Beşiktaş Futbol Takımı 2021/22 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2021/22 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2021/22 Sezonu Beşiktaş'ın 2021/22 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2021/22 Sezonu  [Okunma sayısı 539050 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2021/22 Sezonu

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

geçen sene sergen hoca değil dediğimde herkes üstüme geliyordu bu sene bırak hoca olmamasını takıma ihanet etti bu takımı hocasız sahaya sürsen bu kadar mağlubiyet almazdı şu an yarışın içinde olurdu geçen sene oyuncular çok istediği için şampiyon olduk yoksa taktik falan yoktu geçen senede çok sakat verdik az daha şampiyonluk gidiyordu iki üç hafta önce gitseydi yarışın içindeydik

Vur dedik vurup öldürüp gömüp birde helvasını yapmışsın abi  :lol: :lol:

Geçen sene takım istediği kadar istesin şampiyon yapan sergen oldu sadece teknik-taktik olarak bakma camia liderliği bakımından falan ben 1 numaraya açık ara sergeni yazarım. Geçen sene oyuncuları çok isteten yani oyuncuları bu hale getiren kimdi senin dediğine bakıcak olursak adamlar yine aynı adamlar bu sene niye oyuncular madem sergen bu kadar kötüyse bu kadar istemedi ??? Nasıl geçen sene Sergen yaptıysa bu sene kötü gidişatında 1 numaralı sorumlusu Sergen'di. Takımda kan değişikliği olsa daha az mağlubiyet alırdık konusuna katılırım ama bu sene yönetim hocaya inanılmaz imkanlar sundu. Sıçıp batıran tamamen Sergen oldu. Ama ihanet çok ağır bir kelime. İhanet etmedi fakat hocanın yapısı bu çabuk sıkılan makaraya bağlayan bir tip. Karakteri bu zaten. Bu sene de sıkıldı, saldı toplantılarda gülmeler falan ben o zaman biletinin kesilmesi taraftarıydım zaten.

Teknik taktik istediğin kadar bil istiyorsan dünyanın en iyisi ol oyunculara bunu geçiremediğinde bunu yaptıramadığında bir hiçsin. Sergen geçen sene bir yolunu bulup işe yarayan taktik yapıp ne yapıp ne edip şampiyon oldu. Bu sene yine aynı taktikti ama oyuncuları da kendisini de motive edemedi. Önder hoca az çok bir şeyler denemek istiyor ve açıkçası taktiğini oyunculara geçirmeye başlamış bile. Ben kadıköyde bu kadar üstün oynadığımız maç sayısını hatırlamıyorum 4-3lük maç dahil. Defansta sakarlıklar olmasa fenerin atağı yok bu maç bugün oynansa 2 golü de asla yemezdik.

Çevrimdışı ALDENYX

Önder hocayla devam...  17 puan fark olmuş zaten lig bitmiş az çok teknik taktik bilen biri olsun takımda takılsın. Türkiye kupasını alırsak ligi de 3.sırada falan bitirsek zaten kafi.

Bizden biri gelmeyecekse yuksek malitetli kontrata girmeye gerek yok artik...necip  larin  yapmasin yeter.
Hayat geç kalanları hiç affetmez.

Çevrimdışı Erman1903

hocanın "scout" kardeşiyle sorun yaşamış ve kızağa çekilmiş diye duydum. kefil olamayacağım bi kaynak ama saha dışı bir nedeni olduğundan emindim. bence de ozi artık üzerine plan filan yapılacak oyuncu değil ama orta sahada oynatacak adam kalmayan günlerde on dakika oyuna girmeyecek adam da değil. hoca gitt, iki maçta da süre aldı.

Eyvallah.. doğru doğru, ben de duydum Sergen hocanın deyimiyle 'oyuncu falan bakmayan, izleyemen' chief scoutumuz. Normalde bize o bölgede Can'ın amatör olmayanı, 3 gömlek iyisi lazım. Ama yok yani... Hocalar bazı oyuncuları kadrodan kesme gibi haklara sahiptir ama Sergen forma adaleti ve oyuncu tarz değerlendirmesinde kötü bir hoca tek olayı Oğuzhan değil. Bu yüzden şu konuda da kendisini çok haklı görmüyoruz. Kafa olarak da fiziksel anlamda da epey adamı sakatladı, bazılarına şans vermede gereğinden çok daha bonkördü. Ozzy şans bulabilirdi, maç çözmeye atılabilecek bir oyuncu. Ama bana kalsa hayatta kontratını uzatmam.

Çevrimdışı ardiles

Güven konusunda katılıyorum daha erken girse çok daha faydalı olurdu, hoca oyuna sonradan güzel mudahaleler yaptı, Oğuzhan değişikliği ikinci yarıda top çıkartırken bizi çok rahatlattı mesela. Abi ben hepsini anladım da Montero niye oynamıyor ya? Necipi bile kesemeyecek kadar kötü stoper mi? Bu kadar kötü stoperse Napoli bunu niye takip etti, atletico bunu niye aldı yatırım yaptı? Çok enteresan.

Dakika 60 karşı takım hiç oyuncu değişikliği yapmamışken biz eldeki son hücum oyuncusunu oyuna sokarsak pereiraya istediği fırsatı vermiş oluruz. Hamlemizi yaptıktan sonra karşı tarafında hamle yapacağını unutmayalım

Bizden biri gelmeyecekse yuksek malitetli kontrata girmeye gerek yok artik...necip  larin  yapmasin yeter.

Artık yüksek maaliyet diye bir şey kalmadı. Battık bütün kulüpler olarak. İstesekte yabancı hocayı falan getiremeyiz artık bulduk işte bir tane uygun maaliyetli kaliteli sistem hocasını adama denmeyen kalmadı. Yerli hocalara baksan hepsi günübirlikçi. Altyapıdan gelen, az çok kendini ifade edebilen, teknik-taktik bilen, oyuncularla arası iyi olan, kendi hocamızı değerlendirmekten daha mantıklı bir karar yok zaten.

Bu hocanın eksikleri neler?

1- Hakem konuşmasını bilmez (Çıkıp çatır çatır konuşacak Sergen gibi hakemleri baskı altına alabilen bir tip lazım)
2- Transfer işlerini bilmez. ( Hocayla uyumlu çalışabilecek düzgün bir ekip kurması lazım.)
3- Tecrübe ( Bunun içinde staj yapma senesi olarak bu seneden daha doğru bir sene olamaz.)
4- İyi bir teknik ekip ( Hoca yeniliğe sisteme açık gibi duruyor, bu isteklerini karşılayabilecek ona bir şeyler katabilecek fitness antrenöründen analizcisine kadar yepyeni gencecik bir ekip kurulmalı)

Çevrimiçi levitate

Önder hoca kendini çok güzel ifade edebilen biri. Bu çok önemli bir özellik. Fakat adam net bir şey söylemedi gençlerle çalışmak istiyorum dedi. Kendini hazır hissetmiyor olabilir. Bence geçiş dönemi için yeterli bir hoca gibi duruyor. Taktiksel bilgi birikimi ve adam yönetimi konusunda henüz net bir kanaatim oluşmadı fakat kendini iyi ifade edebilmesi güzel bir özellik.
adam yönetimi konusunda umut verdi. 1.5 haftada kaotik bir dönemde oyuncularla böyle bağ kurabilmek zor iş bence
bipbipbupbup

Çevrimdışı ALDENYX

Kesinlikle. Yalnız kendisinden tek isteğim şu stoper necip fantezisi ve josef pjanic sahadayken can'ı oynatma isteğinden vazgeçmesi. Çocuğa zarar veriyoruz oyun içinde kayboluyor geriden oyun kurucu pozisyonunda veya biraz daha önde olabilir ama batshuayi arkası için çok ham ve yetersiz duruyor. Bizim takım 4 3 3 oynamıyor oynasa yine sol iç sağ iç merkezde iş yapabilir fakat bizim takım o kadar alışmış ki ofansif orta sahalı düzene o oyuncu olmadığı zaman sahada 10 kişi oynuyor gibi duruyorsunuz salih'de bu şekilde kayboldu can'ı bari kaybetmeyelim. Serdar montero önlerinde pjanic josef oğuzhan görmek istiyorum bakalım nasip olacak mı
cani hic düşünmeden larinin yerine atarim olcayin da kasetlerini koyar aha boyle oyna derim ice kat etsin al ver yapsin arada firsat yakalarsa sut ceksin
Hayat geç kalanları hiç affetmez.

Çevrimiçi levitate

Artık yüksek maaliyet diye bir şey kalmadı. Battık bütün kulüpler olarak. İstesekte yabancı hocayı falan getiremeyiz artık bulduk işte bir tane uygun maaliyetli kaliteli sistem hocasını adama denmeyen kalmadı. Yerli hocalara baksan hepsi günübirlikçi. Altyapıdan gelen, az çok kendini ifade edebilen, teknik-taktik bilen, oyuncularla arası iyi olan, kendi hocamızı değerlendirmekten daha mantıklı bir karar yok zaten.

Bu hocanın eksikleri neler?

1- Hakem konuşmasını bilmez (Çıkıp çatır çatır konuşacak Sergen gibi hakemleri baskı altına alabilen bir tip lazım)
2- Transfer işlerini bilmez. ( Hocayla uyumlu çalışabilecek düzgün bir ekip kurması lazım.)
3- Tecrübe ( Bunun içinde staj yapma senesi olarak bu seneden daha doğru bir sene olamaz.)
4- İyi bir teknik ekip ( Hoca yeniliğe sisteme açık gibi duruyor, bu isteklerini karşılayabilecek ona bir şeyler katabilecek fitness antrenöründen analizcisine kadar yepyeni gencecik bir ekip kurulmalı)

1 - bir süre ortamı görmeli, ama naif bir adam o işlere girmez kendini değiştirmez
2 - bu konu hakkında bir şey denemez bence, belki adamın bilgisi vardır kim bilir
3 - dediğine katılıyorum
4 - tanıdıkları vardır birilerini kadroya katar veya yönetim hocaya destek olması açısından ibrahim üzülmez gibi camia figürlerini kulübeye ekleyebilir
bipbipbupbup

adam yönetimi konusunda umut verdi. 1.5 haftada kaotik bir dönemde oyuncularla böyle bağ kurabilmek zor iş bence

+1903

Batshuayinin attığı gol sonra batshuayi ile olan sevinci, bugün oyuncular üzerinde de etkisi de iyice belli oldu.
İnsanların bazı auraları vardır önder hocada da o "etkileyici" aura var ve oyunculara da  geçirmiş.

1 - bir süre ortamı görmeli, ama naif bir adam o işlere girmez kendini değiştirmez
2 - bu konu hakkında bir şey denemez bence, belki adamın bilgisi vardır kim bilir
3 - dediğine katılıyorum
4 - tanıdıkları vardır birilerini kadroya katar veya yönetim hocaya destek olması açısından ibrahim üzülmez gibi camia figürlerini kulübeye ekleyebilir

1- Kendini değiştirmesin zaten onun işi bu değil, yönetim hakları savunmalı.
2- İşte kim bilire kalamayız, bu işte profesyonel veyahut aynı kafada yani tek bir kişiye bırakmamalı, ghezzal transferi
gibi 2 dk izledim aldım gibi muhabbetleri asla bir daha duymamalıyız.
4- İbrahim üzülmezi severim ama böyle abili tanıdık figürleri değil, üniversitesini bitirmiş veyahut önder hoca kafasında eğitimli bilgili donanımlı kişileri toplaması lazım.

Çevrimiçi Necmi

Kesinlikle. Yalnız kendisinden tek isteğim şu stoper necip fantezisi ve josef pjanic sahadayken can'ı oynatma isteğinden vazgeçmesi. Çocuğa zarar veriyoruz oyun içinde kayboluyor geriden oyun kurucu pozisyonunda veya biraz daha önde olabilir ama batshuayi arkası için çok ham ve yetersiz duruyor. Bizim takım 4 3 3 oynamıyor oynasa yine sol iç sağ iç merkezde iş yapabilir fakat bizim takım o kadar alışmış ki ofansif orta sahalı düzene o oyuncu olmadığı zaman sahada 10 kişi oynuyor gibi duruyorsunuz salih'de bu şekilde kayboldu can'ı bari kaybetmeyelim. Serdar montero önlerinde pjanic josef oğuzhan görmek istiyorum bakalım nasip olacak mı
bence biraz korku nedeniyle necipi oynattı derbide genç oyuncuya cesaret edememiştir
Sergen olsaydı bu maçı verirdik

Çevrimdışı Erman1903

ikisini de bu sene hiç tutmuyorum ve seneye üç yeni stoper bile gelecek olabilir ama şu an welinton-vida varsa welinton-vida oynar bence.

Güven konusunda katılıyorum daha erken girse çok daha faydalı olurdu, hoca oyuna sonradan güzel mudahaleler yaptı, Oğuzhan değişikliği ikinci yarıda top çıkartırken bizi çok rahatlattı mesela. Abi ben hepsini anladım da Montero niye oynamıyor ya? Necipi bile kesemeyecek kadar kötü stoper mi? Bu kadar kötü stoperse Napoli bunu niye takip etti, atletico bunu niye aldı yatırım yaptı? Çok enteresan.

Vida'yı oynatmam, hele kaptan asla çıkarmam. Montero'nun kafa topu kötü onun dışında biraz ağır ama savaşçı bir yapısı var Necibi kesemeyecek kadar kötü stoper değil hacmi iyi çıkıyor. Bence süre alması gerekiyordu, aslında bir çıt geliştirdi de kendini ilk zamanlarına göre ama havadan defosu devam ediyor, onu bu şekilde kabul etmek lazım. Napoli bakmış da bakmamış da olabilir alıp oynatırsan orada da verim alabilirsin. Ben oynatmam orası ayrı ama herkes süper scouting de yapmıyor çok daha boş transferleri her seviyede görebiliyorsun. Yedek olarak Welinton sabit  Montero - Serdar'dan hangisinin formu iyiyse onu oynatırım iyi olurlarsa bunlar da sabitlenebilir Serdar'ı özellikle beğeniyorum. Vida'yı da oynatacağıma Necip'i yedekten alırım daha iyi, bir heyecan falan getirir. Yazın epey transfer gerekecek.

İki mesajı okuyup kafamda bir gibi cevap yazmışım
[ Son Düzenleme: 20 Aralık 2021, 00:59:24 Erman1903 ]

Çevrimiçi Necmi

Geçen sene takım istediği kadar istesin şampiyon yapan sergen oldu sadece teknik-taktik olarak bakma camia liderliği bakımından falan ben 1 numaraya açık ara sergeni yazarım. Geçen sene oyuncuları çok isteten yani oyuncuları bu hale getiren kimdi senin dediğine bakıcak olursak adamlar yine aynı adamlar bu sene niye oyuncular madem sergen bu kadar kötüyse bu kadar istemedi ??? Nasıl geçen sene Sergen yaptıysa bu sene kötü gidişatında 1 numaralı sorumlusu Sergen'di. Takımda kan değişikliği olsa daha az mağlubiyet alırdık konusuna katılırım ama bu sene yönetim hocaya inanılmaz imkanlar sundu. Sıçıp batıran tamamen Sergen oldu. Ama ihanet çok ağır bir kelime. İhanet etmedi fakat hocanın yapısı bu çabuk sıkılan makaraya bağlayan bir tip. Karakteri bu zaten. Bu sene de sıkıldı, saldı toplantılarda gülmeler falan ben o zaman biletinin kesilmesi taraftarıydım zaten.

Teknik taktik istediğin kadar bil istiyorsan dünyanın en iyisi ol oyunculara bunu geçiremediğinde bunu yaptıramadığında bir hiçsin. Sergen geçen sene bir yolunu bulup işe yarayan taktik yapıp ne yapıp ne edip şampiyon oldu. Bu sene yine aynı taktikti ama oyuncuları da kendisini de motive edemedi. Önder hoca az çok bir şeyler denemek istiyor ve açıkçası taktiğini oyunculara geçirmeye başlamış bile. Ben kadıköyde bu kadar üstün oynadığımız maç sayısını hatırlamıyorum 4-3lük maç dahil. Defansta sakarlıklar olmasa fenerin atağı yok bu maç bugün oynansa 2 golü de asla yemezdik.
haftalardır maça çıktığında geçip kulübeye oturuyor maçla ilgisi yok bırakmıyorda takımla ilgilenmiyorda bu benim lügatımda ihanettir saçma sapan oyuncu değişiklikleri bir sürü şey yazarım daha takımın bu kadar sakat vermesi oyuncular bu çalışma şekline itiraz ettiği halde umursamaması diğer kulüpleri çalıştırırkende böyleydi

Çevrimiçi Necmi

haftalardır maça çıktığında geçip kulübeye oturuyor maçla ilgisi yok bırakmıyorda takımla ilgilenmiyorda bu benim lügatımda ihanettir saçma sapan oyuncu değişiklikleri bir sürü şey yazarım daha takımın bu kadar sakat vermesi oyuncular bu çalışma şekline itiraz ettiği halde umursamaması diğer kulüpleri çalıştırırkende böyleydi
ne helvası daha erken gitse etli pilav lahmacun falanda yaptırırdım yanınada ayran

Çevrimdışı ardiles

geçen sene sergen hoca değil dediğimde herkes üstüme geliyordu bu sene bırak hoca olmamasını takıma ihanet etti bu takımı hocasız sahaya sürsen bu kadar mağlubiyet almazdı şu an yarışın içinde olurdu geçen sene oyuncular çok istediği için şampiyon olduk yoksa taktik falan yoktu geçen senede çok sakat verdik az daha şampiyonluk gidiyordu iki üç hafta önce gitseydi yarışın içindeydik

Trabzonda şampiyonluk ihtimali arttıkça iç çekişmeler de arttı. Bazı futbolcular o benden çok alıyor, golü de o atsın demeye başladı. Sözleşmesini beğenmeyen futbolcuların yüksek bedelle yeni sözleşme beklentisi var. Trabzonun krizleri ağır olur. Şampiyonluk ihtimalimiz düşük değil.

Çevrimdışı Erman1903

Aslında Josef geride - Pjanic ve Can yan yana oyun teoride umut vadediyordu ama Pjanic 8 tarzında hiç bekleneni veremedi. Onu başlarda biraz denediysek de maç içinde doğal olarak regista pozisyonuna kaydı. Josef 8 gibi oynayacaksa yanında pas yapan birileri olması gerekiyor Can buna hiç uygun değil pas kültürü çok zayıf bir arkadaş. Dediğin gibi 4-1-4-1'den ziyade daha 4-3-3 oynasak o şekilde daha iyi çalışır - bu formasyonda da yanında Ozzy-Salih le atılabilir 'Salihle biraz ağır bir 3lü olur ama denenebilir'. Bir dahaki maça o dediğin şekilde çıkılırsa pek sürpriz olmaz.
[ Son Düzenleme: 20 Aralık 2021, 05:10:14 Erman1903 ]

Çevrimiçi Necmi

Vidanın hatasında aslında orada olması gereken oyuncu kim penaltı pozisyonunda rıdvanı izleyin canın sarı kart yediği pozisyonda orda neden can müdahale ediyor rıdvan nerden koşuyor her pozisyon rıdvanın yerini kaybetmesinden kaynaklanıyor bir bekin asli görevi bekdir ama bizim bekimiz hiç bir pozisyonun içinde değil larinin müdahale ettiği yerde rıdvan kolayca geçilip sonrasında izliyor beklikle alakası yok yol yakınken bunu kanata evirmek lazım bugün yaşından kutuluyor kimse hatalarını görmüyor ama hep bu yaşta kalmayacak

Çevrimiçi Necmi

Aslında Josef geride - Pjanic ve Can yan yana oyun pratikte umut vadediyordu ama Pjanic 8 tarzında hiç bekleneni veremedi. Onu başlarda biraz denediysek de maç içinde doğal olarak regista pozisyonuna kaydı. Josef 8 gibi oynayacaksa yanında pas yapan birileri olması gerekiyor Can buna hiç uygun değil pas kültürü çok zayıf bir arkadaş. Dediğin gibi 4-1-4-1'den ziyade daha 4-3-3 oynasak o şekilde daha iyi çalışır - bu formasyonda da yanında Ozzy-Salih'le atılabilir. Bir dahaki maça o dediğin şekilde çıkılırsa pek sürpriz olmaz.
gollerini atsın kimse pas öürünü görmez bence o kadarda kötü değil

Çevrimiçi Samet Ç

Önder hoca sene sonuna kadar devam etsin bizimkilerde gitsin Knutsen ve ekibini ikna etsin yanınada Önder hocayı koysunlar mis gibi teknik kadro olur.

Çevrimdışı murat baltacı

Bende hoca devam etsin istiyorum ama bugünkü Necip tercihi güveni çok geç oyuna alması sonlarda töre tercihi falan düşündürdü beni. Stoperde montero Serdar ikilisi oluşturup ısrar etmeliyiz hata yapacaksada bunlar yapsın vida wenilton hatalarından şampiyonluk potasindan çıktık daha neyin ısrarı bu.   

Aynı şekilde ozi ve guvendede ısrar etmeliyiz larinde nereye istiyorsa devre arası gitsin vidada aynı şekilde arkadaşlarının emeğine yazık ediyorlar fenere fark atacağımiz maç zar zor berabere bitti larinin pozisyonu kesinlikle penaltı değil ama adam ilerde iş yapmıyor top tutma pas yapma şut çekme sıfır bir kafa bide denk gelirse arka direk böyle bir futbol yok.
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı 38life

Hocanın basın toplantısını seyrettim, bu kadar beyefendi, bu kadar düzgün konuşan bir insan olamaz. Gerçekten karakter akıyor her yerinden.

Çevrimdışı Erman1903

gollerini atsın kimse pas öürünü görmez bence o kadarda kötü değil

Can için söylüyorsan değil zaten oyun hacmi var lakin amatör, o yüzden her zaman yeteri kadar iyi olamıyor. Benim için 3 gömlek iyisi olmalı, geldiği takımda Zalazar var mesela.

Goller dediğine göre Josef olsa gerek, tekrar baktığımda gözüme çarptı. O atsın atmasın yeri fark etmez bu kadroda 11'e yazılacak ilk adam.
[ Son Düzenleme: 20 Aralık 2021, 03:16:28 Erman1903 ]

Çevrimdışı ferdi1903

Trabzonda şampiyonluk ihtimali arttıkça iç çekişmeler de arttı. Bazı futbolcular o benden çok alıyor, golü de o atsın demeye başladı. Sözleşmesini beğenmeyen futbolcuların yüksek bedelle yeni sözleşme beklentisi var. Trabzonun krizleri ağır olur. Şampiyonluk ihtimalimiz düşük değil.
Herseye ragmen takibi sürdürmeliyiz, iki maglubiyetde karisir ts. Sonuna kadar gidelim en kötü 3-4 oluruz

Çevrimdışı Erman1903

Larin'inki gibi pozisyonlar maçlarda çok oluyor ama küçük bir kısmına penaltı veriliyor, hakemlerin çoğu değil demiş. Ben adaletli yönetilen bir maçta böyle bir pozisyona penaltı verilse niyet sorgulamam, bana verilse atarım çünkü ender de olsa hakemin biri çıkıp verebilir. Ama anormal bir yönetim vardı, sebebini tahmin etmek güç değil taraftarlarının ne diye bağırdığını duyduk. Bu maçta emeği geçen her kişi şu andan itibaren gözümde lekeli kimselerdir. Lig tarihinin skandal maçlarından biri olarak uzun zaman hatırlanacaktır, mutlaka kulübün yazılı açıklama yayınlaması gerekiyor.
[ Son Düzenleme: 20 Aralık 2021, 04:17:17 Erman1903 ]

Çevrimdışı Erman1903

Büyük çoğunlukla senin gibi düşünüyorum ama Hatay maçından sonra onun hikayesi bitmiş bir adam olduğunu burada yazdım. Ts maçına çıkmaması gerekiyordu, orada bitiş düdüğü çaldıktan sonra bu kulüpte geçirdiği her saniye ihanettir. Zaten yazdan beri gaflet ve kibir içindeydi.

Etiketler: