16. Hafta Beşiktaş - Kayserispor
16. Hafta Beşiktaş - Kayserispor

Beşiktaş Forum|16. Hafta Beşiktaş - Kayserispor Tarih : 07.08.2022 Saat : 00:00 Stadyum : Vodafone Park Hakemler : ----- VAR : ----- Yayın : Bein Sports

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

16. Hafta Beşiktaş - Kayserispor  [Okunma sayısı 22743 defa] 16. Hafta Beşiktaş - Kayserispor
Anket
Beşiktaş, Kayserispor maçından kaç puan alır?
3 puan
4 [%44.4]
1 puan
1 [%11.1]
0 puan
4 [%44.4]

Toplam Oy Verenler: 9

Çevrimdışı MUSTAFA_

sorma ya. kendi kendimize yenildiğimiz dünya kadar maç var. az erken müdahaleyle çok rahat 7-9 puan fazlamız olurdu bu da umutlarımızın canlı olması demekti. üstüne üstlük ts'nin absürt bir puanı var ve öyle ya da böyle orta vadede dengelenecek.
Ben onun için yönetime kızıyorum. Sezonu "bir isim" uğrana heba ettiler.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi levitate

Eğitimli bir ailenin çocuğu Serdar, zekâsı da iyi seviyede
babası da amatörde stopermiş kapmıştır bir şeyler
bipbipbupbup

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Güven'in de sözleşmesi bitiyor, sene sonu el sallarız.

Bence Güven artık imzalamaz. Ona gitti gözüyle bakabiliriz.
Asıl sıkıntı ocak ayında sözleşme uzatılmazsa Serdar - Rıdvan - Ersin' de olur.
2022 yazında bu oyuncuların hiç birine imzalatamazsın, hiç bir takımda sözleşmesi 1 sen kalan oyuncuya yüksek bonservis ödemez.

Çevrimiçi levitate

Ben bir maç daha görmek istiyorum. Bakalım nasıl bir 11 ile başlayacak? Oynanan maçtan dersler çıkaran hocalara ihtiyacımız var.
bence kaybedecek bir şey kalmadı biraz denensin

daha düzgün deneyimi yokken pro lisansının olması ilginç geldi, bu işlere ciddi ilgisi olan birisi
bipbipbupbup

Çevrimdışı Sinan23

Takımın hocası olsam 24 saat ozzy ile yaşardım. Takımda ki en büyük yetenek. Zamanında sakatlıktan dönüp 60da girdiği Napoli macinda tek başına rakip ortasahayi ezmisti.

Çevrimiçi Necmi

Yediğimiz golden once aksiyon yapmaliydi gec kaldi .... iyi analiz edilmesi gereken mac ozellikle son 20 dk takim ben kaos futbolu istiyorum der gibi bagirdi
oyuncu değişikliklerinde çok geç kaldı taraftar tepki vermese dahada beklerdi sahada hocalık bir durum yok ne yaptığını bilmeyen bir takım vardı her zaman maçın sonunda maç çeviremezsin bu geceye başarı diye bakmamak lazım şanslıydık sadece 4 gol attığımız maçta gol beklentisi 0,19 dı

Çevrimiçi tolga1903

Ben bir maç daha görmek istiyorum. Bakalım nasıl bir 11 ile başlayacak? Oynanan maçtan dersler çıkaran hocalara ihtiyacımız var.

Duran top zaafiyeti yaşayabilir ancak pjanic josef oğuzhan ghezzal güven bats mantıklı geliyor. Belki rıdvan yerine umut değişikliği yapacaktır o tarafı daha defansif yapmak adına, ne olursa olsun geri 4'lüde welinton ismini görmemek dileğiyle.

Çevrimiçi Necmi

bence kaybedecek bir şey kalmadı biraz denensin

daha düzgün deneyimi yokken pro lisansının olması ilginç geldi, bu işlere ciddi ilgisi olan birisi
bence sağlam bir hocayla anlaşılmalı bu sene bitti zaten oyuncuları tanıyıp gelecek senenin yapılanmasını yapabilsin

Çevrimdışı ALDENYX

Beşiktaş'ta 16 dakika sahada kalan Güven Yalçın, 1 gol atıp 2 asist yaparak maçın yıldızı ve geri dönüşün mimarı oldu!
1 Gol
 2 Asist
2 Adam geçme
3 İkili mücadele kazanma
1 Top çalma %83 Pas başarısı

Hayat geç kalanları hiç affetmez.

Çevrimiçi Necmi

Hücumda bir iki orta yapınca ooo rıdvan iyiydi deniyor yediğimiz iki golün atağınıda soldan yedik ilk yarı çok kötüydü ikinci yarı biraz kıpırdandı

Çevrimiçi levitate

bence sağlam bir hocayla anlaşılmalı bu sene bitti zaten oyuncuları tanıyıp gelecek senenin yapılanmasını yapabilsin
o da olur ama o işlere girmezler bence

ya da yönetim içinde bir grup girmek istiyor bir grup istemiyor gibi
bipbipbupbup

Çevrimdışı mellfred

takım haftalar sonra akan oyunda gol bulabildi
haftalardır rezil bir oyun sonrası goller atabildik
bırakın akan oyunu duran toptan bir tane gol atamıyorduk ki bu kulvarda lig 18.siymişiz
sergen’in tembelliği nemelazımcılığı ölü toprağı gibi çökmüş takımın üstüne
şu serdar’ın rıdvanın can’ın ahı var üstünde

Çevrimdışı Erman1903

erman hocam senin yazılarını okuyorum.bu işin içinde olduğun kafa yorduğun belli.geçen sene konyasporla sanırım turkiye kupası maçıydı.konyasporun hocasının ilk maçıydı ama çok beğenmiştim.önder hocada da onu gördüm.atiba artık sonradan maçı tutma zamanlarında girmeli.

Teşekkür ederim şef, evet kafa yoruyor ve genelde en temel konulara dikkat çekmeye çalışıyorum. Atiba geçen sezon son kalan canıyla mücadele etmiş oyun hacmi olarak çok yüksek katkı vermemiş olsa da Mensah-Ljajic gibi arkadaşların almadığı sorumluluğu alarak yüksek skor katkısı ve karakterle şampiyonluk yolunda çok faydalı olmuştur. Onun tarzında bir oyuncudan bu kadar yüksek skor katkısı vermesi her sezon beklenmez. Skor katkısını çıkardığında çok elle tutulur bir performansı da yoktu. Onunla yazdan vedalaşılması gerektiğini birkaç defa söylemiştim, olmadı mı son 30 dakikalar girip yine iyi kötü katkı alabilirdik. Bu kadar oyuncu transfer edilmişken pestilini çıkarırcasına sahaya atarak hem kendimize hem de böyle önemli bir profile boşuna zarar verdik.

Ben olsam hoca konusunda şu anda acele etmem, şu performansta hocadan ziyade takımın girdiği psikolojiden çıkması da etkili ama Önder hoca da fena hamleler yapmadı. Sergen olsaydı muhtemelen Ozzy yerine Topal - Güven yerine Kenan falan alacaktı.
[ Son Düzenleme: 12 Aralık 2021, 21:42:54 Erman1903 ]

Çevrimdışı Erman1903

sorma ya. kendi kendimize yenildiğimiz dünya kadar maç var. az erken müdahaleyle çok rahat 7-9 puan fazlamız olurdu bu da umutlarımızın canlı olması demekti. üstüne üstlük ts'nin absürt bir puanı var ve öyle ya da böyle orta vadede dengelenecek.

Yarışta olur veya olmazdık pnu tam bilemeyiz ama şu hallere düşmezdik o kesin.

Çevrimdışı 38life

Güven'in de sözleşmesi bitiyor, sene sonu el sallarız.

Güven de serbest kalırsa elime benzin bidonunu alıp kulüp binasına gitmezsem bana yazıklar olsun. Yeter artık. Bu kadar basiretsiz bu kadar kötü bir yönetim olamaz yer yüzünde.

Çevrimdışı Erman1903

En azından bize hoca konusunda zaman kazandırdığını söyleyebiliriz. 3 puan alan bir insanın yerine haldır huldur adam koymamıza gerek yok. Sergen'le göz göre göre sezona verdik, bir 3 puan da bu kişi kaybetsin ne olacak, ölmeyiz. Bu performansta Sergen'in gidişi sonrası rahatlamanın da etkisi var orası ayrı.

Çevrimdışı 38life

Hücumda bir iki orta yapınca ooo rıdvan iyiydi deniyor yediğimiz iki golün atağınıda soldan yedik ilk yarı çok kötüydü ikinci yarı biraz kıpırdandı

Gol soldan geldi, soldaki oyuncular hatalı. İşte hayalimdeki futbol bakış açısı.

Teşekkür ederim şef, evet kafa yoruyor ve genelde en temel konulara dikkat çekmeye çalışıyorum.Atiba geçen sezon son kalan canıyla mücadele etmiş oyun hacmi olarak çok yüksek katkı vermemiş olsa da Mensah-Ljajic gibi arkadaşların almadığı sorumluluğu alarak yüksek skor katkısı ve karakterle şampiyonluk yolunda çok faydalı olmuştur. Onun tarzında bir oyuncudan bu kadar yüksek skor katkısı vermesi her sezon beklenmez. Skor katkısını çıkardığında çok elle tutulur bir performansı da yoktu. Onunla yazdan vedalaşılması gerektiğini birkaç defa söylemiştim, olmadı mı son 30 dakikalar girip yine iyi kötü katkı alabilirdik. Bu kadar oyuncu transfer edilmişken pestilini çıkarırcasına sahaya atarak hem kendimize hem de böyle önemli bir profile boşuna zarar verdik.

Ben olsam hoca konusunda şu anda acele etmem, şu performansta hocadan ziyade takımın girdiği psikolojiden çıkması da etkili ama Önder hoca da fena hamleler yapmadı. Sergen olsaydı muhtemelen Ozzy yerine Topal - Güven yerine Kenan falan alacaktı.
Diri,isteyen ve oynayan Ljajic çok problemi çözerdi.batsunun önüne top istediği çok açık.9,5 gibi sanırım tam tanımlamaları bilmiyorum ama yanına ya da önüne biri gelmeli.

Çevrimdışı mrred

“Pjanic’in temposu çok düşük. Kendisine göre bir yuvarlak çiziyor, yetenekli oyuncu, pas yüzdesi çok iyi ama Beşiktaş’ın yedeği golde ve geriye dönüşlerde çok zafiyet gösteriyor. Thiam, 1 metre gerisinden başlayıp 10 metre fark atıp kafa vuruşunu yaptı. Pjanic’in yanına Can’ın destek gelmesi lazım ya da daha orta sahacı bir oyuncu alınmalı.”

Rıdvan Dilmen Trtspor

Nihayet...
The great gig in the sky

Çevrimdışı worns

son on dakika iyi kötü bir heyecan oldu, özlemişim. çok ruhsuz izliyordum epeydir maçları. sahada yine bir şey yok ama güven-ozi girdikten sonra iki üç ikili oyun gördük, michy çabaladı falan, bu kadarlık aksiyona bile hasret bırakmışlardı sağolsunlar.

bence herhangi bir biçimde atiba'nın artık 11'de olmaması gerekiyor. dikkat edilmezse fark edilmeyecek büyük bir fiziksel yük de o bindiriyor, ayrıca artık topla yapabilirliği iyice kayboldu. tamamen ezbere biçimde sahaya atılıyor, bu sene bekleneni başarabildiği bir otuz dakikası yok.

yeni hocanın çoook işi var. güven'e tebrikler. bu sene bireysel olarak en çok maç alan adam olmuş olabilir bulduğu kısıtlı sürede. görünen o ki larin'e imzalatmaktan daha önemli hale gelmeye başlıyor güven'e imzalatmak. kendini hiç beğenmezdim ama bu sene cidden çabasını takdir ediyorum, gözle görünür bir rol de edinmeye başladı saha içinde.

Çevrimdışı worns

Diri,isteyen ve oynayan Ljajic çok problemi çözerdi.batsunun önüne top istediği çok açık.9,5 gibi sanırım tam tanımlamaları bilmiyorum ama yanına ya da önüne biri gelmeli.

abi yine mi çıktı diri bi ljajic  :D yapmayın allahaşkına nerde gördünüz diri bi ljajic

Çevrimdışı mrred

Olayın hala defans oyuncularında oldugunu sanan arkadaşlar var. Bizim takım savunmamız düşük idare edilmesi gereken iki oyuncu var. Ghezzal ve pjanic. Ayni sorun burak caner ve ljajicle kadroda da vardi. Gunumuz futbolunda hicbir oyuncu savumada idare edilemez. Hadi edildi diyelim bu en fazla 1 oyuncu olur.
The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

abi yine mi çıktı diri bi ljajic  :D yapmayın allahaşkına nerde gördünüz diri bi ljajic
Dikkat ettiysen bunlar hep lian sportun kazıkları. Ljajic diri olsa ne olacak savunması sıfır
The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

Gecen hafta önder özen bu hafta ridvan dilmen yorumcularda nihayet uyandilar boşnak tolgaya
The great gig in the sky

hocam diri derken defansa katkısı olsa çözerdi birçok sorunu kastettim.bu saatten sonra birşey olmaz.pjanic olacaksa 4-3-1-2 oynanabilir mi.

Etiketler: