Beşiktaş JK - Tottenham / UEFA Avrupa Ligi C Grubu 6. Maçı
Beşiktaş JK - Tottenham / UEFA Avrupa Ligi C Grubu 6. Maçı

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK - Tottenham / UEFA Avrupa Ligi C Grubu 6. Maçı Skor : Beşiktaş JK 1-0 Tottenham ( CENK ) Tarih : 11.12.2014 Saat : 20.00 Stadyum : Atatürk Olimpiyat Stadyumu Yayın :  Star TV İLK 11

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK - Tottenham / UEFA Avrupa Ligi C Grubu 6. Maçı  [Okunma sayısı 94961 defa] Beşiktaş JK - Tottenham / UEFA Avrupa Ligi C Grubu 6. Maçı

Çevrimdışı Tolga

Tottenham tahmin ettiğim gibi bu maç çok daha konsantre ilk maç gibi savruk değiller.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Çağrı

Ya herro ya merro ya da ileride basacağız olduğu gibi çıkarınca üstüme yağıyorlar ama stoperleri kalas.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Oyun kurmamıza hiç izin vermiyorlar oyun böyle devam ederse işimiz zor.

Çevrimdışı Çağrı

Tottenham tahmin ettiğim gibi bu maç çok daha konsantre ilk maç gibi savruk değiller.

Biz de çok eksiğiz ama.

Ba o kadar farketmiyor oyunda ama Veli Atiba çok farkediyor.

Şuana kadar 0-0 gitmesnin sebebi özgüvenimiz. 2 sene önceki Beşiktaş 3^lük olmuştu şuan
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Biz de çok eksiğiz ama.

Ba o kadar farketmiyor oyunda ama Veli Atiba çok farkediyor.

Şuana kadar 0-0 gitmesnin sebebi özgüvenimiz. 2 sene önceki Beşiktaş 3^lük olmuştu şuan
Veli-Atiba'yı arıyoruz orası kesin zaten

Çevrimiçi Samet Ç

Bu İngilizlerin fizikleri muhteşem. Bir dergide okumuştum maç sonrasında 1 saat fitness çalışıyorlarmış.

Çevrimdışı Çağrı

Aslında kontra ataklarımız beklediğimden iyi ama oyun tutamıyoruz
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

Töre son maçlarda çok isteksiz nedenini bir türlü bulamıyorum.

Çevrimdışı Serkan_KaNaDa

Çevrimdışı Tolga

Serdar yine de kendi alanını şu dakikaya kadar fena savunmadı

Çevrimdışı cisse557

İsteksiz değil bence oynatmıyorlar. Baksana fizik farkına
Trabzon maçı çok yormuş oyuncularımızı çok belli oluyor. Ts maçında her topu kovalıyorlardı bu maçta boşa kaçacak efor sarf edemiyorlar

Çevrimdışı Tolga

Trabzon maçı çok yormuş oyuncularımızı çok belli oluyor. Ts maçında her topu kovalıyorlardı bu maçta boşa kaçacak efor sarf edemiyorlar
Kolay değil neredeyse haftalardır aynı kadro ile oynuyoruz

Çevrimdışı Çağrı

Trabzon maçı çok yormuş oyuncularımızı çok belli oluyor. Ts maçında her topu kovalıyorlardı bu maçta boşa kaçak efor sarf edemiyorlar

Veli ve Atiba çok etkiliyor onlar çok iyi basıyor öndekiler hücum press ile işi bitiriyordu Necip ve Sosa Veli ve Atiba'nın 3 te biri kadar basamıyorlar malesef o yüzden rahat oyun kuruyor rakip
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı cisse557

Biliç Kerimi sağa çekip Töreyi göbeğe çekti

Çevrimdışı jepaq

geçmişte hep biz iyi oynardık rakip sadece 1 kere gelip maçı alırdı. bu kez de biz galip gelelim..onlar oynasın 85. dakikada cenk atsın öyle de bitsin maç

Çevrimdışı Çağrı

Kerim Psv'de 2 sene oynasın Depay gibi olur. Ssitemi ezbere iyi biliyor aslında ama doğaçlama yok. E bizde de sistem yok  :kop:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Kemal

Çevrimdışı Çağrı

Ben bu maçı geçtim bu eforla bu adamlar Antep'te nasıl oynayacaklar?

Veli ve Atiba'nın performansı çok önemli olacak haftasonu
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Ben bu maçı geçtim bu eforla bu adamlar Antep'te nasıl oynayacaklar?

Veli ve Atiba'nın performansı çok önemli olacak haftasonu
Veli oynarsa tabi.

Çevrimdışı cisse557

Ceza sahasına gidecek gücü bulamıyor nasıl gol atacaklar bilmiyorum ama bardağın dolu tarafında bakarsak şu kadro ve yorgun futbolcular 39 dakikadır Premier takımı tottenhama karşı gol yemedi
[ Son Düzenleme: 11 Aralık 2014, 20:57:18 cisse557 ]

Çevrimdışı Tolga

Şu an ki görüntü ile en fazla şans eseri 1 puan alırız lider olamazsakta problem değil der geçeriz ama ligte yine benzer kadro ile maça çıkacağız bu yorgunlukla nasıl kazanırız orada asıl beni düşündüren bu.

Çevrimdışı Çağrı

ASslında oyun dengelendi şuan.

Tottenham bu tempoyu ikinci yarı 20 dk daha yapacak o zaman da yemezsek alabiliriz maçı 1-0
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Kemal

Kerim liselilerle top oynayan orta 1 öğrencisi gibi kaldı :)

Etiketler: