Beşiktaş Futbol Takımı 2021/22 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2021/22 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2021/22 Sezonu Beşiktaş'ın 2021/22 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2021/22 Sezonu  [Okunma sayısı 538658 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2021/22 Sezonu

Çevrimdışı Gökhan Kurt

102 Milyon Euro mu?

Haram, zıkkım olsun şeref yoksunları.

Kim Beşiktaş'ın bir kuruşunu yediyse yedi sülalesinden çıksın.

Çevrimdışı levitate

ultrason cihazı çalmak nedir ya
bipbipbupbup

Çevrimdışı can1903

Beşiktaşın tarihine, kültürüne, camiaya saygısı olan her kongre üyesini yarın bekliyoruz!
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı levitate

5.5 milyon euro değerinde bileti beleşe vermişler
[ Son Düzenleme: 25 Aralık 2021, 13:12:46 levitate ]
bipbipbupbup

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı kahyaoglueren

Ben bu rapor olaylarında şunu anlamadim. 102 milyon euroluk bir kısım var. 2012 sonrasina düşen kısmi 14 milyon euro sadece.

Neden sadece Fikret Ormana yükleniliyor ? Neden bu algı oluştu ?

Ben bunu anlamıyorum. Bir tık geçmiş intikami alınıyor gibi geliyor bana.

Çevrimdışı tuncaboylu

Ben bu rapor olaylarında şunu anlamadim. 102 milyon euroluk bir kısım var. 2012 sonrasina düşen kısmi 14 milyon euro sadece.

Çünkü elinde televizyon kanalları ve gazeteler, arkasında da malum şahıs olan Demirören'e yüklenmeye yürekleri yemiyor da ondan.

İstisnai durum dedikleri de, oyuncu menajerine fazla para verilmiş, oyuncuya sadakat primi verilmiş vs.

Sen Adriano gibi adamı açıktan para vermeden bonservissiz nasıl alacaksın başka türlü?

Ya da sözleşmesinin bitmesine 6 ay kalan Babel'e para vermeden bonservisle nasıl satacaksın?

Gerisi de, ultrason cihazı hentbolcuya para gibi toplamda 300-400 bin Euro'luk devede kulak olmayacak şeyler.
[ Son Düzenleme: 25 Aralık 2021, 23:52:41 tuncaboylu ]

Çevrimiçi sefaköykartali

Çünkü elinde televizyon kanalları ve gazeteler, arkasında da malum şahıs olan Demirören'e yüklenmeye yürekleri yemiyor da ondan.

İstisnai durum dedikleri de, oyuncu menajerine fazla para verilmiş, oyuncuya sadakat primi verilmiş vs.

Sen Adriano gibi adamı açıktan para vermeden bonservissiz nasıl alacaksın başka türlü?

Ya da sözleşmesinin bitmesine 6 ay kalan Babel'e para vermeden bonservisle nasıl satacaksın?

Gerisi de, ultrason cihazı hentbolcuya para gibi toplamda 300-400 bin Euro'luk devede kulak olmayacak şeyler.
Ee Adrianoya açıktan para verdin diye yine haklı olmuyorsun ki. Usulsüz iş yapmanın bir bahanesi yoktur. Sonuçta bu süreçte 102 milyon euroluk kulüp zarara uğratılmış, Cenk i sattığımız sezon bile zarar açıkladık, demek ki taraftardan bazı şeyler gizlenmiş. Çıkıp deseydi ANÇ gibi benim de bu zararda bi payım varsa karşılayacağım, neyse ortaya çıksın diye ne diye kıvırdı evirdi çevirdi. Ayrıca o dönem raporu mahkemeye gidince YD de mahkemelik olacak zaten. İkisini birbirinden ayırıp birini dava edip diğerini dava etmemek hukuken de mümkün değildir diye düşünüyorum.

Çevrimdışı can1903

Arkadaşlar raporu iyice okuyun öyle yorumlayın, bu kadar meşrulaştırmak olmaz yahu.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Erman1903

Arkadaşlar raporu iyice okuyun öyle yorumlayın, bu kadar meşrulaştırmak olmaz yahu.

Senelerdir mali açıdan kötü yönetiliyoruz, camia bunu kendisi istedi. Kafasına göre at koşturan birileri genelde olmuştur. F.O son döneminde bu iş baya zirve yaptı. Profesyonel yönetilmiyoruz, harcamaların büyük kısmıyla ilgili sorulara öyle tercih edilmeleri dışında cevap alınamayacak. Bu yönetimde onu çok görmüyoruz ama eldeki değerleri yönetmede ortalamanın çok altındalar, satış yapamıyorsun kaybedilen oyuncular, geri dönüşü olmayacak transfer planlaması. Atik değiliz, her fırsatta bekleme moduna geçmek ister bir halimiz var. Kulübü bir futbol aklının ürünü diyebileceğimiz yapı içinde göremiyoruz.

F.O döneminde bu işler mükemmel değildi ama son dönemi hariç tutarsak daha iyiydi - bir marka değeri oluşturulmuştu. Kontrolü kaybetmesi Orman'ın sert düşüşüne sebep oldu. Eğer sonuç alacaklarına inanıyorlarsa açsınlar dava, lakin bir spor kulübünün öncelikle sportif anlamda iyi yönetilmesi gerekiyor, o tarafta ciddi iş yükü var sonra zaman kalmadı olmasın.
[ Son Düzenleme: 26 Aralık 2021, 04:24:23 Erman1903 ]

Çevrimiçi Necmi

geldiklerinden beri yaptıkları bu zaten geçen sene şampiyonluk yoluna girince seslerini kestiler şimdi yine başladılar önden raporu sızdırmak daha kimse ne olduğunu anlamadan hırsız damgası yapıştırmak bakıyorum kötü yönetme var o bile tartışılır yok çine kampa gitmişik para harcanmış peki kötü yönetimmi bu o sayede çine gönderdiğimiz oyunculardan ne kazanmışız gelir elde ediyorsan bir maliyeti vardır oyunculara açıktan para sürekli veriliyor vermiyeceğim dersen iki senede tek oyuncu satamazsın üstünede tazminat ödersin sergene tazminat ödenmedimi mesela ve yaygara kopartılan dönemde ikinci başkan ve icra kurulu başkanı kimdi bu kötü yönetimi tek başına fo mu yaptı bugün kötü olarak gösterilen çin kampı için çebi ne demişti o zaman överken şimdi kötülüyor
Kimse görmüyormu fo nun 7 yılda yaptığı borçtan daha fazlası şu iki yılda yapıldı oyuncu satılmadığı gibide eldeki iyi oyuncular ya küstürülüp tazminat ödeyerek gönderiliyor yada beleş gidiyor
Beşiktaş şu duruma düştüğü için üzülüyorum beşiktaş için değil kendi kişisel egolarını tatmin için haraket eden bir yönetim var
Beşiktaşın tek kuruşuna bile zarar geliyorsa bunun hesabı sorulmalı ama sorma yolu bu değil avrupada kamp yapmak çinde yapmaktan dahamı ucuz zaten bildiğim iki günlük ziyaretti mahkemeye gitsen ne diyecekler beşiktaşın kamp yapmasında suçmu bulacaklar yada ulturasan kayboldu diye fo mu suçlanacak

Çevrimiçi Necmi

Senelerdir mali açıdan kötü yönetiliyoruz, camia bunu kendisi istedi. Kafasına göre at koşturan birileri genelde olmuştur. F.O son döneminde bu iş baya zirve yaptı. Profesyonel yönetilmiyoruz, harcamaların büyük kısmıyla ilgili sorulara öyle tercih edilmeleri dışında cevap alınamayacak. Bu yönetimde onu çok görmüyoruz ama eldeki değerleri yönetmede ortalamanın çok altındalar, satış yapamıyorsun kaybedilen oyuncular, geri dönüşü olmayacak transfer planlaması. Atik değiliz, her fırsatta bekleme moduna geçmek ister bir halimiz var. Kulübü bir futbol aklının ürünü diyebileceğimiz yapı içinde göremiyoruz.

F.O döneminde bu işler mükemmel değildi ama son dönemi hariç tutarsak daha iyiydi - bir marka değeri oluşturulmuştu. Kontrolü kaybetmesi Orman'ın sert düşüşüne sebep oldu. Eğer sonuç alacaklarına inanıyorlarsa açsınlar dava, lakin bir spor kulübünün öncelikle sportif anlamda iyi yönetilmesi gerekiyor, o tarafta ciddi iş yükü var sonra zaman kalmadı olmasın.
bu yönetimde neyi görmüyoruz öyle istedikleri için gönderdikleri oyunculara avcıya ne kadar tazminat ödedik sergene ne kadar ödeyeceğiz öyle istedikleri için ödediğimiz o kadar çok milyon varki daha iki yılda beş yıl daha kaldınlarda görelim bakalım
Doğrular yanlışlar yapıldı fo da yaptı çebide yapıyor ama düşünün bundan dokuz sene önce kaç beşiktaşlı çocuk tanıyordunuz şimdiki çocukların çoğu beşiktaşlı yıllardır üçüncü büyük kafını duydunuzmu büyüklüğümüz bile sorgulanıyordu sadece iki şampiyonluk kazanmadık her sezonun başında şampiyon olmaya inanmış taraftar kazandık kimse farkında değil yada unuttu ama beşiktaş küllerinden yeniden doğdu taraftar 17 puan gerideyken nasıl şampiyon oluruzun hesabını yapıyor işde bunu kazandık mali olarak kötü olabiliriz varsa sorumlusu hesabını vermeli ama fo linç edilecek birşey yapmadı beşiktaş adına ihanet etmedi bizi küçültmedi tersine beşiktaşın büyüklüğünü önce bizim camiaya sonrada herkesin kafasına kazıdı ben taraftar olarak değerlendirmemi öncelikle sportif pencereden bakarak yaparım yd den nefret etmemin nedeni borç falan değil beşiktaşı ezmesi küçültmesi yüzünden ülkenin en büyük en köklü takımının büyüklüğünü sorgulatır hale getirmişdi
Taraftar renklilere benzemeye başladı anlık yaşıyorlar vefa bitti geçen sene şampiyonluğu getiren en önemli isimlerden biri olan vidaya şimdi yapılanlar ortada iki maç kötü oynasa ghezzalde aynı akibete uğrayacak bugün kahran ilan edilen yarın linç yiyor geçen sene sergen hoca değil dediğimde kıyamet kopuyordu o gün kıyamet koparanlar şimdi linç ediyor dengemiz yok bizim vefamız yok eleştirmeyide bilmiyoruz övmeyide bilmiyoruz tabi birde larin vakası var onun yüzünden fo az linç yememişdi atibadada linç yedi hep bardağın boş tarafına bakıyoruz birilerini sorgulamadan önce bence kendimizi sorgulamamız lazım her zaman herkes herşeyin en iyisini yapamaz iyi yaptıkları olur körü yaptıkları olur terazi nerede duruyor ona bakmak lazım tabi bakmakta önemli değil baktığınıda görmen lazım

Çevrimdışı Erman1903

bu yönetimde neyi görmüyoruz öyle istedikleri için gönderdikleri oyunculara avcıya ne kadar tazminat ödedik sergene ne kadar ödeyeceğiz öyle istedikleri için ödediğimiz o kadar çok milyon varki daha iki yılda beş yıl daha kaldınlarda görelim bakalım
Doğrular yanlışlar yapıldı fo da yaptı çebide yapıyor ama düşünün bundan dokuz sene önce kaç beşiktaşlı çocuk tanıyordunuz şimdiki çocukların çoğu beşiktaşlı yıllardır üçüncü büyük kafını duydunuzmu büyüklüğümüz bile sorgulanıyordu sadece iki şampiyonluk kazanmadık her sezonun başında şampiyon olmaya inanmış taraftar kazandık kimse farkında değil yada unuttu ama beşiktaş küllerinden yeniden doğdu taraftar 17 puan gerideyken nasıl şampiyon oluruzun hesabını yapıyor işde bunu kazandık mali olarak kötü olabiliriz varsa sorumlusu hesabını vermeli ama fo linç edilecek birşey yapmadı beşiktaş adına ihanet etmedi bizi küçültmedi tersine beşiktaşın büyüklüğünü önce bizim camiaya sonrada herkesin kafasına kazıdı ben taraftar olarak değerlendirmemi öncelikle sportif pencereden bakarak yaparım yd den nefret etmemin nedeni borç falan değil beşiktaşı ezmesi küçültmesi yüzünden ülkenin en büyük en köklü takımının büyüklüğünü sorgulatır hale getirmişdi
Taraftar renklilere benzemeye başladı anlık yaşıyorlar vefa bitti geçen sene şampiyonluğu getiren en önemli isimlerden biri olan vidaya şimdi yapılanlar ortada iki maç kötü oynasa ghezzalde aynı akibete uğrayacak bugün kahran ilan edilen yarın linç yiyor geçen sene sergen hoca değil dediğimde kıyamet kopuyordu o gün kıyamet koparanlar şimdi linç ediyor dengemiz yok bizim vefamız yok eleştirmeyide bilmiyoruz övmeyide bilmiyoruz tabi birde larin vakası var onun yüzünden fo az linç yememişdi atibadada linç yedi hep bardağın boş tarafına bakıyoruz birilerini sorgulamadan önce bence kendimizi sorgulamamız lazım her zaman herkes herşeyin en iyisini yapamaz iyi yaptıkları olur körü yaptıkları olur terazi nerede duruyor ona bakmak lazım tabi bakmakta önemli değil baktığınıda görmen lazım

Orman son döneminde güç zehirlenmesi yaşayıp kontrolü kaybetmese efsane başkan olarak anılabilirdi. Son döneminde kulübün kanı çok emildi bu yönetimde öyle bir durum görmüyorum daha çok yönetim zafiyeti söz konusu. Rüzgara kapılıp gitme durumu. Avcı'nın tazminatı için yapılabilecek bir şey yok, Sergen'inki için yazdan önlem almak gerekiyordu. Camia istedi orası ayrı ama yönetimin eline fırsat geçmişti, kullanamadılar. Sabit bir plan yok, oyuncuları da mesela Sergen aldırdı ama iş her zaman baştakilere bağlanır - akıl koyup kendileri yapacak veya ipleri teslim ettirmeyeceklerdi. Ruiz'in tazminatı, Larin, şimdi Güven vb bunları zaten hep konuşuyoruz - başka sayılacak şeyler de var.

Vida 3,5M alan bir oyuncu ve epeydir iyi oynamıyor. Sözleşmesi bitiyor ve bence yenilenmemeli, sahada iyi değilse de ısrar etmenin manası yok. Geçen sezon Welinton ondan da iyiydi ama esamesi okunmuyor şimdi. Vida'ya haksızlık yapıldığını düşünmüyorum her maç 11 zaten, geçen maçtada tribünler golden sonra tezaruhat yapıyordu. Geçen sezon hariç kendisini bir stoper olarak hiç tutmadım.

Sergen teknik açıdan zayıf biri, pratik ve sosyal zekasıyla iş yapabilir. Bana göre bir daha da zor, ağır çakıldı o motivasyonu kendinde bulması pek kolay değil- bence Rıdvan gibi TV'ye geçmeli. Avcıyla gereksiz detaya boğulan ve robota bağlayan takımın toparlaması için ideal profildi. Böyle olduğu için kazandı, taktik deha veya motivasyon ustası vb olduğu için değil. O kadroda 1 dakikada izleyip seçtiği Ghezzal'dan daha fazla katkı verecek oyuncuyu zor bulursun mesela, bir tane bile yaratıcı oyuncu yok tüm etinden sütünden faydalanıyorsun. Aslında öyle 1 adama bağlı oyun olmaz Allah yardım ediyor da eksik gedik kısıtlı bir planlamada doğruyu bulduruyor. Sergen'in tek başına bir şey kazandığı yok ama onsuz 2 kupanın bence mümkünatı yoktu.

İlerleyen dönemlerde bu yönetim de yaptıklarından çok yapmadıklarıyla konuşulacak belki de bilmiyoruz, yaşayıp göreceğiz artık.
[ Son Düzenleme: 26 Aralık 2021, 06:56:11 Erman1903 ]

Çevrimdışı tuncaboylu

Ee Adrianoya açıktan para verdin diye yine haklı olmuyorsun ki. Usulsüz iş yapmanın bir bahanesi yoktur. Sonuçta bu süreçte 102 milyon euroluk kulüp zarara uğratılmış, Cenk i sattığımız sezon bile zarar açıkladık, demek ki taraftardan bazı şeyler gizlenmiş. Çıkıp deseydi ANÇ gibi benim de bu zararda bi payım varsa karşılayacağım, neyse ortaya çıksın diye ne diye kıvırdı evirdi çevirdi. Ayrıca o dönem raporu mahkemeye gidince YD de mahkemelik olacak zaten. İkisini birbirinden ayırıp birini dava edip diğerini dava etmemek hukuken de mümkün değildir diye düşünüyorum.

FFP'de bonservis ödeyemezken, nasıl kadro kuracaktın başka türlü?

Şimdi taraftardan bir şey gizlenmiyor mu sanıyorsunuz, hangi oyuncunun kaç milyon Euro maaş aldığını açıkladılar mı geldiklerinden beri?

Çevrimdışı kahyaoglueren

Meşrulaştırmak diye bir şey yok. Tabi ki incelensin. Ancak tek suçluymuş gibi gösterilmesi normal değil. 2012 sonrası 14 milyon var. Büyük kısım öncesinde ancak kimse YD'den bahsetmiyor.

Çevrimiçi murat

Şimdi taraftardan bir şey gizlenmiyor mu sanıyorsunuz, hangi oyuncunun kaç milyon Euro maaş aldığını açıkladılar mı geldiklerinden beri?
o dönem rakipler yapıyor sizde yapın kuralların arkasından dolanın vs deniyordu. şimdi yaptıkları için tu kaka ediliyorlar. varsa hırsızlık üstüne gidilsin tabi ama insanları hırsız diye bu kadar kolay suçlayamazsınız. taraftar her zaman kendini sıyırıyor. zaman gelecek çebi içinde aynı şeyler yapılacak. bu zararlar edilirken neredeydi bu yönetimdekiler,  divan kurulu üyeleri,  denettim kurulu. çamur at izi kalsın birdevşindi kvkk diye bir garabet  arkasına saklanıyor gerçekler.

Çevrimiçi sefaköykartali

ffpnin etrafından dolanmanın böyle bir şey olmadığı çok açık. Vodafone Arena stad müdürünün açıklamasını da gördük. Bunlar hep iddialar tabi, raporda da aleyhte yazılanlar var. Mahkemeye gidilsin, neyse öğrenilsin. Aklamaya gerek yok, ortada kulübün borcunun yuzde 30 undan fazlasını karşılayacak bir para eksik. Bu dönemde de taraftardan bir şey gizleniyorsa bunlardan sonra gelen de onları ortaya çıkarır ibra etmezler, bu mekanizma bunun için var. Başkan kendisi de benim zararım varsa ben kendim öderim dedi, bundan sonra kim varsa aynısını yapacak bu kültürü oluşturmak zorundayız. YD de ne kadar zarara uğrattıysa ona da ödetelim, FO geldi YD ile ilgili tek bir şey yapmadı, ANÇ yapacağım dedi ve yaptı, bundan sonrası mahkemeye bakar.

Çevrimiçi sefaköykartali

o dönem rakipler yapıyor sizde yapın kuralların arkasından dolanın vs deniyordu. şimdi yaptıkları için tu kaka ediliyorlar. varsa hırsızlık üstüne gidilsin tabi ama insanları hırsız diye bu kadar kolay suçlayamazsınız. taraftar her zaman kendini sıyırıyor. zaman gelecek çebi içinde aynı şeyler yapılacak. bu zararlar edilirken neredeydi bu yönetimdekiler,  divan kurulu üyeleri,  denettim kurulu. çamur at izi kalsın birdevşindi kvkk diye bir garabet  arkasına saklanıyor gerçekler.
FFPnin arkasından dolanmakla kişisel ilişkiler yüzünden milyonlarca dolar zarara uğratmak, veya stad inşaatında firmanın sahibi Beşiktaşlı diye 700 milyon tl sini kesmeyelim demek ayni şey değil. Bonservis yasağın varsa kirayı yüksek gösterirsin, bonservis geliri elde etmek istiyorsan adamı satmış gibi gösterip maaşını ödersin, bonservis geliri göstermek için iki oyuncuyu takas ederken para alışverişi de yaparsın vsvs.  Bunu büyük avrupa kulüpleri bile yapıyor. Taraftar sergenin de kapısında yattı, taraftarın her dediğini yapacaksak sosyal medyada anketle kulüp yönetelim. Bu insanlar iş bilen yöneticiler oldukları için bu görevlere talip olmalı, sorumluluğunu bilerek kendi şirketlerini yönetir gibi yönetmeliler, olmayan da bedeli neyse ödeyecek, her kim olursa olsun.

Etiketler: