16. Hafta Beşiktaş - Kayserispor
16. Hafta Beşiktaş - Kayserispor

Beşiktaş Forum|16. Hafta Beşiktaş - Kayserispor Tarih : 07.08.2022 Saat : 00:00 Stadyum : Vodafone Park Hakemler : ----- VAR : ----- Yayın : Bein Sports

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

16. Hafta Beşiktaş - Kayserispor  [Okunma sayısı 22855 defa] 16. Hafta Beşiktaş - Kayserispor
Anket
Beşiktaş, Kayserispor maçından kaç puan alır?
3 puan
4 [%44.4]
1 puan
1 [%11.1]
0 puan
4 [%44.4]

Toplam Oy Verenler: 9

Çevrimdışı 38life

serdar şimdiden büyük topçu olmuş

Serdar anasının karnından 30 yaşında İtalyan stoper olarak çıkmış.

Çevrimdışı AigleBordeaux

Şu larin denen arkadaş 2.5 mi istiyordu? Eski aldığı parayi bile teklif etmesinler..1 den fazla etmez..Bizden gitsin görün bak sürünecek
2.5 milyon TL vereceksin :D
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı levitate

bizim velet squad iyi ya hepsi iyi yerlere gelecek

kendilerine güven ve desteğim sonsuz kardeşlerim benim be
bipbipbupbup

Çevrimdışı levitate

Serdar anasının karnından 30 yaşında İtalyan stoper olarak çıkmış.
abi bunun geçen sezon şampiyonluk kutlamalarında bir açıklamaları var görmen lazım, kafa yapısı ordan belli oluyor

tam winner karakter
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Demir

Sorsan n'koudou sakat kim oynasın yerinde derler...
Valla ben onu dedim ama güveni unuttum.. Oguzhanı da unutmuştum. Çok güzel hatırlattılar kendilerini.

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Şu larin denen arkadaş 2.5 mi istiyordu? Eski aldığı parayi bile teklif etmesinler..1 den fazla etmez..Bizden gitsin görün bak sürünecek

EPL den herhangi bir takımın talip olması haberlerine açıkçası bir yerimle gülüyorum.
Adamda first touch sıfır, top süremez, işin özeti bunu EPL de top diye oynarlar.

Cenk bundan çok daha meziyetli ve iyi bir referansla gitti ama halini gördük.
Göbeğini kaşıya kaşıya arka direkte gol atacak diye EPL hiç bir takım Larin falan almaz.

Gideceği yer en fazla Olimpiakos, Pana ve yunan takımı olur. Amerika'ya tekrar dönerse de hiç şaşırmam.

Çevrimiçi tolga1903

Güven bir kenara tamam o da iyiydi ama bu takımın oğuzhan'a ihtiyacı olduğunu artık umarım görmüştür teknik ekip. Josef pjanic oynayacaksa önlerinde can değil oğuzhan oynar can'a yer açmak istiyorsa merkeze pjanic yerine oynatsın. Fiziki durumu hakkında net bir şeyler göremedik ama oğuzhan şu takımın iq seviyesini yükseltiyor resmen.

Çevrimdışı ALDENYX

Şu takim prangalarindan kurtuldugunda 4 den az atmaz....Batsuhai attarsan boyle golller gel canimi yeeee
Hayat geç kalanları hiç affetmez.

Çevrimdışı Erman1903

Sergen mental anlamda takımı çökertti diye takıma ne laflar edildi. Yok bitirici değil, asistçi değil o değil bu değil. Erken aksiyon alabilseydik bu takım şimdi yarıştaydı. Kaç hafta Kenan komutanı öne atıp atıp izletti bize elde başka oyuncu yokmuş gibi.

Çevrimiçi Necmi

Sorsan n'koudou sakat kim oynasın yerinde derler...
güven onbir başlayınca sapıtıyor

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Bir ayrıntı; Kenan oyuna gir(e)medi.  :lol:

Çevrimdışı Erman1903

Larin değil Lukaku olsa 2,5 falan veremeyiz biz bir oyuncuya, artık bu saçmalık maaşlar bitmeli.

Çevrimiçi Samet Demir

Son 2 gol ikiside çok güzeldi. Özlemişiz

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Erman1903

Güvenle yazdan beri sözleşme imzalanacak hesapta, siz onu bir de Sivas falan tarzı bir takımı gitsin o zaman görün.

sonuçtan bağımsız olarak yazıyorum bence önder hocayla devam edilmeli.

Çevrimdışı Erman1903

Oyna devam, çalışan şeyi bozmaya gerek yok.

Çevrimdışı ALDENYX

güven onbir başlayınca sapıtıyor
Güven ikinci yari hamle oyuncusu olarak  girsin ama her mac girsin sonradan yavasdan ilk onbir başlar ilk onbirde napcani bilmiyo kaos oyuncusu gibi ....ayrica takimin kondisyonu bu mac ve fb maci icin umut verdi

Çevrimiçi Samet Demir

2-1 de Sergen hoca olsa ghezzal çıkar Kenan girerdi oyuna...

erman hocam senin yazılarını okuyorum.bu işin içinde olduğun kafa yorduğun belli.geçen sene konyasporla sanırım turkiye kupası maçıydı.konyasporun hocasının ilk maçıydı ama çok beğenmiştim.önder hocada da onu gördüm.atiba artık sonradan maçı tutma zamanlarında girmeli.

Çevrimdışı ALDENYX

Yediğimiz golden once aksiyon yapmaliydi gec kaldi .... iyi analiz edilmesi gereken mac ozellikle son 20 dk takim ben kaos futbolu istiyorum der gibi bagirdi

Çevrimdışı 38life

abi bunun geçen sezon şampiyonluk kutlamalarında bir açıklamaları var görmen lazım, kafa yapısı ordan belli oluyor

tam winner karakter

Eğitimli bir ailenin çocuğu Serdar, zekâsı da iyi seviyede

Çevrimdışı worns

Sergen mental anlamda takımı çökertti diye takıma ne laflar edildi. Yok bitirici değil, asistçi değil o değil bu değil. Erken aksiyon alabilseydik bu takım şimdi yarıştaydı. Kaç hafta Kenan komutanı öne atıp atıp izletti bize elde başka oyuncu yokmuş gibi.

sorma ya. kendi kendimize yenildiğimiz dünya kadar maç var. az erken müdahaleyle çok rahat 7-9 puan fazlamız olurdu bu da umutlarımızın canlı olması demekti. üstüne üstlük ts'nin absürt bir puanı var ve öyle ya da böyle orta vadede dengelenecek.

Çevrimdışı tuncaboylu

Güven'in de sözleşmesi bitiyor, sene sonu el sallarız.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Ben bir maç daha görmek istiyorum. Bakalım nasıl bir 11 ile başlayacak? Oynanan maçtan dersler çıkaran hocalara ihtiyacımız var.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi Necmi

2-1 de Sergen hoca olsa ghezzal çıkar Kenan girerdi oyuna...

ekleyeyim canı çıkartır topalı sokardı oyuna yada necipi

Etiketler: