Beşiktaş Futbol Takımı 2021/22 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2021/22 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2021/22 Sezonu Beşiktaş'ın 2021/22 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2021/22 Sezonu  [Okunma sayısı 539557 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2021/22 Sezonu

Çevrimdışı ardiles

Madem öyle bir çözüm önerisi sun, dalga dümen dışında bir şey ortaya koyduğunu henüz görmüş değiliz.

Türk sanayisi uzun bir dönem montajcılık yaptı. Mühendislik ve arge bize ait olmadığı için sanayi üretiminde ileri gidemedik.

Futbolda altyapı/özkaynak eğitimi sadece futbolcu yetiştirmek ve gelir elde etmek için yapılmaz. Kendi futbolcunu yetiştirmiyorsan futbol kültürün olmaz, kültürün yoksa ülkece futbol ekolün olamaz. Ekol değilsen sana uygun futbolcu/teknik adam transferleri de yapamazsın.

Beşiktaşta montajcı, pansumancı boldur. Geçici bir çözüm mutlaka bulurlar.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Gaz alındı. Şimdi Güneş zamanı...

Şenol Güneşten başka aday mı varmış? (via. Metin Sönmez)

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Erman1903

Türk sanayisi uzun bir dönem montajcılık yaptı. Mühendislik ve arge bize ait olmadığı için sanayi üretiminde ileri gidemedik.

Futbolda altyapı/özkaynak eğitimi sadece futbolcu yetiştirmek ve gelir elde etmek için yapılmaz. Kendi futbolcunu yetiştirmiyorsan futbol kültürün olmaz, kültürün yoksa ülkece futbol ekolün olamaz. Ekol değilsen sana uygun futbolcu/teknik adam transferleri de yapamazsın.

Beşiktaşta montajcı, pansumancı boldur. Geçici bir çözüm mutlaka bulurlar.

Güzel diyorsun ekol olmak için altyapı ve üstyapıyı birlikte götürmek gerekiyor da altyapı treni kaçalı çok oldu, dünyayı 10 sene geriden takip ediyoruz ve üst tarafta devam eden bir yarış var - oranın hali de içler acısı. O bahsettiğin ekol olma işini buraya ilk üye olduğum zamanlardan beri konuşuyorum, seneler önce de umut etmeyi bıraktım. Düzgün çalışma ortamı olmadığı ve sorumluluklar paylaşılmadığı için şu son zamana kadar yerli hocayla çalışılması gerektiğini söyleyip durdum. 1-2 ay önce aksiyon alınabilseydi yine el mahkum pansuman diyecektim, zaten Mustafa Denizli vb dedim de. Artık şu gelinen noktada pansumanın da çare olabileceğini düşünmüyorum ve bunun ekol olmakla falan da alakası yok. Yerli hocaların uygulamak istedikleri formasyonlarda nasıl oyunculara ihtiyaçları olduklarını iyi bildiklerine dahi inanmıyorum, daha doğrusu artık onların doğru olduğunu sandıkları profiller tedavülden kalkmaya başladı, çağı yakalayanlar varsa da onlara aradıklarını bulacak personel bizde yok.

Altyapı mühim ama uzun dönemli bir iş, bugün çalışmaya başlasak da sezon sonunda üst tarafta bir sürü kontratı biten adamımız olacağı için transfer yapmak durumunda kalacağız. İster başarı - ister gelir elde etmeyi hedefle ya da en doğrusu ikisi birden; buna ulaşmak için doğru profilleri takımına katman gerekiyor. Varsa öyle yerli birileri buyursun gelsin, kupalar alıp başarılı olan Şenol Güneş'nin milli takımda düştüğü halleri gördük, Serpil Hamdi Tüzün'ün yetiştirdiği en değerli profillerden S.Y'nın rüya kadrosuyla başına gelenler de malum. Hoşumuza gitmese de lokomotif üst yapı ve bu ha deyince değişmeyecek, orayı bırakıp alt tarafa ağırlığı vererek de bu treni yürütemeyiz.

Şu anda revaçta olan oyun modelleri belli, bu yüzden dünyayı yeniden keşfetmeye gerek yok. Liginin iyi takımı ya 4-1-4-1 /4231 önde baskı Alman mentalitesi oynayacak ya da uygun oyuncuları alacak bütçesi varsa 4-1-4-1  / 4-3-3 dikey tiki-taka, veya full modern ve yüksek fizikli oyunculardan kurulu bir kadroyla Fener'in beceremediği 3'lüyü oynayacaksın. Doğru oyuncuları alabileceksek bunlardan herhangi birini Hikmet Karamanla vb bile oynarız ama asıl sorun doğru oyuncuları bulmak, tekrar hatırlatayım bizde öyle bir personel yok - adamlar futbolcu diye Kenan komutanı getirip koyuyorlar önüne, veya hebele hübele her gördüğü yıldızı takıma dolduruyor - bu şekilde başarılı olma dönemi artık tarihe karışıyor.
[ Son Düzenleme: 11 Aralık 2021, 20:00:49 Erman1903 ]

Çevrimdışı Erman1903

Şenol Güneş geldi gibi artık herhalde. Hayırlısı olsun, Erdal bey de dönecektir muhtemelen ona da başarılar dileyelim, umuyoruz yazın kontratı bitenlerden açılan bütçeleri doğru değerlendirir, mali yapımıza ve oynatmak istediğimiz oyuna göre düzgün bir planlama yaparız.

Çevrimdışı ALDENYX

VALLA bakiyorum herkez teknik direktöre kafayi takmis son üç sampiyonluk gomez bir, iki abubakar ile gelmis...ilk  forvet gerek forvet atan olmadikca kimin geldigi onemli degil . . .
Hayat geç kalanları hiç affetmez.

Çevrimdışı Erman1903

VALLA bakiyorum herkez teknik direktöre kafayi takmis son üç sampiyonluk gomez bir, iki abubakar ile gelmis...ilk  forvet gerek forvet atan olmadikca kimin geldigi onemli degil . . .

Açıkçası benim için çok da önemi yok. Doğru bir oyun sistemi belirleyip buna göre kadro oluşturabileceksek Reşit Akçay'da olur.

Çevrimdışı Erman1903

Bu arada Allah herkese Kenan Karaman şansı versin, şimdi de Şenol Güneş ile tekrar buluşuyorlar. Ne yaptın oğlum boş zamanlarında fakir fukarayı mı doyurdun, hasta mı baktın bu işin sırrı nedir.

Çevrimdışı levitate

kenan-umut sonsuza dek oynayacak

rıdvan ne bahtsız adamsın ya
bipbipbupbup

Çevrimdışı MUSTAFA_

kenan-umut sonsuza dek oynayacak

rıdvan ne bahtsız adamsın ya
Rıdvan, Hasic, Serdar, Can gibi gençlerin Lazraili geliyor  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı levitate

ersin rıdvan yedek, hasic ukrayna, serdar ptt 3. lig

keşke yanıltsa
bipbipbupbup

Çevrimdışı ferdi1903

Kesinmi? Hic biyerde bisey yazmiyor

Çevrimdışı levitate

Kesinmi? Hic biyerde bisey yazmiyor
resmi bişey yok, ama muhabirler dün "yabancı genç hoca " derken bugün ya okan ya şenola düştüler

az çok anlaşıldı ne olduğu bence
bipbipbupbup

Çevrimdışı ferdi1903

resmi bişey yok, ama muhabirler dün "yabancı genç hoca " derken bugün ya okan ya şenola düştüler

az çok anlaşıldı ne olduğu bence
Ozaman okan gelsin

Çevrimdışı İsmail Özyurt

Şenol Güneş işi net mi arkadaşlar ?

En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Çevrimdışı levitate

Ozaman okan gelsin
emre kocadağ okan anç şenol istiyormuş diyorlar ama yalan bence karar belli...
bipbipbupbup

Çevrimdışı İsmail Özyurt

emre kocadağ okan anç şenol istiyormuş diyorlar ama yalan bence karar belli...
Yani Şenol Güneş olursa bu da demek ki önceki yapıldığı iddia edilen görüşmeler hikaye. Yağmurdan kaçarken doluya tutulmak bu.

En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Çevrimdışı levitate

Yani Şenol Güneş olursa bu da demek ki önceki yapıldığı iddia edilen görüşmeler hikaye. Yağmurdan kaçarken doluya tutulmak bu.

öyleymiş abi bende az ümitlendim ya ne güzel isimler geçiyor diye bir gün sürdü
bipbipbupbup

Çevrimdışı levitate

yabancı kuralı saçmalığında emeği var bakalım takım yönetince ne diyecek merak ediyorum
bipbipbupbup

Çevrimdışı Erman1903

yabancı kuralı saçmalığında emeği var bakalım takım yönetince ne diyecek merak ediyorum

Yazın BY17'yi alırız. Kenan Umut falan da var işte.
[ Son Düzenleme: 11 Aralık 2021, 20:59:36 Erman1903 ]

Çevrimdışı levitate

Yazın BY17'yi alırız. Kenan Umut falan da var işte.
by lille bırakırsa büyük vizyonsuzdur
bipbipbupbup

Çevrimdışı levitate

ts yenildi şenol gelir kesin yanlışlıkla şampiyon oluruz
bipbipbupbup

Çevrimdışı Erman1903

by lille bırakırsa büyük vizyonsuzdur

Stopere Serdar Aziz olabilir, kontratı bitiyor.

Çevrimdışı levitate

Stopere Serdar Aziz olabilir, kontratı bitiyor.
bizim serdar'ın soyadını değiştirelim belki ok der
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Demir

Valla nefesim kesiliyor, Şenol ismini duydukça.

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Etiketler: