11.Hafta / Kardemir Karabükspor - Beşiktaş
11.Hafta / Kardemir Karabükspor - Beşiktaş

Beşiktaş Forum|11.Hafta / Kardemir Karabükspor - Beşiktaş Skor : Kardemir Karabükspor: 1 (Goller Dk. 83 Musa Çağıran) - Beşiktaş: 2 (Goller Dk. 53 Demba Ba, Dk.55 Demba Ba) Tarih : 01.12.2014

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

11.Hafta / Kardemir Karabükspor - Beşiktaş  [Okunma sayısı 102210 defa] 11.Hafta / Kardemir Karabükspor - Beşiktaş

Çevrimdışı Çağrı

Yeknik direktörlerin oyuna müdahale etmeyip bizim gibi izlemesi delirtiyor beni.

Ne olacak gol yiyince mi yapılacak oyuncu değişikliği?
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ZEKI

Karabük oynamaya karar verdi bu 10 dakika gol yemezsek biz atarız
Bakti bizde bir sey yok ben bunlari yenerim dedi galiba.. ama bizimkiler cok yorgun

gooooolllllllllllllllllll

Çevrimdışı Çağrı

Ulan yine olağanüstü bitirici vuruş yaptı be
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Anıl

Karabük oynamaya karar verdi bu 10 dakika gol yemezsek biz atarız
Zorla adamları üstümüze çektik şaka gibi gerçekten. Yok ben artık kesin eminim 40 dakikada 5 tane atsakta fikrim değişmicek. Biz bu kafa yapısıyla şampiyon olamayız bu sene.

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Çağrı

Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

Yalnız şu pozisyonlarda ALmeida'nın neler yaptığını hatırlıyor musunuz  :akuma:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

yine sosa ve demba ba işbirliği işte hep söylüyoruz iyi futbol iyi oyuncularla oynanır diye böyle adamlar alırsan yarışta tutunma şansın olur :)

Çevrimdışı Tolga

Yalnız şu pozisyonlarda ALmeida'nın neler yaptığını hatırlıyor musunuz  :akuma:
almeida olsa bu topu kalecinin üzerine vurmuştu :akuma:

Çevrimdışı Çağrı

Kobraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ZEKI

Çevrimdışı Tolga

Çevrimdışı Anıl

Bilic Sosa'nın attığı pasa ve Demba Ba'nın bitirişine dua etsin. Birde Almeida'nın sözleşmeyi kabul etmeyip gitmesine tabi...

Çevrimdışı Çağrı

Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Geovani

dembabaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
BEŞİKTAŞA ADANMIŞ HAYATLAR

Çevrimdışı Tolga

demba ba gol kralı olacak diye söylemiştim sezon başı dediğim olacak galiba :claps: :claps: :claps:

Çevrimdışı Çağrı

Seyirci ambulans diyor Deli Mustafa yine kalp krizi geçirdi galiba sevinirken  :evillol:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

Şimdi bu maç çok önemli.

Eğer şu maç 1-2 filan değilde 0-4 0-5 biterse Özen'in dediği gibi her takım korkar üstümüze gelmeye.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Çevrimdışı Anıl

Zorla adamları üstümüze çektik şaka gibi gerçekten. Yok ben artık kesin eminim 40 dakikada 5 tane atsakta fikrim değişmicek. Biz bu kafa yapısıyla şampiyon olamayız bu sene.
40 dakikada 5 dedim, 2 dakika da 2 gol attık. Haydaaaaa :D

Çevrimdışı ZEKI

Bilic Sosa'nın attığı pasa ve Demba Ba'nın bitirişine dua etsin. Birde Almeida'nın sözleşmeyi kabul etmeyip gitmesine tabi...
@anilt  neden bu ladar karamsarsin anlayamadim  :alala: :alala: onemli olan 3 puan.. her 3 puan iyi ounla gelecek diye bir kaide yok iyi oyunda 4 puan yazmiyorlar

Çevrimdışı Tolga

yine sosa ve demba ba işbirliği işte hep söylüyoruz iyi futbol iyi oyuncularla oynanır diye böyle adamlar alırsan yarışta tutunma şansın olur :)
:claps: :claps:

Çevrimdışı Türkay

Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Tolga

ismailin ne kadar yetersiz bir bek olduğunu bugün bir kez daha gördüm

Çevrimdışı Çağrı

Sosa bugün kötüyken bile 2 asist yaptı çok kaliteli çok fazla.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Etiketler: