Beşiktaş Futbol Takımı 2021/22 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2021/22 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2021/22 Sezonu Beşiktaş'ın 2021/22 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2021/22 Sezonu  [Okunma sayısı 539481 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2021/22 Sezonu

Çevrimdışı levitate

https://twitter.com/oguzoructd/status/1471110772101156871?t=PWA_xZcY_vyDNj5O9aL1wQ

güzel demiş :D

hoca hakkında bir fikrim yok ama böyle boş boş üstüne gideceklerse savunurum valla
bipbipbupbup

Çevrimdışı Erman1903

100 bine çalışıyormuş biz 600 bine anlaşmışız galiba.
200 veya 300 yetmiyormu çarpı 6 yapmışız

Estoril'de neredeyse hayır işi yapmış, 100Bin Euro maaş bile değil göstermelik ücret adama bir fırsat sunmuşlar o da kabul etmiş. Bir üst lige çıkarmış, orada da iş yapmışlar. Böyle bir insana artık hayır işi yaptıramazsın. Yeni mezun adam kendini göstermek adına cep harçlığı karşılığında çalışıyordu, şimdi maaşlı işte çalışacak - buna benziyor.

Adam takımdaki birçok futbolcumuzdan az kazanacak ve 100 Bin Euro fesih bedelini kabul etti. Birazcık dolu tarafından da bakmak lazım, demek ki egosu yok ve iddiası var.

Hocayı fazla övmeye, abartmaya gerek yok - aşağılamaya da. Makul bir futbol oynatıyor, hayalci değil - kullandığı formasyon bizimkinden farklı değil. Bir şeyleri değiştirmek adına fırsat ayağımıza geldi, tutmazsa da ölmeyiz.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Estoril'de neredeyse hayır işi yapmış, 100Bin Euro maaş bile değil göstermelik ücret adama bir fırsat sunmuşlar o da kabul etmiş. Bir üst lige çıkarmış, orada da iş yapmışlar. Böyle bir insana artık hayır işi yaptıramazsın. Yeni mezun adam kendini göstermek adına cep harçlığı karşılığında çalışıyordu, şimdi maaşlı işte çalışacak - buna benziyor.

Adam takımdaki birçok futbolcumuzdan az kazanacak ve 100 Bin Euro fesih bedelini kabul etti. Birazcık dolu tarafından da bakmak lazım, demek ki egosu yok ve iddiası var.

Hocayı fazla övmeye, abartmaya gerek yok - aşağılamaya da. Makul bir futbol oynatıyor, hayalci değil - kullandığı formasyon bizimkinden farklı değil. Bir şeyleri değiştirmek adına fırsat ayağımıza geldi, tutmazsa da ölmeyiz.
En azından bu sefer bir şey deniyoruz. Eskileri döngüye sokmuyoruz. Bu da bir şeydir. Umarım başarılı olurlar.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Erman1903

En azından bu sefer bir şey deniyoruz. Eskileri döngüye sokmuyoruz. Bu da bir şeydir. Umarım başarılı olurlar.

İnşallah olurlar, böyle bir yeniliği başarılı olduğun zaman deneyemezsin. Zaten önümüz seçim, 2,5'dan Şenol hocayla anlaştın dikiş tutmadı ne olacak sonra halimiz? Şenol Güneş kalsın, yönetim gitsin - F.O büyük adamdı, Umut Güner göreve diye böğürülecek. İşin o tarafını düşünen yok, 16 oyuncunun sözleşmesi bitiyor, o eski 2-3Milyon Eurolar şimdi kıyamet gibi para oldu kimleri getirecek Şenol Güneş, millet Talisca gelecek üstün alman Santrafor alacağız falan diye düşünüyor herhalde. 30+ düşmüş adamlar gelir BY17, Serdar Aziz vs vs.

Solda Kenan oynayacak kardeşim, Ghezzal paso orta kesecek falan olacağı o. Zaten Pinheiro tutturamazsa yazın Şenol Güneş gelir hep beraber izleriz, ben bizdeki son dönem ve milli takımda gösterdiği kanser oyun dışında bir şey ortaya koyabileceğini sanmıyorum.
[ Son Düzenleme: 15 Aralık 2021, 17:47:04 Erman1903 ]

Çevrimdışı can1903

Çok konuşuyor hocam bu sergenciler... sengelirsen bitiririz bunları.  :halay:
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı mrred

Bir saniye bu bilgi teyitli ise bu işin olması pek içime sinmez. Bruno 6 katına çalışcaksa bu işte bir iş var derim. Kimse kusura bakmasın

6 kat nedir allah aşkına ?

Bunu nereden okudun ?
The great gig in the sky

Çevrimdışı Erman1903

Çok konuşuyor hocam bu sergenciler... sengelirsen bitiririz bunları.  :halay:

Twitter tayfayı kastediyorsan biz onları Sergenci olarak görmüyoruz, dolaylı yoldan öyleler. Çıkarlarına uyduğu için adamcılık yapıyorlar, uymasa onu da yapmazlar. Menajer yancısı muhabirler, eski yönetici bozuntusu kankileri hepsi aynı yerde, Allah Allah neden acaba. Neden böyle isimsiz topçuları oynatan bir yabancının ismi çıkınca büyük oyun dedikleri Şenol hocaya hepsi birden fit oldu? Biz bunları Beşiktaş'ın ayrılıkçı gerilla grubu olarak değerlendiriyoruz. Parazit olarak yaşamını sürdüren bu ekibin isteği açılım yapılması, kendilerine ait toprak ve imtiyazlardır başka bir şey değil.

Başta ben de Pinheiro'ya temkinli yaklaştım, hatta karizmatik bir figür olmaması dolayısıyla vazgeçmiştim. Lakin bu tayfanın adama analarına küfretmiş gibi cephe aldığını görünce desteklemeye karar verdim. Eğer başarılı olursa şampiyonluktan çok daha fazlasını kazanırız, bu heriflerin ne yüzüne bakan olur ne de yiyecek lokma bulabilirler, tam bir öldürücü darbe olur. Hayatın akışı bana bunun zamanının geldiğini söylüyor, bakalım göreceğiz ne olacağını.

Çevrimdışı sEuL

Yeni hocamiz belli olmus(!), Besiktas'imiza hayirli olmasi dilegi ile. Umarim uzun soluklu ve basarili bir beraberlik olur.

Çevrimdışı mrred

Bruno içime sinmedi. Alacağı para biraz canımı sıktı bu işte bir iş var umarım transferlerde komisyon işleri ve para aklama işlerine falan girilmez. Maaşının bu kadar artması pek hayra alamet değil. Doğu avrupalı ve portekizli ve Latin TD'ler bu transfer ve menajer işlerinde pek iyi sicile sahip değiller. Umarım yanılırım.
The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

Sezonu zaten kaybettik o sebeple TD'e bu şartlar altında fazla para vermiyoruz diye sevinmiştim . Zira Güneş bizden en az 1.5-2 arası bir para isterdi fakat bruno gelirken daha önce aldığı maaşının 5 6 katına geliyorsa ya brunoda bir sorun var ya da bu parayı brunoya verdiren kişiler de. O sebeple sinek midemi bulandırdı. 2 3 katını anlarım da 5 6 kat biraz can sıkıcı.
Acaba komisyon işleri mi var diye sormadan edemiyorum. Bruno gerçekte 300 falan alacak geri kalan başkasının cebine mi girecek ? Eğer böyle bir ihtimal varsa zaten battık demektir. Çünkü bunun devamı gelir. Bruno üzerinden transferler yapılır ve kulüp iyice batırılır. Allah korusun ama insan düşünmeden edemiyor. Daha önceki takımlarda fazla para harcatmaması kesinlikle bir artı fakat daha önceki maaşının 5 6 katını alması düşündürücü.
[ Son Düzenleme: 15 Aralık 2021, 20:28:13 mrred ]
The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

Her ihtimali düşünmek lazım teknik taktik açıdan bir şey demek için zaten erken o sebeple orayla ilgili yorumları takımı aldıktan sonra yapmak daha mantıklı . Ayrıca transfer döneminde çok dikkatli incelemek lazım. Adamın niyeti önümüzdeki transfer dönemi kendini gösterir. İnşallah boşuna evham yapıyorumdur.
The great gig in the sky

Çevrimdışı Erman1903

Bruno içime sinmedi. Alacağı para biraz canımı sıktı bu işte bir iş var umarım transferlerde komisyon işleri ve para aklama işlerine falan girilmez. Maaşının bu kadar artması pek hayra alamet değil. Doğu avrupalı ve portekizli ve Latin TD'ler bu transfer ve menajer işlerinde pek iyi sicile sahip değiller. Umarım yanılırım.

Hangi maaş yaw 100Bin Euro maaş falan değil göstermelik ücrettir. Adamlar 8 kişi o paraya ev tutup karnını doyuramaz Avrupa'da. 3 katına çıksa da az bir artış değil ama 300Bin Euro oluyor Kenan'ın maaşının 1/3.

Geçen iki ücret var biri yarım sezon için 300 1,5 için toplam 900. Bir de sezonluk 900 deniyor. Onun yerinde olsam ve Türkiye'den teklif alsam kadroya baktığımda minimum isteyeceğim ücret senelik 1.1-1,2 olur, bunun aşağısını alan hocaya oyuncular kolay kolay saygı duymaz bu riski aldı. Orada aldığı 100Bin cep harçlığı, stajyerin yol parasıdır - gönüllü iş yapıyorlara gelmesin diye. Bir ikinci lig takımından kendilerini göstermeleri adına fırsat sunulmuş, şampiyon olup üst ligde tutunmuşlar. Şu anda Portekiz'de herhangi bir takıma dahi 600'den aşağı imza atmaz bu adamlar bırak Türkiye'yi. Bir de 100Bin çorba parası fesih bedeli var, menajer kazığı gibi bir durum şu an için gözükmüyor. Onu gelen oyunculara göre bakar söyleriz.
[ Son Düzenleme: 15 Aralık 2021, 20:33:50 Erman1903 ]

Çevrimdışı mrred

Hangi maaş yaw 100Bin Euro maaş falan değil göstermelik ücrettir. Adamlar 8 kişi o paraya ev tutup karnını doyuramaz Avrupa'da. 3 katına çıksa da az bir artış değil ama 300Bin Euro oluyor Kenan'ın maaşının 1/3.

Geçen iki ücret var biri yarım sezon için 300 1,5 için toplam 900. Bir de sezonluk 900 deniyor. Onun yerinde olsam ve Türkiye'den teklif alsam kadroya baktığımda minimum isteyeceğim ücret senelik 1.1-1,2 olur, bunun aşağısını alan hocaya oyuncular kolay kolay saygı duymaz bu riski aldı. Orada aldığı 100Bin cep harçlığı, stajyerin yol parasıdır - gönüllü iş yapıyorlara gelmesin diye. Bir ikinci lig takımından kendilerini göstermeleri adına fırsat sunulmuş, şampiyon olup üst ligde tutunmuşlar. Şu anda Portekiz'de herhangi bir takıma dahi 600'den aşağı imza atmaz bu adamlar bırak Türkiye'yi. Bir de 100Bin çorba parası fesih bedeli var, menajer kazığı gibi bir durum şu an için gözükmüyor. Onu gelen oyunculara göre bakar söyleriz.
Yok kendisi kazık atmak için gelmiyor onu demek istemedim. Bruno üzerinden başkaları beşiktaşa kazık attırmak için onu paravan olarak kullanıyor olabilir. Yönetimden birileri. Güneş bu transfer işlerine karışmadığını açıkça deklare ettiği için onu kullanarak transfer kazıkları atamazlar. Adam çıkar ben istemedim der ki daha önce yaptı. Lens yerine volkanı falan istedim dedi.
[ Son Düzenleme: 15 Aralık 2021, 20:37:48 mrred ]
The great gig in the sky

Çevrimdışı Erman1903

Yok kendisi kazık atmak için gelmiyor onu demek istemedim. Bruno üzerinden başkaları beşiktaşa kazık attırmak için onu paravan olarak kullanıyor olabilir. Yönetimden birileri.

Bak o olabilir, bakalım biz buradayız menajer topçusu çıkarsa tepelerine bineriz hemen.

Ben yine de adamda öyle bir profili çok görmüyorum, evin ekonomisine dikkat eden - tuvalet kağıdının ucuzunu alan - outlet dükkanlardan alışveriş yapan müdür tipi var.
[ Son Düzenleme: 15 Aralık 2021, 20:41:05 Erman1903 ]

Çevrimdışı mrred

Bak o olabilir, bakalım biz buradayız menajer topçusu çıkarsa tepelerine bineriz hemen.

Ben yine de adamda öyle bir profili çok görmüyorum, evin ekonomisine dikkat eden - tuvalet kağıdının ucuzunu alan - outlet dükkanlardan alışveriş yapan müdür tipi var.
Bana da öyle geliyor fakat made in china algısı var. Üretim yeri kalitesiz olunca mal istediği kadar kaliteli dursun. Umarım boşuna evham yapıyorumdur.
The great gig in the sky

Çevrimdışı Erman1903

Bana da öyle geliyor fakat made in china algısı var. Üretim yeri kalitesiz olunca mal istediği kadar kaliteli dursun. Umarım boşuna evham yapıyorumdur.

Bakalım ne olacak bilmiyoruz, bana göre Şenol Güneş'i getirmek istedi öncelikle başkan ama kendisi muhtemelen iddiasını büyük ölçüde kaybetmiş bir takımı almak istememiştir. Başkan Şenol Hoca ile çok yakın arkadaş defalarca görüştüler eğer hevesi olsa havada kapardı. Bizim ligin de pek kaliteli olduğu söylenemez, adam daha kariyerinin başlarında hedefleri olabilir aksi olsaydı yokuş yapar o 100Bin fesihi bence koydurmazdı. Portekizli hocalardan isim yapanların maaşlarını biraz araştırdım şoka giriyordum, acayip bir trenddeler 6-7M alanlar var. Belki hedefleri yüksektir zaten tutmasa da büyük bir kaybımız olmaz kimse sabır göstermeyecektir, 100binini verir yollarlar. Zaten önümüz seçim bu iş tutmazsa yönetimin kalması imkansız o yüzden farklı niyetleri olanlar varsa da aradıklarını bulmaları zor olur. Ara transferde anca 2 oyuncu falan gelir herhalde. Asıl büyük pasta yazın, sözleşmeler bitiyor.
[ Son Düzenleme: 15 Aralık 2021, 21:15:43 Erman1903 ]

Çevrimdışı tuncaboylu

Mesela nuno esperito rio avden valencia ya gitmiş. Hani bizim geçen sene köy takımı diye elendiğimiz takım var ya o işte

Şİmdi soru şu Valencia gibi bir kulüp rio aveden TD alabiliyorsa biz neden ondan daha üst ligde oynayan bir kulüpten TD

alamayız ? Yada biz kendimizi Valencia yanında Real Madrid gibi mi görüyoruz ? Valenciayı küçümsüyor muyuz ?
Adamın menajeri Mendes olduğu ve Valencia'yı da aynı menajer iflas ettirdiği için; trajik bir örnek olmuş.

Çevrimdışı tuncaboylu

600'e anlaşıldığına da inanmıyorum.

Bu yönetimin klâsik taktiği, tepki olmasın diye başta maaşlar olduğundan düşük sızdırılıyor.

Yıllık 900 bin Euro çıkarsa, şaşırma yani.

Çevrimdışı goktasoktay

Ben de yaklaşımı olumlu buluyorum. Çünkü denenmişleri denemek yerine geleceği kurtarabilecek bir hamle bence.
Ben istemezükçü tayfayı pek önemsemiyorum. Bir şey duyup arkasından koşuyorlar. Fabri için de burada bile neler denmişti ama adam kendini kanıtlayıp gitti. Tam da şu an yeni ve ileriye dönük önemli adımlar atılabilecek en uygun zaman. Ben hocayı destekliyorum. İcraatlerini bir görelim, umut ışığı yakabilecek mi bir bakalım. Bu süreçte de köstek olmayalım kafi.
Önder hocanın derbiye takımın başımda çıkmasını isterim bu arada. Haketti. Teknik ekipte de yer alırsa Önder hoca için iyi olacaktır..

Çevrimiçi sefaköykartali

Öncelikle yeni hocamız hayırlı olsun. Şahsen planlama, yeni bir oluşum diye çıkılan bu yolda önce kaliteli bir sportif direktör, ardından da Pinheiro hoca gelseydi en azından gelen sportif direktörün kararı olduğunu, bir çalışma yapıldığını ve sonucunda bu ismin imzalandığını görmeyi tercih ederdim. Ama tabii ki Türkiye' de her şey gibi bu da tersten oldu. Hocaya gelince, şahsen aşırı karizmatik ve havalı bir dış görünüşe sahip olmasa da Estoril' le geldiği yer ve çıkardığı konuma bakınca çok güzel işler yaptığını görüyorum. Doğru bir futbol vizyonuna ve bakışına sahipse eldeki kadro ve gelecek seneki oluşumla güzel bir şeyler yapabileceğini düşünüyorum. Ha Türkiye' de yemeye çalışacaklar mı, elbette. Birilerinin adamları, yancı gazetecileri sabahtan akşama eleştirecek mi, eleştirecek. Sırf bu yüzden bile hocaya destek çıkıyorum. Düşük bütçelerle güzel işler yapabileceğini, Portekizden potansiyelli oyuncuları da getirebileceğini düşünüyorum. Menajer falan filan işlerine girileceğini zannetmiyorum onun için bu adamı getirmezler, daha çok bitik ve isimli bir hocayı getirip üstünden işi çevirirler. Umarım kaliteli bir sportif direktörle beraber bu hocayı seçmişizdir ve sportif direktörü de yakında açıklarız da plan program neymiş biz de görürüz. Hayırlısı olsun. Umarım hepimizi şaşırtır, Beşiktaş' ta tartışmasız getirilen kimse istenileni veremedi, tartışmalı olmadan başarı sağlayamıyoruz, kulübün genetiğine işledi artık  :)

Çevrimdışı mrred

600'e anlaşıldığına da inanmıyorum.

Bu yönetimin klâsik taktiği, tepki olmasın diye başta maaşlar olduğundan düşük sızdırılıyor.

Yıllık 900 bin Euro çıkarsa, şaşırma yani.
Aynı kaygıları taşıyorum

bekleyip görelim
The great gig in the sky

Çevrimdışı Erman1903

Ben de yaklaşımı olumlu buluyorum. Çünkü denenmişleri denemek yerine geleceği kurtarabilecek bir hamle bence.
Ben istemezükçü tayfayı pek önemsemiyorum. Bir şey duyup arkasından koşuyorlar. Fabri için de burada bile neler denmişti ama adam kendini kanıtlayıp gitti. Tam da şu an yeni ve ileriye dönük önemli adımlar atılabilecek en uygun zaman. Ben hocayı destekliyorum. İcraatlerini bir görelim, umut ışığı yakabilecek mi bir bakalım. Bu süreçte de köstek olmayalım kafi.
Önder hocanın derbiye takımın başımda çıkmasını isterim bu arada. Haketti. Teknik ekipte de yer alırsa Önder hoca için iyi olacaktır..

Abi ne kadar kötü olabilir, bu sezonki Sergen hoca seviyesinde kötü olmayacaktır herhalde. Eğer bazı şeyleri değiştirmek istiyorsak bundan iyi bir dönem bulamayız, şu an bile yönetime baya tepki var - sezon bitmiş olsa gelmesinin mümkünatı olmazdı. Ben istemiyorum diyenleri anlayabiliyorum ama 18 puan fark yemişken sabredin, yeni Ferguson'umuzu bulduk diyenlerin kendinde söz hakkı bulmasını anlayabilmiş değilim. Her sezon şampiyon mu olacağız di mi ama diyenler şampiyonluk hesabına başladı, Sabredin diyenler sabretmeyiz moduna geçtiler, daha gelmeden böylesine cephe alınan bir teknik direktörü hayatımızda ilk defa görüyoruz. Bizi umutlandıran şeylerden biri de aslında bu :). Umarım Önder hoca derbide takımın başında olur, birkaç defa dediğim gibi ben olsam anlaştığım kişiyi basına açıklamaz Önder hocanın durumuna göre hareket ederdim. Eğer iki taraf da birbiriyle çalışmayı isterse de çok mutlu olurum. Normalde bu iş zoraki bir şekilde oluyor ve pek tadı olmuyor lakin Önder hocanın gözleri ışıl ışıl, Pinheiro'da mütevazi bir insan olarak gözüküyor, istiyorlarsa neden olmasın.
[ Son Düzenleme: 15 Aralık 2021, 23:46:02 Erman1903 ]

Etiketler: