Beşiktaş Futbol Takımı 2021/22 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2021/22 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2021/22 Sezonu Beşiktaş'ın 2021/22 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2021/22 Sezonu  [Okunma sayısı 539183 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2021/22 Sezonu

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Hoca kendi ağzıyla söyledi ne tam olarak ne istediğini.
Çünkü biliyor ki 3-5 maç sonra puan kayıpları da geldiğinde röportaj verirken bugün kibar denilen adama yarın başı g*tü oynuyor denileceğini.
Hocayla yıl sonuna kadar gidelim, sonra?
Ligin başlamasına 1 hafta kala apar topar bir hocayla anlaşıp sezonu kurtarmaya çalışacağız.
Hiç romantik olmaya gerek yok, elimize öyle ya da böyle bir yapılanma fırsatı geldi.
Ligin 2. yarısına mutlaka yeni nesil bir hocayla başlamak zorundayız yoksa bu seneyi geçtim önümüzdeki seneyi de kaybederiz.
Önder Hoca da mutlaka bu ekipte as adamlardan biri olarak yer almalı, genç takım ile a takım arasındaki bağlantıyı sağlamalı.

Bu arada alt kadrolarla üst kadro arasındaki bu kadar maaş farkı zaten altyapının niye bu halde olduğunu gösteriyor.

Çevrimdışı Talisca1903

Dun  aksam ismini anmak  istemedigim bir Spor programinda Onder Hoca’ya Nisantasi cocugu yumusak gibi ahlaksizca laflar soylemisler .Klüp artık buna en sert şekilde cevap vermeli Twitter üzerinden mesaj atmakla olmaz. Bu ne aymaZlıktır yahu terbiyesiz herifler.Almayın şunları tesislere röportaj vermeyin en azından bunu yapın

Çevrimiçi yaço58

Herseyi geçtim de dünkü maçta verilen ilk penaltı nedir ya adamın kolu doğal pozisyonda top yakın mesafeden geliyor nereden tutarsan tut vardan dönmesi gereken pozisyonda geriye düşüyoruz bu kadar bariz yapılamaz mesutun pozisyonunda necibe yaptığı direk kırmızı değil mi adam bile isteye tekmeyi atip oyuncumuzu sakatliyor kart bile görmüyor gerçekten komedi ya şu penaltı pozisyonu bize olsa incelenmezdi bile oyun devam ederdi adamlara korner kullandirtmadan maci bitirdik hakem sagolsun

Çevrimdışı Akil Emre

Geçen yıldan beri kaybettiğimiz her puan defansa yazar, her maç bu kadar major hatalar yapılmaz. Öncelikle 2 a class stoper takıma kazandırılmalı, serdar ve montero ile yedeklenmelidir. Vida weligton devre arası bile gönderilebilir.

Çevrimdışı Erman1903

Karaveli'nin banka hesabına hatrı sayılır bir transferin gerçekleşmesi ve maaşına misliyle zam yapılmasında fayda görüyoruz. Ayrıca A takımı çalıştırdığı sürece kulüp araçlarından birini de kendisine tahsis etmeliyiz.
[ Son Düzenleme: 20 Aralık 2021, 15:21:58 Erman1903 ]

Çevrimdışı ALDENYX

Süper Kupa Maçı 🏆
5 Ocak 2022 Katar
BEŞİKTAŞ - Antalyaspor
🕒 20.45
Hayat geç kalanları hiç affetmez.

Çevrimiçi levitate

1- Kendini değiştirmesin zaten onun işi bu değil, yönetim hakları savunmalı.
2- İşte kim bilire kalamayız, bu işte profesyonel veyahut aynı kafada yani tek bir kişiye bırakmamalı, ghezzal transferi
gibi 2 dk izledim aldım gibi muhabbetleri asla bir daha duymamalıyız.
4- İbrahim üzülmezi severim ama böyle abili tanıdık figürleri değil, üniversitesini bitirmiş veyahut önder hoca kafasında eğitimli bilgili donanımlı kişileri toplaması lazım.
orası öyle ama camiayı içeriden bilen birileri lazım ya, yoksa hocanın çok üstüne giderler adam aşırı naif birisi
bipbipbupbup

Çevrimiçi levitate

"Daniel Farke'nin Beşiktaş'a transferinin gerçekleşmemesinin sebebinin, siyah-beyazlıların tekliften vazgeçmesi mi; teklif yapıldıysa teknik adamın bunu kabul etmemesi mi olduğu yönündeki soruya ise Dirk Grosse, "Bunu kulübe sormak gerekir" şeklinde yanıt verdi."

hayırdır
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Demir

"Daniel Farke'nin Beşiktaş'a transferinin gerçekleşmemesinin sebebinin, siyah-beyazlıların tekliften vazgeçmesi mi; teklif yapıldıysa teknik adamın bunu kabul etmemesi mi olduğu yönündeki soruya ise Dirk Grosse, "Bunu kulübe sormak gerekir" şeklinde yanıt verdi."

hayırdır
Misal 1milyona anlaşmışlardır, sonra devreye başkan girip 900bin teklif etmiştir orada mevzu tıkanmıştır :)

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı can1903

şenolumu alayım.. şampiyonluğu bana bırakın  :evillol:
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimiçi Samet Demir

Neyy, çok devrik bir cümle olmuş.

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Erman1903

İhtiyarlara yer yok.

Çevrimdışı can1903

Neyy, çok devrik bir cümle olmuş.

yeterki gelsin, gerisi ben ve şenol hocamda  :evillol:
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı mellfred

maçı izleyemedim ama dün yine (Hakaret Yasak)₁ hakem 2 puanımızı gasp etmiş
bu kaşarlardan kurtulmak lazım
rezil  herifler

Çevrimdışı Erman1903

yeterki gelsin, gerisi ben ve şenol hocamda  :evillol:

Yıldızlar da yağacak mı?

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı ardiles

Dun  aksam ismini anmak  istemedigim bir Spor programinda Onder Hoca’ya Nisantasi cocugu yumusak gibi ahlaksizca laflar soylemisler .Klüp artık buna en sert şekilde cevap vermeli Twitter üzerinden mesaj atmakla olmaz. Bu ne aymaZlıktır yahu terbiyesiz herifler.Almayın şunları tesislere röportaj vermeyin en azından bunu yapın

Spor yazarlarını ve medyayı pek takip etmiyordum. Önder hocadan sonra biraz bakınayım dedim. Sinan Engin aklı sıra Önder hocayı ezmeye çalışmış. Yönetimle konuşmuşmuş Önder hocaya makamı mevkisi zaten bildirilmişmiş, yeni hoca geldiğinde Önder hoca mutlaka ekipte olmalıymış 2. 3. hoca olabilirmişmiş. Lütfetmiş beyefendi.

Bunlar kendini ne sanıyor acaba. Kornere “kornel” diyen Sinan Engin Önder hocaya kartvizit yazıyor. Bu nasıl bir düzendir.

Çevrimdışı ardiles

Devre arası Feyyaz Uçarı dinledim, Önder hocayı kıskanıyor gibiler. Madem isminizin bir ağırlığı var özgül ağırlığınızı ortaya koyup altyapılardaki yetenekli çocukları Beşiktaşa kazandırıp gerekli eğitimleri bizzat kendiniz verin. Bir görelim bakalım ne biliyor ve nasıl öğretiyorsunuz.

Çevrimdışı MUSTAFA_

İlk önce seçimi kazansınlar da sonra kim geliyorsa gelsin.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı ardiles

Metin, Ali, Feyyaz, Şifo, İ.Üzülmez, Nihat, Rıza, Samet ve diğerleri. Futbola ve Beşiktaşa borcunuz var ama görünen o ki hepiniz başımıza ağa olmaya çalışıyorsunuz. Beşiktaşın genç yeteneklere ve eğitime ihtiyacı varken sizin teknik direktörlükten başka planınız yok mu? Sen ağa ben ağa, bu ineği kim sağa.

Çevrimdışı ardiles

Futbolun içinde olan ama sadece taraftar diyebileceğimiz biri, içine dert olmuş ve kendi imkanlarıyla Ajax altyapısına gidip eğitim almış. Ülkeye döndüğünde Beşiktaş için yüzlerce insan yetiştirmiş. Çevre illere kadar aramış taramış bulmuş ve sizi futbolcu yapmış. Şampiyonluklar kazandırmış. Hepinizin babası S. Hamdi Tüzün. Bari biriniz babanıza benzeseydiniz, hepiniz mi dayılarınıza çektiniz?

Çevrimiçi Özgür Gültekin

https://twitter.com/ctisik/status/1472967353226960902

Romantikliğe gerek yok.
Önder Hocaya da, takıma da yazık olur.
Bu sene zaten kayıp, önümüzdeki seneyi de kaybederiz.

Etiketler: