vallaha şu maçı alsak ,sonraki maçı alsak bir şekilde kurtulacağız ama kronik mi sendrom mu adı neyse
bir kurtulamadık bu illetten.eskiden 5 senede 10 senede bir olurdu,Beşiktaş bu derdik ama bu kadar sık olması ah ah ah
maçın ilk 10 dakikası biraz da zeminden dolayı bocaladık.sonra alıştık , toparlandık.defanstan çıkarken çok fazla top kaybı yaptık.
gollerden biri yine duran top.ya penaltı ya duran top.
Demba Ba sen ne adamsın ya , onu hayal edemiyorum başka kişi olacak da ,ona garanti gol gözüyle bakacağım, imkan yok.
töre ilk yarıda olcaya çıkarmadığı bir top.
bugün
akıllı bir sağ bek , öyle süper yetenekli falan değil ,
kafasını kullanan bir sağ bek olsa kevgire dönerdi rakip.kaç tane bindirme , o kadar çalım ama kafasını kaldırınca pas atamayan , orta açamayan bir sağ beke sahibiz.kafa çalışmıyor.önündeki adama ver , sonra müsaitse ileri çık "topsuz".her seferinde topla çıkıyor , topu da kaybediyor yerini de.ileri çıkıyor adam eksiltiyor, bu sefer topu kaptırıyor.Sorunun kaynağı çok yetenekli olduğunu sanması.ona vereceğime ben götürürüm gözüyle bakıyor.Sen sağ beksin her takımda olduğu gibi , topu verip topsuz bindireceksin,yapıyor da ama işte
bal yapmayan arı. bugün bosingwa yı da gördük.ondan önce cicinho.
kalede tolgayı aramadım.
cenk 2 hata yaptı.birinde topu elinden kaçırdı sonradan aldı.diğeri de sarı kart.ama tolga kesinlikle gerekli karakter olarak ,sadece yaştan dolayı değil.volkan olsa yanardık yaştan : ) özellikle belirteyim cenk'in gollerde hatası yok bana göre.biri içeri gelen kale önünde uzaklaşıyor , adam çeviriyor.ikincisi zaten ayağına çarpıp yön değiştiriyor.
onun dışında
atiba bugün yok yere yaktı bizi diyebiliriz.gelecek maçta zora girdi gibi.bakalım belki şans yüzümüze güler.tek ön libero ve maçı yenersek yine lideriz.ama necip faktörü var : )
oğuzhan girdin 1 kere top kap , top dağıt , oyunu tut.yok.oğuzhan varken gol yemiyoruz istatistiklerine nazire yapar gibi golü oğuzhan girer girmez yedik
motta bugün iyidi.herhalde rakipler sağ bek yok diye önlem almıyor, bir tek sağ bekle bindiriyoruz , ilginç geliyor bu da.zaten neyine önlem alsın
bugün
şu maçı yenilsek son maça kalacaktı işimiz , rakip gruptan çıkacaktı neredeyse.ülke puanı olarak yunanlılara da 2 maçta yok yere puan verdik.
trabzon bugün onlara da tebrikler.1-1 10 kişi kaldılar 3-1 yendiler.hem de bir golü 90+ da attılar yanılmıyorsam.
sağlık olsun, gruptan çıktık ama bizde de sağlık kalmadı
şimdi düşünüyorum elemeli turda , ilk maç içeride 2-0 öndeyiz , 2-2 oldu , sonraki maç 0-0 1-1 bitse eleneceğiz ,artık elemeli turlarda ,büyük tehlike sinyali bu 2-0 dan 2-2 vermeler.
hayırlı olsun.şu anda takım çok yorulmadı , bir tek zeminden kaynaklı bir yorgunluk olur , onun dışında eksik kalmadık sanırım.
bilic te hata yok nereden bilsin atibayı
ancak ben biraz artık 2-0 olduktan sonra klasik değişiklikler yerine ,ba nın yanına 2. forvet olarak değişiklik görelim derim.bugün olsun diğer 2-0 larda olsun rakip gelemez üstümüze.istersek şişirerek oynarız.,karşılarız.
4
3 veli atiba olcay
1(sosa)
2(cenk ba).töre çıkarıp mesela.2-0 ken.