2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu
2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2022/23 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 1203278 defa] 2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı Talisca1903

Talisca ile bas dost olsun solda kenana bile razı olurum

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Talisca olsun ben Boyda bile razıyım :D :D :D

Çevrimiçi Samet Demir

Talisca olsun ben Boyda bile razıyım :D :D :D
Boyd kenanı top diye oynar

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Talisca1903

Boyd kenanı top diye oynar

onuda gördük kardeşim latife yapıyorum ben Talisca glsin sola da adam akıllı bir oyuncu alsınlar şut çekmey bilen Boupendza gibi

Çevrimiçi levitate

bipbipbupbup

Çevrimiçi levitate

biz maçı konuşurken tff bein ile sözleşme uzatılmayacağını açıklamış, saran geliyor galiba
bipbipbupbup

Çevrimdışı Talisca1903

taliscayı ne yapıp edip alsınlar kenan salih töre larin topal al sana 5 milyon ver talscaya ömrümüzü yediler

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Kimse Talisca hayali falan kurmasın.
Adamın dini imanı her şeyi para. Biz de o parayı vermeyiz.

Çevrimdışı Talisca1903

Kimse Talisca hayali falan kurmasın.
Adamın dini imanı her şeyi para. Biz de o parayı vermeyiz.
Başıma bir şey gelmeyeke vallahi ben bekliyorum inşallah gelecek 5 istesede vermek gerek dilimizden düşürmediğimiz Gomez de 5+ bonus alıyordu

Çevrimiçi sefaköykartali

Şahsen yazın parayı yerli bir stoper ve yerli sol kanada gömerim. Mesela Koray Günter veya Abdülkerim + Doğukan Sinik çok iyi olurdu.
Gedson-Josef-Alex(Talisca) orta sahası da İYİ bir hocayla çok iş yapar. Forveti de bonservis maliyeti olmayan, ceza sahası içi gol vuruşu iyi olan birini buluruz(Andraz Sporar, Erik Botheim kasa da olur, EPL de istenmeyen biri de olur). Diğer stoperi de yabancı ve fiyat performans, fizikli birini alır seneye yine şampiyonluğun bir numaralı adayı oluruz.

Ersin
Rosier - Koray - X - Rıdvan
Josef - Gedson
Ghezzal - Alex(Talisca) - Doğukan
Golcü.
Kadro maliyeti de çok yüksek olmaz, yerli stoperle doğukan dışında bonservis ödemeyiz.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Başıma bir şey gelmeyeke vallahi ben bekliyorum inşallah gelecek 5 istesede vermek gerek dilimizden düşürmediğimiz Gomez de 5+ bonus alıyordu

Valla hayal kırıklığına uğramamak için çok üzerine düşme derim.
Dövizin nerelere gideceği belirsiz, muhtemelen yayın anlaşması düşük bir bedelle olacak.
Daha önce söylemiştim ama zorla değil mecburen maaş bütçesi en fazla 10m euro falan olursa zengin takım sayılırız bu lig için.
Çok zor günler geliyor, akıllı hamleler yapmamız lazım.

Çevrimiçi Necmi

Valla hayal kırıklığına uğramamak için çok üzerine düşme derim.
Dövizin nerelere gideceği belirsiz, muhtemelen yayın anlaşması düşük bir bedelle olacak.
Daha önce söylemiştim ama zorla değil mecburen maaş bütçesi en fazla 10m euro falan olursa zengin takım sayılırız bu lig için.
Çok zor günler geliyor, akıllı hamleler yapmamız lazım.
zor günler değil gelecek on yıl bence kapatın futbol falan beklemeyin biraz iyi olan şampiyon olur

Çevrimiçi Gökhan Kurt

• Kara Kartal
  • *
  • 07 Mart 2022, 22:55:43
  • Beylikdüzü-İstanbul
  • En güzel Beşiktaş'ın çocukları sever !!!
Yayın ihalesini Saran ve TRT aldı . Verdikleri teklif Bein'in bile altında.

Taliscaları , kaliteli adamları unutun.  :bawling:

Çevrimiçi Necmi

onuda gördük kardeşim latife yapıyorum ben Talisca glsin sola da adam akıllı bir oyuncu alsınlar şut çekmey bilen Boupendza gibi
talisca alırsan sola oyuncu alamazsın alex oynatırsın o kadar lükse kaçma durumumuz yok talisca sıkılacak tek kurşundur

Çevrimiçi Necmi

unutmam valla
Al taliscayı takımı onun üstüne kur

Çevrimiçi Necmi

Feyyaz kenan için topa sağ ayağı ile vuruyor sol ayağına çarptırıyor diyor 😂

Çevrimdışı Talisca1903

talisca alırsan sola oyuncu alamazsın alex oynatırsın o kadar lükse kaçma durumumuz yok talisca sıkılacak tek kurşundur
Alexi belki Araplara satabiliriz Ahmet Buluta versinler satar o

Çevrimdışı caner.eryigit

İnanılmaz saygı duyulası bir sporcusun.
Seni izleyebilme fırsatım olduğu için çok şanslıyım.
Her şeyinle örneksin.Bir gün bıraktığında çoktan efsanelerimiz de ki yerini alacaksın.
Acayip saygı duyuyorum sana iyi ki seni izleme fırsatı bulmuşuz.

Çevrimiçi Samet Ç

1A paketine teklif vermedi Saran. Saran'ın paketinde 4 derbi ve 80 maç var bildiğim kadarıyla 1A paketini alan tüm maçları yayınlayabiliyor diğer paketleri almasına gerek yok Bein 1A paketi için teklif vermişti Tff kabul etmedi.

Çevrimdışı underworld

İnanılmaz saygı duyulası bir sporcusun.
Seni izleyebilme fırsatım olduğu için çok şanslıyım.
Her şeyinle örneksin.Bir gün bıraktığında çoktan efsanelerimiz de ki yerini alacaksın.
Acayip saygı duyuyorum sana iyi ki seni izleme fırsatı bulmuşuz.

Canlı izlemiş şanslı nesiliz

Çevrimdışı sozkul

1A paketine teklif vermedi Saran. Saran'ın paketinde 4 derbi ve 80 maç var bildiğim kadarıyla 1A paketini alan tüm maçları yayınlayabiliyor diğer paketleri almasına gerek yok Bein 1A paketi için teklif vermişti Tff kabul etmedi.

Artık 1A opsiyonu kalmadı değil mi?

Çevrimdışı Talisca1903

Beşiktaşım ve 80 maç yeter de artar bile

Çevrimiçi Samet Ç

Kalmadı ama tekrar açacaklar mecburen 1A paketi için ihale o zaman Bein daha ucuza kapatacaktır dekoder sayısı ikiye çıkacağı için kısacası bu işten kulüpler zararlı çıktı.

Çevrimiçi Samet Demir

Son 2 maçtır Bernd Schuster vodafone'da bizim maçları izliyormuş. Yardımcıları ile beraber

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi annoca

öncelik ersin-rıdvan-serdar-güvenle sözleşme yenilenmeli sonrada ilk 11'de olabilecek vasat bir yerli. seneye 4 yerli mecburuz. sonra yerliler sakatlanmasın diye dua edicez. ondan sonra forvet sol kanat olursa da talisca diye beklicez.

Çevrimdışı tuncaboylu

Alexi belki Araplara satabiliriz Ahmet Buluta versinler satar o
Aynen, bu yönetim kimleri satmadı ki?

Etiketler: