Beşiktaş Futbol Takımı 2021/22 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2021/22 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2021/22 Sezonu Beşiktaş'ın 2021/22 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2021/22 Sezonu  [Okunma sayısı 539482 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2021/22 Sezonu

Çevrimiçi Samet Ç

Mesela nuno esperito rio avden valencia ya gitmiş. Hani bizim geçen sene köy takımı diye elendiğimiz takım var ya o işte

Şİmdi soru şu Valencia gibi bir kulüp rio aveden TD alabiliyorsa biz neden ondan daha üst ligde oynayan bir kulüpten TD

alamayız ? Yada biz kendimizi Valencia yanında Real Madrid gibi mi görüyoruz ? Valenciayı küçümsüyor muyuz ?
Ne Valencia'sı Beşiktaş'a ayıp ediyorsun biz Real Madrid ve Bayern kadar büyük kulübüz ama kendi hayal dünyamızda. Bruno hocanın gelmesini istiyordum ama artık gelmesin adamı gelmeden ne hallere soktular isteyeni de komisyoncu yaptılar bizim taraftara Şenol yakışır versinler yılık 30-35 milyon TL kontrat keyifleri yerine gelsin.

Çevrimiçi Samet Demir

Mesela nuno esperito rio avden valencia ya gitmiş. Hani bizim geçen sene köy takımı diye elendiğimiz takım var ya o işte

Şİmdi soru şu Valencia gibi bir kulüp rio aveden TD alabiliyorsa biz neden ondan daha üst ligde oynayan bir kulüpten TD

alamayız ? Yada biz kendimizi Valencia yanında Real Madrid gibi mi görüyoruz ? Valenciayı küçümsüyor muyuz ?
İstemeyen adam da neden istemediğini bilmiyor ki. Sen 10 paragraf yazı da atsan onun adına değişen birşey olmaz. Vereceği cevap belli. İstemezük.

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Özgür Gültekin

İnat konusunda keçilere rahmet okutturacak, takımın yarısının sözleşmesi biterken "ben transfere karışmam" diyen bir adamla 2022 yapılanmasına mı gideceğiz?
Geçiniz next.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Önder Hocayı ise ne olduğunu bile anlamadan yerler.

Basında aylık 8 bin TL aldığı haberleri çıkmış. Bu zaten başlı başına bir ayıbımız tüm altyapılarda olduğu gibi.
Muhtemelen yönetim hocanın maaşında arttırıma gider, sonra 1-2 maç kaybetmeye başlarsa basının yazacaklarını tahmin bile edemiyorum.
Önder Hoca kim gelirse gelsin yanında 2. adam olarak çalışmalı.

Çevrimiçi tolga1903

Bence Önder hoca derbiye çıkmalı, karar kılınan hangi teknik direktör olursa olsun adamın maçını oynaması gerekiyor ayakta kaldığı sürece devam etme hakkı var. Eğer böyle yapmazsak takıma da, gelecek olana da iyilik etmemiş oluruz.

Kendimi alıntılamışım, bunu aslında sana yazmıştım Tolga.

Derbiye çıkma konusunda kesinlikle katılıyorum hatta devre arası beklenmeli bana göre ekibiyle götürsün işte buradan conte bile gelse alıp şampiyon yapamayacağına göre seçeneklerin en uygun şekilde değerlendirilmesi adına elimizde zaten takımla kısacık zamanda bir "bağ" kurabilmiş önder hocanın olması büyük şans aslında. Ancak abi şunda şüphem var ki  hoca konusu hemen bitirilmez de zamana yayılırsa yönetim ve taraftar sanki baya ayrışacak gibi hissediyorum şimdiden ceyhun kazancı'ya ona buna birilerine düşman olunmuş durumda hani biz sağlıklı karar verilsin beklensin derken tam tersi saçma sapan bir durumla karşılaşabiliriz gibi geliyor.

Çevrimdışı ardiles

Başkan Çebi arkadaşının oğlu olan Ceyhun Kazancıyı Futbol A.Ş nin müdürlüğüne atayabilir, kendi takdiridir saygı duyarız. Ama aynı kişiye Teknik direktör bulması için görev verirseniz bu kulübü aşağılamak olur.

Beşiktaşın %50,1 lik kısmı olan ve yönetimi elinde tutan Dernekten bıktık usandık. Makinacı, overlokçu, yoğurtçu ve montajcıların bir araya gelerek kulübü yönetmesinden, ahbap çavuş ilişkilerinden sıkıldık.

Çevrimdışı ardiles

Ceyhun Kazancının Önder hoca hakkında yorum yapması %50-50 falan demesi çok zoruma gitti. Siz kim oluyorsunuzda bu kulübün futbol aklıyla yetişen biri hakkında konuşabiliyor, onun geleceği hakkında karar verebiliyorsunuz

Çevrimdışı ardiles

Beşiktaş %100 dernek statüsündeyken kurumsal olacağız dediniz. Başkan Seba sizlere gülüp geçti, izin vermedi diye efsane başkanının ayağını kaydırdınız. Madem bi iş yaptımız devamını getirin.

%50,1 lik dernek başkanlarının kulübü yönetmesini istemiyoruz. Yönetimi elinizde tutabilmek için kulübü perişan ettiniz. Ne dernek olabildiniz ne kurumsal düşün artık yakamızdan. Başladığınız işin sonunu getirin

Çevrimdışı 38life

Bruno Pinheiro kimdir bilmiyorum, o yüzden nötr'üm ama taraftar tek lokmada ham yapar bu adamı, onu da biliyorum.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi sefaköykartali

https://twitter.com/Muratozen1903/status/1471104336222691337
U-19da çok yetenekli çocuklar var. Emirhan Ilkan, Semih, Demir Ege, Berkay Vardar vsvs. Umarım darısı diğerlerinin başına olur da özkaynaktan birkaç oyuncu geliştirmiş oluruz.

Çevrimdışı Erman1903

Hayırlı olsun, bizim görüşümüze göre Şenol hoca sıcak baksaydı o gelirdi, başkan geldiği günden beri kendisiyle çalışmak istiyor. Pinheiro - Kenan komutandan az alacak, 100 Bin fesihi de yerliye bile koyduramazsın. Mali şartlar ve yazın 16 oyuncunun sözleşmesinin sona ermesi dolayısıyla makul bir tercih yaptık. Tutmazsa pek bir şey kaybetmez, tutarsa büyük kazanırız. En kötü ihtimalle yazın Şenol Güneş veya taraftarın tatlı canı kim isterse o gelir.

Lakin tekrar edelim, Önder hoca derbiye çıkmalı - Kloop dahi olsa kazanan özkaynak hocasını yerinden kaldırmak hem takıma hem de gelen hocaya kötülük etmektir.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Ben açıkçası bu Portekizli arkadaşın iyi iş çıkaracağını düşünüyorum.
Umarım çakallara yem etmeyiz.

Çevrimdışı Eray_Steiermark

Bence Okan Buruk veya Rıza Çalımbay daha iyi tercihler olurdu. Sergen'de olduğu gibi yarım sezonda toparlayıp seneye çok iyi performans verebilirlerdi. Bu adam kapalı kutu. Hayırlı olsun.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

U-19da çok yetenekli çocuklar var. Emirhan Ilkan, Semih, Demir Ege, Berkay Vardar vsvs. Umarım darısı diğerlerinin başına olur da özkaynaktan birkaç oyuncu geliştirmiş oluruz.

Bence 1.5 yıllık sözleşmenin hiç bir anlamı yok.
Genç oyuncuyu prof yaparken biraz daha uzun dönemli imzalamak, ileride yaşanabilecek karın ağrılarını engeller.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Erman1903

Derbiye çıkma konusunda kesinlikle katılıyorum hatta devre arası beklenmeli bana göre ekibiyle götürsün işte buradan conte bile gelse alıp şampiyon yapamayacağına göre seçeneklerin en uygun şekilde değerlendirilmesi adına elimizde zaten takımla kısacık zamanda bir "bağ" kurabilmiş önder hocanın olması büyük şans aslında. Ancak abi şunda şüphem var ki  hoca konusu hemen bitirilmez de zamana yayılırsa yönetim ve taraftar sanki baya ayrışacak gibi hissediyorum şimdiden ceyhun kazancı'ya ona buna birilerine düşman olunmuş durumda hani biz sağlıklı karar verilsin beklensin derken tam tersi saçma sapan bir durumla karşılaşabiliriz gibi geliyor.

Kardeşim görmedim cevabını, hocayla anlaşmışız. Dediğin gibi eğer bu iş gereğinden fazla uzatılsaydı gelecek olanı yıpratma adına belden aşağı vuruşlar devam ederdi, adamı gelmeden mezara koydu taraftar, Ceyhun Kazancı hakkında da hakarete varan yorumlar ve aşağılamalar yapılıyor. Kendisi Önder hoca hakkında bir şey demiş sanırım ben tam bilmiyorum öyle ise ayıp etmiş, ama yönetimin görevlendirdiği bir kişidir, bu kulübün bir çalışma şeması var biz onların yerinde değiliz. Umarım Önder hoca çıkar maça ve galibiyetini alır, ben olsam anlaştığım hocaya hiçbir şekilde basına duyurmamaya çalışır ayakta kaldığı sürece Önder hoca ile devam ederdim ama artık ok yaydan çıkmış gözüküyor. Elimiz ayarsız, umuyoruz iyi olabilecek bir şeyi daha başlamadan berbat etmeyiz, oldu da yeni hoca derbiye çıkar mağlup olursa elinde satırla bekleyen tipler meydana çıkıp sağa sola saldırmaya başlayacak.

Çevrimdışı caner.eryigit

100 bine çalışıyormuş biz 600 bine anlaşmışız galiba.
200 veya 300 yetmiyormu çarpı 6 yapmışız

Çevrimdışı caner.eryigit

Taraftar hoca seçiminden memnuniyetsiz bu hocanın başarılı olabilmesi için büyük bir kriter
Tek korkum twitter scout tayfa da çok övüyor
Hayırlı olsun ne diyelim

Çevrimiçi Samet Demir

Taraftar hoca seçiminden memnuniyetsiz bu hocanın başarılı olabilmesi için büyük bir kriter
Tek korkum twitter scout tayfa da çok övüyor
Hayırlı olsun ne diyelim
Taraftar kimi istiyor ki

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Etiketler: