2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu
2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2022/23 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 1207012 defa] 2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı Talisca1903

Trpisovsky lazım en acilinden.
yeni yönetim lazım en acilinden

Çevrimdışı levitate

bipbipbupbup

Çevrimdışı Talisca1903

hocamı alayım
sezon sonuna kadar aksiyon almaz bunlar önder beyle çıldırmacalara devam

Çevrimiçi Samet Ç

yeni yönetim lazım en acilinden
O zaten lazım geldikleri ilk günden beri söylüyorum ben onu.

Çevrimdışı Talisca1903

taliscada derbi paylaşımı atmış bu gece uyku haram geleceksen gel vicdansız oynama

Çevrimdışı mrred

Can beşiktaş seviyesinde falan değil derhal gönderilmesi gerekiyor. Modern orta saha ile alakası yok. Bu topçuları kim seçiyor ? Can en fazla kanat oynar. İki çalım attı diye bizde forma alması beni fena halde sinir ediyr
The great gig in the sky

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Kapımızda yatan Lucas Fernado'yu almalıydık.
Şu an Gedson ile oynatıp seneye yanlarına kimi almamız gerekecek hesaplarını yapmamız gerekiyordu.

Çevrimiçi Gökhan Kurt

• Kara Kartal
  • *
  • 14 Mart 2022, 22:41:16
  • Beylikdüzü-İstanbul
  • En güzel Beşiktaş'ın çocukları sever !!!
Şu an Gedson ile oynatıp seneye yanlarına kimi almamız gerekecek hesaplarını yapmamız gerekiyordu.
Bugün dahil çoğu Antalya maçını izliyorum gerçekten iyi oyuncu imis. Biraz kilosu var gibi ama bizde de iyi oynardı

Çevrimdışı worns

Aldığımız adamı bile kontenjan sorununu çözüp oynatmayı beceremedik ki. Sene sonu kontratı bitecek adamın alacağının tümünü ödersen feshedersin sözleşmesini. Sene sonuna kadar beklesen sanki ödemeyeceksin o paradan kurtuluşun yok öde ki kadronu yapılandırabil. Ama yok neyi çözdüler de idari açıdan bunu çözebilsinler.

Çevrimiçi Akil Emre

Daha ne kadar dibi göreceğiz, koskoca klubü emanet ettikleri kişilere bak. Şu saçma romantikliğimiz yüzünden elimize gelen yapılanma fırsatını bile es geçiyoruz. Ayrıca kenan gibi topçu olduğu bile net olmayan adamların formayı giymesi bu klube hakarettir. Ya başkan istifa etsin ya da hocayı gönderip adam akıllı bi teknik adamla anlaşıp Beşiktaşın büyüklüğüne yakışan adımlar atsın. Başkanın vizyonunun yetersiz olduğunu biliyoruz yorulduysa amacı şampiyonluk değilse, amatör branşlardaki 7. likleri başarı sayacaksa görevi bıraksın ben demirörene bile razıyım şuan.

Çevrimdışı Talisca1903

hemen bugünden yarına bile kalmadan Serdar Ersin Rıdvan Emirhan ve Güven 5 lisinin  sözleşmesini uzatsınlar.töre topal can bunlarla uzatmaya gerek yok hele ki bonservis düşürmeye mümkünse kenan salih ikilisini de postalamak gerek.

ahmet Bulutla arayı düzelttiler sanırsam Alexi araplara yada çine satabilir bonservisin yarısını veririm ben yeter ki satsın

Hoca işini de Önder beyi göndersinler kimseyi de getirmesinler sezon sonuna kadar Atiba idare eder

Demirören gelsin durumuna getirdiler beni düşünün yani

Çevrimiçi Özgür Gültekin

hemen bugünden yarına bile kalmadan Serdar Ersin Rıdvan Emirhan ve Güven 5 lisinin  sözleşmesini uzatsınlar.töre topal can bunlarla uzatmaya gerek yok hele ki bonservis düşürmeye mümkünse kenan salih ikilisini de postalamak gerek.

ahmet Bulutla arayı düzelttiler sanırsam Alexi araplara yada çine satabilir bonservisin yarısını veririm ben yeter ki satsın

Hoca işini de Önder beyi göndersinler kimseyi de getirmesinler sezon sonuna kadar Atiba idare eder

Demirören gelsin durumuna getirdiler beni düşünün yani

Serdar-Ersin-Rıdvan ile sözleşme uzatmak mümkün değil. Bu nedenle yaz transfer döneminde 3 kuruşa elini öpen takıma verecekler.
Güven ise zaten free. Anlaşma olması mümkün değil.
Emirhan sözleşmesini bilmiyorum ama aklı varsa sözleşme falan imzalamaz. Altyapı hocasıyım diye geçinen şahıs bile şans vermiyor.
Hocanın en büyük üzüntüsü muhtemelen Topal'ın sakatlığıdır.

Hoca konusunda ise ha Atiba olmuş ha Ali ha Veli şu an idareten hocaya ihtiyaç yok.
İdareten düşünüyorsan takımın başına hoca koymaya da gerek yok, hocasız en fazla bu kadar batırırlar.
Dakika geçirmeden seneye kimle çalışılacaksa bugün hemen şu saatte imzalanmalı ve işbaşı yapmalı.
[ Son Düzenleme: 15 Mart 2022, 10:02:09 Özgür Gültekin ]

Çevrimdışı mrred

Sorun tam olarak beş para etmeyen oyunculara 50 para vermemiz. O yüzden bas bas bağırıyoruz bu ligde hiçbir oyuncu 2 milyon eurodan fazla alamaz. Ücret politikamız bile olduğunu düşünmüyorum. Düşünün 20 milyon taraftarı olan bir kulübün ücret politikası yok transfer politikası yok
rezaletin daha da acısı bunu talep eden bir taraftar ya da genel kurulu da yok. O yüzden bizi saçma sapan açıklamalarla pişpişlemeye çalışırlar. Ya da Lens i transfer ettik diye bak rakibin en güçlü oyuncusunu aldık diye yedirmeye çalışırlar. O yüzden değişen zerre kadar bir şey yok. Ümidim de yok artık.
The great gig in the sky

Çevrimiçi Samet Demir

Sorun tam olarak beş para etmeyen oyunculara 50 para vermemiz. O yüzden bas bas bağırıyoruz bu ligde hiçbir oyuncu 2 milyon eurodan fazla alamaz. Ücret politikamız bile olduğunu düşünmüyorum. Düşünün 20 milyon taraftarı olan bir kulübün ücret politikası yok transfer politikası yok
rezaletin daha da acısı bunu talep eden bir taraftar ya da genel kurulu da yok. O yüzden bizi saçma sapan açıklamalarla pişpişlemeye çalışırlar. Ya da Lens i transfer ettik diye bak rakibin en güçlü oyuncusunu aldık diye yedirmeye çalışırlar. O yüzden değişen zerre kadar bir şey yok. Ümidim de yok artık.
Haklısın geçen sene 2 milyondan fazla vermediğimiz abubakar bedavaya kaçtı. Geçen sene oynanan oyun ve gelen şampiyonluk vs bu sene oynanan oyun ve ligdeki durum. Söyleyeceklerim bu kadar.

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi murat

Josef gezzal ile rosieri getiren yönetim ile  topal kenan, nsakala welingtonu getiren aynı yönetim. Batsuai, alex, can ve pjaniç i de ekleyebiliriz.3 senede 3 adam anca koyabildiler kadroya. Rıdvan Ersin, vs demeyin onlarda  beşiktaş kulübünün emeği var. Kadro kötü mü değil ama takım çözüldü ve bu çözülme sürecinde hiçbirşey yapmadılar diyemem yapamadılar çünkü yetersizler.

Çevrimiçi murat

Kenandan en iyi faydalanacak hocayı getirsinler(Şenol Güneş).

Çevrimiçi Samet Demir

Forza da talisca ile anlaştığımızı yazmış bir arkadaş

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı mrred

Hala talisca falan diyorsunuz hiç akıllanmaz bu insanlar.

Yahu adam en az 3 milyon euro maaş alır ekstralarla 4 ü falan bulur. Gerçekten yazık

The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

Haklısın geçen sene 2 milyondan fazla vermediğimiz abubakar bedavaya kaçtı. Geçen sene oynanan oyun ve gelen şampiyonluk vs bu sene oynanan oyun ve ligdeki durum. Söyleyeceklerim bu kadar.

Sorun para vermemek değildi. Gittik batsmane 3 verdik. Sorun aboubakarın sakatlanma ihtimali idi.
O adam sakatlansaydı herkes sakat adama 2 milyon verilir mi diye yönetimin üstüne çullanacaktı.

Yönetim abu konusunda doğruyu yaptı ama batsman konusunda saçmaladı. Hiçbir oyuncuya 2 milyondan fazla veremeyiz.

Daha neyi anlamıyorsunuz ?
The great gig in the sky

Çevrimiçi Samet Demir

Sorun para vermemek değildi. Gittik batsmane 3 verdik. Sorun aboubakarın sakatlanma ihtimali idi.
O adam sakatlansaydı herkes sakat adama 2 milyon verilir mi diye yönetimin üstüne çullanacaktı.

Yönetim abu konusunda doğruyu yaptı ama batsman konusunda saçmaladı. Hiçbir oyuncuya 2 milyondan fazla veremeyiz.

Daha neyi anlamıyorsunuz ?

Haland da bu sene 3 ay oynamamış. Kalitesi tartışılmaz değil mi? Seneye ya Madrid yapacak ya da city. Yani makine almıyoruz yada robot. İnsan alıyoruz tabikide sakatlanma riski var. Aboubakar da bu risk daha fazla. Az olsa zaten bizim lige gelmezdi. Neyse abu bu sene kaç maç kaçırmış? Bu sene bizim kadromuzda abubakar olsaydı ligde bu konumda mı olacaktık?

Ağzına bir 2 milyon lafını doladın başka birşey demiyorsun.  Bu kulübün muhasebecisi değiliz biz taraftarız. İyi oyuncuda olacak pahalı da olacak yatırımlık oyuncu da olacak. Hepsinin belli amaçları var. Biri ile reklam yaparsın, biri ile şampiyon olursun biri ile de geleceğini kurtarır para kazanırsın. Hepsinin foğru sentezlenmesi lazım. Sadece biri ile olmaz.

Sende daha neyi anlamıyorsun.

Ayrıca 2 milyon altı alıp bize 25 gol atacak 10 tane adam saysana bana.

[ Son Düzenleme: 16 Mart 2022, 18:45:38 Samet Demir ]

Çevrimiçi Akil Emre

Yahu adam en az 3 milyon euro maaş alır ekstralarla 4 ü falan bulur. Gerçekten yazık
Kenan, topal, töre, ozi , nsakala  tadında adamlar yerine net 2 adama yüksek para verilir, özellikle talisca gibi birisi varsa artık bu hesaplar yapılmamalı. Gerekirse alex yollanmalı zaten alex ve batsuayi bu dediğin paraları alıyor hemen hemen

Çevrimdışı Talisca1903

taliscaya vereceğimiz her kuruş gol asist puan olarak geri dönecektir

Çevrimiçi Samet Demir

1 milyona oynayıp daha iyisini biliyorsan söylede yöneticeler belki görür sayende 3 milyon kulübün cebine kalır bizde seni ayakta alkışlarız.

Etiketler: