13.Hafta / Gaziantepspor - Beşiktaş
13.Hafta / Gaziantepspor - Beşiktaş

Beşiktaş Forum|13.Hafta / Gaziantepspor - Beşiktaş Tarih : 14.12.2014 Saat : 19:00 Stadyum :KAMİL OCAK Statyumu Hakem :Çağatay Şahan Yayın : Lig TV İLK 11 :

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

13.Hafta / Gaziantepspor - Beşiktaş  [Okunma sayısı 71937 defa] 13.Hafta / Gaziantepspor - Beşiktaş

Çevrimdışı Tolga

Aynen öyle yapın şu kuraları akşam saatinde ne anlarlar saat 14'te yapmaktan hiç anlamamışımdır.
Aynen öyle :s20:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

ysariusta

• Ziyaretçi

Gökhan töre iyi futbolcu beğeniyorum ama şu fazla egoistlikten kurtulmalı trabzon maçından sonra bu iki.....atınç helal sana be olm cansın,yerden hızlı adamlara karşı nasıl olur bilemiyoruz ama bugün tek top bırakmadı ve BİZİM EVLADIMIZ....
Ah o "bizim evladımız" yok mu bizi bizden alıyor işte. Çok daha iyi olmasını diliyorum tabi. Mami ile GOP tan metroyla idmana giderlerdi. Bir kaç kez karşılaştım o zamanlar. Gerçekten canayakın bir çocuk aynı zamanda.

Çevrimdışı Çağrı

Abartmayın, forvet mi vardı karşısında. İyiydi ama çok yolu var. Çok ince. Biraz kalınlaşması lazım(dı). Bir de ben bu alt yapıya takığım, bu çocukların vucutlarının şu zaman kadar irileştirilmesi gerekirdi.

Çok şey istiyorsun. En başta beslenmeye bakıyor bu , bu çocuklar küçükçekmece'den avcılar'dan çıkıyorlar bazı şeyler kökten değişmeden mümkün değil :)
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı cisse557

Abartmayın, forvet mi vardı karşısında. İyiydi ama çok yolu var. Çok ince. Biraz kalınlaşması lazım(dı). Bir de ben bu alt yapıya takığım, bu çocukların vucutlarının şu zaman kadar irileştirilmesi gerekirdi.
Hocam maç başından sonuna kadar bir tek hatası olmadı bütün hava toplarını aldı ve ayağa pası çok iyi yaptı. Bırakın yeri gelmişken hak edeni övelim :)

Çevrimdışı Çağrı

Rıdvan Dilmen: "Olimpiyat Stadı GS için avantaj değil dezavantaj. Olimpiyat Stadı'nın full olacağını düşünüyorum bu açıklamalardan sonra."

Övünülecek bir şey değil ama ben gitmiyorum kombine almama rağmen Gs buna izin vermediğini duyduğum andan beri programımı ayarladım kesinlikle gideceğim.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Geovani

Klasik fransız kıvırması bu beyoğlu toplarına olimpiyatı hınça hıç doldurmalıyız
BEŞİKTAŞA ADANMIŞ HAYATLAR

Çevrimdışı Çağrı

Atınç oynadığı maç kapsamında mükemmel oynadı ama dediğim gibi bu maç kapsamında.

Tottenham maçında da çok iyidi.

Sırıtmıyor ısrar edilmeli ama kesinlikle abartılmamalı daha başlangıç bu okşarken öldürmeyelim.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Türkay

Ozzie: Atiba devre arasında "Ozzie biseyler yap yoksa 15 dakika oynayıp çıkacaksın" dedi bende golü atıp çıktım.
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Tolga

Bu Gs'lılar kendilerini çok akıllı zannediyorlar da Olimpiyat'ta bir yenersek anlarlar ne olduğunu :icool:

Çevrimdışı Türkay

Atınç oynadığı maç kapsamında mükemmel oynadı ama dediğim gibi bu maç kapsamında.

Tottenham maçında da çok iyidi.

Sırıtmıyor ısrar edilmeli ama kesinlikle abartılmamalı daha başlangıç bu okşarken öldürmeyelim.

Abi Atınç da öyle çok genç değil 21 yaşında Töre gibi olmalıydı şimdiye kadar
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimiçi Samet Ç

Övünülecek bir şey değil ama ben gitmiyorum kombine almama rağmen Gs buna izin vermediğini duyduğum andan beri programımı ayarladım kesinlikle gideceğim.
aynen abi nasip olursa bende gelmeye çalışacağım .

Çevrimdışı Çağrı

Kerim Oğuzhan'dan yetenek olarak çok önde , Töre'den de.

Ancak tercihler fizik mental baya gelişmeli. Hiç ummadığım noktalara gelebilir.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

Abi Atınç da öyle çok genç değil 21 yaşında Töre gibi olmalıydı şimdiye kadar

Kardeşim Atınç ikinci lige gitti , reserv takıma gitti Töre o sırada Bundesliga , Premier lig ve Kazan'da top oynadı normal.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Geovani

Ölüm kalım olmadıktan sonra o stadı 80 bin doldurmalıyız

Çevrimdışı Fatih

Okan Buruk'un salakligindan baska birsey degil... Karsi defansta 1.96'lik adam varken takima neden yuksek top yaptirirsin ki...
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı eski inönü

Şampiyonlugun anahtarı işte boyle maçlarda. Bu kadar yorgunluk ve sakatın üstüne iyi futbol beklenemez sadece 3 puan lazımdı onu da aldık. Takım her gecen gün winner kimliği kazanıyor :ok:

Çevrimdışı Tolga

Şampiyonlugun anahtarı işte boyle maçlarda. Bu kadar yorgunluk ve sakatın üstüne iyi futbol beklenemez sadece 3 puan lazımdı onu da aldık. Takım her gecen gün winner kimliği kazanıyor :ok:
Son maçlarda oyunu tutmaya da başladık bunu devam ettirdiğimiz sürece zirve de kalmaya devam ederiz :)

Çevrimdışı Çağrı

Okan Buruk'un salakligindan baska birsey degil... Karsi defansta 1.96'lik adam varken takima neden yuksek top yaptirirsin ki...

Yerden de gidebilecek adamları yok ki adam da haklı takım çöplük.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Fatih

Mactan once bize katiliyorsun yani hocam? :)

Çevrimdışı siyah-1903

gs tam bi (Küfür Yasak) daha yaparak hakkını verdi hakkındaki düşüncelerimizin. bi kulüp düşünün ki bu kadar kaypak olsun. pes diyorum, inşallah gömülmez o olimpiyata, hep birlikte tribünlere koşalım
"Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır"

Çevrimdışı Tolga

G.Antep hakikaten çok kötü gerçi bu ligte 3 büyükler hariç Ts,Bursa ve birazda Başakşehir var gerisi gerçekten de zayıf.

Çevrimdışı eski inönü

Bu arada bu galibiyet farklı skorlarla kazanmalarına ragmen ellerine bir şey gecmeyen fener ve cimbomun psikolojisini bozdu. Bunlar onemli detaylar. Winner oldugunu rakiplerine de hissettireceksin boyle  :boxin:

Çevrimdışı Fatih

Sen olsan yuksek top mu yaptirirsin yoksa yerden oynamalarini mi isterdin...

Çevrimdışı Geovani

Bu arada bu galibiyet farklı skorlarla kazanmalarına ragmen ellerine bir şey gecmeyen fener ve cimbomun psikolojisini bozdu. Bunlar onemli detaylar. Winner oldugunu rakiplerine de hissettireceksin boyle  :boxin:

Aynen umutum takip edenler onlar kırılganlaşacaklar hakem her zaman yardım etmez

Çevrimdışı Tolga

Şu çok önemli üst üste 5 maç kazandık yıllar sonra bu ligte.Bu seri devam ettiği müddetçe takımın özgüveni ciddi derecede artacaktır :)

Etiketler: