Ben yönetici olsam Robert klauß getiririm mesela, Ragnicke de Nagelsmann a da yardımcılık yapmış, puan ortalaması da Nurnbergde 1. 67. Alman ekoluyse alman ekolü, maddi durumun da anca bu adamlara yeter. Veya Slavianin hocasını getiririm, senelerdir ŞLde güzel mücadele ediyorlar, bir ton oyuncu satışı da yaptılar. Eğer plan program yapacaksan, düşük bütçeyle, uygun taktikle, genç oyuncularla iş yapabilmiş, iyi yerlerde yetişmiş ama henüz parlamamış birilerini getirmek lazım. Eğer gerçekten plan program deniyorsa görüşülmesi gereken isimler bunlar veya filtren bu ölçüde olmalı. Bu isimlerden hangisini getirirsen getir taraftar caz yapacak zaten fazla da sallamamak lazım.
Üst düzey ligimize bunların kalıbı ufak kaçar kardeşim. Öncelikle saygı duyulması için parası yüksek, ismi bilindik olacak. Egzozu Varex, camları zifiri karanlık olacak.
Ben vazgeçtim, Sergen'in patates modelini ve sıvayışını sindiremeyen taraftar başarılı olacağını bilseler de istemeyecek ve yoluna taş koyacaklar. Hedef yerine sarı cizmeli Mehmet Ağa da olsa bu yönetimi göndermek ve Sergen'i geri getirtmek. Buna göre hareket etmek lazım, kulübün geleneklerinden gelen Karaveli gibi birine bile saygı duymuyor hala Sergen'e ağıt yakıyorlar. İlk kaybettiği maçta 12 maç varlık gösteremeyen ve 0 çeken hocalarında sorun olmadığını söylemeye başladılar.
İntikam ateşiyle yanıp tutuşan bu tipler yeni hoca gelince eli şeyinde mağlubiyet bekleyecek, malesef böyle leş bir camia olmuşuz. Böyle bir ortamda ben Nasreddin hocalık yapamam. İnsanların akıllanması için dibin de dibini görmesi gerekiyor.
Adalı gelsin, takımın başına Şenol Güneş ya da Sergen Yalçın. 3m 3m basalım önümüze gelen her isimli topçuyu alalım sonra bakarız yapılanma falan. Şu ortamin üstüne bir yapılanma hocası getirirsen ve iki maç kaybederse bir daha 15 sene unut o işi.
Bu arada bak o Slavia'nın stoperlerini inceledim ben, çok geniş yeni bir listem var üşeniyorum indirmeye. Kacharaba ve Ousou çalışır adamlar. Santraforlari Kuchta'yı da Samet paylaşıyordu bir ara.