Beşiktaş Futbol Takımı 2021/22 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2021/22 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2021/22 Sezonu Beşiktaş'ın 2021/22 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2021/22 Sezonu  [Okunma sayısı 538723 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2021/22 Sezonu

Çevrimiçi murat

FFPnin arkasından dolanmakla kişisel ilişkiler yüzünden milyonlarca dolar zarara uğratmak, veya stad inşaatında firmanın sahibi Beşiktaşlı diye 700 milyon tl sini kesmeyelim demek ayni şey değil. Bonservis yasağın varsa kirayı yüksek gösterirsin, bonservis geliri elde etmek istiyorsan adamı satmış gibi gösterip maaşını ödersin, bonservis geliri göstermek için iki oyuncuyu takas ederken para alışverişi de yaparsın vsvs.  Bunu büyük avrupa kulüpleri bile yapıyor. Taraftar sergenin de kapısında yattı, taraftarın her dediğini yapacaksak sosyal medyada anketle kulüp yönetelim. Bu insanlar iş bilen yöneticiler oldukları için bu görevlere talip olmalı, sorumluluğunu bilerek kendi şirketlerini yönetir gibi yönetmeliler, olmayan da bedeli neyse ödeyecek, her kim olursa olsun.
ben zaten o 700 milyon tl yi hiç anlamadım. stad kaç para ki 700 milyonmüzeye harcammış olsun. 700 bin olsa nayse. sorgusuz sualsiz gerçekmiş gibi  kabul ediyor taraftar da.

Çevrimdışı can1903

KPMG dünyada sayılı 3 firmadan biridir o raporu da beğenmeyen inanmayanlar olabilir neyse problem yok.

Yıldırım Demirören verdiği zararı karşılayacağını taahhüt etmiş. Bak diğer başkan da zarar varsa misliyle ödiycem diyo. Diğer başkan da çıkıp desin ben 1 liralık hata yaptıysam 10 katını öderim sorun kalksın ortadan.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Talisca1903

ANÇ başkanın iyi niyetinden şüphem yok ama yönetim kurulu çok vasıfsız ne deseler yapamıyorlar Beşiktaş yenildiği akşamı müzik resim sergisi paylaşacak kadar taraftardan uzaklar. Adı sanı duyulmamış Portekiz hocasına rezil ettiler bizi arabadan açıkladığın hocayı İstanbul’a indireceksin
Kim ne derse desin FO dönemi Beşiktaş için en başarılı 2. Başkanlık dönemidir.Renklilerin ayarını bozmuş Beşiktaş büyüklüğünü va korkusunu kafalarına kazımıştır

Suçları varsa halledilir ama yok intikam hırsıyla yapılıyorsa bazı şeyler çok ayıp ediliyor
Ben ANÇ başkanın yerinde olsam şu yanındaki yöneticileri hemen değiştiririm FO ilk iş bunları yollamıştı klüpten

Çevrimiçi murat

KPMG dünyada sayılı 3 firmadan biridir o raporu da beğenmeyen inanmayanlar olabilir neyse problem yok.

Yıldırım Demirören verdiği zararı karşılayacağını taahhüt etmiş. Bak diğer başkan da zarar varsa misliyle ödiycem diyo. Diğer başkan da çıkıp desin ben 1 liralık hata yaptıysam 10 katını öderim sorun kalksın ortadan.
700 milyonun gerçek olduğuna inanıyormusun? 

Çevrimiçi murat

ANÇ başkanın iyi niyetinden şüphem yok ama yönetim kurulu çok vasıfsız ne deseler yapamıyorlar Beşiktaş yenildiği akşamı müzik resim sergisi paylaşacak kadar taraftardan uzaklar. Adı sanı duyulmamış Portekiz hocasına rezil ettiler bizi arabadan açıkladığın hocayı İstanbul’a indireceksin
Kim ne derse desin FO dönemi Beşiktaş için en başarılı 2. Başkanlık dönemidir.Renklilerin ayarını bozmuş Beşiktaş büyüklüğünü va korkusunu kafalarına kazımıştır

Suçları varsa halledilir ama yok intikam hırsıyla yapılıyorsa bazı şeyler çok ayıp ediliyor
Ben ANÇ başkanın yerinde olsam şu yanındaki yöneticileri hemen değiştiririm FO ilk iş bunları yollamıştı klüpten
asıl sorunda buydu bence fikret orman yönetiminin güçlü tarafı anç ve ekibiydi. fikret orman güç zehirlenmesi yaşadı ve bu kesimi postaladı ondan sonra işler tersine döndü. adamı hırsız yaptılar.

Çevrimdışı mrred

Aras özbiliz olayında babasıyla ile ilgili iddialar cok vahim. Fikret Orman gözümden iyice düştü yazıklar olsun. Babası raporda acik acik her seyi anlatmis imza parasi adi altinda verilen para oyuncuya degil yoneticilere gitmis. Tam bir kepazelik.
[ Son Düzenleme: 26 Aralık 2021, 16:15:36 mrred ]
The great gig in the sky

Çevrimdışı can1903

700 milyonun gerçek olduğuna inanıyormusun?
raporda müze muhabbeti 700 milyon değil 70 milyon
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı can1903

Aras özbiliz olayında babasıyla ile ilgili iddialar cok vahim. Fikret Orman gözümden iyice düştü yazıklar olsun. Babası raporda acik acik her seyi anlatmis imza parasi adi altinda verilen para oyuncuya degil yoneticilere gitmis. Tam bir kepazelik.
Mertcan Çam falan da cabası.

Çevrimiçi murat

https://twitter.com/_BESIKTAS_FR/status/1474726589179076612?t=KT55r9zx9Cyw8jdtBacYBQ&s=09
702 milyon liralık fazla ödeme. maşallah. o dönem neden açıklamamış bu değerli beşiktaşlı abimiz.
[ Son Düzenleme: 26 Aralık 2021, 18:29:33 murat ]

Çevrimiçi Necmi

ffpnin etrafından dolanmanın böyle bir şey olmadığı çok açık. Vodafone Arena stad müdürünün açıklamasını da gördük. Bunlar hep iddialar tabi, raporda da aleyhte yazılanlar var. Mahkemeye gidilsin, neyse öğrenilsin. Aklamaya gerek yok, ortada kulübün borcunun yuzde 30 undan fazlasını karşılayacak bir para eksik. Bu dönemde de taraftardan bir şey gizleniyorsa bunlardan sonra gelen de onları ortaya çıkarır ibra etmezler, bu mekanizma bunun için var. Başkan kendisi de benim zararım varsa ben kendim öderim dedi, bundan sonra kim varsa aynısını yapacak bu kültürü oluşturmak zorundayız. YD de ne kadar zarara uğrattıysa ona da ödetelim, FO geldi YD ile ilgili tek bir şey yapmadı, ANÇ yapacağım dedi ve yaptı, bundan sonrası mahkemeye bakar.
ffpden dolanmak böyle birşey usulsüz birşeyi usulüne uygun nasıl yapacaksın stad müdürü dediğin adam görevinden neden alındı o günkü mesajlarıma bakarsanız görevden alınmadan 15 gün önce görevden alınmalı yazdığımı okursun mesajlarım stad başlığında duruyor
2.5 yıldır sıkıldım artık bunlardan 720 m tl fazla para ödemişiz biz müzeyi kaça yaptırdık fazlası buysa o zamanki kurla bu para 200 m dolar civarı ediyor biz çatıyı otuz m dolara yaptırdık yanlış hatırlamıyorsam şimdi o stad müdürünün lafına inanalımmı kaça yaptırdık müzeyi 500 m dolaramı ne dediğini bilmeyen birinin sözüne itibarmı edelim neden görevinden alındı onuda açıklasın bilelim o zaman bu işler öyle ortada sallamakla olmaz 2.5 yıldır her tür suçlama var ama tek bir icraat yok mahkemeye gitsinler görelim gerçekleri ama böyle giderse yine taraftar gider mahkemeye

Çevrimiçi Necmi

Şu anda bile stadda çalışan şirketlere borcumuz var çebi açıklamalı staddan kalan demir satışından çebiye ne kadar borçluyuz istifa ettiğinde hiç alacağı yoktu diye biliyorum o zamanlar istifa etmeden önce beşiktaşın nakitlerine el koyup alacaklarını tahsil etti diye dedikodu vardı hatta fo söylemişdi sanırım yanlış hatırlamıyorsam hakkıdır kafım yok öyleyse eğer kendi alacaklarını tahsil edebilecek yetkisi varsa o zaman çıkıp beni toplantılara almıyorlardı yetkimi kullanamadım demesi be kadar inandırıcı oluyor mahkemeye gidilmeli ve getçekler öğrenilmeli başka türlü herşey cadı kazanı gibi olur ikibuçuk yıldır yapılan sadece ego tatmini hiç icraat yok çocuk kandırıyorlar madem bu kadar kötüydü 2,5 yıldır neyi bekliyoruz 6,5 yıl içinde olduğunuz bir oluşumda suçu tesbit etmek ikibuçuk yılınızımı aldı hadi diyelim anca şimdi öğrenebildiniz raporlar geç geldi kabul ediyorum ama iki buçuk yıldır kimi neden suçladınız o zaman

Çevrimiçi murat

ruizi bedavaya elden kaçırıp tazminat ödedik üstüne ve yanlış bilmiyorsam ibra edilmiş oldu.nasıl ibra edersiniz?

Çevrimiçi sefaköykartali

ffpden dolanmak böyle birşey usulsüz birşeyi usulüne uygun nasıl yapacaksın stad müdürü dediğin adam görevinden neden alındı o günkü mesajlarıma bakarsanız görevden alınmadan 15 gün önce görevden alınmalı yazdığımı okursun mesajlarım stad başlığında duruyor
2.5 yıldır sıkıldım artık bunlardan 720 m tl fazla para ödemişiz biz müzeyi kaça yaptırdık fazlası buysa o zamanki kurla bu para 200 m dolar civarı ediyor biz çatıyı otuz m dolara yaptırdık yanlış hatırlamıyorsam şimdi o stad müdürünün lafına inanalımmı kaça yaptırdık müzeyi 500 m dolaramı ne dediğini bilmeyen birinin sözüne itibarmı edelim neden görevinden alındı onuda açıklasın bilelim o zaman bu işler öyle ortada sallamakla olmaz 2.5 yıldır her tür suçlama var ama tek bir icraat yok mahkemeye gitsinler görelim gerçekleri ama böyle giderse yine taraftar gider mahkemeye
ffpnin etrafından nasıl dolanacagini yukarıda yazdık. Maasini odersin bonservis geliri elde etmek için bonservisli yollarsin, kiralarsin kira geliri almış gibi gosterirsin vs. Gidip aras ozbiliz, mertcan çam olayları gibi hırsızlıklar yapmanın ffpyle bi alakası yok. Kim Beşiktaşı zarara uğrattıysa çıksın parasını versin dedik bu çok açık. Müze mevzusu da belki telaffuz hatasıdır, belki bir artniyet vardır 700 milyon tl çok büyük bir para ama neyse araştırılsın çıksın diyoruz. Sallamakla olmadığı için adamlar gelir gelmez raporu hazırlamaya başladılar.  Açıklanmasın diye kırk takla attılar ama sonunda açıklandı. Bu saatten sonrası mahkemelik ona yargı karar verir. Benim hakkımda bir suçlama hazırlansa kendim de hazırlanmasını ister ne var ne yokmuş görmek isterim, ne yaptığımı bilmeden suçlanmaktan kat kat daha iyidir. Rapor için çalışmaya başladıklarından beri FO ve avanelerinde bir korku seziyorum. YD, FO, ANÇ hic farketmez kim zarara ugrattiysa, kim illegal bir fayda sağladıysa kuruşu kuruşuna geri ödemeli ve bunu talep etmek her Beşiktaşlının onurlu bir davranışı olmalıdır. Anç uğrattıysa anç ödesin bizi isimler alakadar etmiyor ama adam benim bi zararım varsa ben de cebimden ödeyeceğim diyen adam da duruşundan ötürü saygıyı hakeder.

Çevrimiçi Necmi

ffpnin etrafından nasıl dolanacagini yukarıda yazdık. Maasini odersin bonservis geliri elde etmek için bonservisli yollarsin, kiralarsin kira geliri almış gibi gosterirsin vs. Gidip aras ozbiliz, mertcan çam olayları gibi hırsızlıklar yapmanın ffpyle bi alakası yok. Kim Beşiktaşı zarara uğrattıysa çıksın parasını versin dedik bu çok açık. Müze mevzusu da belki telaffuz hatasıdır, belki bir artniyet vardır 700 milyon tl çok büyük bir para ama neyse araştırılsın çıksın diyoruz. Sallamakla olmadığı için adamlar gelir gelmez raporu hazırlamaya başladılar.  Açıklanmasın diye kırk takla attılar ama sonunda açıklandı. Bu saatten sonrası mahkemelik ona yargı karar verir. Benim hakkımda bir suçlama hazırlansa kendim de hazırlanmasını ister ne var ne yokmuş görmek isterim, ne yaptığımı bilmeden suçlanmaktan kat kat daha iyidir. Rapor için çalışmaya başladıklarından beri FO ve avanelerinde bir korku seziyorum. YD, FO, ANÇ hic farketmez kim zarara ugrattiysa, kim illegal bir fayda sağladıysa kuruşu kuruşuna geri ödemeli ve bunu talep etmek her Beşiktaşlının onurlu bir davranışı olmalıdır. Anç uğrattıysa anç ödesin bizi isimler alakadar etmiyor ama adam benim bi zararım varsa ben de cebimden ödeyeceğim diyen adam da duruşundan ötürü saygıyı hakeder.
aynen öyle kim beşiktaşa zarar verdiyse kim buna göz yumduysa bedelini ödesin ama bu hukuken tesbit edilmeden yargı dağıtmakta beşiktaşlıya yakışmaz verilir yargıya çıkar herşey ortaya ondan sonra bunun hakkında fikrimizi söyleriz ama 6,5 yıl ikinci başkan ve icra kurulu başkanı olup bu yapılanlardan habersiz olmak mantıklımı zarara uğratana göz yummakda zarar vermek değilmi
Bu ülkede kandırılmak moda oldu sanırım benim düşüncem yaptıysa suçludur ama sadece fo değil bütün yönetim suçludur denetleme kurulu yokmu onlarda suçludur benden bir zarar çıkarsa zararı karşılarım demekle olmuyor ortada bir tencere var boş ama ben bir kaşık aldım desen ne olur yada hiç almadım desen ne olur o tencere kaşıklanıp bitirilirken oturup izledin durun demedin bir yıl yönetimde olsa hiç sözüm olmaz ama 6,5 yıl kaldı benim anç nin dürüstlüğünden şüphem yok ama dürüst olmak yeterlimi ben dürüstüm ama haksızlık olduğunda kafamı çeviriyorum denebilirmi
Neyse mahkemeye gitsinler sonuçları görelim şimdi konuşmak gereksiz

Çevrimiçi Necmi

oda 20 m dolar eder üstelik fazla verilen müzeyi kaça yaptık 50 m dolaramı gerçekten inandırıcı bulamıyorum kimse 20 m doları fazladan yazamaz kimsede ödensin diyemez çatı yanlış bilmiyorsam 30 m dolar tutmuştu

Çevrimiçi sozkul

aynen öyle kim beşiktaşa zarar verdiyse kim buna göz yumduysa bedelini ödesin ama bu hukuken tesbit edilmeden yargı dağıtmakta beşiktaşlıya yakışmaz verilir yargıya çıkar herşey ortaya ondan sonra bunun hakkında fikrimizi söyleriz ama 6,5 yıl ikinci başkan ve icra kurulu başkanı olup bu yapılanlardan habersiz olmak mantıklımı zarara uğratana göz yummakda zarar vermek değilmi
Bu ülkede kandırılmak moda oldu sanırım benim düşüncem yaptıysa suçludur ama sadece fo değil bütün yönetim suçludur denetleme kurulu yokmu onlarda suçludur benden bir zarar çıkarsa zararı karşılarım demekle olmuyor ortada bir tencere var boş ama ben bir kaşık aldım desen ne olur yada hiç almadım desen ne olur o tencere kaşıklanıp bitirilirken oturup izledin durun demedin bir yıl yönetimde olsa hiç sözüm olmaz ama 6,5 yıl kaldı benim anç nin dürüstlüğünden şüphem yok ama dürüst olmak yeterlimi ben dürüstüm ama haksızlık olduğunda kafamı çeviriyorum denebilirmi
Neyse mahkemeye gitsinler sonuçları görelim şimdi konuşmak gereksiz

Ama sen Beşiktaş’ta başkanlık sistemi var herşeyin sorumlusu başkandır derdin eskiden?
Başkan akçeli işlere çoğunluk kendi karar vermiş.

Çevrimiçi Necmi

Ama sen Beşiktaş’ta başkanlık sistemi var herşeyin sorumlusu başkandır derdin eskiden?
Başkan akçeli işlere çoğunluk kendi karar vermiş.
evet başkanlık sistemi budur ama yanlış yapmasını önleyecek denetleme kuruluda vardır icra kurulu vardır yaptığı yanlışlara gözlerini kapatırlarsa onun kadar suçlu olurlar varsa bir problem başkan olarak birinci derecede sorumluluğu üstlenecek ama bu diğerlerini masum yapmıyor

Çevrimiçi yaço58

bir rapor hazırlanıyor 2009-2019 arasını kapsayan diye ve 100 milyon euro gibi bir rakam ortalıkta yok deniyor eyvallah beşiktaşın hakkını yiyenden sonuna kadar çıksın ancak bu zararı tek başına fo vermiş gibi neden gösteriliyor detaylı açıklansın yıl yıl edilen zararlar kimin zamanı ne zarar var ve şunuda belirtmek isterim eğer çalındıysa o zaman taraftarın paralarına sahip çıkamayan çalmaya göz yuman dönemin 2. başkanı ve o yönetimde görev alanların hepside şüpheli değilmidir istifa etmeleri en etik olandır yok zarar varsa karşılarım söylemi şovdan ibarettir hakkımızı o zaman yedirdiyseniz şimdi de aynısı olmayacak mı 1 sene değil 2 sene değil 6 sene beraber çalıştı başkan fo ile ve ne gariptir ki kulübü batıran ydye kimse yüklenemiyor tek bir kötü laf dahi edemiyor hatta başkanımız bizzat Yıldırım Demirören’in verdiği zararların karşılanacağından da emin olun.diyor ne zararını karşılayacak yd ben o zamanlar 2009 ortaokuldaydım tek beşiktaşlı bendim sınıfta diğerleri gs yada fbliydi hep üzülmedik mi üzüldük içimiz gitti kötü gidişlerde o çocuk aklımızla marka değeri falan kalmamıştı zaten peki bu zararları nasıl karşılayacak yd sormak istiyorum başkanımıza maalesef fo ile kişisel hesaplaşma yaşayacağız diye saçma sapan bir yola girdiler eğer bu kadar para buhar olup uçtuysa tüm yönetim suçludur sanki fo tek başına aldı verdi çaldı kafasına göre at koşturdu algısı yapılıyor ben miydim ya 2.başkan yada yönetimde bizler mi vardık koruyamadık paraları göz yumduk en basit tabiriyle hadi yd ile de hesaplaşın kürsüde ona da atıp tutun bu adam bizi uçuruma sürüklemedi mi fedada 2. başkan kimdi kulubun durumu ne haldeydi ben mi o duruma soktum yd sokmadımı her haltı fo yedi gibi nasıl bir akıl tutulması yaşanır bugunden itibaren Yönetim gitsin﹗ etmelidir başkanlık makamına yakıştıramıyorum öyle bir rapor hazırlarsın ki yıl yıl nerede ne alınmış ne verilmiş ve bu işler dönerken sen ne yaptın herşeyi anlatırsın çünkü sende şüpheli sıfatındasın sayın başkan bu saatten sonra çünkü o dönem bizler değil sizler yönetimdeydiniz 6 sene beraber yürüdünüz madem çalıyordu ve bunu görüp ayrıldınız o zaman ayrılır ayrılmaz neden konuşmadınız açıklamadınız bunların cevaplarını umarım kendiniz verirsiniz

Çevrimiçi sefaköykartali

https://twitter.com/dedikodubjk/status/1475078440802037760?t=oW_hBIAfWZlJ0pDsmBcxXg&s=19

Açıklama gerçek mi bilmiyorum ama umarım nedir ne değildir taraftara net bir şekilde açıklama yapılır.

Çevrimdışı can1903

https://twitter.com/dedikodubjk/status/1475078440802037760?t=oW_hBIAfWZlJ0pDsmBcxXg&s=19

Açıklama gerçek mi bilmiyorum ama umarım nedir ne değildir taraftara net bir şekilde açıklama yapılır.
açıklama gerçek.

Çevrimdışı tuncaboylu

açıklama gerçek.
Demirören tüm zararını karşılamak için 80 milyon Euro mu verdi kulübe, KAP bildiriminde neden yok bu bilgi?

Çevrimdışı tuncaboylu

Mertcan Çam falan da cabası.
Mertcan Çam, Trabzonspor Özer Hurmacı'yı Fenerbahçe'ye satmasın diye zarar tazminiydi işte.

Aziz Yıldırım ve ekibiyle böyle mücadele ederdin ancak

Çevrimdışı tuncaboylu

ruizi bedavaya elden kaçırıp tazminat ödedik üstüne ve yanlış bilmiyorsam ibra edilmiş oldu.nasıl ibra edersiniz?
2 sene sonra başkanlığı bırakınca ihraç davası açılır, yordam bu.

Çevrimiçi yaço58

Demirören tüm zararını karşılamak için 80 milyon Euro mu verdi kulübe, KAP bildiriminde neden yok bu bilgi?
Adam 80 m verince zarari karşılamış mi oluyormuş verdiği o kadar zarar ne olacak paran varsa zararda vermiş olmuyorsun o da güzel fo ihraç isteniyor ydye gelince herkes sus pus bu mu adalet saçma sapan şeyler dönüyor kulupte

Etiketler: