Beşiktaş Futbol Takımı 2021/22 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2021/22 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2021/22 Sezonu Beşiktaş'ın 2021/22 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2021/22 Sezonu  [Okunma sayısı 536889 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2021/22 Sezonu

Çevrimdışı MUSTAFA_

Benim için bu senenin simgesi sürekli sırıtıp pozitif görünen altyapı antrenörümüz Önder Karaveli oldu. Belki suçu yok ama kendisi bana hep bu seneyi hatırlatacak. Umarım bir daha hedefsiz kalan bir Beşiktaş izlemek zorunda kalmayız.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Nartallo

Avrupa hayalimiz vardı onu da elimizden aldılar sağ olsunlar..

Ha çift ayaklı turda bu forvetle, bu defansla Trabzon gibi iyi topçuları ve oturmuş bir düzeni olan takımı geçemezdik muhtemelen...

Bu sezon da geçen sezon gibi unutulmaz bir sezon oldu, elimizde ne varsa kaybettik...

Daha sezonun 15. haftasında iken altyapı antrenörünü getirip tüm sezonu heba eden Çebi'nin kongreyle bir daha gelmemek üzere gitmesini temenni ederim.

Çevrimdışı o2bucak

Önder Karaveli ve oynattığı futbola laf edemem. Çünkü takımı o kurmadı futbolcuları o seçmedi.
Ayrıca da kötü oynamıyoruz ama Forvetlerimizin gol atma sorunu var.
6-7 oyuncunun sözleşmesi bitmek üzere ve büyük ihtimal yönetimin kararı doğrultusunda yedek oturttuğunu düşünüyorum.
Kendi ve takımın geleceğini için puanlar toplaması gerekli ve bunun için tecrübesiz gençler değil tecrübeli futbolculara güvenmesi de normal.

Çevrimiçi Samet Demir

Önder Karaveli ve oynattığı futbola laf edemem. Çünkü takımı o kurmadı futbolcuları o seçmedi.
6-7 oyuncunun sözleşmesi bitmek üzere ve büyük ihtimal yönetimin kararı doğrultusunda yedek oturttuğunu düşünüyorum.
Kendi ve takımın geleceğini için puanlar toplaması gerekli ve bunun için tecrübesiz gençler değil tecrübeli futbolculara güvenmesi de normal.
Forvetlerimiz değil bats gol atamıyor.

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı mrred

https://twitter.com/ajansspor/status/1499131871254429703?s=20&t=9V3DWFpUwtKrqt0Zej3QGA

Ülkenin yetiştirdiği en iyi santrafor fakat öngörü , scoutluk oyuncudan anlamak bambaşka meziyetler

Bunlar sen de yok Feyyaz üzgünüm. Futbolculuğuna çok saygı duyarım o ayrı
The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

Farkeyi çok istiyorum en azından doğru transferler yapacağımız garanti.
The great gig in the sky

Çevrimiçi Samet Demir

Farkeyi çok istiyorum en azından doğru transferler yapacağımız garanti.
Yönetim istiyor mu işte asıl mesele o abi.

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı sozkul

https://twitter.com/ajansspor/status/1499131871254429703?s=20&t=9V3DWFpUwtKrqt0Zej3QGA

Ülkenin yetiştirdiği en iyi santrafor fakat öngörü , scoutluk oyuncudan anlamak bambaşka meziyetler

Adamın öngörüsünün yanlışlığı konusunda haklısında kim yanılmadıki. Chelsea gibi takımlardan santrafor transferi yapmak çok riskli.
Adam orada oynamıyor ve Belçikada parladığı dönem dışında asıl adam olmamış, burda sürekli oynayan asıl adam haline gelince foyası ortaya çıkıyor.
Chelsea pişman olmuştur kiraladığına, üst klasman piyasası kalmadı artık buradaki performansı ile..

Çevrimdışı sozkul

Ben çok beğendim takımı, tek eksik golcüydü..

Çevrimiçi murat

golcülük yada bitiricilik hariç aslında çok yanlış sayılmaz.

Çevrimdışı mellfred

sezon için en makul sonuç 3.’lük sanırım bundan kelli başak maçı çok önemli
umarım kazanırız

Çevrimdışı mellfred

Ben çok beğendim takımı, tek eksik golcüydü..
ayni şeyi ben de maç başlığına yazmıştım
net bir golcü olsa çok farklı olurdu
bir de şu karaman’dan kurtulabilsek

Çevrimdışı mrred

golcülük yada bitiricilik hariç aslında çok yanlış sayılmaz.
:D :D
The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

Geçen transfer döneminde özellikle @Nazım Ar ve @Orhan_ isimli arkadaşlar bana baya bir yüklenmişlerdi Pjanic ve batsman transferlerine berbat dedim diye. Kendilerince dalga falan geçtiler ben de "yaşayalım ve görelim" demiştim. Yaşadık ve gördük beyler

Pjanic ve Batsman traferlerinin gerçekten berbat transferler olduğunu herkes görmüştür. Sevindiğim bir şey var bu batsmani seneye bize çakamazlar çünkü taraftar çıkarken yuhaladı o yüzden ondan kurtulduk sayıyorum ama asıl tehlike pjanicte basına şirinlik yapıp demeçler falan veriyor . Bunlar hep oyun algı . Herifin maaşı aşırı yüksek barcelona bunu seneye bize kitler diye çok korkuyorum. Neyse derdim haklı falan çıkmak değildi o zaman da zaten çok takılmamıştım şimdi de takılmıyorum. Herkes istediğini söyleyebilir forum o yüzden var .Ama bir transferi herkes güzellerken birinin çıkıp berbat diyebilmesi gerekiyordu.

Gördünüz işte geçen hafta son zamanların en iyi oyunlardan birini oynadık hem de orta sahada aset oyuncumuz josef yokken. Acaba neden ? Geçen hafta tek eksiğimiz goldü ve berbat ötesi bir santraforumuz olduğu için golü maalesef atamadık ama oyun bana ümit verdi. Bu arada seneye gedson ile ilgili yorumlarımı şimdiden burada rezerve edeyim. Gedson berbat bir oyuncu değil fakat fiyat performansa göre korkunç pahalı bir transfer . O yüzden kesinlikle içime sinmedi.
Seneye bu takımda ilk yazılacak 2 tane oyuncu vardır. Atiba ve Josef. Diğerleri bu iki oyuncunun form ve sakatlık durumuna göre yazılır. Nokta. Atibaya burun kıvıran çarpılır. Josefe zaten diyecek bir şey yok adam modern 6 numara işte

The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

Farkeye gelirsek adamı isteme sebebim aslında çok basit. Transfer konusunda çok başarılı düşük bütçelerle çok çok iyi transferler yapıyor. Burada başarılı olacağını sanmıyorum fakat yapacağı 2 3 transfer bizi 4 sene götürür. Mesela Atiba transferi bizi 10 yıldır götürüyor onun gibi düşünün bir hoca gelir çok iyi 2 3 transfer yaptırır bir bakmışsın hoca gitmiş fakat o oyuncular takımın iskeleti olmuş. İşte tam da bu yüzden farkeyi çok istiyorum.

Düşünün artık transfer konusundaki ümitsizliğimi. O kadar ümitsizim ki yeni gelecek td e bel bağlıyorum çünkü bu yapıya zerre inancım yok. Feyyaz Uçar örneğini az önce verdim Feyyaz batsmanin Beşiktaş tarihinin en iyi santraforu falan sanıyor olaydan o kadar uzaklar yani onun ekürisi de Gökhan Keskin biz de şef scout falandı yani gerisini siz düşünün.
[ Son Düzenleme: 05 Mart 2022, 19:52:55 mrred ]
The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

Oyuncudan anlamak oyuncu izlemek ile futbolcu olmak bambaşka şeyler . Çoğu iyi scoutun futbolculukla dahi bir ilgisi yok

Bunu idrak etmemiz gerekiyor. Oyuncu dediğin şey tamamen insana ait şeylerle bezeli. Bunu iyi gözlemek bir sanattır.
The great gig in the sky

Çevrimdışı Talisca1903

Çık diyenlerde işte abi asıl problem. Ama şuna elbet dikkat etmişsindir bu adam ilk imzaladığında taraftar tarafından nasıl destek vardı şimdi resmen hakaret ediliyor bir kesimce ve zaten halihazırda zaten çok kötü olan takım istenilen performansı veremiyor diye. Ben de şöyle düşünüyorum iyi veya kötü getirdi buraya kadar şimdi çok zor bir fikstüre giriyoruz avrupa kupaları için ya ligde sıralamada ilerlememiz lazım ya da kupayı almamız lazım e yönetim de tekrar seçilmeden hoca getirmeyeceğine göre bu adama böyle tepki göstermek yerine arkasında dursak ne kaybederiz yani?

Gelecek sezon önder hocayla devam etmek istiyorum dediğini hatırlamıyorum ama öyle dediyse doğru olmamış bu adamın üstüne biner herkes şimdiden böyleyse seneye neler olur düşünemiyorum
bats evet ama Pjaniç içim tartışılacak bir durum yok. Elinde pjaniç var ama onunla oynayabilecek oyuncun yok bu Pjaniçşn suçu değil onun yerinde 2 maçtır Nejip oynuyor
Gedson maliyeti neden fazla 1.2 yıllık alacak maaş skalası uygun 5 yok bizde gayet yerinde transfer
İyi bir golcü ve Sağlam bir stoperle bile çok değişir bu takım bu hafta muhtemel Pjaniç dönecek Nejip yerine
Herkesin kaçırdığı nokta şu Atiba yeni yeni form tuttu Sezon başında resmen dökülüyordu çok iyi hatırlıyorum o günkü yorumları bıraksın artık vücudu kaldırmıyor diyenleri
Takımdaki pozitif oyunun sebebi Atibanın iyi oynaması Pjaniçin yokluğu değil bu hafta göreceğiz Nejip yerinde Pjaniçi

Çevrimdışı Orhan_

Geçen transfer döneminde özellikle @Nazım Ar ve @Orhan_ isimli arkadaşlar bana baya bir yüklenmişlerdi Pjanic ve batsman transferlerine berbat dedim diye. Kendilerince dalga falan geçtiler ben de "yaşayalım ve görelim" demiştim. Yaşadık ve gördük beyler

Neyse derdim haklı falan çıkmak değildi o zaman da zaten çok takılmamıştım şimdi de takılmıyorum. Herkes istediğini söyleyebilir forum o yüzden var .Ama bir transferi herkes güzellerken birinin çıkıp berbat diyebilmesi gerekiyordu.

Aynı konu hakkında defalarca aynı şeyi yazıp sonra da haklı çıkmak değildi niyetim dersen dalga geçilmiş olmanı gayet makul bir hale getirmiş olursun. Ardında bırakamamışsın :D

Hadi onu geçelim 3 5 sene önceki güzel kadroyu heba eden Şenol Güneş döneminde de (...) aynı şeyleri sürekli yazıp duruyorlardı. Sizin gibi insanların problemi kendinizi büyük öngörü üstadı sanmanız. Benim yazdıklarıma bak bir çok transfer için ya sahaya insin derim ya olumlu konuşurum ya da hiç konuşmam. Bats için de Pjanic için de tavrım farklı olmadı ki ayrıca sezonun özetini salt bunlara bağlayan adamın da futbol ile ilgili söyleyeceği şeyler pek önemli değildir. Dediğim gibi 3 5 sene önce benzer senaryoyu yaşayıp haklılık tribine girmiş adamların laflarını da çokça dinledik. Bu sene bayrağı sen devralmışsın.

Bu arada senin fb için taş gibi oynadığını söylediğini de biliyorum. Biraz da oradan haklılık biç kendine, ne dersin?
Bu kadar sallama gözünü sevdiğim. Sen de insansın, sen de hata yapabilirsin. Bu kadar haklı olduğunu kanıtlamaya çalışmana gerek yok.

Çevrimdışı mrred

@Orhan_ bura fener forumu değil ama yine de söyleyim. Fener bu sene en az 2 oyuncusunu satacak ve kasasına en az 20 milyon koyacak. 30 luk alexi mi satacaz ? Siz bu marka isim sevdasından vazgeçmiyorsunuz fakat ben de doğruları söylemekten vazgeçmeyeceğim. Bu kulüp isterse messi gelsin hiçbir oyuncusuna 1.5 milyon eurodan fazla maaş VEREMEZ. Ayrıca sene başında şampiyonluk adayım Fener veya TS idi. Sadece Fener kısmını buraya yazmanı anlıyorum sana yakışanı yapmışsın yine :)
[ Son Düzenleme: 06 Mart 2022, 22:01:09 mrred ]
The great gig in the sky

Çevrimdışı Talisca1903

@Orhan_ bura fener forumu değil ama yine de söyleyim. Fener bu sene en az 2 oyuncusunu satacak ve kasasına en az 20 milyon koyacak. 30 luk alexi mi satacaz ? Siz bu marka isim sevdasından vazgeçmiyorsunuz fakat ben de doğruları söylemekten vazgeçmeyeceğim. Bu kulüp isterse messi gelsin hiçbir oyuncusuna 1.5 milyon eurodan fazla maaş VEREMEZ. Ayrıca sene başında şampiyonluk adayım Fener veya TS idi. Sadece Fener kısmını buraya yazmanı anlıyorum sana yakışanı yapmışsın yine :)
kimmiş acaba 20 milyonluk fb liler  fenerin tüm kadroyu satsan 20 etmez

Çevrimdışı mrred

kimmiş acaba 20 milyonluk fb liler  fenerin tüm kadroyu satsan 20 etmez
yaşayalım ve görelim.
The great gig in the sky

Çevrimiçi gokhans

Valla böyle hedefsiz bir ortamda, emirhan, serdar, ege gibi gençlere süre vererek, tecrubelendirerek, önümüzdeki seneye hazırlamak varken, sezon sonu gidecek adamlara şans vermek, benim açımdan, beşiktaş'ın geleceğine ihanettir. Önder hoca belki kendini ıspatlamaya çalışıyordur, tecrubeli oyuncularla en azından bir anadolu takımına kapak atmaya çalışıyordur, orasını bilemem ama kimsenin menfaati beşiktaş'ın ve beşiktaş geleceğinin menfaatinden üstün olamaz. Gençleşme ve özkaynak konuşmaları ile gelen hoca ve demeçler ile şuanki demeçler arasında uçurum var.
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimdışı Orhan_

Taş gibi oynuyor iddiasının karşılığı farazi bir rakam mı? Ne alaka mrred? Kimmiş bu marka isim sevdasından vazgeçmeyen? Ne ara öyle gördün de üstüne sadece doğruları söylemiş olacaksın. Sen tam olarak neye cevap veriyorsun? Ne diyorsun abicim sen? Kafan mı güzel, hayatında yolunda gitmeyen şeyler mi var? Neden söylenenleri alakasız yerlere çekmeye çalışıyorsun? Sen ekonomi konusunda ne derecede yetkinsin ki 1.5 milyon 2 milyon gibi rakamları limit olarak verebiliyorsun? Gerçekten yetkinliğin ne senin? Sadece fener kısmını buraya yazma sebebim senin kendini görme şeklinden dolayı değil de başka bir şey mi sanıyorsun? Sürekli doğruları söylüyorsun ya biraz ondan bahsetmen gerekmiyor mu? 20 milyon kasasına koyacak diye kaç milyon çıkarmış kasasından onu niye söylemiyorsun? Yapıştın kaldın aynı konuya farkında değil misin? Sene boyunca aynı şeyleri söylemekten sıkılmadın mı? Soran olursa "haklılık umrumda değil" dersin mrred. Kimi kandırıyorsan artık? 
Aynı fikirde değiliz birader. Bi sal artık ya. Bi bırak artık. Cidden sıkılmadın mı?

Çevrimdışı Orhan_

@Orhan_ bura fener forumu değil ama yine de söyleyim.

"Burası fener forumu değil ama"... Şimdi burada benim sana sorduğum soruya yönelik bu barizi işaret ederek bana bir çeşit ithamda bulunuyorsun ki, benim için çok da önemli olmayan bir mevzu iken, bu forumda fb veya başka takımlar hakkında mesajların varsa kendi kendini ne duruma düşürmüş olduğunun farkında mısın? Çok acayipsin mrred.

Çevrimdışı Nartallo

Geri kalan maçlarda Can'ı özellikle görmek isterim. Çok acemice işler de yaptı, çok iyi işler de yaptı, çocuk kendini ispat etmeye çalışıyor...

30. dakika gibi iyi çıktığımız bir anda taca attığı bir top var, o esnada tribün acayip homurdandı, orda düşmediyse zihinsel olarak güçlü bir çocuk, baskıyı kaldırdı...

Etiketler: