13.Hafta / Gaziantepspor - Beşiktaş
13.Hafta / Gaziantepspor - Beşiktaş

Beşiktaş Forum|13.Hafta / Gaziantepspor - Beşiktaş Tarih : 14.12.2014 Saat : 19:00 Stadyum :KAMİL OCAK Statyumu Hakem :Çağatay Şahan Yayın : Lig TV İLK 11 :

0 Üye ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

13.Hafta / Gaziantepspor - Beşiktaş  [Okunma sayısı 60084 defa] 13.Hafta / Gaziantepspor - Beşiktaş

Çevrimdışı ilhan

Gökhan TÖRE'ye rağmen galibiyet  :claps: :claps: :claps: :claps: :claps:

Çevrimiçi Samet Ç

Bu arada bir sevindirici haber daha kadın basketbol takımımız fenerbahçeyi deplasman da mağlup etti.

Çevrimdışı Türkay

Atınç çok iyi oynadı ya her kafa topunu çıkardı her topa müdahale etti. Ersanı aratmadı helal olsun sana uzun
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Tolga

Hakan Gündoğar ‏@Hakan_gundogar  10 sn.11 saniye önce
Atınç tribünlere çağrıldı. Sevgi karşısında ağlıyor.

Fazlasıyla takdiri hak etti. Oğuzhan örnek alsın.
Aynen öyle Atınç'ın oynatılması konusunda çok dil dökmüştüm burada ve iyi oynaması beni çok mutlu etti.Artık bu takımda Bilic'in onu daha fazla değerlendireceğini düşünüyorum. :ok:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Tolga

Bu arada bir sevindirici haber daha kadın basketbol takımımız fenerbahçeyi deplasman da mağlup etti.
İyi İyi :D :D

Çevrimdışı Türkay

Maç ile Atınç'ı kazandık, Necip ile Mottayı kaybettik. İnşallah sakatlıkları büyük değildir

Çevrimdışı Çağrı

Fenerliler yanlış anons  :kop: :kop: :kop:

Gerizekalı bunlar
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ilhan mansız

çok zor bir virajı geçtik. Aslında zor olmasının tek sebebi takımın aşırı yorgun ve sakatlıklar olmasıydı. bu tarz maçlar şampiyonluk habercisidir. Artık 2 hafta istanbuldayız. tedavi ve dinlenme zamanı. En güzel tarafı da antep e hiç pozisyon vermeden ve bir maçı daha gol yemeden tamamlamamızdı.

Çevrimdışı Türkay

Atınç Ersan'ı keser herhalde artık

Çevrimdışı Kemal

Atınc in kaslarına laf edenlere selam olsun :)

Çevrimdışı Tolga

Belli ki bu yarış kıran kırana son haftalara kadar gidecek.Aslında şampiyonluğu belirleyen en önemli maçlar derbiler olacaktır gibi.

Çevrimdışı cisse557

Fenerliler yanlış anons  :kop: :kop: :kop:

Gerizekalı bunlar
Hocam zahmet olmazsa forum linkini atabilir misin? Biraz güleyim  :evillol:

Çevrimdışı İrfan

Beyler Ligde 4 sarı karttan dolayı alınan ceza Türkiye kupası maçında sayılıyor mu ?
We are Electric..!

Çevrimdışı Togay_1981

Takımı ve hocayı kutluyorum. Bilic'i burada çok da eleştirdim hakkını da verelim. Son 3 maçta son dakika psikolojilerini hem de yorgunluğa rağmen iyi aştırdı takıma. İleride basmak geri çekilmemek istediğimiz şeyler bunlardı zaten. Atınç'da bu takımda banko oynar ligde. Kesmemek üzerine düşmek şart. Rakip havadan yüklendiğinde tek top vermedi helal olsun.

Galatasaray maçına kadar 2 galibiyet şart. Avrupa maçı da yok. Şu renklilerin şansı da normal seviyelere gelir , devre arası transferi doğru değerlendirilirse bu işi hallederiz.

Çevrimdışı Çağrı

Hocam zahmet olmazsa forum linkini atabilir misin? Biraz güleyim  :evillol:

Yasaklı Link hocam  :D
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

Denizli: Beşiktaş sezonun en değerli üç puanını aldı. Çok kritik bir virajdı.

Çevrimdışı Tolga

Beyler Ligde 4 sarı karttan dolayı alınan ceza Türkiye kupası maçında sayılıyor mu ?
Hayır sarılar geçerli olmuyor :)

Çevrimdışı Çağrı

Belli ki bu yarış kıran kırana son haftalara kadar gidecek.Aslında şampiyonluğu belirleyen en önemli maçlar derbiler olacaktır gibi.

Çok uzun düşünmemek lazım Tolga maç maç :)
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

Alıntı

Arkadaşlar maçları görmesek bizim her maçta hakemlerin bize karşı olduğunu‚ rakiplerin de hep hakemlerle kazandığını sanıcaz. Dün bizim ilk gole ofsayt çalınmamışken şurada hakem de hakem diye ağlaşmaya gerek yok. Biraz düzgün top oynayalım da itin köpeğin diline düşürmeyelim şu takımı! Aziz Yıldırım gibi hedef saptırmayın! Bu sene 4. yıldız ya gelmeli ya gelmeli.

Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

Atınç > Semih Kaya. Sadece bu maç da iyi oynadığı için demiyorum. Gerçekten Semih'den daha iyi.

Çevrimdışı Tolga

Çok uzun düşünmemek lazım Tolga maç maç :)
Hayır buradan Gs derbisine gelmek istedim yani iç saha statüsünde oynayacağımız son derbi o yüzden kazanırsak ciddi avantaj elde ederiz :)

Çevrimdışı Türkay

Çevrimdışı Kemal

Bilic birine taktimi takar artık atinca taksin da korner veya uzun top oldumu arkamiza dayanip cayimizi icelim

Çevrimdışı Togay_1981

Yasaklı Link'da hakem diye yakıyorlar ortalığı. Daha 2 gün geçmedi ilk golleri ofsayttan atalı. Çüş be birader :D

Etiketler: