2 senedir bağrınıyoruz taraftarın aklıyla hareket etmeyin. Hitleri de alman halkı desteklemişti ne oldu gördük dünya yok oluyordu. Avamı çok nadir dinliceksin avam bu ya neyini dinlicen ? Adamlara ekonomik kriz var diyoruz çıkar cep telefonunu diyor bu güruhla neyi konuşcaksın... Bir planı stratejisi olan hocalar uzun vadede hep kazanır. Bu işin içinde elbette duygular da var fakat duygu seni bir yere kadar getirir daha sonra tıkanırsın. Avcıya teneke bağlayıp gönderdik adam 40 senedir şampiyon olamayan camiayı şampiyon yapacak. Çok büyük başarı. Şampiyon yaparsa görürsünüz siz şimdi duyguyu falan. Adama looser diyenler şimdi forumda yokları oynuyor. Yahu adama verdiğimiz kadroya bak ljajic burak yılmaz caner bitik gökhan ve diaby falan ya. Bu adam bir ara takımı 2. falan yaptı Gs yi avukat umutun golüyle yendik. Vasatın da ötesinde kadroyla hem de "ödenmeyen" maaşlara rağmen. Bizim taraftar birine taktı mı takıyor Burak Yılmaz hariç 
Avcı gönderilsin diyenlerin en başında ben vardım, bizde hem teknik olarak hem de oyuncu yonetiminde son derece kötü bir perf. gösterdi ve camiayla bir türlü birleşemedi. Geldiği dönemde favori teknik direktördü ve yüksek bir maaşla geldi, bizim ülkede bunlara çabuk ulaşınca insanların sindirmesi kolay olmuyor, egolar şişiyor. Aynı takımla Sergen'in o sezonun kalanında topladığı puan ortalaması şampiyonluk sezonundan yüksek. Bizden maaşının epey bir bölümü karşılanarak, büyük takımda kötü performans vermiş hoca olarak gitti, tekrar eline alması gereken bir kariyeri vardı. Burada yaptığı bir çok yanlışın doğrusunu öğrendi, bu yüzden ona en ağır eleştirileri yapan ben Ts ile başarılı olacağını da söylüyordum hatta kendisine American Psycho benzetmesi yapmıştım. Öyle de oldu bizden puanları topladı hep.
Başarılı olacağını düşünsem de şampiyon olabileceğini pek düşünmedim. Zaten bunun fazla önemi de yok önemli olan burada ne yaptıkları, ipler koptuysa kimseyi zorla tutmayacaksın, o vakit Acvı'nın gitmesi gerekiyordu nasıl bir süredir Sergen'in gitmesi hatta yazdan yolların ayrılması gerekiyorsa. Avcı'dan farklı olarak bu sezon belli bir kesimin yaptığı şey onu zorla tutmak.
Taraftarın aklı olayına gelirsek ortalama olarak renklilerden üstün olsak da ülkenin ortalaması çok düşük onun için yapılacak bir şey yok. Twitter'daki ekibin yaptığı şey en avama hitap hedilecek ses tonundan konuşmak, o yüzden bunlar destek buluyor işi biliyor adamlar. Ortalamanın bir çıt üstü insan bile bunların milletin aklıyla alay ettiğini anlar.
Radikal hamle bekliyoruz diyordunuz; hocayla devam ediyoruz, işte radikal karar diyen adam var.