2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu
2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2022/23 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 21 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 1219710 defa] 2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi levitate

bipbipbupbup

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Tayfur Bingöl sol tarafta her pozisyonda oynar, çok iyi oyuncu ve Beşiktaşlıymış.

Çevrimdışı goktasoktay

Ertan süzgün, bardakçının bittiğini ima etti

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimiçi Samet Demir

Tayfur Bingöl sol tarafta her pozisyonda oynar, çok iyi oyuncu ve Beşiktaşlıymış.
Adam bize gelmek için daha ne yapsın. Açık açık söyledi bile.

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı sEuL

Bugun Wellinton’u attiracakti, ilk yarida da kendini yere atmadi devam etti Wellinton baya cekmesine ragmen. Goldede asisti akillicaydi, yillardir Besiktas’li oldugu biliniyor aslinda bugun asisti yaptiktan sonrada yanlis gormediysem ellerini kaldirarak sevinmedi. Bu sezon 3 yillik sozlesme imzaladi Alanya ile ve basin toplantisinda hayalinin birgun Besiktas’ta oynamak oldugunu acikladi. Sozlesmesinde Besiktas icin ozel maddesi varsa guzel olur. Suan 200B Euro’dan az bi rakama oynuyor sanirim Alanya’da. Sol ve sag bek oynamisligi var, Rosier’in arkasina iyi bir alternatif yada Ridvan iyi bir paraya satilirsa yerine dusunulebilir.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Bugun Wellinton’u attiracakti, ilk yarida da kendini yere atmadi devam etti Wellinton baya cekmesine ragmen. Goldede asisti akillicaydi, yillardir Besiktas’li oldugu biliniyor aslinda bugun asisti yaptiktan sonrada yanlis gormediysem ellerini kaldirarak sevinmedi. Bu sezon 3 yillik sozlesme imzaladi Alanya ile ve basin toplantisinda hayalinin birgun Besiktas’ta oynamak oldugunu acikladi. Sozlesmesinde Besiktas icin ozel maddesi varsa guzel olur. Suan 200B Euro’dan az bi rakama oynuyor sanirim Alanya’da. Sol ve sag bek oynamisligi var, Rosier’in arkasina iyi bir alternatif yada Ridvan iyi bir paraya satilirsa yerine dusunulebilir.

Rıdvan'la önlü arkalı değişerek oynarlarsa ligde tüm takımların sağ tarafını felç ederler.
Pozisyona göre Bazen Rıdvan'ı öne atacaksın, bazen Tayfur'u, hem ofans hem de defans anlamında çok sağlam olur.

Çevrimdışı Talisca1903

doğukan Sink ve tayfuru çok beğeniyorum Tayfur krdeşim ne demeye uzatıyorsun sözleşmeni

Çevrimiçi Samet Ç

Burnley küme düşerse Weghorst'u yoklamak lazım.

Çevrimiçi sefaköykartali

Ersin
Koray - Denayer - X
Rosier - Josef - Gedson - Rıdvan
Ghezzal - Sörloth - X

Sınırlama kalkarsa X leri full yabancı yapar, yine Avrupa Liginde rekabet edecek kalitede oluruz.

Çevrimdışı Necmi

Ersin
Koray - Denayer - X
Ghezzal - Sörloth - X

Sınırlama kalkarsa X leri full yabancı yapar, yine Avrupa Liginde rekabet edecek kalitede oluruz.
avrupada burdaki gibi beceriksiz oyuncular yokki kaleye her vurulan top gol olur

Çevrimiçi sefaköykartali

avrupada burdaki gibi beceriksiz oyuncular yokki kaleye her vurulan top gol olur
Ersini kaleye geçtiğinden beri iyi savunma hattıyla izlemedik. Kaliteli iki stoperin önünde dahi oynayamadı. İyi üç stoperle onun da performansı artacaktır.

Çevrimdışı Talisca1903

Ersini kaleye geçtiğinden beri iyi savunma hattıyla izlemedik. Kaliteli iki stoperin önünde dahi oynayamadı. İyi üç stoperle onun da performansı artacaktır.
Ersinin satılacağını düşünüyorum isteyenleri olduğu söyleniyor

Çevrimiçi sefaköykartali

Iyi para verilirse satılabilir, gelecek sezon Rıdvan dışında herkes satılabilir, Rıdvan gerçek değerini 2022-23 sezonu sonunda bulacak. 22-23te Rosier-Rıdvan satıp Bünyamin-yabancı sol bek yapılabilir.
[ Son Düzenleme: 10 Nisan 2022, 18:57:26 sefaköykartali ]

Çevrimdışı kahyaoglueren

Ersin
Koray - Denayer - X
Ghezzal - Sörloth - X

Avrupa ligine katılma ihtimalimiz bence yok. 3. olmamız ve Tsnin kupayı alması gerek. Uefa Konferans liginde gruplarda hala seribaşı olabiliriz.

Bu sene Avrupada puan toplamaz isek artık ön eleme turlarında bile seri başı olamayacağız. 33 puanımızın 19 puanı siliniyor bu sene.

Çevrimiçi sefaköykartali

Avrupa ligine katılma ihtimalimiz bence yok. 3. olmamız ve Tsnin kupayı alması gerek. Uefa Konferans liginde gruplarda hala seribaşı olabiliriz.

Bu sene Avrupada puan toplamaz isek artık ön eleme turlarında bile seri başı olamayacağız. 33 puanımızın 19 puanı siliniyor bu sene.
Lige gideriz diye demiyorum, oradaki takımlarla rekabet edebilecek seviyede oluruz yani güç olarak, konferansta da kafaya oynayabiliriz.

Çevrimdışı kahyaoglueren

Lige gideriz diye demiyorum, oradaki takımlarla rekabet edebilecek seviyede oluruz yani güç olarak, konferansta da kafaya oynayabiliriz.
Umarım 4 yerli kuralı kalkar.

Çevrimiçi sefaköykartali

Umarım 4 yerli kuralı kalkar.
Göksel Gümüşdağ tamamen kalkmasını savunanlardandı, federasyon başkanının istifasında da etkili olduysa kalkacağını düşünüyorum. Tabii burası Türkiye, her şey olabilir. Kalkarsa Ersin de dahil herkesi yollayıp yabancı alırım. En azından abdulkerime falan 4 4-5 milyon ve hasic gibi değerli birkaç oyuncuyu vermekten kurtuluruz.

Çevrimiçi sefaköykartali

Sınır kalkarsa 2. Forvet olarak bizim ligde kiralık olan Jackson Muleka da güzel transfer olur. Oyununu Aboubakara benzetiyorum, bizim tempolu oyunumuzda iş yapar diye düşünüyorum.

Çevrimdışı Necmi

gayet iyi savunmamız var pozisyon vermiyoruz öyle konuşuluyorli sanki on pozisyon veriliyorda kaleci ne yapsın oluyor zaten verdiğimiz her pozisyon gol oluyor o kadarda vermeyeceksek kalecisiz oynayalım sıfır pozisyon sıfır gol alanya ile oynuyorsun verdiğin pozisyon iki biri gol oldu diğeri aşırtsa oda gol oluyordu

Çevrimiçi Umutcan Kaya

inşallah şu halil bize gelmez
Sadece Beşiktaş

Çevrimdışı worns

umarım bu yaz satarız artık. akıllı davranıp orta yollu bir teklife de ok dememiz lazım. aksi durumda bence 11i de kaybedecek, satma ihtimalimizi de tümden yok edeceğiz.

Çevrimdışı worns

gayet iyi savunmamız var pozisyon vermiyoruz öyle konuşuluyorli sanki on pozisyon veriliyorda kaleci ne yapsın oluyor zaten verdiğimiz her pozisyon gol oluyor o kadarda vermeyeceksek kalecisiz oynayalım sıfır pozisyon sıfır gol alanya ile oynuyorsun verdiğin pozisyon iki biri gol oldu diğeri aşırtsa oda gol oluyordu

iki maçta dört net pozisyon verdik. ikisi gol ve ikisinde de hatası var. kaçanlardan, birini rakip ıskaladı birini ersin yine pozisyon alamadığından aslında yedi de adam iyi vuramadı. giderek kötüye gidiyor performansı.

Çevrimdışı worns

Sınır kalkarsa 2. Forvet olarak bizim ligde kiralık olan Jackson Muleka da güzel transfer olur. Oyununu Aboubakara benzetiyorum, bizim tempolu oyunumuzda iş yapar diye düşünüyorum.

ilginç bir oyuncu yaşı da genç sayılır. kasımpaşanın 3 mil opsiyonu varmış.

Etiketler: