Beşiktaş Futbol Takımı 2021/22 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2021/22 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2021/22 Sezonu Beşiktaş'ın 2021/22 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2021/22 Sezonu  [Okunma sayısı 539037 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2021/22 Sezonu

Çevrimiçi mayguntr

Romantikliğe gerek yok.
Önder Hocaya da, takıma da yazık olur.
Bu sene zaten kayıp, önümüzdeki seneyi de kaybederiz.
Takimin yarisinin sozlesmesi bitiyor zaten, yeni gelen hoca taktik-sistem oturtsa ne olacak.
Onder hocaya gore su an gelecek herhangi birinin hic bir fark yaratacagini dusunmuyorum. En azindan genclere firsat veriyor, Ridvan, Ersin'in yanina bir tane daha 11 oyuncusu eklesin genc yeter.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Takimin yarisinin sozlesmesi bitiyor zaten, yeni gelen hoca taktik-sistem oturtsa ne olacak.
Onder hocaya gore su an gelecek herhangi birinin hic bir fark yaratacagini dusunmuyorum. En azindan genclere firsat veriyor, Ridvan, Ersin'in yanina bir tane daha 11 oyuncusu eklesin genc yeter.

Önder Hocayı ilk topa tutacak tayfa, şu an romantik davranan tayfa.
Gerçekçi olalım gerek yok. kaldı ki adam kendisi açık açık söyledi.
Bu takımın U-19 ile bağlantısını sağlamalı ve teknik kadroda as görevde yer almalı ama daha fazlası değil.
Mutlaka yeni nesil hocalardan birini bulup yapılanmak lazım.
Bu yarım sezon çok çok kritik.

Çevrimdışı Erman1903

Bu takımın U-19 ile bağlantısını sağlamalı ve teknik kadroda as görevde yer almalı ama daha fazlası değil.

Ülke hızlı bir şekilde batıyor, yerliler arasında iyi planlama yapabilecek bir isim benim bildiğim yok, eğer 8-10 sene önce olsaydı Aybaba diyebilirdik. Bu kurlarla taraftarın hayal ettiği gibi isimli, şekilli bir yabancıyı da getirmemiz mümkün gözükmüyor, boştakilerden Farke bile yüksek geldi, Diego Martinez'i de yokladığımız söyleniyor o da iyi fiyat çekmiştir. B/B+ liglerde ismini duyurmaya başlayan genç hocalara da taraftar burun kıvırıyor. Pinheiro çürük domates yağmuruna tutuldu, benzer hocalar da aynı kaderi paylaşacaktır. Arjantin liginde Beccacece var mesela, adam baya dominant ve modern bir futbol oynatıyor ismi geçse herhalde görünüşüne çok laf edilir, kendisinden 11 yüksek değerde takımın olduğu ligde ikinci.

Şu durumda hiçbir yerli hocanın Karaveli'den daha iyi bizi götürebileceğini düşünmüyorum ama kulüpte neredeyse teknik personel bulunmuyor, bir sürü oyuncunun kontratı bitecek - hatta şimdiye kadar yol planımızı hazırlamış olmalıydık. Bize ulaşsalar karşılık beklemez scouting ve kadro planlamada büyük bir yükü üstlerinden alırız ama şu durumda elimizden bir şey gelmiyor. Bana göre planlama için uygun yerli yok, taraftara kalsa ismini bilmediği tüm genç yabancılar kötü, Önder Karaveli'yi de destekleyebilecek yeterli personel yok. Durum böyleyken yine en iyisi Önder hocayla devam etmek gibi. Takımın durumuna, çıkacak adaylara göre bakarız artık - belki de arada transfer yapmayı düşünmüyor bile olabiliriz Ljajic - Hasiç vb katılır - arada transfere bütçemiz yoksa bence sezon sonuna kadar Önder hoca devam edebilir - 70'lik delikanlının adı falan geçiyor ne verecek bu takıma, Önder hoca devam etsin daha iyi.
[ Son Düzenleme: 20 Aralık 2021, 23:03:11 Erman1903 ]

Çevrimdışı ardiles

Romantik değil gayet realistler.
Sizin yapılanma dediğiniz şey tam olarak nedir?
Yeni nesil hoca nasıl olunur? Önder hoca eski nesil mi?

Çevrimdışı ardiles

Ben anlayamıyorum kim gerçekçi kim hayalperest. Başımızın üstünde uçuşan terimler var. Bağlantı, yapılanma, yeni nesil, kadro mühendisliği... Yerli yerine oturmayan bu terimler cümle içinde ne kadar çok kullanılırsa gerçeklikten o kadar kopuluyor.

Çevrimdışı Erman1903

Ben anlayamıyorum kim gerçekçi kim hayalperest. Başımızın üstünde uçuşan terimler var. Bağlantı, yapılanma, yeni nesil, kadro mühendisliği... Yerli yerine oturmayan bu terimler cümle içinde ne kadar çok kullanılırsa gerçeklikten o kadar kopuluyor.

70 yaşında iktidarsız bir adam o, kaldırım mühendisliği ve yüksek mühendislik aynı şeyler değiller.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Romantik değil gayet realistler.
Sizin yapılanma dediğiniz şey tam olarak nedir?
Yeni nesil hoca nasıl olunur? Önder hoca eski nesil mi?

Peki izleyip görelim.
Öyle ya da böyle 2 kupa kazanan Sergen'in 4 ay dayanamadığı ortamda bakalım Önder Hoca'ya ilk taşı kim ne zaman atacak?
Hoca kendisi talip olmuyor bizle zorla itiyoruz.
Yaşayalım görelim.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Ülke hızlı bir şekilde batıyor, yerliler arasında iyi planlama yapabilecek bir isim benim bildiğim yok, eğer 8-10 sene önce olsaydı Aybaba diyebilirdik. Bu kurlarla taraftarın hayal ettiği gibi isimli, şekilli bir yabancıyı da getirmemiz mümkün gözükmüyor, boştakilerden Farke bile yüksek geldi, Diego Martinez'i de yokladığımız söyleniyor o da iyi fiyat çekmiştir. B/B+ liglerde ismini duyurmaya başlayan genç hocalara da taraftar burun kıvırıyor. Pinheiro çürük domates yağmuruna tutuldu, benzer hocalar da aynı kaderi paylaşacaktır. Arjantin liginde Beccacece var mesela, adam baya dominant ve modern bir futbol oynatıyor ismi geçse herhalde görünüşüne çok laf edilir, kendisinden 11 yüksek değerde takımın olduğu ligde ikinci.

Şu durumda hiçbir yerli hocanın Karaveli'den daha iyi bizi götürebileceğini düşünmüyorum ama kulüpte neredeyse teknik personel bulunmuyor, bir sürü oyuncunun kontratı bitecek - hatta şimdiye kadar yol planımızı hazırlamış olmalıydık. Bize ulaşsalar karşılık beklemez scouting ve kadro planlamada büyük bir yükü üstlerinden alırız ama şu durumda elimizden bir şey gelmiyor. Bana göre planlama için uygun yerli yok, taraftara kalsa ismini bilmediği tüm genç yabancılar kötü, Önder Karaveli'yi de destekleyebilecek yeterli personel yok. Durum böyleyken yine en iyisi Önder hocayla devam etmek gibi. Takımın durumuna, çıkacak adaylara göre bakarız artık - belki de arada transfer yapmayı düşünmüyor bile olabiliriz Ljajic - Hasiç vb katılır - arada transfere bütçemiz yoksa bence sezon sonuna kadar Önder hoca devam edebilir - 70'lik delikanlının adı falan geçiyor ne verecek bu takıma, Önder hoca devam etsin daha iyi.

Katılıyorum yerli hoca yok.
1 oyuncu eksik transfer etsinler ama doğru dürüst bir hoca bulsunlar.

Çevrimdışı ardiles

Peki izleyip görelim.
Öyle ya da böyle 2 kupa kazanan Sergen'in 4 ay dayanamadığı ortamda bakalım Önder Hoca'ya ilk taşı kim ne zaman atacak?
Hoca kendisi talip olmuyor bizle zorla itiyoruz.
Yaşayalım görelim.

Türkçe şiirsel bir dil. Avrupa dilleri insana metal tadı veriyor, tatsız tuzsuz mekanik. Düşünceyi objeye çevirmede bizden daha iyi olmaları muhtemelen bu mekanik dilleri sayesinde.

Kim ne demek istiyor daha iyi anlaşabilmek için foruma özel terimler sözlüğü yapabiliriz. Bazen oluyor ki herkes aynı şeyi söylese de farklı anlaşıldığı için sürekli tartışma çıkıyor. Tartışma iyidir ama bu şekilde yapılınca komik görünüyor

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Türkçe şiirsel bir dil. Avrupa dilleri insana metal tadı veriyor, tatsız tuzsuz mekanik. Düşünceyi objeye çevirmede bizden daha iyi olmaları muhtemelen bu mekanik dilleri sayesinde.

Kim ne demek istiyor daha iyi anlaşabilmek için foruma özel terimler sözlüğü yapabiliriz. Bazen oluyor ki herkes aynı şeyi söylese de farklı anlaşıldığı için sürekli tartışma çıkıyor. Tartışma iyidir ama bu şekilde yapılınca komik görünüyor

Kardeşim, bu saatte felsefe yapmayacağım.
Oldukça pahalı bir tecrübeyi hep beraber yaşayalım.

Çevrimdışı Erman1903

Katılıyorum yerli hoca yok.
1 oyuncu eksik transfer etsinler ama doğru dürüst bir hoca bulsunlar.

İşte onu bulmak kolay değil, boşta bizim istediğimiz kriterleri karşılayabilecek aynı zamanda bütçemize uyabilecek bir hoca yok gibi. Farke 4-1-4-1 önde press oynatıyor, tamam güzel taktik ama adam ben bunu oynarım başka şey oynamam diyen bir tip ve oyuncu havuzu anlamında konservatif. Şu kadroyla bu oyunu oynamanın kumar bir yanı var, bizde geçen sezon herkes enerjisini, kafasını sahaya verdi de oynadık yoksa patladığımız çok daha fazla maç olurdu. Hemen hemen aynı kadro bu sezon önde basarken arkada neler oldu hep beraber gördük. O da Championship'den vura vura çıkmış ama yukarıda tepe üstü çakılmış radikal bir durum var - Örnek veriyorum Farke'yi. Pinheiro bu açılardan daha balanslı bir tipti, elindeki kadroya göre kendisinden düşük takımlara baskın da oynayabilen - üst takımlara da kendini bilerek oynayan. Onu da insanlar küçük gördü. Aranılan özellikleri bir paket halinde bulmak kolay değil. Knutsen var mesela, ona da bizim gibi en az 10 takım istemiştir herhalde şu son iki sezonda.

O yüzden ben aradığımızı bulamayacaksak, riskli bir tercih yapacaksak hiç girmeyelim daha iyi diyorum. Önder hoca kalsın takımın başında şimdilik daha iyi. Düzgün biri çıkar da iyi dersek zaten linç ettirecekler sosyal medyada.
[ Son Düzenleme: 21 Aralık 2021, 00:17:32 Erman1903 ]

Çevrimdışı ardiles

Kardeşim, bu saatte felsefe yapmayacağım.
Oldukça pahalı bir tecrübeyi hep beraber yaşayalım.
Ne olduğu anlaşılmayan yeni nesil birini bulup yapılanacağımıza, ayağımı yere sağlam basar eldeki değerlerimden azami fayda sağlamaya bakarım

Çevrimdışı o2bucak

Ben Hayalperest ise Hayalperstim. Ben Sergen'den de razıydım. O olmadı Önder Hoca ile devam edilsin taraftarıyım.
 İlla yabancı gelecekse hiç yoktan daha önce bizde çalışan Edin Terziç gelsin rakip takım analizinde ona çok güveniyorum Biliç döneminde yaptıklarından dolayı.

Çevrimiçi Samet Demir

Ben Hayalperest ise Hayalperstim. Ben Sergen'den de razıydım. O olmadı Önder Hoca ile devam edilsin taraftarıyım.
 İlla yabancı gelecekse hiç yoktan daha önce bizde çalışan Edin Terziç gelsin rakip takım analizinde ona çok güveniyorum Biliç döneminde yaptıklarından dolayı.
Edin terziç olsan bize gelirmiydin

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi tolga1903

Önder hocanın ekibine sağlam tecrübeli bir kaç isim katıp yolumuza devam edemez miyiz? Bunu düşünmek savunmak neden romantiklik olsun ki maaşını da getireceğin ortalama bir antrenör oranında günceller devam edersin bir kere adam gerçekten ''Beşiktaşlı''. Sezon sonunda para mevzusu yüzünden sözleşmeden kaçmaz, illa şu oyuncu diye tutturmaz, izlenen oyuncuyu değerlendirme konusunda da eminim ki bize katkısı olacaktır 16 ismin sözleşmesinin biteceği bir sezonda güvenilmeyen birine planlamayı emanet edip gelecek yıllarımızı heba edeceğimize şu adama şans verilse ne olur yani?
[ Son Düzenleme: 21 Aralık 2021, 16:27:35 tolga1903 ]

Çevrimdışı o2bucak

Önder hocanın ekibine sağlam tecrübeli bir kaç isim katıp yolumuza devam edemez miyiz? Bunu düşünmek savunmak neden romantiklik olsun ki maaşını da getireceğin ortalama bir antrenör oranında günceller devam edersin bir kere adam gerçekten ''Beşiktaşlı''. Sezon sonunda para mevzusu yüzünden sözleşmeden kaçmaz, illa şu oyuncu diye tutturmaz, izlenen oyuncuyu değerlendirme konusunda da eminim ki bize katkısı olacaktır 16 ismin sözleşmesinin biteceği bir sezonda güvenilmeyen birine planlamayı emanet edip gelecek yıllarımızı heba edeceğimize şu adama şans verilse ne olur yani?

Katılıyorum. Kaliteli birer Kondisyon Antrenörü ve Kaleci Antrenörü, Fizyoterapist ve Rakip Analiz Uzmanı.

Çevrimiçi tolga1903

Katılıyorum. Kaliteli birer Kondisyon Antrenörü ve Kaleci Antrenörü, Fizyoterapist ve Rakip Analiz Uzmanı.

Bakalım yönetime hiçbir baskı yok taraftardan çünkü hoca kendini sevdirdi doğru kararı almak onların işi umarım bizim dediğimizi yaparlar şu adama şans tanırlar

Çevrimdışı Erman1903

Karaveli'yi teknik anlamda destekleyebilirlerse bu sezonu götürür, iyi planlama yapılırsa önümüzdeki sezon dahi iş yapabilir ama asıl problem burada. Kim yapacak o planlamayı, oturup oyuncu araştıracak? Bu alanda kulübün bir uzmanlığı yok, bize bilen adamın 5 dakika bile izlemeyeceği oyunculara ilgi olduğuna dair haberler geliyor ara sıra - bu zamana kadar piyasaya düşen birçok ismi, alınanları da biliyoruz. Ciddi mesai ayrılması gereken, emek isteyen bir iş bu - öyle yan görev olarak bakılabilecek bir konu değil. Son teknoloji, otomatik bir makine yapmalısın - bunu becerdiğin zaman zaten o işin büyük kısmını kendi kendine görecek, personele talimatları girip makineyi çalıştırmak - bakımları yapmak kalacak.

Çevrimdışı Erman1903

Şu skandal derbiden sonra Sergenspor tayfa başladı yine hocamızı yediler ettiler demeye. ulan şunun çeyreği kadar şevkle oynadığın kaç maç oldu senin, put gibi duran - suratı sirke satan Sergen'in takımı 2 ay boyunca sahaya kaybetmeye çıktı. Camiasını sevenler dış güçler diye ağlayıp sızlanarak vasatın da altında performans veren, üstüste fiyaskolara imza atarak tarihimizin yüz karası sonuçlarını alan şu adamın arkasından ağıtlar yakmayı bıraksın. Bırakacağı vakit dahi başkan kendisine emin misin hocam diye sordu, 1 ay önceden kovulması gerektiği halde bu vefa kendisine gösterildi. Sergen paşa ise işi çoktan bittiği ve çözüm üretemediği halde belki takım kendi kendine bir reaksiyon verir diye sinik bir şekilde koltuğunda oturmaya devam ederek camiasına ihanet etti. Bizim bildiğimiz kadarıyla parasını falan da bırakmamış, eee bu işler böyle kendisine boşuna kestane demedik.

Büyük kulüpsen başına gelen işlerde önce kendine bakacaksın, hakem-hakem diye bağırmak çare olsaydı şu skandal derbiyi yaşamazdık. Sen büyük olduğun iddiasındaysan önce adam gibi top oynayacaksın. Eğer renkliler gibi büyüklüğün bir illüzyondan ibaretse ve kendine güvenmiyorsan onlar gibi federasyona - hakemlerin arasına adamlarını sok ve ayrıcalık bekle. Ve bunun sonuçlarına katlan, Fb'ye bak; seneler oldu başarı yüzü göremiyorlar. Gs ise ağlak taraftarının hakem baskısı yüzünden top oynamak yerine sahada hakemle kavga etmeyi tercih ediyor. Bunların tutturduğu yolla 1 kazanır 5 kaybedersin. Sahada güçlü olana herkes saygı duyar, hakkını çalmaya korkar - en azından teraziyi daha doğru tartar-şunun gibi maçlar hariç bu derbi bir cinayetti - hata yapılması veya hakemin bir tarafı daha fazla tutması ya da senin başarılı olmanı istememesiyle hiç alakası yok - direk birileri yaşasın diye gelip sana kurşun attılar.

Sahada ezik gibi top oynarsan herkes üstüne basar, masada güçlü olman da fark etmez. Beşiktaş'ın bütün şampiyonlukları sahada kazanılmıştır, bu onun genlerinde yatan özelliğidir. Aksini söyleyenlere, renkliler gibi yol tutulmasını tavsiye edenlere itibar etmeyin.

Haa gerçeklerin böyle olması şu maç gibi hakkın gasp edildiğinde susman manasına gelmiyor. Yönetimin bu maçın ertesi sabahı ilk iş yazılı bildiri yayınlaması gerekiyordu - yapmadılar.
[ Son Düzenleme: 21 Aralık 2021, 20:39:12 Erman1903 ]

Çevrimdışı murat baltacı

Renkliler bitik durumda şu Trabzonla farkı biraz azaltsak şampiyonluk yarışı değişir ama çok bariz destekleniyorlar bu sene her maçlarında rakibin penaltıları bunların kırmızılar es geçiliyor şuan yakalama ihtimali olan tek takımız gerek ts camiası gerek avcı bu işi sonuna kadar götüremez diyorum ama bizim yönetim çok sessiz bu sene o aklıma takılıyor sanki yukardan Trabzon'u şampiyon yapacağız ses çıkarmayın talimatı gelmiş renkliler bile sus pus bakalım gidişat nasıl olacak.

Birde kaleci faktörü var Uğurcan çok etki ediyor maçlara altayla ikisi baya iyiler Maşallah Ersin geçen seneye göre daha iyi ama bir Uğurcan bir Altay olurmu sanmıyorum bu yaşında verdiği mücadele takdire şayan ama büyük takım kalecisi değil şuan Emre bilgin daha çok heyecanlandırıyor beni o cocuktada ışık var fırsat gelirse görme şansımız olur  biraz daha net kanıya varılır.
BeŞiKtAşK

Çevrimiçi sefaköykartali

Önder hocadan ben de memnunum ama hedefleri iyi belirlemek lazım. Bu sezon gittiyse ki bence büyük olasılıkla gitti, devre arası transfer yapmadan, hatta satılacakları da gönderip mümkün oldukça Serdar, Hasic, Güven, Emre hatta U-19dan birkaç genci daha ekleyip Önder hocanın bir şeyler denemesini, birkaç altyapı oyuncusunu da rotasyona sokabilmesini sağlayabiliriz. Ama hala şampiyon olacağız deniyorsa devre arası bir stoper almamız şart. Fazla maliyete girmeden, Serdarla tandem oluşturacak yine potansiyelli birini almak doğru olacaktır. Monteroyu da daha sık kullanmamız gerekiyor. Vidaya veda etmek lazım, hatta devre arası gönderip maliyetinin yarısından bile kurtulsak kardır.

Çevrimdışı kahyaoglueren

Şampiyonlar ligi ödemeyi ne zaman yapıyor bilen var mı?

Çevrimdışı mellfred

elinde fener maçının tekrarı olan varsa özelden ateşleme sağlasın lütfen

Çevrimiçi sefaköykartali

Hocayı ts maçından sonra göndersek neler olurdu diye düşünmeden edemiyorum.

Çevrimdışı kahyaoglueren

Geçen 48 bloğumuz ceza almıştı. Fenerbahçede 11 blok 1 maç ceza almış tüm maç küfüre sahaya madde atmaya rağmen.
Yönetimin el atması gerekiyor.

Etiketler: