex ten 3m kazanacaksak çok çok iyi olur, tutmadı bizde, bu oyun planında da yeri yok. Sol kanat için Jed Wallace ile anlaşmışız diyorlar, son 3 sezondur Championshipte 15+ skor katkısı vermiş, Milwall taraftarı da veda edeceğiz vs yazıyor twitterda.
Championship'ten minimum bir oyuncu alırız bencede kim olur bilmem ama Ben Brereton Diaz, Jaidon Anthony, John Swift, Chris Willock gibi sağlam oyuncular var 1-2 tanesini çözebilsek güzel olur aslında.

Jed Wallace'da daha çok sağ taraf oyuncusu Mılwall'a geldiğinden beri düzenli olarak sağ tarafta oynayıp çift haneli gol-asist katkısı yapıyor.

Çevrimdışı can1903

TFF Başkanlığı belli olmadan hareketleri kısıtlı kulüplerin, ne olacağı belli olmaz.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimiçi Samet Demir

TFF Başkanlığı belli olmadan hareketleri kısıtlı kulüplerin, ne olacağı belli olmaz.
Gündemde neler var kardeşim :) gelişmeler neler

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı MUSTAFA_

Yabancı kuralının durumuna göre hareket edilecek herhalde.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Etiketler: