Beşiktaş JK - Tottenham / UEFA Avrupa Ligi C Grubu 6. Maçı
Beşiktaş JK - Tottenham / UEFA Avrupa Ligi C Grubu 6. Maçı

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK - Tottenham / UEFA Avrupa Ligi C Grubu 6. Maçı Skor : Beşiktaş JK 1-0 Tottenham ( CENK ) Tarih : 11.12.2014 Saat : 20.00 Stadyum : Atatürk Olimpiyat Stadyumu Yayın :  Star TV İLK 11

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK - Tottenham / UEFA Avrupa Ligi C Grubu 6. Maçı  [Okunma sayısı 94903 defa] Beşiktaş JK - Tottenham / UEFA Avrupa Ligi C Grubu 6. Maçı

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Çağrı

Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Dikkat ediyorum hiç aradan uzun top oynamıyoruz kaç defa Cenk koşu gösteriyor topu atan yok derken direkten döndü be :s20: :s20: :s20:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Çağrı

Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Çevrimdışı Çağrı

Olcay'ın oyun mentalitesi mükemmele yakın en doğru şeyi hep buluyor
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Çevrimdışı Serkan_KaNaDa

Çevrimdışı Tolga

İstanbul'da izlediğim 2 Asteras ve Tottenham maçını kazanamamışken Bursa'da izlediğim 2 Partizan maçını da kazandık.Şimdi de Bursa'da izliyorum bu seferde alırsak çok iyi olur :D
Hadi bakalım :D :D :D

Çevrimdışı Çağrı

Çok özgüvenli ve acele etmeden oynuyoruz bunu çok seviyorum bu kazanarak olan bir durum
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Az önce Cenk'e atılan uzun top gibi topları denemeliyiz :)

Çevrimdışı Çağrı

Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Çevrimdışı Tolga

Çevrimdışı Tolga

Kerim senin ben varyaa niye topu zamanında atmıyorsun aradan :s20: :s20: :s20:

Çevrimdışı cisse557

Çevrimdışı Çağrı

İşte Kerim bunları da yapsa Depay olacak zaten
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Etiketler: