11.Hafta / Kardemir Karabükspor - Beşiktaş
11.Hafta / Kardemir Karabükspor - Beşiktaş

Beşiktaş Forum|11.Hafta / Kardemir Karabükspor - Beşiktaş Skor : Kardemir Karabükspor: 1 (Goller Dk. 83 Musa Çağıran) - Beşiktaş: 2 (Goller Dk. 53 Demba Ba, Dk.55 Demba Ba) Tarih : 01.12.2014

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

11.Hafta / Kardemir Karabükspor - Beşiktaş  [Okunma sayısı 102439 defa] 11.Hafta / Kardemir Karabükspor - Beşiktaş

Çevrimdışı Deniz

Her maç ayrıdır beyler bugün 10 atar yarın bizden 10 yer.Ama hava yakalamaları kötü oldu.Moral motivasyon bir takım için çok şey demek.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimiçi Samet Ç

Korkma meselesi değil adamlar hava yakalıyor bu adamların puan kaybetmesi şarttı bizim maça full moralle çıkacaklar.
Tam tersi bu maçtan sonra fazla öz güven kazanacaklar bize karşı da böyle oynamaya çalışacaklar ve bir anda dağılacaklar izle ve gör.

Çevrimdışı Deniz

Tam tersi bu maçtan sonra fazla öz güven kazanacaklar bize karşı da böyle oynamaya çalışacaklar ve bir anda dağılacaklar izle ve gör.
kardeşim niye maç kazandı diye adamlar bizim maçı önemsemesin her maç ayrıdır kazanılan her 3 puan takımı birbirine daha iyi kenetler kaybedilen her puan da takım içinde huzursuzluk oluşturur.Bak bize kazandıkça havaya giriyoruz ama 1 kaybettik mi takım direk dağılıyor hele bu tsde olsa onları toparlamak daha zor olacak.Adamların 3 puanı bu kadar rahat alması bizim başımızı epey ağrıtacak.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimiçi Samet Ç

kardeşim niye maç kazandı diye adamlar bizim maçı önemsemesin her maç ayrıdır kazanılan her 3 puan takımı birbirine daha iyi kenetler kaybedilen her puan da takım içinde huzursuzluk oluşturur.Bak bize kazandıkça havaya giriyoruz ama 1 kaybettik mi takım direk dağılıyor hele bu tsde olsa onları toparlamak daha zor olacak.Adamların 3 puanı bu kadar rahat alması bizim başımızı epey ağrıtacak.
Önemsemeyecekler demiyorum fazla öz güven kazanacaklar diyorum fazla öz güven her zaman zarar getirir

Çevrimdışı Tolga

valla oyun olarak normal şartlarda trabzonu yenme ihtimalimiz yüksek benim endişem oyun açısından değil arkadaş 2-0 önde de olsak biz trabzona o maçı verebiliriz.yani iyi oynamak ya da oynamamakla alakalı bir durum değil bu maç için söylediklerim.trabzon ön alanda oynayabilir belki biz bunu da değerlendirebiliriz de maçın devamında bugünkü maçın bir benzerini yaşamayacağımızı kimse söyleyemez.zaten bu sorunu halletmiş olsaydık bugün de maçı çok rahat kazanırdık ve herkes de haftaya trabzonu bir şekilde yeneriz derdi.kimsenin açıkçası bugünden sonra bu takıma güveni yok lider olmamız birşey değiştirmez.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimiçi Samet Ç

valla oyun olarak normal şartlarda trabzonu yenme ihtimalimiz yüksek benim endişem oyun açısından değil arkadaş 2-0 önde de olsak biz trabzona o maçı verebiliriz.yani iyi oynamak ya da oynamamakla alakalı bir durum değil bu maç için söylediklerim.trabzon ön alanda oynayabilir belki biz bunu da değerlendirebiliriz de maçın devamında bugünkü maçın bir benzerini yaşamayacağımızı kimse söyleyemez.zaten bu sorunu halletmiş olsaydık bugün de maçı çok rahat kazanırdık ve herkes de haftaya trabzonu bir şekilde yeneriz derdi.kimsenin açıkçası bugünden sonra bu takıma güveni yok lider olmamız birşey değiştirmez.
Benim takıma güvenim tam ama asıl sorun Bilic olacaktır. Hatırlayın kadıköydeki fener maçını rakip 10 kişi 3-2 öndeyiz defansa yatıyoruz böyle yaparsa zaten kazanamayız artık bu takımı büyük takım gibi oynatması lazım bu maçta trabzon maçı trabzon maçını korkmadan oynatsın yenilelim sorun değil. Ama KORKMAYACAK.

Çevrimdışı cisse557

Bilic'in bu korkak hali beni benden alıyor bir maçta da Ba'yı çıkarma al Mustafa'yı çift forvet yap rakip kolay gelemesin üstüne.
Aynen ben de böyle düşünüyorum. Takım her maç geriye yaslanırken biliç ateşe körükle gidip her maç da defansif oyuncu sokuyor son dakikalarda. Abi resmen takıma geriye çekil savun diyorsun adamalar da rahat rahat üzerine geliyor. Dön çift forvete ilerde bassınlar kolay kolay gelemesinler. Fatih Terimin bi lafı var "En iyi defans hücumdur" diye.

Çevrimdışı Tolga

Benim takıma güvenim tam ama asıl sorun Bilic olacaktır. Hatırlayın kadıköydeki fener maçını rakip 10 kişi 3-2 öndeyiz defansa yatıyoruz böyle yaparsa zaten kazanamayız artık bu takımı büyük takım gibi oynatması lazım bu maçta trabzon maçı trabzon maçını korkmadan oynatsın yenilelim sorun değil. Ama KORKMAYACAK.
bugüne kadar değişen hiçbirşey olmadı ben bundan sonra da bilic in düşüncelerinde de bir değişiklik beklemiyorum.

Çevrimiçi Samet Ç

bugüne kadar değişen hiçbirşey olmadı ben bundan sonra da bilic in düşüncelerinde de bir değişiklik beklemiyorum.
İşte burada devreye yönetim girecek yok hocaya karışmıyorum herkes işini yapacak muhabbetleri olmayacak. Başkansın sen anltacaksın bu takım büyük takım böyle oynamaz diyeceksin he illa böyle oynamak istiyorsan da gol yemeyeceksin diyeceksin. Hem de sert bir dille o zaman sorun kökten hallolur. Yönetim bu tür işlere karışmasını bende sevmiyorum ama bazı durumlar da olay farklıdır bir insan hep aynı formasyon ve oyun mentalitesi ile oynuyorsa ve sürekli baş ağrıtıcı durumlar ortaya çıkıyorsa müdahale edilmelidir.

Çevrimdışı Tolga

İşte burada devreye yönetim girecek yok hocaya karışmıyorum herkes işini yapacak muhabbetleri olmayacak. Başkansın sen anltacaksın bu takım büyük takım böyle oynamaz diyeceksin he illa böyle oynamak istiyorsan da gol yemeyeceksin diyeceksin. Hem de sert bir dille o zaman sorun kökten hallolur. Yönetim bu tür işlere karışmasını bende sevmiyorum ama bazı durumlar da olay farklıdır bir insan hep aynı formasyon ve oyun mentalitesi ile oynuyorsa ve sürekli baş ağrıtıcı durumlar ortaya çıkıyorsa müdahale edilmelidir.
önder özen yapacaktı o işi ki çok defa da söylemiştir bilic e eminim ama bilic bundan rahatsız oluyordu önder özen in işine karışmasından.

ysariusta

• Ziyaretçi

Trabzonun bizi ürkütecek yanı duran toplardaki becerileri. Pedro varken bizim hava topları sürekli problem. Öte yandan son müdahaleleri çok temiz, ki çok değerli tarafı da o. Bizim Trabzon'u ürkütecek yanımız hızlı oyunda Trabzon defansı dağılıyor. Orta sahalarında da Mehmet Ekici dışında etkin bir adamları yok. Bosingva çok akıllıca oynuyor ama temposu yeterli olur mu? En az bizim kadar yoğun maçları olacak. Kaleciler açısından iyi olan biziz. Orta sahada Sosa şahane ama ben ozi ile birliklte oynamaları halinde fişi çekecek takım oluruz.

Çevrimdışı Deniz

Önemsemeyecekler demiyorum fazla öz güven kazanacaklar diyorum fazla öz güven her zaman zarar getirir
Özgüven her zaman zarar getirmez.Mağlup olup demoralize olmak varken neden adamların özgüüven patlama yaşama ihtimalini düşünelim?

Çevrimdışı Çağrı

Takımlar sonsuza dek kazanmıyorlar bir yerde takılıyor ama takıldıktan sonra eksiklerinin daha fazla farkına varrırlar.

Bu maçta puan kaybederse ara açılmasın diye koyacağı can havli çok fazla olurdu. Ama şimdi kazanması demek aşağı yukarı bu tempoyu göreceksin demek.

Bizim değerlendirirken atladığımız bir şey var gol atan hücum eden ama mücadeleci gücü zayıf takım bize karşı kolay kolay maç kazanamaz.

Trabzon Kasımpaşa'nın bit tık üstü sadece gollere bakın organiasyon çok az. Ortasahada al ver nerdeyse yok.

Normalde Atiba Veli olduğu için maçı koparamıyoruz ama bu maçlarda da Atiba Veli olması bizi rahatlatıyor.

Şu organizasyonun hücumun yarısını bize yapamayacaklar çünkü şimdiye kadar hiç önde baskı yemediler.

Veli ve Atiba iflahını keser hele ki Constant olmasın çok daha rahat maç olur.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Deniz

ayrıca en büyük korkum cidden Bilic in derbi saçmalıkları.Yine bir fantezi yaparsa çıldırırım.Kendi oyunumuzla ts yi ve zayıf kalecisini 3 lük yaparız.Ne vursak girer kaleci çok yetersiz.

Çevrimiçi Samet Ç

Takımlar sonsuza dek kazanmıyorlar bir yerde takılıyor ama takıldıktan sonra eksiklerinin daha fazla farkına varrırlar.

Bu maçta puan kaybederse ara açılmasın diye koyacağı can havli çok fazla olurdu. Ama şimdi kazanması demek aşağı yukarı bu tempoyu göreceksin demek.

Bizim değerlendirirken atladığımız bir şey var gol atan hücum eden ama mücadeleci gücü zayıf takım bize karşı kolay kolay maç kazanamaz.

Trabzon Kasımpaşa'nın bit tık üstü sadece gollere bakın organiasyon çok az. Ortasahada al ver nerdeyse yok.

Normalde Atiba Veli olduğu için maçı koparamıyoruz ama bu maçlarda da Atiba Veli olması bizi rahatlatıyor.

Şu organizasyonun hücumun yarısını bize yapamayacaklar çünkü şimdiye kadar hiç önde baskı yemediler.

Veli ve Atiba iflahını keser hele ki Constant olmasın çok daha rahat maç olur.
:claps: :claps: :claps: +1903 bende bunu anlatmaya çalışıyordum ama bir türlü anlatamadım.

Çevrimiçi Samet Ç

ayrıca en büyük korkum cidden Bilic in derbi saçmalıkları.Yine bir fantezi yaparsa çıldırırım.Kendi oyunumuzla ts yi ve zayıf kalecisini 3 lük yaparız.Ne vursak girer kaleci çok yetersiz.
Ts derbi değil. Anadolu takımı ile yaptığımız bir maç .Derbi demeyin şuna.

Çevrimdışı Çağrı

Bizim planımızın işlemeyeceği takımlar Fener Galatasaray gibi top hakimiyeti iyi olup hızlı oynamayan takımlar.

Hızlı tempoda futbol oynanacaksa en iyi biz oynarız bu ligde.

Trabzon maçında bireysel anlamda korkacağımız bir adam bile yok nedeniyse şu.

Cardozo uzun ama hava toplarında etkili değil.

Tek dikkat etmemiz gerekn duran toplar. Duran toptan yemezsek kolay kolay atamazlar bize. İlk yarım saat çok ciddi baskı yiyeceklerdir bizden. Muhtemelen golü de erken bulacağız.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

Özgüven her zaman zarar getirmez.Mağlup olup demoralize olmak varken neden adamların özgüüven patlama yaşama ihtimalini düşünelim?
Patlamayacak Deniz geçen sene ersun fenerle de bu oyunu oynuyordu ama bize karşı her iki maçta da zorlandı hem de tsnin 3 gömlek üstü kadro ile sebeini hiç düşündün mü ? Oynadığımız hızlı oyun önde baskı bu tür oyun oynayan takımları çok zorlar.

Çevrimdışı Deniz

Tamam arkadaşlar Trabzon yenince havalanıp bizim maçı önemsemeyecek :)

Çevrimdışı Çağrı

Yok Trabzon'dan korkmuyor Bilic. Malesef fener ve gs'den korkuyor.

Paldır küldür saldıracağız ben emiim erken boğmak isteyecek Bilic.

O bir türlü bulamadığımız 3. golü bu maçta bulabiliriz.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

Tamam arkadaşlar Trabzon yenince havalanıp bizim maçı önemsemeyecek :)

Yahu bunu demediğimizi biliyorsun Deniz kim önemsemeyecek diyor ki :)

Cardozo müthiş attı bu arada.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

Yok Trabzon'dan korkmuyor Bilic. Malesef fener ve gs'den korkuyor.

Paldır küldür saldıracağız ben emiim erken boğmak isteyecek Bilic.

O bir türlü bulamadığımız 3. golü bu maçta bulabiliriz.
Ben daha fazlasını bekliyorum abi muhtemelen maçı 4-1 yada 4-2 kazanacağız.

Çevrimdışı Deniz

Çevrimiçi Samet Ç

Yahu bunu demediğimizi biliyorsun Deniz kim önemsemeyecek diyor ki :)

Cardozo müthiş attı bu arada.
Bende anlatamadım abi. Cardozo fena attı haftanı golü olur.

Çevrimdışı Tolga

Ts derbi değil. Anadolu takımı ile yaptığımız bir maç .Derbi demeyin şuna.
bizim bazı futbolcular bursa maçına bile derbi diyorlar gerisini siz düşünün o açıdan bakarsak trabzon maçına derbi diyenlere de şaşırmamak lazım aslında :)

Etiketler: