bu yönetimde neyi görmüyoruz öyle istedikleri için gönderdikleri oyunculara avcıya ne kadar tazminat ödedik sergene ne kadar ödeyeceğiz öyle istedikleri için ödediğimiz o kadar çok milyon varki daha iki yılda beş yıl daha kaldınlarda görelim bakalım
Doğrular yanlışlar yapıldı fo da yaptı çebide yapıyor ama düşünün bundan dokuz sene önce kaç beşiktaşlı çocuk tanıyordunuz şimdiki çocukların çoğu beşiktaşlı yıllardır üçüncü büyük kafını duydunuzmu büyüklüğümüz bile sorgulanıyordu sadece iki şampiyonluk kazanmadık her sezonun başında şampiyon olmaya inanmış taraftar kazandık kimse farkında değil yada unuttu ama beşiktaş küllerinden yeniden doğdu taraftar 17 puan gerideyken nasıl şampiyon oluruzun hesabını yapıyor işde bunu kazandık mali olarak kötü olabiliriz varsa sorumlusu hesabını vermeli ama fo linç edilecek birşey yapmadı beşiktaş adına ihanet etmedi bizi küçültmedi tersine beşiktaşın büyüklüğünü önce bizim camiaya sonrada herkesin kafasına kazıdı ben taraftar olarak değerlendirmemi öncelikle sportif pencereden bakarak yaparım yd den nefret etmemin nedeni borç falan değil beşiktaşı ezmesi küçültmesi yüzünden ülkenin en büyük en köklü takımının büyüklüğünü sorgulatır hale getirmişdi
Taraftar renklilere benzemeye başladı anlık yaşıyorlar vefa bitti geçen sene şampiyonluğu getiren en önemli isimlerden biri olan vidaya şimdi yapılanlar ortada iki maç kötü oynasa ghezzalde aynı akibete uğrayacak bugün kahran ilan edilen yarın linç yiyor geçen sene sergen hoca değil dediğimde kıyamet kopuyordu o gün kıyamet koparanlar şimdi linç ediyor dengemiz yok bizim vefamız yok eleştirmeyide bilmiyoruz övmeyide bilmiyoruz tabi birde larin vakası var onun yüzünden fo az linç yememişdi atibadada linç yedi hep bardağın boş tarafına bakıyoruz birilerini sorgulamadan önce bence kendimizi sorgulamamız lazım her zaman herkes herşeyin en iyisini yapamaz iyi yaptıkları olur körü yaptıkları olur terazi nerede duruyor ona bakmak lazım tabi bakmakta önemli değil baktığınıda görmen lazım
Orman son döneminde güç zehirlenmesi yaşayıp kontrolü kaybetmese efsane başkan olarak anılabilirdi. Son döneminde kulübün kanı çok emildi bu yönetimde öyle bir durum görmüyorum daha çok yönetim zafiyeti söz konusu. Rüzgara kapılıp gitme durumu. Avcı'nın tazminatı için yapılabilecek bir şey yok, Sergen'inki için yazdan önlem almak gerekiyordu. Camia istedi orası ayrı ama yönetimin eline fırsat geçmişti, kullanamadılar. Sabit bir plan yok, oyuncuları da mesela Sergen aldırdı ama iş her zaman baştakilere bağlanır - akıl koyup kendileri yapacak veya ipleri teslim ettirmeyeceklerdi. Ruiz'in tazminatı, Larin, şimdi Güven vb bunları zaten hep konuşuyoruz - başka sayılacak şeyler de var.
Vida 3,5M alan bir oyuncu ve epeydir iyi oynamıyor. Sözleşmesi bitiyor ve bence yenilenmemeli, sahada iyi değilse de ısrar etmenin manası yok. Geçen sezon Welinton ondan da iyiydi ama esamesi okunmuyor şimdi. Vida'ya haksızlık yapıldığını düşünmüyorum her maç 11 zaten, geçen maçtada tribünler golden sonra tezaruhat yapıyordu. Geçen sezon hariç kendisini bir stoper olarak hiç tutmadım.
Sergen teknik açıdan zayıf biri, pratik ve sosyal zekasıyla iş yapabilir. Bana göre bir daha da zor, ağır çakıldı o motivasyonu kendinde bulması pek kolay değil- bence Rıdvan gibi TV'ye geçmeli. Avcıyla gereksiz detaya boğulan ve robota bağlayan takımın toparlaması için ideal profildi. Böyle olduğu için kazandı, taktik deha veya motivasyon ustası vb olduğu için değil. O kadroda 1 dakikada izleyip seçtiği Ghezzal'dan daha fazla katkı verecek oyuncuyu zor bulursun mesela, bir tane bile yaratıcı oyuncu yok tüm etinden sütünden faydalanıyorsun. Aslında öyle 1 adama bağlı oyun olmaz Allah yardım ediyor da eksik gedik kısıtlı bir planlamada doğruyu bulduruyor. Sergen'in tek başına bir şey kazandığı yok ama onsuz 2 kupanın bence mümkünatı yoktu.
İlerleyen dönemlerde bu yönetim de yaptıklarından çok yapmadıklarıyla konuşulacak belki de bilmiyoruz, yaşayıp göreceğiz artık.