ffpnin etrafından nasıl dolanacagini yukarıda yazdık. Maasini odersin bonservis geliri elde etmek için bonservisli yollarsin, kiralarsin kira geliri almış gibi gosterirsin vs. Gidip aras ozbiliz, mertcan çam olayları gibi hırsızlıklar yapmanın ffpyle bi alakası yok. Kim Beşiktaşı zarara uğrattıysa çıksın parasını versin dedik bu çok açık. Müze mevzusu da belki telaffuz hatasıdır, belki bir artniyet vardır 700 milyon tl çok büyük bir para ama neyse araştırılsın çıksın diyoruz. Sallamakla olmadığı için adamlar gelir gelmez raporu hazırlamaya başladılar. Açıklanmasın diye kırk takla attılar ama sonunda açıklandı. Bu saatten sonrası mahkemelik ona yargı karar verir. Benim hakkımda bir suçlama hazırlansa kendim de hazırlanmasını ister ne var ne yokmuş görmek isterim, ne yaptığımı bilmeden suçlanmaktan kat kat daha iyidir. Rapor için çalışmaya başladıklarından beri FO ve avanelerinde bir korku seziyorum. YD, FO, ANÇ hic farketmez kim zarara ugrattiysa, kim illegal bir fayda sağladıysa kuruşu kuruşuna geri ödemeli ve bunu talep etmek her Beşiktaşlının onurlu bir davranışı olmalıdır. Anç uğrattıysa anç ödesin bizi isimler alakadar etmiyor ama adam benim bi zararım varsa ben de cebimden ödeyeceğim diyen adam da duruşundan ötürü saygıyı hakeder.
aynen öyle kim beşiktaşa zarar verdiyse kim buna göz yumduysa bedelini ödesin ama bu hukuken tesbit edilmeden yargı dağıtmakta beşiktaşlıya yakışmaz verilir yargıya çıkar herşey ortaya ondan sonra bunun hakkında fikrimizi söyleriz ama 6,5 yıl ikinci başkan ve icra kurulu başkanı olup bu yapılanlardan habersiz olmak mantıklımı zarara uğratana göz yummakda zarar vermek değilmi
Bu ülkede kandırılmak moda oldu sanırım benim düşüncem yaptıysa suçludur ama sadece fo değil bütün yönetim suçludur denetleme kurulu yokmu onlarda suçludur benden bir zarar çıkarsa zararı karşılarım demekle olmuyor ortada bir tencere var boş ama ben bir kaşık aldım desen ne olur yada hiç almadım desen ne olur o tencere kaşıklanıp bitirilirken oturup izledin durun demedin bir yıl yönetimde olsa hiç sözüm olmaz ama 6,5 yıl kaldı benim anç nin dürüstlüğünden şüphem yok ama dürüst olmak yeterlimi ben dürüstüm ama haksızlık olduğunda kafamı çeviriyorum denebilirmi
Neyse mahkemeye gitsinler sonuçları görelim şimdi konuşmak gereksiz