2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu
2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2022/23 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 1215350 defa] 2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı Fikret

taraftar filan olarak sosyal medyada tanımlandığı gibi kral hareket yapmış olabilir fakat hayatımda tanık olduğum en korkunç bir kaç teknik adam reaksiyonundan biridir herhalde şu hareket.
Yardimci antrenor olacak, iliski yonetme, futbol zekasi gostermisligi dahi yok. Burada da baski altinda sacma sapan bir hareketini goruyoruz. Dogru degil.

Çevrimdışı Fikret

Yahu İbrahim Üzülmez nedir ya?
Ha çok istiyorsanız Şenol Güneşi hemen şimdi getirin, gelmemesi için bir sebep var mı?
Adam zaten TR' de boş boş takılıyor, ya gitsin torun sevsin ya da geliyorsa bugün gelsin işbaşı yapsın.
Yeter ya, sezon bitene kadar bir başka acemi, sezon bitince Şenol efendinin keyfi ererse gelecek sonra takım hazırlanacak.
Çıldırtmayın arkadaş insanları yeter artık, sosyal deneyin de bir sınırı var.  :akuma:
Haklisiniz, bu takimla her mac beni de sinirlendiriyor.
Romantik taraftarlar Onder hoca dediler. Bence burunlari tamamen surtmeden gitmesin. Romantik taraftar bizim kanserimizdir. Simdi Onder K. gitse I.Uzulmez isterler. Sezon sonuna kadar eziyeti cekelim, onlarda Winner istesin. Realist bir tercih olan Senol Gunes sezon sonu gelsin.

Senol Gunes simdi gelse ne faydasi olacak?
- Yani sezonu 4.bitirsek UEFA bilmem ne ligine katilsak neye yarayacak? Son 3-4 sezon net sekilde gosteriyor ki Avrupa macerasi olmayan takimlar sampiyonluk yarisinda +5 belki +10 puan avantajli oluyor.
- TSnin sampiyonluga yurudugu ortamda, Ts deplasmanina Senol hocayla cikarsak gereksiz bir kavga gurultu, laf dalasi olacak...
- Senol hoca karsiti taraftar, onumuzdeki 7-8 hafta icin Batshuayi'nin kacirdigi gollere sinirlenip Senol Gunes'e hakaretler saydiracak, olumsuz yonde lobi yapacak...

Bizim belli grup 'tez canli' taraftarimiz bu sezon Sergen Yalcin'a 2 ay sabredemedi. Yahu adam 1.5 sezon boyunca olaganustuydu. 2 ayda bitirdiler kredisini. Gordon Milne prime zamaninda gelse kredisi 2 ay surmez bu sosyal medya etkisindeki taraftarla. Senol hocanin da kredisini boyle son 1-2 ay ile yemeye gerek yok.
[ Son Düzenleme: 22 Mart 2022, 02:44:47 Fikret ]

Çevrimdışı levitate

ne kadar doğru olduğunu bilmediğim toplama sosyal medya duyumları:

-serdar yıllık 5 bin lira alıyormuş, sözleşme görüşmelerinde aylık 15 bin lira önermişler kabul etmemiş

-güven 700-800 civarı bir şey istiyormuş yönetim önerisi 350-400

-devre arası ljajic için 800 bin maaşını verelim bize verin demiş bir kulüp kabul etmemişler :D

-emirhan içinde bayağı komik bir bedel önerildiği söyleniyor

-bugün yapılan toplantıya 8-9 yönetici katılmamış :D

-yine toplantıya şenol diye girip ne alakaysa ismael ile facetime yapıldı diyorlar :D
bipbipbupbup

Çevrimdışı levitate

Hiç istememe rağmen yavaş yavaş tav olacam gibi. Öyle adamlar konuşuluyor ki.

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bende artık kim geliyorsa gelsin diyorum valla yeter
bipbipbupbup

Çevrimdışı MUSTAFA_

Yönetimde aşırı işbilmezlik ve vurdumduymazlık var. O kadar birbiri ile alakası olmayan birbirinin alternatifi olduğu söylenen teknik direktörlerle görüşüyoruz ki doğru tanımımızın ne olduğu belli değil. Herkes kafasına göre takılıyor. Yarın transferde de böyle yapacaklar. Sonra olan Beşiktaş'a olacak. Bize bir ilki yaşatıp bu kadro ile Kasım ayında hedefsiz bırakanlardan nasıl bir beklenti içerisinde olmamız lazım? Onu da bilemiyorum. Tarihimizdeki kötü kavramına yeni bir boyut kazandırdık. Batmadan çıkamazsın deyip bardağın dolu tarafına bakmak istiyorum. Bekleyip göreceğiz...

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi Samet Demir

Yönetimde aşırı işbilmezlik ve vurdumduymazlık var. O kadar birbiri ile alakası olmayan birbirinin alternatifi olduğu söylenen teknik direktörlerle görüşüyoruz ki doğru tanımımızın ne olduğu belli değil. Herkes kafasına göre takılıyor. Yarın transferde de böyle yapacaklar. Sonra olan Beşiktaş'a olacak. Bize bir ilki yaşatıp bu kadro ile Kasım ayında hedefsiz bırakanlardan nasıl bir beklenti içerisinde olmamız lazım? Onu da bilemiyorum. Tarihimizdeki kötü kavramına yeni bir boyut kazandırdık. Batmadan çıkamazsın deyip bardağın dolu tarafına bakmak istiyorum. Bekleyip göreceğiz...

Çiftlik çiftlik

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Talisca1903

Senol Gunes nefretine zamaninda da cok karsi ciktim. Arkadaslar azicik istatistige, bilime inanin, biraz CV'ye bakin. Senol Gunes Besiktas'in son 20 yilinda Lucescu ile beraber en iyi teknik direktordur. 4 sezonunda da sampiyonluga oynatmistir. Son iki sezonunda yonetimin kostegi olmasa, Bulent Yildirim iki kere en kritik GS maclarinda bizi dogramasa 4 sampiyonlugu da olurdu. Besiktas'in derbi kazanamaz halini tamamen terse cevirmesi bile harikaydi. Bilic hatirlarsiniz 8 Fb, Gs derbisinde 1 galibiyet alamamisti.

1.sezon, Ismail Koybasi-Tolga Zengin gibi adamlarla sampiyon yapti. Ustelik devre arasinda Ersan'i 5-6ya satma riskine girmistik. (Bilic'ten farki Demba gitti Gomez geldi, Sosa-Oguzhan ayni)

2.sezon, Besiktas tarihinin o zamana kadar en iyi CL performansi, sanssiz elenme ve UEFA'da ceyrek finalde penaltiyla elenme. + net sampiyonluk.

3.sezon, Turkiye tarihinin en iyi CL grup performansi. Takimin adam gibi tek santraforu Cenk Tosun (20m euro) yollaniyor ve sampiyonluk Bulent Yildirim ve emekli Negredo+Love ile kaciyor.

4.sezon, Forvetsiz sezon baslangici. Vida-Medel-Pepe gibi pas oyununa tepki olarak dogmus, Lens- Ljajic gibi soytarilarla dolu menajer transferleri kadrosu veriliyor. UEFA basarisiz, ama ligde Burak Yilmaz gelince tekrar toparliyoruz. Gene sampiyonluk maci gene Bulent Yildirim dogruyor. Yonetim hocanin arkasinda degil zaten, hakem konusunda sifir destek.

Herhangi bir antrenor onumuzdeki 4 sezonda 2 sampiyonluk, 2'de sampiyonluk yarisini hakemle kaybetme garantisi verse bana altina imzami atarim. Senol Hoca boyle anormal basarili biriydi.

- Medyanin yemlemeleri, ermen toroglu, Demirkol, fener medyasi vs gazlamasiyla baslayan Senol hoca dusmanligi gitgide buyudu. Sezon ortasi Cenk Tosun satilir, sonra goller kacan mac sonrasi hoca kotu olur. Fabri-Marcelo-Atiba gibi Barcelona tipi pas yapacak 3lu bozulur satilir, Pepe-Vida-Medel-Karius gibi dandun topa vuran ama ismi olan menajer kaziklari alinir. Kadro boyle degisince, neden Besiktas oyun kuramiyor diye sorarlar. Hocayla ne alakasi olabilir bunun?

- Gencleri sevmiyor bir yalandir. Yahu 26 yasinda Aras Ozbiliz oynamiyor, hoca gencleri sevmiyor diyen saskinlar vardi. Kerim Frei oynatmadi diye suclayanlar?? Noldu Frei? Yahu Orkan Cinar isimli disiplinsiz bir topcuyu kiraya verdiler, bir frikik golu atti diye 1 ay boyunca Senol Hocaya nefret kusuldu. Bunlar topcu falan degildi, Senol Hoca her sansi verdi. Aras Ozbiliz, Fikret Orman'in tanidik menajer-aile dostu diye 4.5 sene kontrat verip Besiktas'i dolandirdigi bir transferdi. Ermeni nefreti yuzunden oynatmadi hoca dendi, halbuki topcu 2.lig icin bile yetersizdi.
+ Geldiginde Oguzhan 22, Cenk Tosun 23tu. Bu ikisi de yedegin yedegiydi gitarist Bilic zamani. Senol Hoca geldi ikisini de ilk 11 oyuncusu yapti, Ozzy kari-kiz meselesi vs devreyi yakti, Cenk Tosun 20m euro etti. Bunlarin disinda 19luk Guven, ve 21 yasinda Kerim Frei da baya sans buldu.

+ Pozitif futbol oynatti, stadi doldurdu. Napoli ile Sarri'nin prime zamaninda mac yapiyordu, Avrupa'dan ovguler geliyordu. Pas temelli takimi harika kurmustu Oguzhan'in en iyi donemiydi haliyle. Besiktas'in takir takir top oynayip, futbolla mac kazanma kulturunu yerlesmesine katkida bulundu hoca. Avci rezilligi sonrasi Sergen ve Onder hoca zamani bile takimimiz futbol oynama anlaminda iyi devam ediyor, skor yada defans/fitness sorunlari var.

+ Ljajic'i istemedi ama alindiktan sonra adami antreman vs toparladi, 2.devre hayatinin topunu oynadi. Avci hic beceremedi, Sergen bile bu kadar verim alamadi. Burak Yilmaz'i Cin donusu tekrar adam etti. Cenk Tosun'a 2 gomlek seviye atlatti. Tosic'i 5m a satilacak oyuncu yapti. Marcelo kume dusmemeye oynarken geldi sistemde rolu verildi Lyon'a gitti o yasta o paraya. Talisca hep Senol Hocayi over, kafa vurmayi ogretti der. Abou Porto'da ve bizdeki ilk devre gol kacirmada Batshuayi idi sonra nasil toparladi? Gomez'e gelir gelmez forma vermeyecek yurek vardi hocada. Antremanlarda istedigi seviyeye geldi sonrasi Gomez butonu... Yani hocanin yerli-yabanci oyuncu verim almasi muntazamdir. Besiktas'ta Senol Gunes donemi harici oyuncu satisi cok seyrektir, 4-5 yilda bir denk gelir. Senol Hoca varken 30 yas ustu oyunculari bile parlatiyordu, F.Orman parasini goturuyordu... Hoca hicbir zaman Lens-Negredo vs istemedi. Fatih Terim bu tarz transferleri damadina yaptirtir nemalanir derler. Senol Gunes'in boyle isleri yok...

*** CV ***
- Milli takimda Dunya 3.lugu. Herseyden once hocanin 'winner' oldugu, hayal edilmesi zor yerlere seni cikarabilecegini gosteriyor.
- TS'de basarilidir hoca. Burak-Selcuk Inan-Egemen Korkmaz'i 3 gomlek gelistirmisti. Sike olmasa sampiyondu.
- Bursa'da basarilidir. Cok iyi top oynatti, acayip zevkliydi bizi de yenmislerdi. Fernandao'yu Ozan Tufan'i Volkan Sen'i 3 buyuklerin radarina soktu. Acayip paralar kazandirdi.
- Besiktas'ta 2/4 sampiyonluk. 2 CL sezonu da cok basarili. 2 kacan Bulent Yildirim sampiyonlugu.
- Milli takimi da aldigi yerden yukari tasidi. Son dunya sampiyonu Fransa'dan 2 macta 4 puan almak. Hollanda Norvec galibiyetleri. Acikcasi takim overperform etti sayesinde. Turk Milli takiminda Kenan Karaman futbol fukarasinin oynamasinin sebebi TRde iyi bir sol acik olmamasidir. Burak Yilmaz formu da dusunce hucum anlaminda kurulan sistem coktu, rakipler yigildi kalemize. Kotu ortasaha, vasat kanatlar, olmayan yedek forvet (Cenk sakat). Kotu sol bek, eh iste sag bek. Tek iyi bolge stoper ve kaleci ile zaten Turkiye takimi cok bir yere gidemezdi. Sonlarda bazi oyuncularda israri hatasidir, gene medya vs baskisi derken ayrilmak zorunda kaldi.
***CV***

Senol hocanin pasa dayali modern hucum futbolu oynatabildigini Bursa-Besiktas'ta gorduk. Savunma agirlikli kontra futbolu denemesi milli takimda Burak Yilmaz-Hakan Calhanoglu formdayken bir sure calisti. Besiktas kadrosunda 10 numara alinmazsa Sergen Yalcin donemine benzer bir oyun izleyecegini dusunuyorum. Bence bu esneklik iyi birsey, hoca takimlarindan hep maksimum faydayi aliyor.

Eksikler:
- Senol hoca transfere karismiyor haliyle yonetimde cakallar varsa, salak-sacma transferlerin ceremesini ceker.
- Hoca hakemler-medya karsisinda yalniz kalirsa 1-2 sezon, kafasi dagiliyor tamamen. Ya akilli kadro planlamasi olacak, yada hakem-medya karsisinda koruyacaksin.
- Romantik BJK taraftari adami karadenizli falan diye, medya gazlamasindan sevmiyor. Tepki vermeye hazirlar. Bunlara kalsa Carvalhal, sezon ortasi satan Bilic, Karaveli falan harika tabi. Bunlarin ipiyle kuyuya inilince en iyi ihtimal 3. olunuyor.

Artisi eksisi ortada. Senol Hoca son derece iyi bir hocadir. Besiktas karnesi de cok iyidir. Winner'in babasidir. Hayal kurar, hayal kurdurur (CL, UEFA'da ceyrek-yari final hayalleri). Elinin degdigi oyuncu performansini iki kata cikarmistir. (menajer kazigi Lens-Aras Ozbiliz, kafasi gidik T.Zengin tipleri haric)
V. Ismael ile 11.lik, Ibrahim Uzulmez ile 5.lik hayali kurarsin. Sergen'i cok severim ama CL'de 0 cektik, son maclari ulan es-kaza puan alir miyiz diye izledim. Senol hoca gelsin ikinci senesinde CL'de gruptan cikabilir miyiz heyecani olur, UEFA'ya dusersin acaba yari final olur mu dersin...

Sir A.Ferguson, Arsene Wenger ornegi vermeyi cok seven spor yorumculari, Besiktas romantikleri biraz adam olsalardi aynisini Senol Gunes icin soylerlerdi. Turkiye siyaseti boyle olmasaydi, kulup yoneticileri duzgun olsaydi, Senol Gunes Besiktas'ta 10 seneyi rahat tamamlardi. Uzun yazdim okuyana tesekkurler.
yok canım sende olur mu Şenol güneş orta kafa gol den başka  portföyü olmayan hocanın  teki

Çevrimiçi Özgür Gültekin

İsmael Hocaya gece sözleşme gittiği ve imzaladığı yönünde haberler var.
Bugün de İstanbul' da olacağı söyleniyor.

Şenol Güneş'i futbolun başına getirip, altına hocayı bağlayacakları bir düzen olursa şaşırmam.

Çevrimdışı Gökhan Kurt

• Kara Kartal
  • *
  • 22 Mart 2022, 11:37:12
  • Beylikdüzü-İstanbul
  • En güzel Beşiktaş'ın çocukları sever !!!
İsmael Hocaya gece sözleşme gittiği ve imzaladığı yönünde haberler var.
Bugün de İstanbul' da olacağı söyleniyor.

Şenol Güneş'i futbolun başına getirip, altına hocayı bağlayacakları bir düzen olursa şaşırmam.
Bu yönetim o kadar akıllı değildir bence.

Çevrimiçi Samet Ç

Ismael'in İngiltere'de oynattığı top Ersun Yanal'ın fenere Kuyt, Webo ve Sow'lu takımla oynattığı topun hemen hemen aynısı sadece formasyonlar farklı gelirse fizik kalitesi çok iyi oyuncular lazım. Ghezzal'ın takım savunması ve yaptığı bilinçli ön alan presi yeterli Josef ve Gedson'da fazlasıyla yeterli Rıdvan bence üçlüde kanat beki olarak daha faydalı olacak bir oyuncu. Kaan Ayhan'ı normalde dörtlü savunma oynayacakken istemezdim ama üçlüde işe yarar topla ilişkisi yüzünden Kaan'ın yanına kalırsa büyük ihtimal Serdar'ı ekler bir tanede aklıma ilk gelenlerden Erik Sviatchenko tarzı mümkünse sol ayaklı stoper lazım.
[ Son Düzenleme: 22 Mart 2022, 13:57:06 Samet Ç ]

Çevrimdışı Talisca1903

Ismael'in İngiltere'de oynattığı top Ersun Yanal'ın fenere Kuyt, Webo ve Sow'lu takımla oynattığı topun hemen hemen aynısı sadece formasyonlar farklı gelirse fizik kalitesi çok iyi oyuncular lazım. Ghezzal'ın takım savunması ve yaptığı bilinçli ön alan presi yeterli Josef ve Gedson'da fazlasıyla yeterli Rıdvan bence üçlüde kanat beki olarak daha faydalı olacak bir oyuncu. Kaan Ayhan'ı normalde dörtlü savunma oynayacakken istemezdim ama üçlüde işe yarar topla ilişkisi yüzünden Kaan'ın yanına kalırsa büyük ihtimal Serdar'ı ekler bir tanede aklıma ilk gelenlerden Erik Sviatchenko tarzı mümkünse sol ayaklı stoper lazım.
Ersun hoca zamanı o taktiğin alameti farikası yenilen kontra ataklarda yapılan Sırbistan faulleridir bunu da bize yaptırmazlar forma rengi değiştiğinde hakemlerin neler yapabileceğinin çok güzel örneklerini yaşattılar bize sağolsunlar

hatta bu sene bile ; çok beğenilen Kim Min Jae  v Gs li Marcaonun da ekmeğini bolca yediği fauller bunlar ki faul bile çalınmıyor bu arkadaşların yaptığına böyle atak sonlandırınca herkes Pique oluyor zaten
[ Son Düzenleme: 22 Mart 2022, 15:46:25 Samet Ç ]

Çevrimdışı Orhan_

Uzun yazdim okuyana tesekkurler.

Şenol Güneş şu yazıyı okusa "benden mi bahsediyorlar" diye şaşırır (:

İlk sezonunda pas oynayan takım, ikinci sezon gayet bilinçli bir tercihle uzun uzun oynamaya başladı. Şenol Güneş istikrarlı bir şekilde geriye geriye gitti. 2. şampiyonluğu Şenol Güneş'e rağmen aldı takım. Futbolcular iyiydi, o futbolcuları da getiren o dönemki yönetimdi. CL'de estiğimiz dönem ligde kaç tane maçın ilk yarısını heba etmişiz orta açma fetişi yüzünden, tekrar izleyin derim.

Çevrimdışı can1903

Tamam Şenol Güneş kötü.

Beğenilmeyen Şenol kadar tarihinde kaç tane var acaba, bu taraftar profiline bu başarı çok.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimiçi Samet Demir

Tamam Şenol Güneş kötü.

Beğenilmeyen Şenol kadar tarihinde kaç tane var acaba, bu taraftar profiline bu başarı çok.

Can dünyada başka hoca mı yok kardeşim? Misal abubakar da gelsin istemem ben. İkisi sayesinde de şampiyonluklar kazandık ama onlarda sayemizde para kazandı. Şampiyonluk apoletini kaptılar. Abunun da yüzüne bakan yoktu. Şenol Güneş düşme hattında ki Bursasporun hocasıydı bizden önce. Şimdi ikiside takımlarını şampiyon yapan insan oldular eyvallah da bu durumda kim kime borçlu acaba?

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı joseph35

orta çizgi valerien ismael geldi diyor,
umarım talisca da alınır ve bir mevki bulunur ona 3lü savunmalı sistemde.

Çevrimdışı Orhan_

Tamam Şenol Güneş kötü.

Değişime ayak uydurmak zorundasın Can. Şenol Güneş gibi profiller anlık faydalı olur ama ardında daha facia bir çöp bırakır. Bak bunu ilk defa söylemiyorum ben. Özellikle 2. şampiyonluk döneminde de söylerdim. Hem gelecek deyip hem yanına Şenol Güneş yazmak oksimoronik oluyor.

Çevrimdışı can1903

Can dünyada başka hoca mı yok kardeşim? Misal abubakar da gelsin istemem ben. İkisi sayesinde de şampiyonluklar kazandık ama onlarda sayemizde para kazandı. Şampiyonluk apoletini kaptılar. Abunun da yüzüne bakan yoktu. Şenol Güneş düşme hattında ki Bursasporun hocasıydı bizden önce. Şimdi ikiside takımlarını şampiyon yapan insan oldular eyvallah da bu durumda kim kime borçlu acaba?

Şenol hoca bursaya +20 para kazandırdı avrupa hedefine oynattı ama. Beşiktaş armasına borçlu olduğu için 2 sene F.O yakatlandı.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimiçi tolga1903

Beşiktaş'ın başında hoca yok mu profesyonel sözleşme imzalanmadı mı önder hoca ile? Önder karaveli ile yollar ayrıldı mı bir tane haber yok kendisine sözleşme fesih tazminatı olarak ne verilecek? Basına "Beşiktaş'ın yeni hocası valerian ismael" diye haber yaptırmak başındaki adam gitmiş gibi hareket etmek ayıp değil midir? Allahim lütfen ilk kongrede şunlara ortalama bir rakip çıkar da defolur giderler tarihin en rezil yönetimi.

Çevrimdışı ferdi1903

Bu ismael kimdir necidir? Iyimidir kötümüdür? Is yaparmi?

Çevrimiçi Özgür Gültekin

orta çizgi valerien ismael geldi diyor,
umarım talisca da alınır ve bir mevki bulunur ona 3lü savunmalı sistemde.

Ben hala İsmael'in üzerine futbol aklı olarak Şenol Güneş'in geleceğini düşünüyorum.

Çevrimdışı Talisca1903

Tamam Şenol Güneş kötü.

Bosuna ugrasma Can guitar calip ikide guzel laf soylese Ondan iyisi olmaz derbilerde sifir ceksin onemli degil Yada soyle 3 lu defans gegennpress top kazanma falceback dieyecek ki bizim taraftar begensin
Basari cezasiz kalmaz , Meyve veren Agac  taslanir bizde
[ Son Düzenleme: 22 Mart 2022, 18:49:18 Talisca1903 ]

Çevrimdışı joseph35

Umarım bile bile ayağımıza sıkmış değil devrim yapmış oluruz şampiyon yerli antrenör serisi bozulur.

2007-08 cevat güler galatasaray
2008-09 mustafa denizli beşiktaş
2009-10 ertuğrul sağlam bursaspor
2010-11 aykut kocaman fenerbahçe
2011-12 fatih terim galatasaray
2012-13 fatih terim galatasaray
2013-14 ersun yanal fenerbahçe
2014-15 hamza hamzaoğlu galatasaray
2015-16 şenol güneş beşiktaş
2016-17 şenol güneş beşiktaş
2017-18 fatih terim galatasaray
2018-19 fatih terim galatasaray
2019-20 okan buruk başakşehir
2020-21 sergen yalçın beşiktaş

Çevrimiçi murat

Ben hala İsmael'in üzerine futbol aklı olarak Şenol Güneş'in geleceğini düşünüyorum.
şenolda ne aklı var ki üstüne gelecek şunu alalım diyecek. Eline iyi futbolcular verirsen bildiği kadar oynatır da bildiiği 3 futbolcu serdar aziz volkan şen burak yılmaz.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

şenolda ne aklı var ki üstüne gelecek şunu alalım diyecek. Eline iyi futbolcular verirsen bildiği kadar oynatır da bildiiği 3 futbolcu serdar aziz volkan şen burak yılmaz.

Mesele Şenol'daki akıl değil, onu seçecek olan akıl.

Çevrimdışı Talisca1903

volkan sene o Bursada oynadigi futbolu oynatabilecek adam dehadir

Etiketler: