Beşiktaş Futbol Takımı 2021/22 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2021/22 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2021/22 Sezonu Beşiktaş'ın 2021/22 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2021/22 Sezonu  [Okunma sayısı 538746 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2021/22 Sezonu

Çevrimdışı Erman1903

Valla abi Jurgen Klopp gelse sahada gördüğüm takımı yorumlarım. Bu takımı izlerken dk 70ten sonra allaha emanet oynayan, saçmasapan savunmada yerleşemeyen, koşamayan, hücum organizasyonu yapamayan bir takım izliyorum. Hakemle ilgilenmesi gereken de yöneticiler. Şu Brunoyu getirecektik, o şekil bambaşka adam lazım şu anda. Hiç ismi çıkmamış, şu spora bilimsel ve teknik yaklaşan bir adam gelsin, sene sonuna kadar taraftara da kulağını kapatacak, yalnızca işine, sahaya ve performansa odaklanacak, dışarıdaki hiçbir şeyle ilgilenmeyecek adam lazım.

Fizik olarak ligin en bitik takımlarından biriyiz maalesef. Hakemlerle uğraşarak bir sonuç alman zor, sahada yoksan seni kimse takmaz faydadan çok zararı olur. Ama bu da yöneticilerin suspus olmasına bahane değil, üstlerine düşeni tam yerine getirmiyorlar. Adamlar derbiden sonra bile açıklama yapmadı.

Yönetim işi dışında bir şeyle ilgilenmeyen birini bulmuştu, adam gelmeden taraftar içinden geçti. Şu saatten sonra tavsiye veremem kim gelmiş gitmiş beni pek alakadar etmiyor, taraftar kimi istiyorsa o gelsin diyorum çünkü istemedikleri biri olursa rahat bırakmayacaklar. Yaşasın ve sonuçlarına katlansınlar. 
[ Son Düzenleme: 27 Aralık 2021, 23:27:50 Erman1903 ]

Çevrimdışı ardiles

Fizik olarak ligin en bitik takımlarından biriyiz maalesef. Hakemlerle uğraşarak bir sonuç alman zor, sahada yoksan seni kimse takmaz faydadan çok zararı olur. Ama bu da yöneticilerin suspus olmasına bahane değil, üstlerine düşeni tam yerine getirmiyorlar. Adamlar derbiden sonra bile açıklama yapmadı.

Yönetim işi dışında bir şeyle ilgilenmeyen birini bulmuştu, adam gelmeden taraftar içinden geçti. Şu saatten sonra tavsiye veremem kim gelmiş gitmiş beni pek alakadar etmiyor, taraftar kimi istiyorsa o gelsin diyorum çünkü istemedikleri biri olursa rahat bırakmayacaklar. Yaşasın ve sonuçlarına katlansınlar.

Takımın başında teknik direktör var. Beğenmediğiniz teknik yönlerini okumak isterdim. Eleştiriniz yoksa işini yapan birini neden rahat bırakmıyorsunuz?

Çevrimdışı Sinan23

Bu hocayla olmaz. Şuan Malatya'yı çalıştıran Rumen manyak gelsin. Hakeme devre arası iki tokat bir kafa atacak hoca lazım.

Çevrimdışı Erman1903

Takımın başında teknik direktör var. Beğenmediğiniz teknik yönlerini okumak isterdim. Eleştiriniz yoksa işini yapan birini neden rahat bırakmıyorsunuz?

Nasıl rahat bırakmıyorum, zaten kalsın demişim sezon sonuna kadar ama bu bizim dememizle olacak iş değil. 1 maç daha kaybetsin yeni hoca isteyecek herkes. Teknik yönleri hakkında henüz çok bir bilgi sahibi değiliz. Vida'yı 11 başlatmak, 10 kişi oynatan Oğuzhan ve iyi bir gününde olmadığı açıkça belli olan Larin'e 70 dakika tahammül etmesi bence doğru değildi. 

Benim teknik açıdan beğendiğim hocayı siz ne olduğu belli olmayan, isimsiz biri olduğu için istemediniz diye hatırlıyorum. O zaman teknikten falan hiç bahsetmiyordunuz. İnsanların çoğu Karaveli'ye çocuklar dışında bir tecrübesi olmadığı için kredi vermeyecek, bence bunu iyi biliyor olmanız lazım.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Nasıl rahat bırakmıyorum, zaten kalsın demişim sezon sonuna kadar ama bu bizim dememizle olacak iş değil. 1 maç daha kaybetsin yeni hoca isteyecek herkes. Teknik yönleri hakkında henüz çok bir bilgi sahibi değiliz. Vida'yı 11 başlatmak, 10 kişi oynatan Oğuzhan ve iyi bir gününde olmadığı açıkça belli olan Larin'e 70 dakika tahammül etmesi bence doğru değildi. 

Benim teknik açıdan beğendiğim hocayı siz ne olduğu belli olmayan, isimsiz biri olduğu için istemediniz diye hatırlıyorum. O zaman teknikten falan hiç bahsetmiyordunuz. İnsanların çoğu Karaveli'ye çocuklar dışında bir tecrübesi olmadığı için kredi vermeyecek, bence bunu iyi biliyor olmanız lazım.
Ortada bir sorun varsa bunun sebebi teknik direktör değil hakemlere karşı pısırık davranan yönetimdir. En başından beri saçma saçma açıklamalar yapmasalar şimdi bu durumda olmazdık. Ben yönetim değişikliğini bekliyorum bir değişim gerekliyse.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Erman1903

Ortada bir sorun varsa bunun sebebi teknik direktör değil hakemlere karşı pısırık davranan yönetimdir. En başından beri saçma saçma açıklamalar yapmasalar şimdi bu durumda olmazdık. Ben yönetim değişikliğini bekliyorum bir değişim gerekliyse.

Valla dostum bu yönetimi gelirken destekleyen ben değilim, başta oldukları sürece de en ağır eleştirileri yaptım. Bu zamana kadar yapmadıkları şeyleri değiştirmelerini kendilerinden beklemiyorum. Ortada bir aday var mı, sunacağı proje ne olacak hele birileri çıkıp adım atsın da göreyim ona göre bir değişiklik isteyip istemeyeceğime karar veririm. Hakem konusu benim için ikinci planda, sen işleyecek bir sistem kuramamışsın bir de üstüne hazırlanmamışlar. Altı şişhane üstü kaval - hakem konuşunca bu takım top oynamaya başlamayacak. Hakem benim için ikincil, üçüncül faktör. ŞL vs deyip açık denizlere çıktın - geminin her tarafı zaten su alıyor rüzgar vurup devrilince oturup bunu konuşacak değilim.

Yönetimin hakemlere karşı bu kadar pasif olması doğru bir şey değil. Ama birçok konuda taraftarın her istediğini yaptılar. Bana göre doğru bir yönetim şekli değil ama insanlar önce kendilerine baksın. Sergen Sergen dendi imzalandı, yıldız dendi alındı, hocayı tutun diye sosyal medyayı inlettiler tutuldu bir dedikleri iki edilmedi. Şimdi bunları isteyen ve ligde şu durumda olunmasında başrol olan taraftar, kendi dediklerine bakmayıp hakem falan konuşuyor. Mal bulmuş magribi gibi her gördüğü haltı köküne kadar isteyen adamlar ve adamcıların konuşmaya hakkı yok. Yönetim idarecilik yapıyor diye defalarca söyledik ama taraftarın yaptığı kendi sonunu hazırlamak oldu, şimdi ihaleyi üstlerinden atmak için debeleniyorlar.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Valla dostum bu yönetimi gelirken destekleyen ben değilim, başta oldukları sürece de en ağır eleştirileri yaptım. Bu zamana kadar yapmadıkları şeyleri değiştirmelerini kendilerinden beklemiyorum. Ortada bir aday var mı, sunacağı proje ne olacak hele birileri çıkıp adım atsın da göreyim ona göre bir değişiklik isteyip istemeyeceğime karar veririm. Hakem konusu benim için ikinci planda, sen işleyecek bir sistem kuramamışsın bir de üstüne hazırlanmamışlar. Altı şişhane üstü kaval - hakem konuşunca bu takım top oynamaya başlamayacak. Hakem benim için ikincil, üçüncül faktör. ŞL vs deyip açık denizlere çıktın - geminin her tarafı zaten su alıyor rüzgar vurup devrilince oturup bunu konuşacak değilim.

Yönetimin hakemlere karşı bu kadar pasif olması doğru bir şey değil. Ama birçok konuda taraftarın her istediğini yaptılar. Bana göre doğru bir yönetim şekli değil ama insanlar önce kendilerine baksın. Sergen Sergen dendi imzalandı, yıldız dendi alındı, hocayı tutun diye sosyal medyayı inlettiler tutuldu bir dedikleri iki edilmedi. Şimdi bunları isteyen ve ligde şu durumda olunmasında başrol olan taraftar, kendi dediklerine bakmayıp hakem falan konuşuyor. Mal bulmuş magribi gibi her gördüğü haltı köküne kadar isteyen adamlar ve adamcıların konuşmaya hakkı yok. Yönetim idarecilik yapıyor diye defalarca söyledik ama taraftarın yaptığı kendi sonunu hazırlamak oldu, şimdi ihaleyi üstlerinden atmak için debeleniyorlar.
Bu taraftarın akıllanmaya niyeti yok. Oraya gelirsek biz bitmişiz demektir. Güçlü bir yönetim adayı yok gibi görünüyor. Zaten bu curcuna içinde bunlar dışında aday da çıkmaz.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi Umutcan Kaya

takımın yarısının seneye sözleşmesi bitiyor. Şuan bir td getirsek yapılanma yapması zor sene sonunu bekleyecek bide o teknik direktör kötü sonuçlar alıp ya onu da gönderirsen ordan da boşuna maliyet olacak en mantıklısı önder hoca ile sezon sonuna kadar devam edilmeli 2,3 maç kala veya öncesinde yazın takımın başına geçecek bir hocayla anlaşmak şuan kulüp doğrultusu için daha iyi bir hareket olur gibi
Sadece Beşiktaş

Çevrimiçi Umutcan Kaya

Beşiktaş'ın hakkını devamlı koruyan en iyi hoca sergendi yabancı olarak bilic diyebilirim, sergen çok zekiydi her pozisyona itiraz etmesi boşuna değildi burası Türkiye burada işler böyle yürüyor maalesef, pozisyon çok ortada da olsa itiraz edip hakkını arayacaksın ki he zaten bu susuyor burdan kimse bize karışamaz kafasında olmasın hakem heyeti
Sadece Beşiktaş

Çevrimiçi Umutcan Kaya

Beşiktaş'ın hakkını devamlı koruyan en iyi hoca sergendi yabancı olarak bilic diyebilirim, sergen çok zekiydi her pozisyona itiraz etmesi boşuna değildi burası Türkiye burada işler böyle yürüyor maalesef, pozisyon çok ortada da olsa itiraz edip hakkını arayacaksın ki he zaten bu susuyor burdan kimse bize karışamaz kafasında olmasın hakem heyeti
efendilik bitti artık önder hocanın videolarını izledim çocuklara hakeme neden itiraz ediyorsun diyor. Edecek abi edecekk..!!! devir çok farklı o yüzden Beşiktaş'ın çocukları çıkmıyor niye efendi,hakeme itiraz etmiyor, çirkef değil suskun gariban altyapının zihniyetini komple değiştirmek lazım
Sadece Beşiktaş

Çevrimiçi Necmi

Oğuzhanı sırf yeni sözleşme vermek için oynatmıyorlarsa ne olayım birde çıkar sosyal medyada kuyruklar yağlamaya başlar tamamdır üç yıl daha maaş öderiz

Çevrimiçi Necmi

efendilik bitti artık önder hocanın videolarını izledim çocuklara hakeme neden itiraz ediyorsun diyor. Edecek abi edecekk..!!! devir çok farklı o yüzden Beşiktaş'ın çocukları çıkmıyor niye efendi,hakeme itiraz etmiyor, çirkef değil suskun gariban altyapının zihniyetini komple değiştirmek lazım
dostum ne bekliyorsun fener on kişi kaldı diye bir adam çıkarıp oyuna on kişi devam eden zihniyet var alt yapıda bu kafayla kazanma hırsı olan rakibi ezmeye çalışan oyuncu yetiştirirmisin çıkanların hiç biride kazanma hırsı olan oyuncu olmuyor biz futbolcu yetiştirmiyoruz topluma faydalı ahlaklı insan yetiştiriyoruz o yüzden ana kuzusu oluyorlar

Çevrimiçi yaço58

dostum ne bekliyorsun fener on kişi kaldı diye bir adam çıkarıp oyuna on kişi devam eden zihniyet var alt yapıda bu kafayla kazanma hırsı olan rakibi ezmeye çalışan oyuncu yetiştirirmisin çıkanların hiç biride kazanma hırsı olan oyuncu olmuyor biz futbolcu yetiştirmiyoruz topluma faydalı ahlaklı insan yetiştiriyoruz o yüzden ana kuzusu oluyorlar
Qbi fo yu aşıp kesmelerine karşın yd hakkında tek kötü kelam edemeyip hatta birde zararları karşılayacak diye aklamalsri olayına yorumun nedir

Çevrimiçi sefaköykartali

takımın yarısının seneye sözleşmesi bitiyor. Şuan bir td getirsek yapılanma yapması zor sene sonunu bekleyecek bide o teknik direktör kötü sonuçlar alıp ya onu da gönderirsen ordan da boşuna maliyet olacak en mantıklısı önder hoca ile sezon sonuna kadar devam edilmeli 2,3 maç kala veya öncesinde yazın takımın başına geçecek bir hocayla anlaşmak şuan kulüp doğrultusu için daha iyi bir hareket olur gibi
Bence asıl şimdi hoca getireceksin ki sene sonuna kadar eldekilerden, altyapıdaki çocukların kaçından faydalanabilir onu görecek, oynatacağı oyuna hangi oyuncular uyar, nereye transfer lazım Hazirana kadar ona bakacak. Kötü sonuçlar alsa da arkasında duracak bir yönetim ve taraftarı çok sallamadan işine bakacak kafada bir hoca gelse bu seneki krizden anca öyle kazançlı çıkarız.

Çevrimdışı Talisca1903

Efendilik olayı tamamen keriZlik bu Lİgde
Serdar hakemin korner vediği pozisyonda benden çıktı diyor. Centilmenlik yaptığın rakipte maç boyu yatıp oyunu soğutuyor

Bizden başka yerde oyuncu yatıyor diye atak sonlandıran takım var mıdır

Efendilik centilmenlik diyenin ağzına kürekle vurmak istiyorum

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Efendilik olayı tamamen keriZlik bu Lİgde
Serdar hakemin korner vediği pozisyonda benden çıktı diyor. Centilmenlik yaptığın rakipte maç boyu yatıp oyunu soğutuyor

Bizden başka yerde oyuncu yatıyor diye atak sonlandıran takım var mıdır

Efendilik centilmenlik diyenin ağzına kürekle vurmak istiyorum

Hoca da hakem konusunda konuşmuyor, bana sormayın diyor.
Onu ne yapacağız?

Çevrimdışı Talisca1903

Hoca da hakem konusunda konuşmuyor, bana sormayın diyor.
Onu ne yapacağız?
vallahi kim olursa olsun bu tarZ geçerli bir tarz değil Melo gibi adama hırslı futbolcu denilen yerde efendilik enayiliktir
Hoca döve döve sindirilen oyuncuları saha içinde göremeyip maç sonu bana hakem sormayın diyorsa kusura bakmasın altyapıda devam etsin .
Beşiktaş A takım hocası gerekli yerde gerekli şeyleri konuşmalı yönetim bu işi saldıysa sen salma Bak Pjaniç futbolcu olarak her maç hakemsilerle kendi başına saha içi mücadelsini veriyor işe yarıyor yada yaramıyor oluşundan bağımsız büyük takım refleksi budur
[ Son Düzenleme: 28 Aralık 2021, 12:20:21 Talisca1903 ]

Çevrimiçi Necmi

Qbi fo yu aşıp kesmelerine karşın yd hakkında tek kötü kelam edemeyip hatta birde zararları karşılayacak diye aklamalsri olayına yorumun nedir
amaçlarının beşiktaşın menfaatini korumak değil önceki yönetimden intikam almak egolarını tatmin etmek olduğunu gösteren açıklama işde ne diyeyimki
Üzücü
Ben birşey dediğimde hemen fo koruyorsun deniyor ama geldikleri andan beri koruduğum fo değil beşiktaşdı
Kimse birşey kaybetmez tek kaybeden beşiktaş olur kimse bunlara beşiktaşın hakkını koruma demiyor korurken bunu beşiktaşa zarar vermeyecek şekilde yap 2,5 yıldır kopardıkları yaygara karşılığı sıfır icraat sadece konuyu kullanıyorlar insanlara sanki birşey yapıyormuş gibi gösterip hiç birşey yapmıyorlar bir raporu çıkartmak 2,5 yılmı sürer başkan konuşmasında fo ya seni kurtarmak için uğraşıyorum dedi neden uğraşıyorsun başkan hırsızsa cezasını çeksin yd olayına girmeyeceğim bile konuşacak birşey yok direk akladı beşiktaş adına helalleşmiş onu aklayınca bütün ihaleyi fo ya kesersin
Tiyatro oynanıyor bizde izliyoruz

Çevrimdışı Erman1903

Hakemi bahane etmeyen, bu takımın daha güçlü oynaması gerekiyor diyen Karaveli'yi destekliyorum.

4 maç 2 galibiyet bir derbi beraberliği bir de ligin iyilerinden Konya mağlubiyeti. Muhtemelen S.Y derbi dışında buradan puan cıkaramazdı.

Önüne taş koyulmayacağını bilsem belki donanımlı bir yabancıyı isteyebilirdim ama mümkünatı yok. Taraftar Güneş dışında birine destek vermeyecektir.

Karaveli Vida ısrarından vazgeçmeli, Güven'e biraz daha fazla dakika vermeli ve Salih'i kazanmaya çalışmalı. Kaybedecekse de 3 puandan fazlasını kazanmaya çalışırken kaybetsin. Henüz yıkılmış değil, biraz daha cesaretli olursa götürür sezonu.
[ Son Düzenleme: 28 Aralık 2021, 20:53:10 Erman1903 ]

Çevrimiçi sefaköykartali

Hakemi bahane etmeyen, bu takımın daha güçlü oynaması gerekiyor diyen Karaveli'yi destekliyorum.

4 maç 2 galibiyet bir derbi beraberliği bir de ligin iyilerinden Konya mağlubiyeti. Muhtemelen S.Y derbi dışında buradan puan cıkaramazdı.

Önüne taş koyulmayacağını bilsem belki donanımlı bir yabancıyı isteyebilirdim ama mümkünatı yok. Taraftar Güneş dışında birine destek vermeyecektir.

Karaveli Vida ısrarından vazgeçmeli, Güven'e biraz daha fazla dakika vermeli ve Salih'i kazanmaya çalışmalı. Kaybedecekse de 3 puandan fazlasını kazanmaya çalışırken kaybetsin. Henüz yıkılmış değil, biraz daha cesaretli olursa götürür sezonu.
Ben yönetici olsam Robert klauß getiririm mesela, Ragnicke de Nagelsmann a da yardımcılık yapmış, puan ortalaması da Nurnbergde 1. 67. Alman ekoluyse alman ekolü, maddi durumun da anca bu adamlara yeter. Veya Slavianin hocasını getiririm, senelerdir ŞLde güzel mücadele ediyorlar, bir ton oyuncu satışı da yaptılar. Eğer plan program yapacaksan, düşük bütçeyle, uygun taktikle, genç oyuncularla iş yapabilmiş, iyi yerlerde yetişmiş ama henüz parlamamış birilerini getirmek lazım. Eğer gerçekten plan program deniyorsa görüşülmesi gereken isimler bunlar veya filtren bu ölçüde olmalı. Bu isimlerden hangisini getirirsen getir taraftar caz yapacak zaten fazla da sallamamak lazım.

Çevrimdışı Erman1903

Ben yönetici olsam Robert klauß getiririm mesela, Ragnicke de Nagelsmann a da yardımcılık yapmış, puan ortalaması da Nurnbergde 1. 67. Alman ekoluyse alman ekolü, maddi durumun da anca bu adamlara yeter. Veya Slavianin hocasını getiririm, senelerdir ŞLde güzel mücadele ediyorlar, bir ton oyuncu satışı da yaptılar. Eğer plan program yapacaksan, düşük bütçeyle, uygun taktikle, genç oyuncularla iş yapabilmiş, iyi yerlerde yetişmiş ama henüz parlamamış birilerini getirmek lazım. Eğer gerçekten plan program deniyorsa görüşülmesi gereken isimler bunlar veya filtren bu ölçüde olmalı. Bu isimlerden hangisini getirirsen getir taraftar caz yapacak zaten fazla da sallamamak lazım.

Üst düzey ligimize bunların kalıbı ufak kaçar kardeşim. Öncelikle saygı duyulması için parası yüksek, ismi bilindik olacak. Egzozu Varex, camları zifiri karanlık olacak.

Ben vazgeçtim, Sergen'in patates modelini ve sıvayışını sindiremeyen taraftar başarılı olacağını bilseler de istemeyecek ve yoluna taş koyacaklar. Hedef yerine sarı cizmeli Mehmet Ağa da olsa bu yönetimi göndermek ve Sergen'i geri getirtmek. Buna göre hareket etmek lazım, kulübün geleneklerinden gelen Karaveli gibi birine bile saygı duymuyor hala Sergen'e ağıt yakıyorlar. İlk kaybettiği maçta 12 maç varlık gösteremeyen ve 0 çeken hocalarında sorun olmadığını söylemeye başladılar.

İntikam ateşiyle yanıp tutuşan bu tipler yeni hoca gelince eli şeyinde mağlubiyet bekleyecek, malesef böyle leş bir camia olmuşuz. Böyle bir ortamda ben Nasreddin hocalık yapamam. İnsanların akıllanması için dibin de dibini görmesi gerekiyor.

Adalı gelsin, takımın başına Şenol Güneş ya da Sergen Yalçın. 3m 3m basalım önümüze gelen her isimli topçuyu alalım sonra bakarız yapılanma falan. Şu ortamin üstüne bir yapılanma hocası getirirsen ve iki maç kaybederse bir daha 15 sene unut o işi.

Bu arada bak o Slavia'nın stoperlerini inceledim ben, çok geniş yeni bir listem var üşeniyorum indirmeye. Kacharaba ve Ousou çalışır adamlar. Santraforlari Kuchta'yı da Samet paylaşıyordu bir ara.
[ Son Düzenleme: 29 Aralık 2021, 13:24:22 Erman1903 ]

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Paran varsa git Jorge Jesus'u al, yoksa az para alacak kariyerli hoca bulamazsın.
Az para vereceğin garanti ise yerli mi olacak yabancı mı?
Aslında sorular ve cevapları o kadar net ki, sadece zaman kaybediyoruz.

Çevrimdışı Erman1903

Paran varsa git Jorge Jesus'u al, yoksa az para alacak kariyerli hoca bulamazsın.
Az para vereceğin garanti ise yerli mi olacak yabancı mı?
Aslında sorular ve cevapları o kadar net ki, sadece zaman kaybediyoruz.

İsimli yabancıların fiyatları artık çılgın atıyor. 2,5'a da yok yani artık öyle birileri. 4,5-7 arası gibi.

Yüzde 80 yazın Şenol Güneş gelir diyorum ben.

Çevrimiçi Samet Demir

İsimli yabancıların fiyatları artık çılgın atıyor. 2,5'a da yok yani artık öyle birileri. 4,5-7 arası gibi.

Yüzde 80 yazın Şenol Güneş gelir diyorum ben.
İlhan palut gibi isimlerden birini alabilir mi acaba yönetim

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Etiketler: