2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu
2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2022/23 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 22 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 1217174 defa] 2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi sefaköykartali

https://twitter.com/AjansHaber1903/status/1509203607794728961
Üçünden ikisi bence maliyetli olur. Özellikle abdülkerime 3 milyon 5 milyon vermek çok saçma. Altyapı veya ligdeki genç yetenekli çocuklardan ikisine o parayı veririm daha karlı olur. O yüzden bence Koray veya Kaan' ı alıp, diğer stoperi Necip-Serdar veya Aytuğ oynatmak daha ekonomik olabilir.
Koray(Kaan) -Pieper veya Bazoer-Aytuğ(Serdar) bu lig için gayet yeter. Orta sahada Gedson un yanına bi ciğersiz, forvete pivot santrafor ve sol kanada da Larin yerine iyi bir skorer lazım. Parayı doğru yerlere harcamak lazım.
[ Son Düzenleme: 31 Mart 2022, 10:44:22 sefaköykartali ]

Çevrimdışı joseph35

Bildiğin teknik bir orta saha özellikleri olan ama aynı zamanda stoper de oynayabilen Bazoer transferi mutlaka olmalı. Öyle bir stopere ihtiyaç var merkez stoperde.

Sol stoperde Montero veya altyapıdan bir sol stoper olur. Abdülkerim Bardakçı alınırsa o da olur. 4 yerli kuralından dolayı bu bölge de ne yazık ki yerli olacak. Abdülkerim alınamazsa altyapıdaki o sol stoper olur bence. İsmael bunu deneyecek kadar cesur bir teknik direktör. Montero yedek olur.

Sağ stoperde Koray Günter mükemmel hamle olur. Hem 3lü oynamaya alışkın hem gelişti İtalya'da hem de yaşı hala gelişebilecek seviyede.

Josef giderse en az Josef kadar sağlam bir 6-8 numara karışımı alınır. Josef gitmezse de yedeğine Barath alınmalı. Genç ve 6-8 karışımı orta saha tiplemesine uygun.

Gedson zaten garanti oyuncumuz ortadaki ikilide.

Ghezzal bence öndeki 3lü'de sağda garanti oyuncumuz. yedeği Hasic veya Elayis Tavşan olmalı.

Öndeki üçlünün soluna çok çok iyi biri alınmalı. Larin gitse de kalsa da oraya gol atabilen bir kanat forvet gerekiyor Ghezzal'in ters kanatına Ghezzal'de olmayan forvet oynayabilme özelliği olan Ghezzal'i tamamlayıcı bir sol forvet gerekiyor.

En uçtaki golcüye kimsenin itiraz etmeyeceği bir BİTİRİCİ gerekiyor.

Ersin, Rıdvan Rosier diğer garanti isimlerimiz. Rosier'e bir alternatif gerekiyor mümkünse yerli. Rıdvan ve Umut tamam solda. Ama bence çoğunlukla Rıdvan oynamalı orada. Ersin'in yedeği de yedeğinin yedeği de var. Kalede hiçbir sorun yok.

Stopere Bazoer, bitiriciye olursa Luis Suarez olmazsa Sörloth o da olmazsa en kötü Burak hemen yapmamız gereken transferler. Sola Sekou Koita olur oradaki belirttiğim tiplemeye. Barath Josef'in yedeğine gelecek için 11 olmak üzere alınmalı. Korya Günter mutlaka alınmalı. Antalya'dan Bünyamin Rosier'in yedeğine alınabilir. Elayis Tavşan Ghezzal'in yedeğine alınmalı. Ama Hasic kalırsa gerek yok. Eren Dinkci alınabilecek yurtdışındaki yerli oyunculardan.
[ Son Düzenleme: 31 Mart 2022, 13:49:07 joseph35 ]

Çevrimdışı can1903

Valerian hocanın idman kalitesi için bugün bir görüşme yaptım. Bazı futbolcularda kusmaya gidecek kadar sağlam çalıştırıyormuş.

Ekibiyle sürekli belli bir futbolcu grubunun hiç çalışmadığını söylemiş. Özellikle sezon başı yüklemeleri vasat demiş.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı levitate

Valerian hocanın idman kalitesi için bugün bir görüşme yaptım. Bazı futbolcularda kusmaya gidecek kadar sağlam çalıştırıyormuş.

Ekibiyle sürekli belli bir futbolcu grubunun hiç çalışmadığını söylemiş. Özellikle sezon başı yüklemeleri vasat demiş.

o grup yerli mi yabancı mı?
bipbipbupbup

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı levitate

yabancı
ya kiralıklar ya da balkan/brezilya tayfa falandır

sene sonu çoğunun gidecek olması büyük şans valla
bipbipbupbup

Çevrimdışı MUSTAFA_

Değişip çalışmayı sevdiği söylenen ama çalışmayan bir hocanın geride bıraktığı enkazı hala toplayamadık.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

ya kiralıklar ya da balkan/brezilya tayfa falandır

sene sonu çoğunun gidecek olması büyük şans valla
Zaten onun için bir an once bir teknik direktör gelsin diye yırtınıyorduk.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi umutow

yabancı
Brezilyalılar hariç yabancı grup var mı takımda?

Çevrimiçi murat

Brezilyalılar hariç yabancı grup var mı takımda?
fransız ve fransızca konuşanlar.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı levitate

https://twitter.com/AjansHaber1903/status/1509613641842241540

https://twitter.com/AjansHaber1903/status/1509613674457010185
geçen yaz isterdim ama bu yaz şüpheliyim, 2 sezondur beklentiyle gittiği yerlerde batırıp sıvıyor :ı kafası yerinde değildir muhtemelen
bipbipbupbup

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Bu Hasic' te ne problem var?
Adam U-21 de 4 gün arayla iki maça çıkmış ama Ümraniye' de hep sakat(!)

Çevrimiçi Samet Demir

Bu Hasic' te ne problem var?
Adam U-21 de 4 gün arayla iki maça çıkmış ama Ümraniye' de hep sakat(!)
Problem hasic de mi? U21 de mi? yoksa ümraniye de mi?

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Problem hasic de mi? U21 de mi? yoksa ümraniye de mi?

Problem derken Hasic'i kastetmedim.
Hasic'in durumunu kastettim.

Çevrimiçi annoca

geçen yaz isterdim ama bu yaz şüpheliyim, 2 sezondur beklentiyle gittiği yerlerde batırıp sıvıyor :ı kafası yerinde değildir muhtemelen
aynı düşüncedeyim. 2 yıldır hem almanya hem ispanya olmadı. trabzon önceside öyle pek bir şeyi yok kafada soru işareti bırakıyor

Çevrimiçi Samet Demir

Problem derken Hasic'i kastetmedim.
Hasic'in durumunu kastettim.
Durumun nedeni biz ve ümraniye abi. Elimizde bir cevher var belki farkında değiliz.

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Samet Demir

Çevrimdışı worns

Turşusunu kurmak için mi

defans 3lüsüne sayısı 1i geçmemek kaydıyla şöyle tecrübesi, alan bilgisi yüksek birini isteyebilir hoca. bu vertonghen mi olur bilemem henüz erken. ama gündeme gelebilir böyle oyuncular.

Çevrimdışı levitate

aynı düşüncedeyim. 2 yıldır hem almanya hem ispanya olmadı. trabzon önceside öyle pek bir şeyi yok kafada soru işareti bırakıyor
ek olarak buraları sevmediğini defalarca söyledi, kafasının bir yerinde gitme fikri hep olacaktır

gelirse umarım bu lafları yedirir uzun yıllar oynar, bu lig için çok ideal bir profil aslında
bipbipbupbup

Çevrimdışı levitate

Turşusunu kurmak için mi

yaşına göre yine yüksek bi seviyede oynuyor olur bence

ben olsam alderweireld denerdim katardaydı en son
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Demir

yaşına göre yine yüksek bi seviyede oynuyor olur bence

ben olsam alderweireld denerdim katardaydı en son
34 yaşında adam. 1 yıllık sözleşmeye gelmez buralara.

Çevrimdışı levitate

34 yaşında adam. 1 yıllık sözleşmeye gelmez buralara.

kim bir yıllık imzalar ki abi zaten :D abou gibi özel bir durumun olmadığı sürece olmaz öyle
bipbipbupbup

Çevrimdışı levitate

bipbipbupbup

Etiketler: